Offopowe Zapuszczanie, część 50! - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-06, 15:38   #901
astra85
Zakorzenienie

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Oby

Kurcze może spróbuj nie brać wszystkiego tak do siebie? Wiem, że nie jest łatwo, ale nie możesz tak mówić Spróbuj na spokojnie, nie denerwuj się tak. Jesteś dobrą duszyczką i dlatego tak się starasz, ale praca nie może Cię zdominować, bo się zamęczysz i w nerwicę jakąś wpadniesz nie daj Boże
juz chyba mam
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 15:44   #902
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
juz chyba mam

Nie daj się, żadna praca nie jest tego warta, wiesz
Pij meliskę albo rumianek i postaraj się myśleć dobrze, nie nakręcaj się i uwierz, że odwalasz dobrą robotę

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 17:29   #903
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Biorę te leki na alergię i niezbyt mi pomagają. Obrzęk na twarzy cały czas powraca znowu mam lekko spuchniętą skórę pod oczami i kawałek pod brodą. Do tego swędzi
A bierzesz regularnie od dłuższego czasu? Jakie masz?
Bo widzisz, leki na alergie to często takie złośliwce, które działają dopiero po kilku tygodniach regularnego stosowania. I druga sprawa, wiele leków jest za słabych na porządne alergie. Nie tak łatwo dostać dobre

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
Asia dobrze ,ze jest ok,wytrzymasz do wrzesnia

2 miesiace nowej pracy a ja juz rycze jak bóbr,bylo ok,ale przeniesli mnie do innego działu i znowu odpowiedzialnosc,uciekłam z deszczu pod rynne,chyba sie do niczego nie nadajeza bardzo sie staram,przezywam,analizuj e
Ojej czemu masz takiego pecha do pracy? Pracujesz w jakimś okropnym korpo? Co się dzieje? Szef Cię terroryzuje?
Stary 2014-08-06, 22:03   #904
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Też należę do tej niewielkiej liczby osób, która woli kempingi od hoteli może namioty nie są moim faworytem, ale wszelkiego rodzaju stare, spleśniałe domki kempingowe uwielbiam
Ja dzieciństwo spędziłam na kempingach. Z rodzicami wyjeżdżaliśmy na całe wakacje na mazury. Mieliśmy przyczepę kempingową. Niestety rodzice sprzedali. Jak ci ludzie w ogóle nie myśleli przyszłościowo. Wszystko sprzedali, rozdali, a dla własnych dzieci gówno zostało. No ale nie ważne.
Potem ze znajomymi wiecznie wyjazdy na piwaki, łódstoki itd. Kocham kempingi.
A my kupiliśmy forda transita i w żółwim tempie TŻ przerabia go na kampera. Łóżko już jest, więc możemy jeździć na kempingi nawet w angielską pogodę. Za tydzień chyba znów jedziemy na 2 dni. Ponieważ jeszcze wiele mu brakuje do bycia skończonym kamperem, my spaliśmy w namiocie, a mała w samochodzie.

Cytat:
Byłam także po drodze w primarku w Berlinie.

Ja nie wiem, czemu polsza to taki trudny kraj. Przecież dla niemców zarabiających w euro te ciuchy są jak za darmo. A my, zarabiając zdecydowanie mniej, płacimy wielokrotność cen primarkowych za to samo.
W polszy to po pierwsze vat jest wyższy. Po drugie ubezpieczenia są wyższe, dlatego sklepy muszą mieć wyższe ceny, żeby utrzymać pracowników i jeszcze wyciągnąć z tego zysk.
Primani ma naprawdę coraz lepszą jakość. Pamiętam, jak przyjechałam do UK, to kupiłąm tam pościel i przez wiele lat więcej tam nie weszłąm. To była niewyobrażalna szmaciarnia. Ciuchy były beznadziejne. Jakość jeszcze bardziej beznadziejna. A teraz, to zupełnie inna bajka. Ciuchy moze nadal nie są w moim stylu, ale trendy sa takie jak wszedzie. Często coś p[ojawia się najpierw w Primanim, a potem dopiero w River Island czy Top Shopie. Jakość jest zdecydowanie lepsza. Na przykład dużo lepsza niż w New Look, a o połowę taniej.
Ale jakość skarpetek im się pogorszyła Nie robią juz moich ulubionych.
A zapomniałam wspomnieć, ze u mnie otwierają największy Primani w UK Primark wykupił cały dom handlowy
Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko Pokaż wiadomość
Wizaż nie działał to i napisać nie mogłam Moja współlokatorka wygrzebała, że pokrzywa jest zakazana, żebygleby nią nie użyźniać I za rozpowszechnianie jest 75 tys euro grzywny lub 2 lata więzienia
Ja robię gnojówkę z pokrzyw do podlewania pomidorów. Najlepszy nawóz.
Narzekamy na tą nasza Polskę, ale tak naprawdę w państwa zachodnie robią wszystko, aby tylko uniemozliwić ludziom zrobienie czegokolwiek, bez dokładania do skarbu państwa. I tak Francja zabrania nawozu z pokrzyw, zeby nawóz kupić, zapłacić vat. Rączka rączkę myje.

