Mamusie Kwietniowe 2015!:) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytul ma nosic II czesc naszego watku?
o zarciu gadamy, na maluchy czakamy 1 3,13%
rączki, nóżki rozwinięte, a kopniaki są następne, mamusie kwietniowe 2015 0 0%
juz bym chciala byc mamusią a tu dzidziuś kopie w brzusio 0 0%
O wyprawkach rozprawiamy i na kwietniowe maluszki czekamy 0 0%
lipiec i sierpień minął nam I trymestry odchodzą w dal. Kwietniowe mamusie 2015 3 9,38%
Lato, jesień zima i na wiosnę kwietniowy bociek do nas zawita 0 0%
Ogorkowa, potem pawik, w kwietniu z brzucha wyjdzie szkrabik 4 12,50%
paw kolorowy już prawie za nami teraz do kwietnia czekamy 0 0%
ogórkowa, schab, pierogi, w kwietniu dzidzia sie urodzi 2 6,25%
Rosną nam brzusie, to my Kwietniowe mamusie! 10 31,25%
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II 21 65,63%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-07, 08:47   #301
malinka1984
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015!:)

Ciąża pojedyńcza, 4.7 mm, z pięknie bijącym serduszkiem ok.124 u/min
Wszystko jak na ten etap ciąży prawidłowo.
Radość bezcenna i uśmiech na twarzy mojego męża i wzruszenie w oczach nie do opisania.
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 09:16   #302
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Juanita2406 Pokaż wiadomość
Witam
chciałabym się dołączyć do was

na testach wychodzą 2 piękne kreski..
termin według OM wychodzi na 10 kwietnia
w przyszły czwartek mam wizytę u pani doktor.
jestem już po jednym poronieniu.. poroniłam 1 czerwca.
mam nadzieje ze mnie przyjmiecie
Witaj trzeba wierzyć w woje maleństwo a wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez andere Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam robione usg, 5 tydzień Lekarz kazał mi przyjść za tydzień na następne badanie.
Dziwi mnie to, że nic mi nie powiedział(jedynie odpowiedział na pytanie o kawę, że mogę, tylko narkotyków i wódki nie). Nie zlecił żadnych badań, o niczym nie uświadamiał, nie przepisał żadnych witamin czy coś.

Mój facet po obejrzeniu zdjęcia małego Fasolka na nic mi nie pozwala Wchodzić do boksu ogiera - kategoryczne NIE, na schylanie się przy koniach krzyk, że mam uważać. Czekam aż pojedzie do pracy to pójdę sobie pojeździć trochę, bo póki co kura się do mnie zbliżyć nie może na odległość mniejszą niż metr
Gratuluję kropka na Usg
Ja to bym świrowała jak Twój Tż, ale to może dlatego, bo jestem po jednym poronieniu i w poprzedniej ciąży uważałam na siebie jak na jajko

Cytat:
Napisane przez marie89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Dzwonił mój lekarz i powiedział, że wg. bety jestem w 4/5 tyg ciąży. Z wrażenia zapomniałam zapytać ile konkretnie wynosi to moje beta hcg. Stwierdził, że na razie nie ma powodu do zmartwień i że jest nadzieja dla mojego malucha. Jutro ponownie idę na betę i się wszystko okaże.

A co do bólu brzucha to mnie też męczył, jak tylko powiedziałam o tym swojemu lakarzowi przepisał mi Scopolan (3x1). Biorę też Duphaston (3x2) i Luteinę (2x1 dopochwowo). Dzięki temu brzuch mnie praktycznie nie boli, czasem coś tylko delikatnie zakłuje.

andere jakie maleństwo Mam nadzieję, że ja moje też będę mogła zobaczyć. Oby.
mam nadzieję, że ten lekarz Cię choć trochę uspokoił beta ładna, jesteś obstawiona lekami, więc looozik

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Zaczęłam lekko krwawic, jestem sama z synkiem, może to nic...

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Chce mi sie płakać może za dużo bylam na slonku
w ciąży plamienia w pierwszym trymestrze zdarzają się bardzo często, a to dlatego, bo wszystko tam na dole jest bardziej ukrwione i gdy pęknie jakieś naczynko nietrudno o plamienie. Ale wiadomo, że warto sprawdzić. Gin pewnie obstawi Cię lekami i będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane. Mogę się przyłączyć? Jestem w 5tyg ciąży na wizycie i usg byłam we wtorek (05.08.) jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe czy jakoś tak. Karty mi jeszcze nie założył ani terminu nie powiedział. Dopiero za 3tyg więc pójde do niego 26.08. Jestem mega szczęsliwa

Jestem Karolina i mam 24lata to moja druga ciąża moja córcia Maja ma 4 latka dokładnie za 6dni skonczy.

Lekarz nie dawał mi dużych szans na ciąże (policystyczne jajniki) ujawniły sie dopiero po wczesniejszej ciazy. Ale się udało. Bardzo się cieszę bo w zasadzie nawet sie nie staraliśmy

według okresu nie mogę wyliczyć bo mialam go bardzo rzadko a ostatni był 26 maj to by byla ciąża 11tyg ale jest według usg tylko 5tydz

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

kurcze nie masz możliwości synka zostawić z kim i pojechać na IP?
Witaj

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Radość bezcenna i uśmiech na twarzy mojego męża i wzruszenie w oczach nie do opisania.
brawa za serduszko

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych L4 ja teraz siedzę w domu z dzieckiem, ale do pracy będę musiała wrócić w 7 miesiącu po ponad rocznej przerwie... Masakra jak sobie o tym pomyślę....
Stary 2014-08-07, 09:38   #303
Agi8877
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aagatrycze Pokaż wiadomość
Witaj trzeba wierzyć w woje maleństwo a wszystko będzie dobrze

Gratuluję kropka na Usg
Ja to bym świrowała jak Twój Tż, ale to może dlatego, bo jestem po jednym poronieniu i w poprzedniej ciąży uważałam na siebie jak na jajko

mam nadzieję, że ten lekarz Cię choć trochę uspokoił beta ładna, jesteś obstawiona lekami, więc looozik

w ciąży plamienia w pierwszym trymestrze zdarzają się bardzo często, a to dlatego, bo wszystko tam na dole jest bardziej ukrwione i gdy pęknie jakieś naczynko nietrudno o plamienie. Ale wiadomo, że warto sprawdzić. Gin pewnie obstawi Cię lekami i będzie dobrze

Witaj

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

brawa za serduszko

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych L4 ja teraz siedzę w domu z dzieckiem, ale do pracy będę musiała wrócić w 7 miesiącu po ponad rocznej przerwie... Masakra jak sobie o tym pomyślę....
Czemu bedziesz musiala wracac?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Agi8877 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 10:25   #304
Juanita2406
Raczkowanie

Cytat:
Którego masz wizyte bo mamy podobne terminy

wizytę mam 14 sierpnia w przyszły czwartek
będzie to 6 tydz.

dziś rano obudziłam się z potwornym bolem krzyza i jajnika.. nie dobrze mi jeszcze bylo myslalam ze zwymiotuje zaraz.. teraz to o kazde zakucie sie boje..

już się mdłości zaczynaja..

12.07.2014
"...i ślubuję ci miłość, wierność..."

Mój Aniołku
01.06.2014[*]

6/40
Juanita2406 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 10:45   #305
kordelka85
BAN stały

Bylam u lekarza i z ciaza wszystko w porzadku, tylko lekki stana zapalny na kregoslupie. Mam isc do rodzinnego.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 10:55   #306
Juanita2406
Raczkowanie

12.07.2014
"...i ślubuję ci miłość, wierność..."

Mój Aniołku
01.06.2014[*]

6/40
Juanita2406 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 12:23   #307
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję :-*

U mnie 3 dzień leci bez mdłości,a i te które były to takie bardzo przystępne, oby tak dalej ;-)
Dziewczyny,pobolewają Was jeszcze brzuchy? U mnie wczoraj był 6t0d i jeszcze pobolewał.

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 12:38   #308
x3kiniaax3
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość

U mnie 3 dzień leci bez mdłości,a i te które były to takie bardzo przystępne, oby tak dalej ;-)
Dziewczyny,pobolewają Was jeszcze brzuchy? U mnie wczoraj był 6t0d i jeszcze pobolewał.

Wczoraj mnie caly dzien pobolewal, to z lewej strony to z prawej i na środku, a dzis jak narazie cisza...
x3kiniaax3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 12:40   #309
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agi8877 Pokaż wiadomość
Czemu bedziesz musiala wracac?

mieszkam w UK a tutaj nie ma czegoś takiego jak L4 w ciąży (chyba, że już jest na prawdę ciężka ciąża). W listopadzie kończy mi się macierzyński a w grudniu wybiorę zaległy urlop i później wracam do pracy. Macierzyński mogę zacząć nie prędzej niż 11 tygodni przed tp a im dłużej będę do pracy chodzić w ciąży, tym dłużej będę mogła później z dziećmi w domu zostać.

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość

Ja mam takie ciągnięcia/pieczenie w brzuchu. Raczej nie nazwałabym tego bólem
Stary 2014-08-07, 14:22   #310
Agi8877
Raczkowanie

Cytat:
mieszkam w UK a tutaj nie ma czegoś takiego jak L4 w ciąży (chyba, że już jest na prawdę ciężka ciąża). W listopadzie kończy mi się macierzyński a w grudniu wybiorę zaległy urlop i później wracam do pracy. Macierzyński mogę zacząć nie prędzej niż 11 tygodni przed tp a im dłużej będę do pracy chodzić w ciąży, tym dłużej będę mogła później z dziećmi w domu zostać.

Ja mam takie ciągnięcia/pieczenie w brzuchu. Raczej nie nazwałabym tego bólem
Aaaaa nie wiedzialam, ze w UK sa takie zasady. Myslalam ze podobnie jak u nas. To wspolczuje powrotu w 7 miesiacu.

Mnie nadal boli brzuch...troche sie martwie ale juz poniedzialek wizyta u gina wiec mam nadzieje, ze sie uspokoje

Agi8877 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 14:42   #311
Mirelka_90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Kordelka i dobrze pojedziesz sprawdzisz zrobi Ci usg?

Andere ale fajnie widac juz

Marie widzisz nawet beta wskazuje na wczesna ciaze, nie mart sie

Rybcia pojechalas na Ip? Lepiej sprawxzic, jak sie czujesz?

Hej Mirelka masz corke w wieku mojej i tym samym imieniu wiesz juz jak nazwiesz druga jesli bedzie dziewczynka ;>

Ja strasznie pragnę synka i tu są wybrane imiona "Natan" lub "Igor"

A córeczka to nie wiem... "Hania" "Kaja"
w zasadzie na dziewczynke to jeszcze nie mam pomysłu.

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 14:53   #312
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andere Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam robione usg, 5 tydzień Lekarz kazał mi przyjść za tydzień na następne badanie.
Dziwi mnie to, że nic mi nie powiedział(jedynie odpowiedział na pytanie o kawę, że mogę, tylko narkotyków i wódki nie). Nie zlecił żadnych badań, o niczym nie uświadamiał, nie przepisał żadnych witamin czy coś.

Mój facet po obejrzeniu zdjęcia małego Fasolka na nic mi nie pozwala Wchodzić do boksu ogiera - kategoryczne NIE, na schylanie się przy koniach krzyk, że mam uważać. Czekam aż pojedzie do pracy to pójdę sobie pojeździć trochę, bo póki co kura się do mnie zbliżyć nie może na odległość mniejszą niż metr
GRATULACJE
mój pęcherzyk wyglądał podobnie
Jaki opiekuńczy mąż- aż do przesady, ale nie ma się co dziwić

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny. Dzwonił mój lekarz i powiedział, że wg. bety jestem w 4/5 tyg ciąży. Z wrażenia zapomniałam zapytać ile konkretnie wynosi to moje beta hcg. Stwierdził, że na razie nie ma powodu do zmartwień i że jest nadzieja dla mojego malucha. Jutro ponownie idę na betę i się wszystko okaże.

A co do bólu brzucha to mnie też męczył, jak tylko powiedziałam o tym swojemu lakarzowi przepisał mi Scopolan (3x1). Biorę też Duphaston (3x2) i Luteinę (2x1 dopochwowo). Dzięki temu brzuch mnie praktycznie nie boli, czasem coś tylko delikatnie zakłuje.

andere jakie maleństwo Mam nadzieję, że ja moje też będę mogła zobaczyć. Oby.

No to super !! Oby tak dalej. Na pewno na kolejnej wizycie zobaczysz już serduszko

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Mam wizyte do ginekologga na 13 15 juz nic sie nie dzieje ale musze sie dowiedziec co i jak bo za tydzien jedziemy nad morze :/ może dostane luteine u mnie to 4 tydz i 5 dni wiec za wiele nie powie

Ja byłam dokładnie w tym samym czasie i u mnie już był pęcherzyk

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:

GRATULACJE
Nie mogę się doczekać swojej wizyty w środę, kiedy zobaczę serduszko. Normalnie żyję dla tej chwili

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

aagatrycze współczuję Ci :-( Miejmy nadzieję, że ten czas szybko przeleci, a praca nie będzie Ci sprawiać problemów i czym prędzej wrócisz do dzieci

Co do bólów brzucha- to też nadal je miewam, ale już z mniejszą częstotliwością. Najczęściej z lewej strony. Od czasu do czasu pobolewa mnie też macica. Skoro jednak wszystkie to mamy-- musi to być normalne
Jess922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 15:20   #313
rybcia2309
Wtajemniczenie

Jestem po fasolinka jest i chyba tydzień starsza, wszystko ok, ale jak ma cos sie wydarzyc to sie wydarzy mam funkcjonowac nirmalnie
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 16:19   #314
Jess922
Zakorzenienie

A USG ci zrobił ? Pierwsze zdjęcie masz ?
No tak, nie mamy żadnej mocy, co ma się stać to i tak się stanie, trzeba tylko uważać na siebie
Stary 2014-08-07, 18:11   #315
marie89
Raczkowanie

Malinka gratuluję z całego serducha

Rybcia dobrze, że wszystko dobrze

No, a moja beta wyniosła dzisiaj 1429, 51 mlU/mL. Lekarz twierdzi, że przyrost jest prawidłowy. Morfologia, żelazo, tsh - również. Uff.

Nienarodzone dziecko nie umiera...Ono zmienia tylko datę przyjścia na świat (26.08.2013)
marie89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 18:14   #316
kordelka85
BAN stały

Bylam u rodzinnego.Powiedzal, ze lekki stan zapalny nie zagraza mi ani dziecku, zadnych lekow mi nie da w tak wczesnej ciazy, tylko mascia smarowac i dbac, zeby nie przewialo, organizm powinien dac sobie rade.No i mowil, zeby nie dzwigac, le ciekawe jak mam to robic przy 10 kg stworku? ??

Zjadlam dzisiaj az bulke i banana, chce misi rzygac i mam dola.
Stary 2014-08-07, 18:20   #317
marie89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Bylam u rodzinnego.Powiedzal, ze lekki stan zapalny nie zagraza mi ani dziecku, zadnych lekow mi nie da w tak wczesnej ciazy, tylko mascia smarowac i dbac, zeby nie przewialo, organizm powinien dac sobie rade.No i mowil, zeby nie dzwigac, le ciekawe jak mam to robic przy 10 kg stworku? ??

Zjadlam dzisiaj az bulke i banana, chce misi rzygac i mam dola.

Ja też mam stan zapalny, ale dróg rodnych. Nic mnie nie boli, nie swędzi ani nie piecze, a jednak jest jakieś paskudztwo.. Jedynym objawem jest żółtawa wydzielina.
Lekarz mówi, żeby się nie przejmować. To się nie przejmuję, ale mało komfortowa to sytuacja.

Nienarodzone dziecko nie umiera...Ono zmienia tylko datę przyjścia na świat (26.08.2013)

Edytowane przez marie89
Czas edycji: 2014-08-07 o 18:26
Stary 2014-08-07, 18:22   #318
kordelka85
BAN stały

Ale na kregoslupie?
Stary 2014-08-07, 19:33   #319
marie89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ale na kregoslupie?
Kordelka ty na kręgosłupie, ja w drogach rodnych. Chodziło mi po prostu o to, że uczepiło się nas jakieś cholerstwo w najmniej odpowiednim momencie Oczywiście, Ty cierpisz sto razy bardziej bo Ciebie to boli. Najważniejsze, że z maleństwem dobrze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-07, 19:39   #320
Mirelka_90
Raczkowanie

Coś wam pokaze. Moja znajoma ma dokładnie taki wózek http://allegro.pl/3w1-wozek-blizniac...455555270.html dla mnie to sunie wygląda lecz ma w innym koloże (beż) ale po prostu super rozwiązanie dla mam które mają dzieci z niewielką rożnica wiekową.... Boski

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 19:41   #321
marie89
Raczkowanie

Cytat:
Coś wam pokaze. Moja znajoma ma dokładnie taki wózek http://allegro.pl/3w1-wozek-blizniac...455555270.html dla mnie to sunie wygląda lecz ma w innym koloże (beż) ale po prostu super rozwiązanie dla mam które mają dzieci z niewielką rożnica wiekową.... Boski
Zgadzam się. Pomysłowe i praktyczne

Stary 2014-08-07, 19:44   #322
Jess922
Zakorzenienie

marie89 ładna beta wychodzi na to, że nie potrzebny stres, ale nie da się go niestety uniknąć.
Ja idę jutro na badania- mam nadzieję, że wyjdą dobrze. Podejrzewam, że też będę miała stan zapalny- mam podobny również żółte upławy

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Wózek super-- pomysłowe połączenie wygody i prezencji
Stary 2014-08-07, 21:24   #323
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Jestem po fasolinka jest i chyba tydzień starsza, wszystko ok, ale jak ma cos sie wydarzyc to sie wydarzy mam funkcjonowac nirmalnie
Super, ze w porzadku.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Kordelka ty na kręgosłupie, ja w drogach rodnych. Chodziło mi po prostu o to, że uczepiło się nas jakieś cholerstwo w najmniej odpowiednim momencie Oczywiście, Ty cierpisz sto razy bardziej bo Ciebie to boli. Najważniejsze, że z maleństwem dobrze.
Aha, myslalam, ze masz to co ja.Ja nie cierpie za bardzo to takie lekkie pobolewanie, gdybym nie byla w ciazy to bym to olala, po prostu martwilam sie,ze moze to dziecku zaszkodzic.Ale skoro dwoch lekarzy twierdzi, ze ok chyba nie powinnam panikowac.

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Mam nadzieje, ze mi sie obejdzie bez podwojnego wozka. Synek juz nie chce siedziec, woli sobie podreptac na spacerze.A u mnie jeszcze wiosna zazwyczaj leje wiec sie nie naspacerujemy.
Dla blizniakow to by sie to wszystko przydalo,ale jak sie ma mala roznice wieku to i tak 2 gondole nie sa potrzebne bo starsze na pewno wyrosnie, 2 foteliki raczej tez.

Edytowane przez kordelka85
Czas edycji: 2014-08-07 o 21:30
Stary 2014-08-08, 02:46   #324
rybcia2309
Wtajemniczenie

Kurcze w ogóle nie moge spać, mąż i synek chrapią, a ja już którąś noc i nic, nie śpie w dzień, przecież organizm powinien byc zmęczony
Stary 2014-08-08, 08:37   #325
x3kiniaax3
Przyczajenie

Siedze w pracy i mam mega mdłości :/ nie wiem czy to przed dzisiejsza wizyta u lekarza czy tak juz będzie.
x3kiniaax3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 08:40   #326
rybcia2309
Wtajemniczenie

Mi tez coś sie zaczyna...:/ a jedziemy nad morze za tydzień
Stary 2014-08-08, 08:43   #327
kordelka85
BAN stały

Ja juz wymiekam z tymi mdlosciami, teraz chwile mnie puscily,zjadlabym cos, ale sie boje, ze rzygne.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-08, 08:44   #328
rybcia2309
Wtajemniczenie

Ja dotknęłam rani ryby to był błąd
Stary 2014-08-08, 08:59   #329
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez x3kiniaax3 Pokaż wiadomość
Siedze w pracy i mam mega mdłości :/ nie wiem czy to przed dzisiejsza wizyta u lekarza czy tak juz będzie.
hmmm... nie sądzę aby to było tylko przed wizytą o której wizytujesz?
ja mam dzisiaj gina na 16.00 umówionego. Ciekawe co tam zobaczę

Co do wózka to ja się właśnie zastanawiam, czy nie będę takiego cudaka potrzebować. Różnicę miedzy dziećmi będę miała 15 miesięcy i nie wiem jak ja sobie na spacerach poradzę
Stary 2014-08-08, 09:15   #330
kordelka85
BAN stały

Cytat:
hmmm... nie sądzę aby to było tylko przed wizytą o której wizytujesz?
ja mam dzisiaj gina na 16.00 umówionego. Ciekawe co tam zobaczę

Co do wózka to ja się właśnie zastanawiam, czy nie będę takiego cudaka potrzebować. Różnicę miedzy dziećmi będę miała 15 miesięcy i nie wiem jak ja sobie na spacerach poradzę
Zaleza jak to starsze bedzie chodzic, 15 miesiecy wydaje mi sie dosc malo.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości