Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-05, 21:07   #2311
Tasia34
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Dziś bylismy w poradni chirurgii w szpitalu - myslalam, że mnie coś trafi! Kolejka do rejestracji aż sie zawijała, K latał po szpitalu. Zaczęłam się skarżyć, że jestem w ciązy a tu taka kolejka i nie dam rady za nim biegać (na zmiane z TŻ) po to tylko, żeby go zapisać. Miła pani powiedziała, że niestety ale nic nie może zrobić bo kobiety w ciązy pierszeństwa nie mają. Rozumiecie? W szpitalu?
W koncu poszliśmy stamtąd do naszego pediatry i to była dobra decyzja
omg

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
wlasnie czekamy na dobre wiesci jutro
Pojutrze

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
Tasia - czekamy z niecierpliwoscią spora ta Wasza Córeczka
Spora? No zobaczymy, przy Krzysiu usg zawyżyło wagę, po urodzeniu miał 3450

Padam na pysk, wcale nie mniej duszno dziś, Krzyś przed minutką dopiero zasnął, ja cała mokra, idę się ochłodzić do wanny
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 21:51   #2312
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Żelazo powinno sie brać jeszcze 3 miesiące po uzyskaniu prawidłowego wyniku morfologii krwi zeby uzupełnić zapasy tkankowe. Inaczej za czas niedługi znów będzie anemia. Picuś glancus, żartujesz sobie.... Ja mam zero napędu do czegokolwiek, perfekcyjna pani domu Oliwka zeszlaby już na 10 zawałów, jak wracam do chaty po 14 godzinach i jeździe w korkach bez klimy to siedzę jak zombie na kanapie i modlę sie zeby zocha już poszła spać żebym tez mogła sie położyć. W zależności od stopnia padniecia mniej lub bardziej odmozdzajaca lektura i dobranoc. Dzisiaj już syf malaria totalna to nastawiałam pranie, zmyware, ogarnelam trochę po wierzchu i wymyłam pierdyliard części skip hopa. Teraz powinnam prasować bo wreszcie chłodniej ale już nóg nie czuje...
No powiedziała nam, ze nawet do 3 miesięcy, ale na razie 1 miesiac jeszcze i zobaczymy I w koncu za tydzien mamy iodre-swinke-rozyczkę, bo tu juz kolejne powinno być, a my zalegajacy z pneumokokami jeszcze... scarlet, wytrwalosci!!
TAsia duzo sily, juz za chwileczke, juz za momencik...;*
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 22:07   #2313
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
No powiedziała nam, ze nawet do 3 miesięcy, ale na razie 1 miesiac jeszcze i zobaczymy I w koncu za tydzien mamy iodre-swinke-rozyczkę, bo tu juz kolejne powinno być, a my zalegajacy z pneumokokami jeszcze... scarlet, wytrwalosci!!
TAsia duzo sily, juz za chwileczke, juz za momencik...;*
My już mamy za sobą hexe, prevenar, priorix i varilrix. Jeszcze we wrześniu neisvac a potem w październiku grypa jeszcze nie wiem która. Potem chce jeszcze bexero szczepić, ale jeszcze u nas nie ma.

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 05:43   #2314
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
My już mamy za sobą hexe, prevenar, priorix i varilrix. Jeszcze we wrześniu neisvac a potem w październiku grypa jeszcze nie wiem która. Potem chce jeszcze bexero szczepić, ale jeszcze u nas nie ma.
Varilix,neisvac i bexero to na co?

Helil, poranek fajny chlodny mam nadzieje,ze potem sie nie zrobi ponad trzydziesci stopni bo uswierkne. A jeszcze dzis ode do pracy z tobolami, dla jednej kolezanki ksiazki dla drugiej plecaczki dla corki po mojej Oliwce, wiec tocze sie jak rumun.

Ciezarowki do raportu, jak samopoczucie? Malpka Alliw dzialacie?