Cytat:
Ależ ja bym chciała tak wkręcić się w sport. Pokochać to. Dla mnie każde wyjście na siłkę to walka z samym sobą. I tak już rok
Mnie trzyma to, ze poznałam na siłowni świetnych ludzi i mamy fajną ekipę jest miło. Gdyby nie znajomi, to pewnie bym rzuciła siłkę. Bo teraz mam daleko.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 22:24   #905
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
A bierzesz regularnie od dłuższego czasu? Jakie masz?
Bo widzisz, leki na alergie to często takie złośliwce, które działają dopiero po kilku tygodniach regularnego stosowania. I druga sprawa, wiele leków jest za słabych na porządne alergie. Nie tak łatwo dostać dobre
Od 14 lipca biorę. Piję wapno 2x1 i na noc tabletkę Flonidan. Mam też maść do smarowania Dexamytrex.

Kolejny Skalpel za mną Najgorsze te ćwiczenia w których leży się na brzuchu i odrywa nogi do góry Mogę unieść łydki, ale ud już nie jestem w stanie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 16:12   #906
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
W polszy to po pierwsze vat jest wyższy. Po drugie ubezpieczenia są wyższe, dlatego sklepy muszą mieć wyższe ceny, żeby utrzymać pracowników i jeszcze wyciągnąć z tego zysk.
Primani ma naprawdę coraz lepszą jakość. Pamiętam, jak przyjechałam do UK, to kupiłąm tam pościel i przez wiele lat więcej tam nie weszłąm. To była niewyobrażalna szmaciarnia. Ciuchy były beznadziejne. Jakość jeszcze bardziej beznadziejna. A teraz, to zupełnie inna bajka. Ciuchy moze nadal nie są w moim stylu, ale trendy sa takie jak wszedzie. Często coś p[ojawia się najpierw w Primanim, a potem dopiero w River Island czy Top Shopie. Jakość jest zdecydowanie lepsza. Na przykład dużo lepsza niż w New Look, a o połowę taniej.
Ale jakość skarpetek im się pogorszyła Nie robią juz moich ulubionych.
A zapomniałam wspomnieć, ze u mnie otwierają największy Primani w UK Primark wykupił cały dom handlowy
Ja nadal mam jeansy, które kupiłam w Primarku we wrześniu 2008 Z bardzo ciemnych granatowych zrobiły się niebieskie, a tak poza tym nie widać różnicy w wyglądzie, nic się z nimi nie dzieje.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 16:52   #907
astra85
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej czemu masz takiego pecha do pracy? Pracujesz w jakimś okropnym korpo? Co się dzieje? Szef Cię terroryzuje?
takie mam szczescie,ze tak trafiam szef jest ok, po prostu obowiazki mnie przerastaja,a ja chce wszystko robic perfekcyjnie,na 10000%

Musze sobie kupic jakies botki ,dzis sie ochlodzilo no i pewnie niedlugo jesiennna słota bedzie codziennoscia
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-07, 20:26   #908
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Kolejny Skalpel za mną Najgorsze te ćwiczenia w których leży się na brzuchu i odrywa nogi do góry Mogę unieść łydki, ale ud już nie jestem w stanie
Cierpliwości. Stopniowo dojdziesz do lepszej formy i dasz radę. Najpierw musisz wyrobić odrobinę mięśni. A za jakiś czas będzie z górki.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 11:23   #909
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Cierpliwości. Stopniowo dojdziesz do lepszej formy i dasz radę. Najpierw musisz wyrobić odrobinę mięśni. A za jakiś czas będzie z górki.
Tż próbował i też mu nie wychodziło

