![]() |
#2311 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Padam na pysk, wcale nie mniej duszno dziś, Krzyś przed minutką dopiero zasnął, ja cała mokra, idę się ochłodzić do wanny ![]()
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TAsia duzo sily, juz za chwileczke, juz za momencik...;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Helil, poranek fajny chlodny mam nadzieje,ze potem sie nie zrobi ponad trzydziesci stopni bo uswierkne. A jeszcze dzis ode do pracy z tobolami, dla jednej kolezanki ksiazki dla drugiej plecaczki dla corki po mojej Oliwce, wiec tocze sie jak rumun. Ciezarowki do raportu, jak samopoczucie? Malpka Alliw dzialacie? Pytanko mam, jak chce znaczy musze dac kupe do badania na pasozyty, to wszystko jedno z ktorek godziny ten kupsztal? Jak z wieczora to w lodowce przechowywac? Jak robilyscie?
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
Varilix to ospa bo też szczepiliśmy a reszta
![]() dobra już wiem meningokoki
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2014-08-06 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Rozeznanie
|
hejka
w zwiazku z brakiem wizazu tez sobie wczoraj posprzatałam trochę. cos miałam odspisywawac ale musze poszukac. wczoraj klełam bo brzydko było i siedziaąłm w domu i nie miałam jak napisac a ostatnio mi sie rzadko zdarza tyle czasu miec zeby posiedziec przy kompie, a wieczorem jak juz wszlismy to spierdzilalismy przed grzmotami w poniedziałek pojechałam do psiapsiólki z dzieciakami, zadowolona ze posiedza na zewnatrz, pobawia sie na trawie i w basenie to sie rozpadało, grilla robilismy pod parasolem i dziurawym daszkiem(stad parasol) ale jak robiłam rano zakupy to kurna prawie 30 stopni było eh muszę się pochwalić ze udało mi się pierwszy raz zatankowac samochód gazem ![]() ![]() i królewna wstała, chyba musze jej coś zrobić na sniadanie
#2317 |
Zakorzenienie
|
a to można gaz samemu? ja zawsze widziałam karteczki że tylko obsługa
![]()
![]() |
#2318 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ze kolacje po weselu?, ja wiem ze wy z P. ja podobnie bo z Krakowa ale kurcze u nas dają tyle jedzenia na weselu ze pojesz ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() za sukcesy w zmianie opon na mniejsze ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]()
Postępuj tak, abyś długo żył i dobrze ci się powodziło.J.M. Bocheński Edytowane przez trolla2405 Czas edycji: 2014-08-06 o 08:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Kniaginia
|
Witam
![]() No co Wy??!! Ja miałam wizaż wczoraj. Tylko, fakt, zasnęłam przy lapku po 21.00 to może potem go nie było... ![]() Ja dziś mam wolne, poobijałam się, zaraz idę "w swoje papiery", a potem na szczepienie z Różą i boję się. |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
troola mistrz gazowania
![]() ![]() Dziś Tż w domu to wybieramy sie na rowery ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Pisalyscie o szczepieniach, my daleko w tyle i nawet nie wiem co teraz. Byl szczepiony 5w1 i 2 dawki pneumo. MMR nie mial jeszcze a tu juz kolejna 5w1 chyba powinna byc.. pogubilam sie w tym.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Jakub znowu gorzej zebowo, od wczoraj juz praktycznie non stop marudzi i placze, z drzemki wstaje z placzem, niewyspany, nic mu nie pasuje.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuje zębów ![]()
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
hej hej,
jedziemy nad morze, spontaniczny wyjazd.. mam nadzieje, ze bedzie ok ![]()
#2324 |
Zakorzenienie
|
eluśka super!!!
a na forum pustki
#2325 | |
Zakorzenienie
|
Dragusia bo jeszcze wiele dziewczyn nie może znaleźć wątku, ja w subskrycji nie mam
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój Kamil od wczoraj się zepsuł, ciągle marudzi i marudzi. Rzuca się o ziemię ![]() ![]() dziewczyny które zęby powinny mu teraz iść? Fakt że jemu zawsze wychodzą całkiem nie po kolei ale ma: 1,2,3 dolne i górne to co powinno być potem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Wtajemniczenie
|
Ano tak, ten kalafior
![]() Cytat:
![]() ----------- Dziś do K przyszła mama z kuzynen (tym 9-letnim). Ale miałyśmy z mamą ubaw jak Kubcio go przytulał albo próbował pocałować ![]() ![]() Mały łobuziak, teraz wstał z drzemki i będzie urzedował...na szczescie wieczorem przyjadą znajomi to znowu będzie się popisywal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no brakuje "4" no jutro wszystkie czekamy na wieści od Tasi i foteczki małej Ani ![]()
![]() |
#2328 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie
![]() A która potem kolejna? Chyba nie ja? ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- A tak w ogole umowie się na USG 3D ale w Czechach. Tam koszt na nasze to 50 kilka złotych a okolicy pewnie 200 zł jak nie wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, to ja się żegnam z Paniami, jutro TEN DZIEŃ...
