|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II
Czesc dziewczyny.
ja na szybko melduje, ze z malym ok zdrowy, wazy 450g. Ja mam nadal lezec,bo dopiero jutro badanie na samolocie mnie czeka. Zrobilam swieze wyniki i hemoglobins 10.8 szalll bylo 10.6... jutro Was nadrobie
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Linka kciuki za jutro.
A mi sie nic nie chce normalnie. Jutro ide do endokrynologa na kolejna wizyte ale pocieszam sie ze jeszcze tylko we wrzesniu i pazdzierniku a potem juz mam nadzieje ze raz na pol roku jak wczesniej.
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś kiepski dzień
od rana brzuch mnie ciągnie, nogi i plecy mnie bolą, jakoś bez humoru jestem. Maleństwo kopie coraz częściej więc trochę mnie uspokaja. Gratuluję udanych wizyt i za jutrzejsze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4114 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolcia super ze u małego wszystko dobrze
i znowu mnie uspokoilas bo te nasze maluchy cały czas podobnie wagowo ![]() za wszystkie jutrzejsze wizyty
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Zaplanowalam sobie wielkie sprzatanie i odgracanie mieszkanie ..na spokojnie do końca wrzesnia i co ? i właśnie skonczyłam..zajęło mi to 4 dni...i co ja teraz bede robiła na tym l4
|
#4116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też mi się podobają te wózki ![]() Gratuluję udanych wizyt !! z tymi kawami zbożowymi chodzi zwyczajnie o to, że ja w ogóle nie chce pić niczego z kofeiną...ogólnie wiele rzeczy odstawiłam w ciąży |
|
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- wiecie co ? boje się wojny :/ myślicie że będzie ?
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wojny sie nie boje..jak coś uciekne za granice
|
|
#4120 |
|
Wtajemniczenie
|
OOo a cos się znowu dzieje ze boisz się wojny ?? Bo od jakiegoś czasu nie ogladam wiadomości
i żyje w blogiej nie wiedzy
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Linka w razie wu, też bym jechała w te same strony co Ty
trzymam kciuki za zus! mocne! Inka ale Ci dobrze, że nie oglądasz. Przynajmniej nie stresujesz się jak ja. ![]()
|
#4122 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze Wam co mieszkają bliżej zachodu, ja gdzie ucieknę na Ukrainę co mam 30 km
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- I powiem szczerze, że się boję, bo za blisko granicy mieszkam i pamiętam co mi babcia o ukraińcach gadała jak polaków mordowali a wcześniej mieszkali po sąsiedzku i jedni za drugich wychodzili... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2014-08-06 o 22:35 |
|
|
|
|
#4124 |
|
Wtajemniczenie
|
jestesmy juz po prenatalnym badaniu i wszystko jest super
wszystko rozwija sie prawidlowo, pozniej dostane dokladny opis na emaila. Bedzie duzy chlopak, wazy 576 g niestety nie mamy wyraznego zdjecia, bo uparciuch caly czas zaslanial sie raczka, a druga trzymal na udzie, ale Pani za miesiac zrobi nam za darmo zdjecia w 4d z dxisiejszego badania mamy plytke. I cudny widok byl jak on mial czkawke a ja czulam to i w ogole caly czas kopal. Ulzylo nam, ze wsxystko jest ok no i caly czas jest starszy w stosunku do OM, od pierwszego usg
|
|
|
|
#4125 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje Misia
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogółem tak jak Inka nie oglądam wiadomości i staram się też nie wchodzić na żadne strony informacyjne. Misia gratuluję wizyty i zdrowego synka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4127 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluje udanych wizyt
![]() Fajne te kombinezony misiaczki, ale tak się zastanawiam...kiedy się go zakłada? Tzn przy jakich temp? bo w Polsce przy -10 czy -15, to chyba za cienki taki miś? Jak znajdę jakiś inny niż biały, to chyba kupię, ale tutaj nie ma raczej mrozów. |
|
|
|
#4128 |
|
Rozeznanie
|
Misia, gratulacje!
|
#4129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrej i spokojnej nocki dziewczyny. Jakaś mucha wredota mi wpadła do domu