Nowości http://beautyhairandfashion.blogspot...e-czyli-o.html

Stary 2014-08-08, 11:30   #910
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

Marynarka i sukienka w kwiaty

Kurcze fajny ten tusz z Avonu, podoba mi się efekt mimo, iż zawsze kupuje tusze wydłużające.
A teraz czekam na mój naszyjnik i coś cicho

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-09, 09:02   #911
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cześć

byłam na pielgrzymce, co prawda, jeden dzień, ale niewykluczone, że pójdę jeszcze od środy.

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa

Edytowane przez Celestyn3k
Czas edycji: 2014-08-09 o 09:10
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-09, 09:08   #912
moooniek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!

Hej ja nigdy nie bylam na pielgrzymce, ale jakos nie wydaje mi sie, zebym kiedys miala sie wybrac.
Wczoraj bylam na warsztatach z lindy hop i bylo swietnie w ogole prowadzacy jest takim czlowiekiem, ze trudno wyjsc z jego zajec niezadowolonym. Pozniej bylismy na "potancowce" i bylo cudownie. Muzyka na zywo, swoja droga, wokalistka ma tak cudowny glos, ze moglabym tam pojsc tylko po to, zeby jej sluchac, a prowadzacy warsztatow tak prowadzi w tancu, ze znajac tylko krok podstawowy, robimy dokladnie wszystko to samo, co on i nie mamy pojecia jak to się dzieje, magia... wróciłam nad ranem, a od 9 jestem w pracy...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-08-09, 10:25   #913
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Marynarka i sukienka w kwiaty

Kurcze fajny ten tusz z Avonu, podoba mi się efekt mimo, iż zawsze kupuje tusze wydłużające.
A teraz czekam na mój naszyjnik i coś cicho
Marynarka genialna Sukienka całkiem fajna, choć bez rewelacji

Spaliśmy prawie do 10 i tak mnie głowa boli

Stary 2014-08-09, 10:54   #914
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Marynarka genialna Sukienka całkiem fajna, choć bez rewelacji

Spaliśmy prawie do 10 i tak mnie głowa boli
Taki krój marynarki jest zawsze na czasie, a i limonka też, więc na sezon wiosenno/letni ekstra

Ale się wkurzyłam. Zamówiłam ten naszyjnik i przysłali inny, który w ogóle mi się nie podoba Odsyłam go, ale jestem wściekła bo bardzo mi na nim zależało, a oni sobie w kulki polecieli. Choć przeprosili od razu jak im wysłałam maila

Wiecie co, Seboradin balsam i Wax Rainforest do blondu bardzo poprawiły stan mojego ombre Naprawdę. Cały czas używam tego zestawu plus Fitomed szampon to suchych i jestem bardzo zadowolona
Czekam na pieniądze jakieś i zamawiam dwa litry Kallosa Bananowy i ten z algami

Ja się codziennie budzę już po 8 czasem po 9

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-08-09 o 10:56
Stary 2014-08-09, 10:58   #915
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
już?
Ja po 6, czasem po 7
Stary 2014-08-09, 11:25   #916
Celestyn3k
Zakorzenienie

Ja się budzę o 5.30. Cały rok o tej wstawałam

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2014-08-09, 11:35   #917
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cześć Dziewczyny Miki ta koronkowa sukienka piękna Zresztą z taką figurą we wszystkim wyglądasz świetnie

Wkurzyłam się wczoraj na Siostrę. Przez przypadek podpatrzyłam jak wysyła do szwagra sms-a z tekstem ''że Anka mnie wkur***. Nic jej nie pasuje, na wszystko narzeka. Masakra.'' Czy coś takiego. A raz się tylko odezwałam bo zobaczyłam, że ich prześcieradło jest brudne i powiedziałam, że mogliby je wrzucić do pralki. Wiem, że jest w ciąży ale takich nieuzasadnionych pretensji nie cierpię I wolałabym żeby powiedziała to wprost mnie a nie żaliła się w sms-ie bez powodu.