![]() Jak ja dziś zasnę to nie wiem, wczoraj prawie nie spałam, a jak już zasnęłam, to ciągle się budziłam - siusiać, boli, kopie, skurcz itd ![]() I nie pisałam Wam, ale mam od jakiegoś czasu depresję przedporodową (jest coś takiego? ![]() Do południa jutro Ania powinna się pojawić na świecie ![]()
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tasiu, trzymam kciuki i czekam na Anię ![]() a ja schodzę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
![]()
tasia
![]() Booooshe co za dnie mam ost - skonczyla mi sie @ a brzuch dalej boli tak jak w trakcie. Nie wiem chyba w koncu musze sie wybrac do lekarza po wyplacie jeszcze glowa mnie pobolewa - no Zyc nie umierac ![]() Milego dalszego wieczoru - w sumie Nocy. Spadam pod kolderke |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
Witam witam. Wreszcie jest czym oddychac, przynajmniej rano. Mam nadzieje ze po polydniu palma sie nie zrobi. Bo ostatnio takie szczescie mam,ze jak wychodze z pracy to ukrop.
Tasia, kciuki ogromne, obawy uzasadnione, w koncu to bedxie nowa sytuacja dla Krzysia,ale mysle ze da rade. Panika, jak samopoczucie oprocz mulenia? Dobrze? Do kiedy jestes u mamy? Mialam Cie jeszcze pytac, Wy do zloba jakies badania musicie robic,zadwiadczenia dawac? A i jeszcze pytanie, jak alantan nie daje rady co na odparzenia? Bo przez te upaly masakryczne odparzenie u nas, chodzenie bez pampa skutkuje sikiem prostym co chwile. A jak pytam kto sie zesikal to slysze no kto.... I jeszcze rozmowa monego chlopa z Emila. - co masz w buzi? Mniam,mniam Emilko pokaz co masz w buzi Mniam,mniam Emilko no pokaz i wyciaga reke,a na to Emilka, tu tu tu i sroczke robi...
#2334 |
Zakorzenienie
|
Jakie te Wasze dzieci rozgadane! Jestem pod wrazeniem.
Moja mama powiedziala J. ze kret jest "fe" bo ryje ziemie na dzialce. J. nie potrafil powtorzyc i wyszlo mu "cham", spodobalo sie. Teraz otwiera ksiazeczke na krecie i krzyczy: cham! Po mnie powtarza: et, ale czasem wyrwie mu sie ten cham.. No i calymi dniami wola maaamaaa, ciagle mama i mama. Dzisiaj przyjezdza tz na 2 dni, moze bedzie tata.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Tasiu wszystkiego dobrego kochana i do zobaczenia juz z Ania
![]()
#2336 | |
Wtajemniczenie
|
Tasiu powodzenia! !! Trzymam kciuki
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2337 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ty ją pokochasz i Krzysio też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Florek mówi "jeść" i tak fajnie to ść akcentuje hihihi
![]() |
#2338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() TASIA trzymamy kciuki i posyłamy dobre fluidy! ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- dziś jadę z małym na kontrolę stópek, zamierzchłość po napieciu mięśniowym po urodzeniu, no ale jedziemy bo sie mielismy pokazac. czy ta pogoda musi być taka do d...? wypadałoby się i już a tak to wisi u mnie i ani porządna fajna burza ani słonka ![]()
Postępuj tak, abyś długo żył i dobrze ci się powodziło.J.M. Bocheński Edytowane przez trolla2405 Czas edycji: 2014-08-07 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2340 |
Rozeznanie
|
nam pomagał, tez go polecam
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- trzeba trochę podgrzac atmosere bo Tasia nie z tych co pisze : juz leże, juz mnie przykrywaja, juz mam wenflon :P tu taka lekka stagnacja przez ten odwyk przymusowy
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.