|
|
#4130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie mała kopie cały wieczór i nawet mój TZ poczuł ją na swoim brzuchu jak się tulaliśmy czy Was też drażni reklama "daj mi noge, daj mi noge, daj mi nogeee..."? Edytowane przez sasia25 Czas edycji: 2014-08-06 o 23:59 |
|
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Ja nie śpię bo u mnie burza grasuje a ja sama w domu maleństwo chyba też nie przepada za tym zjawiskiem bo nieźle kopie. Dziewczyny za dzisiejsze wizyty. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() lolcia, maczuma, hasia, misia za wizyty.Ja mam dzisiaj usg wieczorem i też już jestem ciekawa co i jak ![]() jusssi fajnie, że już wózek masz mi się coraz to inne podobają. Już nie tylko bebetto, ale i tako jumper i te jedo właśnie. Ale raczej też będę szukać na olx albo allegro do 700zł czegoś.linka ta sprawa to może trwać i trwać :/ Mnie nie wkurzają reklamy bo....ich nie oglądam. W ogóle telewizji nie oglądam przez wakacje tak naprawdę. Jedynie to córka jakieś bajki ![]() Wczoraj tż włączył na sport na chwilę to w międzyczasie reklama gazety party była i sobie uświadomiłam, że po raz pierwszy od 1,5 miesiąca widzę reklamę czasopisma
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2014-08-07 o 07:26 |
|
|
|
#4133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Misia gratulacje ![]() i tradycyjnie kciuki za dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
za wyjaśnienie sprawy, ja bym im tam nakopała ![]() Gratuluję wszystkich udanych wizyt ![]() i ogromne za wszystkie dzisiejsze Cytat:
|
|
#4135 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny brawa za wizyty i kciuki za dzisiejsze
![]() pochwale się co kupiłam na allegro http://allegro.pl/matalan-polarkowy-...471641689.htmlhttp://allegro.pl/cherokee-welurkowy...471927550.html http://allegro.pl/george-brazowy-pus...471929465.html i misio a potem wrzucę zdjęcia tych ubranek co już mam
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie ma mocnych, ze nadrobie co pisalyscie, musicie mi wybaczyc
. Tak jak pisalam u nas ok, tylko martwi mnie to, ze moja szyjka nagle ma 4,1 cm niby w normie, ale 3 tyg temu miala 6.. nie wiem co bedzie za kolejne 3 tyg a to dopiero 23 tydz. Dodatkowo martwi mnie to, ze ciagle zdarzaja mi sie niekontrolowane nocne orgazmy, niekiedy nawet dwa w ciagu jednej nocy :/ my juz pol roku nie wspolzyjemy :/ wiecie czy jest na to jakas eada ? Powinnam o tym powiedziec lekarce? Troche mi glupio :/
|
#4138 |
|
Raczkowanie
|
ja zaraz ide na glukoze, bleee... trzymajcie kciuki zebym nie zemdlała jak ostatnio
a w ogole zapomniałam zrobic rano moczu i teraz czekam az mi sie chociaz ciut zachce...aaaaaaaa no i dziś 22 tc
|
#4139 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolcia ale cos Cie boli przy tych orgazmach ?? Brzuch twardnieje ze się tak martwisz ?? My właśnie zaczynamy celibat :/ bo moja macica i bez orgazmu potrafi się zrobić twarda jak kamień,a z to juz wogole... Ostatnio po stosunku aż się wystraszylam :/
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Sofia to na zdrowie ! Ejj tak ogólnie to mi lekarz jeszcze nic nie mówił na temat tej glukozy :/ a następna wizytę mam dopiero 26 sierpnia i boje się żeby to za późno nie było...
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Od 7 rano juz mnie budza jakies smsy czy telefon no wyspac sie nie dadza
lolcia a czemu zero sexu zalecenie lekaza czy? od dwoch dni na sniadanie tosty i na kolacje tosty hehehe niedlugo mi zbrzydna i oddam tacie toster.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

od rana brzuch mnie ciągnie, nogi i plecy mnie bolą, jakoś bez humoru jestem. Maleństwo kopie coraz częściej więc trochę mnie uspokaja.
za jutrzejsze 
i znowu mnie uspokoilas bo te nasze maluchy cały czas podobnie wagowo 

też mi się podobają te wózki 

maleństwo chyba też nie przepada za tym zjawiskiem bo nieźle kopie.