Edytowane przez 60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Czas edycji: 2014-08-09 o 11:37
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-09, 11:51   #918
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Taki krój marynarki jest zawsze na czasie, a i limonka też, więc na sezon wiosenno/letni ekstra

Ale się wkurzyłam. Zamówiłam ten naszyjnik i przysłali inny, który w ogóle mi się nie podoba Odsyłam go, ale jestem wściekła bo bardzo mi na nim zależało, a oni sobie w kulki polecieli. Choć przeprosili od razu jak im wysłałam maila

Wiecie co, Seboradin balsam i Wax Rainforest do blondu bardzo poprawiły stan mojego ombre Naprawdę. Cały czas używam tego zestawu plus Fitomed szampon to suchych i jestem bardzo zadowolona
Czekam na pieniądze jakieś i zamawiam dwa litry Kallosa Bananowy i ten z algami

Z chęcią przygarnęłabym jeszcze taki biały

To nieźle

Ja mam tylko jeden naszyjnik, o taki http://img.szafa.pl/ubrania/1/012680...apan-style.jpg

ten chcę zamówić http://allegro.pl/modny-naszyjnik-ko...452359269.html

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Niech Asia się wysypia póki może

Ja najbardziej lubię wstawać tak między 7-8. Jak wstaję później to źle się czuję i chodzę przymulona cały dzień.

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47631919]Cześć Dziewczyny Miki ta koronkowa sukienka piękna Zresztą z taką figurą we wszystkim wyglądasz świetnie

Wkurzyłam się wczoraj na Siostrę. Przez przypadek podpatrzyłam jak wysyła do szwagra sms-a z tekstem ''że Anka mnie wkur***. Nic jej nie pasuje, na wszystko narzeka. Masakra.'' Czy coś takiego. A raz się tylko odezwałam bo zobaczyłam, że ich prześcieradło jest brudne i powiedziałam, że mogliby je wrzucić do pralki. Wiem, że jest w ciąży ale takich nieuzasadnionych pretensji nie cierpię I wolałabym żeby powiedziała to wprost mnie a nie żaliła się w sms-ie bez powodu.
[/QUOTE]

Wczoraj robiłam blok czekoladowy

Stary 2014-08-09, 11:56   #919
Celestyn3k
Zakorzenienie

Dziewczyny!
Potrzebuję założyć blog, bo brakuje mi coś "poza" ocenami do stypendium. Tylko nie wiem, jaki! Podoba mi się DIY, ale musiałabym robić coś, malować, przerabiać, a mam mało czasu na to (a przynajmniej, tak mi się wydaje). Nie chcę pisać o polityce, choć mogłabym, bo coś się na tym znam, ale ostatnio w ogóle mnie to nie interesuje. Mało zwiedzam, jeżdżę, mało "mam". Mogłabym pisać o tym, jak jestem wkurzona, że muszę w polu siedzieć, ale kto by chciał to czytać . Może wy coś możecie mi podsunąć?

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2014-08-09, 13:38   #920
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Z chęcią przygarnęłabym jeszcze taki biały

To nieźle

Ja mam tylko jeden naszyjnik, o taki http://img.szafa.pl/ubrania/1/012680...apan-style.jpg

ten chcę zamówić http://allegro.pl/modny-naszyjnik-ko...452359269.html

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Niech Asia się wysypia póki może

Ja najbardziej lubię wstawać tak między 7-8. Jak wstaję później to źle się czuję i chodzę przymulona cały dzień.
Ja uwielbiam, mam kilka i mogłabym mieć ich miliony i jesscze więcej

Ten z allegro też widziałam, ale mam już kilka kolorowych, więc nie chcę

Teraz to już ciężko się wyspać z takim brzuchem
Wszystko mnie boli, w nocy duszno, w ciągu dnia jestem bardzo często śpiąca, ale rzadko kiedy zasnę

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-09, 14:37   #921
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam teorię, że to kłamstwo. Nigdy nie jest z górki

Cytat:

A bo faceci tak dziwnie ćwiczą. Biceps, triceps, klata i już im się wydaje że pakiet wakacyjny jest. A to wcale tak łatwo nie ma

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
już?
Ja po 6, czasem po 7
Bo Ty jesteś szalona. Ja teraz 8.30, bo tak do szpitala jeżdżę to już wole w pozostałe dni tego nie zmieniać

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47631919]Cześć Dziewczyny Miki ta koronkowa sukienka piękna Zresztą z taką figurą we wszystkim wyglądasz świetnie

[/QUOTE]

Nieładnie. Też bym była zła Ale co tu zrobić, ochrzanić ją i przyznać się do czytania smsa? Nie bardzo

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Potrzebuję założyć blog, bo brakuje mi coś "poza" ocenami do stypendium. Tylko nie wiem, jaki! Podoba mi się DIY, ale musiałabym robić coś, malować, przerabiać, a mam mało czasu na to (a przynajmniej, tak mi się wydaje). Nie chcę pisać o polityce, choć mogłabym, bo coś się na tym znam, ale ostatnio w ogóle mnie to nie interesuje. Mało zwiedzam, jeżdżę, mało "mam". Mogłabym pisać o tym, jak jestem wkurzona, że muszę w polu siedzieć, ale kto by chciał to czytać . Może wy coś możecie mi podsunąć?
Ja musiałam przez pół roku prowadzić na zajęcia blog prowadziłam kulinarny, do tej pory wisi w sieci ale oczywiście go olałam wbrew pozorom dużo z tym roboty, a i ja nie odnalazłam się w roli blogerki

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2014-08-09 o 14:39
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-09, 17:23   #922
Celestyn3k
Zakorzenienie

Maryś, pokażesz?

Chyba się wyprowadzam z domu od października, szukam źródła dochodu...

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2014-08-09, 20:40   #923
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Najlepiej jeśli tematyka będzie Cię faktycznie interesować, żebyś miała choć trochę frajdy z pisania

Cytat:
Ja uwielbiam, mam kilka i mogłabym mieć ich miliony i jesscze więcej

Ten z allegro też widziałam, ale mam już kilka kolorowych, więc nie chcę

Teraz to już ciężko się wyspać z takim brzuchem
Wszystko mnie boli, w nocy duszno, w ciągu dnia jestem bardzo często śpiąca, ale rzadko kiedy zasnę
Ja z biżuterii przeważnie noszę tylko kolczyki. Często nawet zapominam o pierścionku zaręczynowym i obrączce Czasami jeszcze zegarek zakładam.

Mnie w nocy strasznie kopała A u Ciebie jak jest? Bolą Cię kopniaki, czy raczej lajtowe są? Mnie czasami megaaa bolało

Stary 2014-08-10, 10:24   #924
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z biżuterii przeważnie noszę tylko kolczyki. Często nawet zapominam o pierścionku zaręczynowym i obrączce Czasami jeszcze zegarek zakładam.

Mnie w nocy strasznie kopała A u Ciebie jak jest? Bolą Cię kopniaki, czy raczej lajtowe są? Mnie czasami megaaa bolało
Ja to tylko naszyjniki i zegarek, choć teraz jak siedzę w domu to nawet do lekarza zakładam. A co, w ciąży też chcę wyglądać Mój gin zawsze mnie tak chwali babiarz jeden Ale to fantastyczny człowiek.

Oj ostatnimi czasy w ciągu dnia aż zdarzy mi się krzyknąć Wchodzi pod żebra kopytkami, a przy obiedzie albo po istny koszmar Aż proszę ją, by się uspokoiła W nocy jest raczej okej, jak wstaję do toalety i potem zasypiam to coś tam wariuje, ale delikatnie albo ja taka śpiąca i nie zwracam uwagi. Dziś się obudziłam i wstać nie mogłam, bo z jednej strony dupkę wypchała, z drugiej kopytka i podnieść się nie mogłam. Najgorzej jak naciska na pęcherz i szyjkę, okropne uczucie, jakby miało mi coś wylecieć Lubi tak wieczorami mnie gnębić, ale i tak kocham to co robi ponad wszystko Już ma prawie 3kg gnojek Uwielbia jak jem i słucham disco polo albo gadam z Tż lub jak jej włączam kołysanki

Celestynka ja też proponuję pisanie o czymś, z czego miałabyś frajdę,a nie musiała robić tego na siłę

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-10, 11:14   #925
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to tylko naszyjniki i zegarek, choć teraz jak siedzę w domu to nawet do lekarza zakładam. A co, w ciąży też chcę wyglądać Mój gin zawsze mnie tak chwali babiarz jeden Ale to fantastyczny człowiek.

Oj ostatnimi czasy w ciągu dnia aż zdarzy mi się krzyknąć Wchodzi pod żebra kopytkami, a przy obiedzie albo po istny koszmar Aż proszę ją, by się uspokoiła W nocy jest raczej okej, jak wstaję do toalety i potem zasypiam to coś tam wariuje, ale delikatnie albo ja taka śpiąca i nie zwracam uwagi. Dziś się obudziłam i wstać nie mogłam, bo z jednej strony dupkę wypchała, z drugiej kopytka i podnieść się nie mogłam. Najgorzej jak naciska na pęcherz i szyjkę, okropne uczucie, jakby miało mi coś wylecieć Lubi tak wieczorami mnie gnębić, ale i tak kocham to co robi ponad wszystko Już ma prawie 3kg gnojek Uwielbia jak jem i słucham disco polo albo gadam z Tż lub jak jej włączam kołysanki

Celestynka ja też proponuję pisanie o czymś, z czego miałabyś frajdę,a nie musiała robić tego na siłę
Nooo mnie to właśnie strasznie bolało

Idziemy zaraz na spacer

Stary 2014-08-10, 11:18   #926
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo mnie to właśnie strasznie bolało

Idziemy zaraz na spacer
Mnie to raczej nie boli, może piecze, ale czuję taki dyskomfort, że z automatu łapię się za krocze jakbym się bała, że coś zgubię

Ja tam nie wiem co to spacer już, w upale nie dałabym rady, ale wieczorem z chęcią bym przeszła 20 m i z powrotem

Boli mnie dzisiaj niesamowicie kręgosłup

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-10, 14:22   #927
Celestyn3k
Zakorzenienie

Dziękuję za rady Coś wymyślę, mam nadzieję, najwyżej się poddam. Najbardziej przeraża mnie systematyczność..

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2014-08-11, 08:28   #928
Bellitudoo
Zakorzenienie

Hej

Dziś pospałam. Tzn obudziłam się o 5:40, ale stwierdziłam,że bez przesady i poszłam spać dalej i tak do 8:00.
Teraz siedzę od 40 minut z henną na głowie, wcinam owsiankę z orzechami i bananem. Mama zrobiła wczoraj domową czekoladę z mleka w proszku,z herbatnikami wzięłam sobie kawałek do śniadania, przeeesłooooooooodkieeeee eeee, ale taki ma fajny posmak mleczny .
Kupiłam sobie wkładki amortyzujące do butów do biegania i mam odciski.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Mam straszną ochotę na cukinię

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Mam teraz dostęp do pakietu MediCover i to jest jak jakaś magia. Dziwne, chcę sie zarejestrować do lekarza specjalisty i słyszę w słuchawce, zę wizyta dzisiaj . Dziś mi akurat nie pasuje, ale szok. Tym bardziej, że na NFZ wizyta w listopadzie.

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2014-08-11 o 08:23
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 09:17   #929
Asia19x
Zakorzenienie

Wpadaj do mnie, mam jeszcze dwie duże, cukinie w lodówce

Stwierdzam, że po porodzie idę zrobić grzywkę. Tzn. taką dłuższą bym chciał, by włosy zaczęły przy twarzy bardziej falować, wiecie taką rodem z Hollywood
Tylko jak myślicie będzie mi pasować? Myślałam nad tego typu grzywką, ale oczywiście dłuższą od tej na zdjęciu przynajmniej o 5cm.
Tylko długo walczyłam by zjeść z grzywki i trochę się boję Tym bardziej, że moje włosy lubią być niegrzeczne, ale z taką dłuższą nie powinnam mieć problemu z układaniem. No nie wiem sama
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg długie-kręcone-włosy-ciemny-blond.jpg (61,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzury_dlugie_20130325_1331525918.jpg (33,6 KB, 4 załadowań)

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-11, 10:20   #930
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Ja też z chęcią zrobiłabym coś z włosami, ale nie mam pomysłu co. Najprędzej to pewnie pomaluję, bo mam już tyle siwych

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23880

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości