![]() |
#4201 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ostatnio dostałam info o konkursie jakby któraś kupowała wózek implast to można wygrać 800 zł ![]() ![]() aha jakby któraś była zainteresowana opisem bebecar ip-op at to będę niedługo robić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4202 |
Zakorzenienie
|
Jako ze niedlugo czeka mnie zakup wozka chcialam zasiegnac waszej opini, mam na oku 3 wozki
1. Baby design lupo comfort 2. Camarelo carmela 3. X-lander xa wszystkie w opcji 3 w1 czy ktoras z was ma jakies doswiadczenie z tymi wozkami?albo porownanie?
#4203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie lupo to nr 1 i chyba go kupie dzieki za opinie ![]()
![]() |
#4205 |
Przyczajenie
|
a co myslicie o Quinny moodd? kolezanka taki zamierza kupic, no nie powiem wyglada bajecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stworzony chyba dla malego gabarytowo ze tak powiem dziecka. gondola mala, spacerowka to w ogole wg mnie smiech na sali, swoja wielkoscia nie powala na kolana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Przyczajenie
|
Lekka spacerowka Babyhome emotion
Moja recenzja świetnego lekkiego wózka http://liliija.blogspot.com/2014/07/...asz-wybor.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny a czy któraś posiada wózek Stokke xplory v3 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy może któraś z Was ma wózek lub ma opinię na temat Tako City Move Sportime? Planuję zakupić wersję szaro-pomarańczową, ale zastanawiają mnie te folie w gondoli, czy one się nie zniszczą?
#4210 | |
zielony stworek
|
A gdzie chcesz tym wózkiem jeździć?
Ten wózek nie ma wyczuwalnej amortyzacji,więc spacery to chyba tylko po galerii handlowej pozostają. Na pewno nie po polskich dziurawych chodnikach,ani po lesie. Cytat:
http://dino.sklep.pl/nowy/tako-jumpe...a-p-16919.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Przyczajenie
|
Ale Tako ma chyba dobre opinie? Bo znalazłam lżejszy , i większy model Taco Baby Heaven.
A Coletto Marcello? Ciekawi mnie funkcja obracania, nie traci wtedy na stabilności? Chociaż muszę przyznać że Marine piękny... ![]() Edytowane przez Izuu89 Czas edycji: 2014-07-29 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Raczkowanie
|
A co myślicie o Xlanderze Xpulse lub x cite?? Dla 4miesięcznego bombla.?? Mam Tako captive,ale rozwala się (nie wytrzymał dwójki dzieci) W porównaniu do Espiro Atlantica,ten to z piątke wywoził i nadal żył... Mam dylemat Albo x cite x pulse kontra xmove.. zima przed nami i boje się tych kółek w pierwszych dwuch modelach. Miałam spacerówke na takiej samej ramie z peg perego kilka lat temu i w zime dawała rade z palcem w D.. ale mój syn miał wtedy 2 lata
#4213 | ||
zielony stworek
|
Cytat:
Ja nie chcę by mnie ktoś posądził o reklamę,bo już kiedyś o TFK pisałam,ale to są faktycznie solidne wózki z dużymi spacerówkami (4 latki tutaj widuję w nich), dużą gondolą,a jak się dobrze poszuka to komplet można nowy za ok 1500zł kupić. Fajny jest np Joggster czy Buggster http://www.bobowozki.com.pl/product_...3&%3CosCsid%3E i do tego gondola http://www.marko-baby.pl/gondola-tfk...it,9338,p.html Testowałam go i z półroczniakiem,z roczniakiem i ponad 2 latkiem (miał dużo miejsca w spacerówce). X Pulse waży podobnie co TFK tylko czy sobie poradzi zimą z tymi przednimi małymi kółkami. To taki typowy wózek do miasta, dobrze odśnieżonego raczej ![]() Są też inne 3 kołowe, również fajne jak ten http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1978 http://www.bobowozki.com.pl/product_...0&%3CosCsid%3E http://www.bobowozki.com.pl/product_...6&%3CosCsid%3E Jest w czym wybierać i nie koniecznie musi to być x lander. Nic do tych wózków nie mam,ale jak widuję na ulicy x landery przewożące dopiero roczniaka,a tak zniszczone jakby jeździło już w nim 3 dziecko to nie mogę mieć dobrej opinii. Kuzynka moja się x landera pozbyła już po pół roku,bo zero amortyzacji miała, gondolka mała i ciężki niemiłosiernie do tego. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
A co sadzicie na temat wozkow Lonex?
model light vouge albo speedy v light miala ktoras z was stycznosc z tymi wozkami?http://www.lonex.com.pl/502,508,Kategoria.aspx jeszcze jeden wozek ktory wpadl mi w oko Tako Baby Heaven
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2014-08-01 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o Tako.
Sama przy Małej mam Tako Laret. Nie miałabym na co narzekać, z tym, że.. Zaczął nam rdzewieć stelaż. Wizualnie - MASAKRA. Przy ciągłym użytkowaniu, już po roku, wyszedł materiał z torby. U znajomej, również po roku, urwał się uchwyt od torby. U nas, też po roku, przy regulacji siedziska w spacerówce, pękł plastik. Teraz w drugiej ciąży chce się tego wózka pozbyć, za grosze.. I rozmyślam nad X LANDER X PLUSE.. Wizualnie bajka, a któraś mama testowała? Albo miała możliwość wypróbowania choć przez chwilkę? Termin mam dopiero na marzec, ale wózek to dość konkretny temat, więc już się rozglądam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 |
Przyczajenie
|
a czy ktoras z Was ma jakies doswiadczenie z wozeczkiem Maxi cosi noa? moja siostra przybiera sie do kupna takiego, bardzo jej sie spodobalo ze mozna zlozyc i ciagnac jak walizeczke,
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |
BAN stały
|
Cytat:
wiesz co, moja kolezanka z pracy ma ten wozek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Raczkowanie
|
ja miałam Bugaboo i byłam bardzo zadowolona. Lekki i funkcjonalny
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
Który konkretnie miałaś? I do jakiego wieku Ci starczył?;-)
#4220 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Jutrobbede pierwszyvraz go prać i czyścić, zobaczymy jak pójdzie ![]() Edytowane przez madziarek1 Czas edycji: 2014-08-06 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Raczkowanie
|
ja miałam chyba Bugaboo Buffalo, ten z 4 kółkami. Najbardziej mi sie podobało, że siedzisko można ustawić przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Bardzo to pomagało jak wiał wiatr albo padał deszcz. Moje dziecko od 2-go roku życia już praktycznie nie korzystało z wózka, ale myślę do ukończenia 3 lat spokojnie by się nadawał
|
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie bugaboo to 4 kołowe.
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Raczkowanie
|
Co myslicie o camarelo q sport?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz słyszę, na ich stronie są same czterokołowe.
#4226 |
Zakorzenienie
|
A czy któraś może zastanawia się nad wózkiem Bebetto Silvia?
![]() ![]() Nowy model z tego roku, nie ma jeszcze zbyt wielu opinii. Zastanawiam się nad nim jako alternatywą dla Maxi Cosi Mura 4 Plus, który jest ciężki, sztywny i kosztuje niemało, ale za to ma markę samą w sobie, więc nie obawiałabym się o jakość materiałów. Bebetto mi się podoba wizualnie, jest sporo lżejszy od Mury, ma dobrą amortyzację, lepszą osłonę gondoli i spacerówki, dużo akcesoriów w cenie, jest tańszy o 500zł, więc w zasadzie wszystko na plus... Ale obawiam się o jakość. Chciałabym, żeby wózek posłużył mi także kiedyś przy drugim dziecku, więc obawiam się o jego trwałość. Macie jakieś doświadczenia z wózkami tej firmy?
#4227 |
Raczkowanie
|
Jest taka polska firma w Częstochowie nazywa się EvMar i robi tanio piękne wózki w stylu retro podobne do Inglesiny - ja zamówiłam u nich na allegro biały wiklinowy na dużych terenowych kołach a budka w odcieniu koralowym za 850zł.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Rozeznanie
|
Pomocy, proszę
Co myślicie o wózku COTO BABY MESSINA? |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Raczkowanie
|
No i padlo na xlandera x pulse. Rtlko mam obled z kolorem!!! Ktory do chlopca? Do poniedzialku moge jeszcze zmienic zdanie. Poki co wybralam ten blue ale nie jestem go pewna i podoba mi sie i nie podoba. Dziewczyny,sila glosu prosze
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.