|
|
#2101 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a nie jest tak, że są źli jak się im na to pozwala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#2102 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
hej
znad dr.Pepera z lodem, taki anyżowy, że aż fuu wróciłam do żywych ale ledwo ogarniam kuwetę ![]() gratuluję didów, starań, schuść i wszystkiego zbiorowo
|
#2103 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Cytat:
?2.mnie już nie rośnie, bo nie mam gdzie chować więc niczego nie kupuję i omijam sklepy z materiałami z daleka ![]() 3.dlatego lepiej takie imprezy w tiwi oglądać ![]() Cytat:
albo blacha ![]() ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2104 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2105 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
sliwki bez pestek saute - do ciast, sosów, powideł; śliwki z cukrem - do ciast, sosów, powideł; kompot; śliwki marynowane w occie; keczup/chutney śliwkowy |
|
|
|
|
#2106 | |||
|
To ja :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o post Justyny -udaję, że go nie widzę
|
|
#2107 |
|
Piers do przodu
|
Chciałam napisać o śliwowicy, nalewkach, rakijach ..... ale Mursz mnie uprzedziła
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Babka od obrazu powiedziała, że musi porozmawiać z mężem, jutro wieczorem - i o to chodzi, przynajmniej coś wiem.
Zaś co do zmiany wagowej - Mama jakoś nic nie zauważyła. Więc spox. Jestem do poznania---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Poproszę o wszelkie chutney'e - nie tylko śliwkowe. Znaczy przepisy
|
#2109 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.no dobrze , ale to prywatny czy służbowy ? A co na ten przykład jakby tylko stacjonarny podał , bo nie ma w ogóle obowiązku podawania numeru prywatnego ?A jakby wyjechał w rejon gdzie zasięgu nie ma , np do Katmandu albo na Borneo ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2110 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
tja, na pewno
![]() ![]() czy ja wiem czy częste, raz na rok może ![]() ale za każdym razem to przeżywam ciężko, więc może się tak wydawać ja mam 20 km w jedną stronę wiec ciężko by było w poprzednich latach jak na miejscu pracowałam to szłam pieszo oczywiście ![]() Cytat:
![]() Znad kawy |
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez cocaron Czas edycji: 2014-08-06 o 07:49 |
|
|
|
|
#2113 |
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() dziś chłodniej i zachmurzenie
|
|
|
#2114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. zbieram namiętnie i chyba największą radochę mam jak od czasu do czasu sobie to przejrzę, pozachwycam się jakie to piękne rzeczy kiedyś sobie zrobię iiiiii na tym koniec w zasadzie na starym kompie główna zawartość dysku to była kolekcja rękodzielnicza a potem ebooki ostatnia namiętność - kolekcjonowanie fot ubrań lalkowych oraz lalek na przyszłość, jak już odłożę na bjd, żebym się nie zastanawiała co by tu kupić tylko od razu mam typ zamawiam jest ale przynajmniej widzę jak mi się zmieniają upodobania na tym polu ![]() i w pintereście się zakochałam jakie to jest pomysłowe jest fota, czasem z tekstem, wszystko od razu widać co jak gdzie, jak jest jakieś diy to nawet tumok patrząc na zdjęcia sobie poradzi a ile inspiracji do różnych takich, z każdego tematu... odkrycie roku a Ty zbierasz wzory i inne takie? znad deszczu i prania
|
|
#2115 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mnie też chłodniej, ufff
Za to mam ostrogi piętowe i rano ledwo chodzę, starość
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2116 |
|
Nindżopesz
|
Ja się tak zakochałam w tumblrze
|
|
|
|
#2117 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia Baru
|
|
#2118 |
|
|
Hej!
Otóż Szarość jest przeziębiona i chwilowo może robić za kran, tak jej z nosa kapie... Dziś miałam pół dnia wolnego "na kota" A potem niespodzianka -pakujemy biuro, bo od poniedziałku jesteśmy w nowej lokalizacji, wchodzę do siebie, a tam... Ściany już zabrane ![]() Także cały dzień się czułam, jakbym siedziała w otwartej toalecie
|
#2119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i zdrówka dla Szarości Ruch tu dziś ![]() Meldunek po Tur de Poloń: mimo usilnych starań nie udało się dziś odstawić auta pod mój blok przed zamknięciem ulic, w związku z czym czeka mnie dziś jeszcze spacer w miejsce gdzie zmuszona byłam je porzucić
|
||
|
|
|
#2120 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
zbieram wzory haftów wszelakich , ale głównie w formie tradycyjnej znaczy na papierze , na dysku mam za to kolekcję obrazów krzyżykowych Golden Kite , które są przepiękne i których na pewno nie zrobię bo dłubię jeden od baardzo dawna z dwuletnią przerwą i zaczynam wątpić czy go kiedykolwiek skończę lalki też bym zbierała a najbardziej dom dla lalek no i jeszcze wzory frywolitkowe , szydełko i druty w dużo mniejszym stopniu , i w ogóle zbieractwo ograniczam bo się w końcu zorientowałam że musiałabym żyć ze 200 lat i nie pracować i mieć miliony żeby to wszystko zużytkować Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
||||
|
|
|
#2121 |
|
|
Hej... Znów mam balony zamiast kostek. Ech... Na szczęście już nie boli. Ale wygląda okropnie. Przyszłam na jogę, może ruch mi pomoże...
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
ano
moja kondycja jest mu wdzięczna mniej wdzięczne są kolana, które nie za bardzo znoszą nadprogramowe spacery, bo ale już trudno Cytat:
Miłego dnia
|
|
|
|
|
#2123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł snad jakiejś kfilowej braku motywacyjjjj do wszystkiego
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Co do foto to się wypowiem a co bo lubię i robię ![]() Alllllbo później bo nie mam siły zdjęć szukać aby zobrazować ![]() Co to vinted jest ? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-08-07 o 13:40 |
||
|
|
|
#2124 |
|
Nindżopesz
|
Macham spod samoopalacza
![]() Moge przynudzić o wyjazdowych butach, mogę, mogę? ![]() Otóż wybrałam se bikery, byłam cała hepi bo wygodne i pasują aż tu matka stwierdziła: "takie buty bierzesz? TAKIE? Na wyjazd latem? I w nich będziesz w piłkę grać, na obiady chodzić? Buahaha, powiedzą, że jakaś nienormalna! I jeszcze te ciuchy! Nie masz normalnych butów do lasu? Trampki se kup, adidasy albo balerinki! Dobrze że ja z tobą nie jadę. A te buty może ci się rozpadną i dobrze ci tak!" No w ogóle o co kaman ale ostatnie zdanie wzięłam sobie do serca - a jak się faktycznie rozpadną zbytnio eksploatowane? Moje ulubione buty? ![]() Więc wygrzebałam z szafy buty wojskowe niestety w szale przeróbek odprułam im opinacz i teraz jest takie coś ni w pięć ni w dziewicę. Pytanie więc brzmi: nosić z długą skarpetą (po prawdzie to ocieplacze) czy bez niczego też ujdzie (zważywszy, że to jednak lato)?
|
|
|
|
#2125 | |
|
|
Cytat:
Jutro też pójdę o będzie dobrze. Każą mi podkolanówki uciskowe nosić, takie baaardzo grube. I jednocześnie lekarz mówi, że on też musi, ale nie nosi, bo za gorąco... Także tak... Nie boli na szczęście. Myślę, że to może miec związek z @, poprzednio też przy tej okazji się objawiło, ty;ko szybciej zeszło, bo nie było aż tak gorąco... A od 3 miesięcy pilsów nie łykam, łykałam od 16 roku życia chyba, więc trochę czasu...
|
|
#2126 |
|
Nindżopesz
|
Mursz, moja matka to samo, moczy sobie nogi w lodowatej wodzie z miętą i podobno jej pomaga. Plus te nieszczęsne podkolanówki.
|
|
|
|
#2127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
A weź że to w czym będzie Ci wygodnie, toć każde buty mogą się rozpaść... Nie przewidzisz tego... |
||
|
|
|
#2128 |
|
|
Piję
Miętę od zawsze i przy każdej okazji, a pokrzywę pijałam wieczorami. Ale się wzięło i zapomniało, teraz do tego wracam Mać moja osobiście mi uzbierała przed pora kwitnienia, więc wychłeptuję posłusznie kubas przed snem. Od wczoraj ![]() I wcieram miętowe żele w nogi. Jestę słonię... O mamo, ale rozpierducha w biurze...Kartony, pudła, kontenery, brak szafek, brak biurek i panowie z firmy przeprowadzkowej -są wszędzie
|
#2129 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. jasne, ale jak rozpadną się wojskowe to kij z nimi, bikerów mi faktycznie szkoda. Po prostu pytam czy takie buty bez zwiniętej skarpety wyglądają strasznie dziwnie - bo jednak ciepło jest i im mniej ciuchów tym przyjemniej. |
|
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W lodówce zawsze jest butelka wody mineralnej jak upał jest nie do zniesienia to do wyrka na noc se biorę podkładam pod stopy albo nad kostkami tam gdzie pulsy są i zaraz puchlina złazi A i jeszcze brzoza odwadnia ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
2 Co za różnica czy bikery rozwalą Ci się na wakacjach czynie?I tak się rozpadną jak się rozpaść mają a nie rozpadną się jak się rozpaść nie mają... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-08-07 o 14:46 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

ja się chce umyć

i leży i leży i leeeeeżyyyyy...
?
wczytałam sie dokładniej i jednak normalnie, jak co roku będe mi jeździc po mojej ulicy i po całym centrum w godzinach 15.15-16.45
???? Jakby to nie był system obronny kraju , to zabiłabym gołą ręką przez telefon za taką godzinę