Pytanko mam, jak chce znaczy musze dac kupe do badania na pasozyty, to wszystko jedno z ktorek godziny ten kupsztal? Jak z wieczora to w lodowce przechowywac? Jak robilyscie?
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 08:05   #2315
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Varilix,neisvac i bexero to na co?
Varilix to ospa bo też szczepiliśmy a reszta

dobra już wiem meningokoki

Edytowane przez Dragusia88
Czas edycji: 2014-08-06 o 08:20
Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 08:32   #2316
trolla2405
Rozeznanie

hejka
w zwiazku z brakiem wizazu tez sobie wczoraj posprzatałam trochę.
cos miałam odspisywawac ale musze poszukac.
wczoraj klełam bo brzydko było i siedziaąłm w domu i nie miałam jak napisac a ostatnio mi sie rzadko zdarza tyle czasu miec zeby posiedziec przy kompie, a wieczorem jak juz wszlismy to spierdzilalismy przed grzmotami
w poniedziałek pojechałam do psiapsiólki z dzieciakami, zadowolona ze posiedza na zewnatrz, pobawia sie na trawie i w basenie to sie rozpadało, grilla robilismy pod parasolem i dziurawym daszkiem(stad parasol) ale jak robiłam rano zakupy to kurna prawie 30 stopni było eh

muszę się pochwalić ze udało mi się pierwszy raz zatankowac samochód gazem podjechałam, wysiadłam i... zaczełam szukać dziurki gdzie jest wlot. także juz mieli ze mnie polewke zwłaszcza ze robiłam to z dupskiem wypietym w strone pana który tankował tira. dałam rady bo była instrukcja tankowania. zawsze rzucałam burżujsko "do pełna prosze" i szłam płacic a teraz wyszzy stopien wtajemniczenia tankowania. o malo co nie zapłaciłam za tego tira z przejecia bo w kasie mowie ze "4 prosze" a pan w kasie " chyba 10 gaz" z lekkim politowaniem, musieli mnie na kamerkach ogladac, chciałąm mu rzucić żeby sie cieszył ze stacji nie wysadziłam powietrze ale sie powstrzymałammus ze sobie tylko jakas fajna rękawice ochronną kupic, najlepiej różową z futerkiem

i królewna wstała, chyba musze jej coś zrobić na sniadanie
Stary 2014-08-06, 08:34   #2317
Dragusia88
Zakorzenienie

a to można gaz samemu? ja zawsze widziałam karteczki że tylko obsługa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-06, 08:45   #2318
trolla2405
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
Dziewczyny, właśnie wróciliśmy z wesela.....Mój najmłodszy teraz się.... Kąpie!!!! jest prawie 1 w nocy!Przetanczyl całe weselenormalnie dylał zawodowo, a uśmiech non stop.i nie spał cały dzień!!!!!!!!!!
Czekam teraz aż tatuś umyje dziecia a ja robie kolacje.....(dobrze ze starszaki się same obsługują ...)
A R jak wrócił do domu to....dalej tańczył

---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

taaaa bardzo . jak o 15 kapnęłam się ze uzyłam złego olejku do włosów i zatłuściłam je tak jakbym przez miesiąc nie myła jak sobie przypomniałam ze i N musi umyc włosy i wysuszyć (ma dłuuuuuugie),jak podczas prasowania koszuli Tzta zauważyłam plamy(nowa koszula . jedyna biała z krótkim )jak zgubił się jeden bucik R byłam bardzo ,bardzo "opanowana".z predkoscią swiatła biegałam

haha opis zbierania całkiem, całkiem
ale ze kolacje po weselu?, ja wiem ze wy z P. ja podobnie bo z Krakowa ale kurcze u nas dają tyle jedzenia na weselu ze pojesz

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
ooo jedyna dba o moje kilogramy, kochana
Biegam!! Teraz juz wiem, jakie błedy popełniałam na poczatku- zbyt szybko i zbyt krótko (wtedy 1,5-2km) teraz staram sie ok 30minut truchtac i che stopniowo zwiększać. Jeśc jem ile jadłam, tyle, ze nie wiem jak chipsy i batoniki smakują;pAle nalesniki, loda codziennie wsunę;p Spadło mi na razie tylko 1,5-2kg (prawie 3 tygodnie), ale od tygodnia dopiero biegam tak dluzej;p nie wiem ile km bo endomendo łapie satelite 500 metrów przed domem i podbudowuje mnie wiadomoscia, ze spaliłam 32 kalorie ;D Staram sie co 1-2 dni ruszyc tyłek i codziennie 90 półbrzuszków. Opona od stara zmieniła sie w opone od terenówki więc powoli...
ide czytac dalej...
nie wkładaj telefonu na dupke do kieszkonki albo do saszetki czy w czym go tam trzymasz. w rece ci złapie szybciej, pozniej juz go schowaj, moze tez byc za duzo budynkow, spróbuj biegnąc najpierw w bardziej otwarta przestrzeń.32 kcal fiu fiu
za sukcesy w zmianie opon na mniejsze

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
a to można gaz samemu? ja zawsze widziałam karteczki że tylko obsługa
od niedawna na niektórych stacjach samemu się tankuje, lawirowałam jak mogłam ale tym razem się nie udało uniknąć, nawet opary ,mi nie zostały jechałam juz na benzynie a dopiero zaczynałam wycieczke wiec musiałam. troche mi sie spieszyło, zanim bym znalazła chetnego to sama sobie poradziłam.

Edytowane przez trolla2405
Czas edycji: 2014-08-06 o 08:48
trolla2405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 09:16   #2319
maria28
Kniaginia

Witam

No co Wy??!! Ja miałam wizaż wczoraj.
Tylko, fakt, zasnęłam przy lapku po 21.00 to może potem go nie było...

Ja dziś mam wolne, poobijałam się, zaraz idę "w swoje papiery", a potem na szczepienie z Różą i boję się.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 10:03   #2320
klementyna1
Zakorzenienie

troola mistrz gazowania A biegam zawsze w ręce z tel. bo nie mam kieszeni w dresach;p, na poczatku mialam tez inna nawigacje, to tez przez 3-5dni działałao super, a potem :dupa: , ale mam sposob, włączam gpsa, endomendo i tel na balkon na wietrzenie, a ja sie szykuje i mamy akurat po 15min na przygotowanie i on i ja;p
Dziś Tż w domu to wybieramy sie na roweryOby nie padało, krtólcwicz na razie spi, ale albo on taki zywy, albo mi cierpliwości brak...wstyd pisac, ale jestem juz zmęczona własnym, dzieckiem....JA go ze stołu ściągam, jeszcze sie nie obrucę,a on juz na szczycie fotelu....
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 12:07   #2321
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Pisalyscie o szczepieniach, my daleko w tyle i nawet nie wiem co teraz. Byl szczepiony 5w1 i 2 dawki pneumo. MMR nie mial jeszcze a tu juz kolejna 5w1 chyba powinna byc.. pogubilam sie w tym.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Jakub znowu gorzej zebowo, od wczoraj juz praktycznie non stop marudzi i placze, z drzemki wstaje z placzem, niewyspany, nic mu nie pasuje..

moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-06, 12:31   #2322
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Pisalyscie o szczepieniach, my daleko w tyle i nawet nie wiem co teraz. Byl szczepiony 5w1 i 2 dawki pneumo. MMR nie mial jeszcze a tu juz kolejna 5w1 chyba powinna byc.. pogubilam sie w tym.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Jakub znowu gorzej zebowo, od wczoraj juz praktycznie non stop marudzi i placze, z drzemki wstaje z placzem, niewyspany, nic mu nie pasuje..

chyba najpierw mmr zanim kolejne 5w1.
współczuje zębów u nas chyba też się dzieje coś sądząc po kupach...

Stary 2014-08-06, 13:33   #2323
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

hej hej,

jedziemy nad morze, spontaniczny wyjazd.. mam nadzieje, ze bedzie ok
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 16:29   #2324
Dragusia88
Zakorzenienie

eluśka super!!!

a na forum pustki

Stary 2014-08-06, 17:09   #2325
Luna0
Zakorzenienie

Dragusia bo jeszcze wiele dziewczyn nie może znaleźć wątku, ja w subskrycji nie mam

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Achna, Demeter - współczuję...

Scarlett - łał, to pięknie mówi! No i kciuki wielkie za picie!

No dobra, wreszcie mam termin cc - czwartek. Między 10 a 12. Zaczynam panikować
Ania waży 3500-3600gr, łożysko wchodzi w 3st dojrzałości; na ktg brak skurczy, ale na szczęście już nie czekamy dłużej
noo to czekamy będą emocje

Mój Kamil od wczoraj się zepsuł, ciągle marudzi i marudzi. Rzuca się o ziemię budzi z płaczem. aa i najważniejsze, nie chce jeść! Nie moje dziecko kolacji nie je wcale, łyk mleka i koniec.
dziewczyny które zęby powinny mu teraz iść? Fakt że jemu zawsze wychodzą całkiem nie po kolei ale ma: 1,2,3 dolne i górne to co powinno być potem?

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 18:20   #2326
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Cytat:
Pojutrze
Ano tak, ten kalafior

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
hej hej,

Udanego wypoczynku!

-----------
Dziś do K przyszła mama z kuzynen (tym 9-letnim). Ale miałyśmy z mamą ubaw jak Kubcio go przytulał albo próbował pocałować A potem kota chciał pocałować
Mały łobuziak, teraz wstał z drzemki i będzie urzedował...na szczescie wieczorem przyjadą znajomi to znowu będzie się popisywal
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 19:47   #2327
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dragusia bo jeszcze wiele dziewczyn nie może znaleźć wątku, ja w subskrycji nie mam

Mój Kamil od wczoraj się zepsuł, ciągle marudzi i marudzi. Rzuca się o ziemię budzi z płaczem. aa i najważniejsze, nie chce jeść! Nie moje dziecko kolacji nie je wcale, łyk mleka i koniec.
dziewczyny które zęby powinny mu teraz iść? Fakt że jemu zawsze wychodzą całkiem nie po kolei ale ma: 1,2,3 dolne i górne to co powinno być potem?
buu

no brakuje "4"

no jutro wszystkie czekamy na wieści od Tasi i foteczki małej Ani

Stary 2014-08-06, 19:57   #2328
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Cytat:
no jutro wszystkie czekamy na wieści od Tasi i foteczki małej Ani
Dokładnie
A która potem kolejna? Chyba nie ja?

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

A tak w ogole umowie się na USG 3D ale w Czechach. Tam koszt na nasze to 50 kilka złotych a okolicy pewnie 200 zł jak nie wiecej
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 20:05   #2329
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
a na forum pustki
Ja praktycznie wcale nie mam czasu.. J. maruder straszny, w dzien spi godzine a przez pozostale musze organizowac mu czas a latwo nie jest..

Stary 2014-08-06, 21:59   #2330
Tasia34
Wtajemniczenie

Dobra, to ja się żegnam z Paniami, jutro TEN DZIEŃ...
Jak ja dziś zasnę to nie wiem, wczoraj prawie nie spałam, a jak już zasnęłam, to ciągle się budziłam - siusiać, boli, kopie, skurcz itd
I nie pisałam Wam, ale mam od jakiegoś czasu depresję przedporodową (jest coś takiego? ), mam doła, boję się cc, boję się, jak Krzyś powita nowego dzidziusia, jak dam radę z dwójką dzieci, jak bardzo będę tęsknić w szpitalu za K., co poczuję do Ani... itd itp etc...

Do południa jutro Ania powinna się pojawić na świecie
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 22:11   #2331
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
I nie pisałam Wam, ale mam od jakiegoś czasu depresję przedporodową (jest coś takiego? ), mam doła, boję się cc, boję się, jak Krzyś powita nowego dzidziusia, jak dam radę z dwójką dzieci, jak bardzo będę tęsknić w szpitalu za K., co poczuję do Ani... itd itp etc...
jak dla mnie tylko głupi się nie boi. Kobieta z wyobraźnią MUSI mieć takie dylematy

Tasiu, trzymam kciuki i czekam na Anię

a ja schodzę mam muła roku. szczęście, że jestem u mamy. nie wiem co by było jakbym musiała za T. zaiwaniać

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 22:24   #2332
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo
Smile Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

tasia
za jutro ....!!!!

Booooshe co za dnie mam ost - skonczyla mi sie @ a brzuch dalej boli tak jak w trakcie. Nie wiem chyba w koncu musze sie wybrac do lekarza po wyplacie jeszcze glowa mnie pobolewa - no Zyc nie umierac

Milego dalszego wieczoru - w sumie Nocy.
Spadam pod kolderke

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 05:45   #2333
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Witam witam. Wreszcie jest czym oddychac, przynajmniej rano. Mam nadzieje ze po polydniu palma sie nie zrobi. Bo ostatnio takie szczescie mam,ze jak wychodze z pracy to ukrop.

Tasia, kciuki ogromne, obawy uzasadnione, w koncu to bedxie nowa sytuacja dla Krzysia,ale mysle ze da rade.

Panika, jak samopoczucie oprocz mulenia? Dobrze? Do kiedy jestes u mamy?
Mialam Cie jeszcze pytac, Wy do zloba jakies badania musicie robic,zadwiadczenia dawac?

A i jeszcze pytanie, jak alantan nie daje rady co na odparzenia? Bo przez te upaly masakryczne odparzenie u nas, chodzenie bez pampa skutkuje sikiem prostym co chwile. A jak pytam kto sie zesikal to slysze no kto....

I jeszcze rozmowa monego chlopa z Emila.
- co masz w buzi?
Mniam,mniam
Emilko pokaz co masz w buzi
Mniam,mniam
Emilko no pokaz i wyciaga reke,a na to Emilka, tu tu tu i sroczke robi...
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 08:01   #2334
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Jakie te Wasze dzieci rozgadane! Jestem pod wrazeniem.

Moja mama powiedziala J. ze kret jest "fe" bo ryje ziemie na dzialce. J. nie potrafil powtorzyc i wyszlo mu "cham", spodobalo sie. Teraz otwiera ksiazeczke na krecie i krzyczy: cham! Po mnie powtarza: et, ale czasem wyrwie mu sie ten cham.. No i calymi dniami wola maaamaaa, ciagle mama i mama. Dzisiaj przyjezdza tz na 2 dni, moze bedzie tata..

Stary 2014-08-07, 08:18   #2335
Moderna
Zakorzenienie

Tasiu wszystkiego dobrego kochana i do zobaczenia juz z Ania
Stary 2014-08-07, 08:51   #2336
anika_s
Wtajemniczenie

Tasiu powodzenia! !! Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
hej hej,

Rewelacja! Na pewno będzie super
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 08:54   #2337
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, to ja się żegnam z Paniami, jutro TEN DZIEŃ...
Jak ja dziś zasnę to nie wiem, wczoraj prawie nie spałam, a jak już zasnęłam, to ciągle się budziłam - siusiać, boli, kopie, skurcz itd

Do południa jutro Ania powinna się pojawić na świecie
aaaaaaaaaaa czekamy na Anię
i ty ją pokochasz i Krzysio też będzie dobrym bratem
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość

A i jeszcze pytanie, jak alantan nie daje rady co na odparzenia? Bo przez te upaly masakryczne odparzenie u nas, chodzenie bez pampa skutkuje sikiem prostym co chwile. A jak pytam kto sie zesikal to slysze no kto....

I jeszcze rozmowa monego chlopa z Emila.
- co masz w buzi?
Mniam,mniam
Emilko pokaz co masz w buzi
Mniam,mniam
Emilko no pokaz i wyciaga reke,a na to Emilka, tu tu tu i sroczke robi...
bepanthen?

Cytat:
Moja mama powiedziala J. ze kret jest "fe" bo ryje ziemie na dzialce. J. nie potrafil powtorzyc i wyszlo mu "cham", spodobalo sie. Teraz otwiera ksiazeczke na krecie i krzyczy: cham! Po mnie powtarza: et, ale czasem wyrwie mu sie ten cham.. No i calymi dniami wola maaamaaa, ciagle mama i mama. Dzisiaj przyjezdza tz na 2 dni, moze bedzie tata..
cham

Florek mówi "jeść" i tak fajnie to ść akcentuje hihihi

Stary 2014-08-07, 09:35   #2338
trolla2405
Rozeznanie

Cytat:
Jakie te Wasze dzieci rozgadane! Jestem pod wrazeniem.

TASIA trzymamy kciuki i posyłamy dobre fluidy!

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

dziś jadę z małym na kontrolę stópek, zamierzchłość po napieciu mięśniowym po urodzeniu, no ale jedziemy bo sie mielismy pokazac.

czy ta pogoda musi być taka do d...? wypadałoby się i już a tak to wisi u mnie i ani porządna fajna burza ani słonka

Edytowane przez trolla2405
Czas edycji: 2014-08-07 o 09:36
trolla2405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 09:36   #2339
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trolla2405 Pokaż wiadomość

TASIA trzymamy kciuki i posyłamy dobre fluidy!

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

dziś jadę z małym na kontrolę stópek, zamierzchłość po napieciu mięśniowym po urodzeniu, no ale jedziemy po sie mielismy pokazac.
ej nie pisz takimi literami bo mnie stresujesz że to już
za kontrolę

Stary 2014-08-07, 09:39   #2340
trolla2405
Rozeznanie

Cytat:
bepanthen?
nam pomagał, tez go polecam

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
ej nie pisz takimi literami bo mnie stresujesz że to już
za kontrolę
trzeba trochę podgrzac atmosere bo Tasia nie z tych co pisze : juz leże, juz mnie przykrywaja, juz mam wenflon :P tu taka lekka stagnacja przez ten odwyk przymusowy

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości