![]() |
#661 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 716
|
Dot.: Czarnow³ose:)
Cytat:
Dobra jest bo delikatna i dosc trwala Garnier Nutrisse ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#662 |
Rozeznanie
|
W ogóle wydaje mi siê, ¿e wszystkie farby z serii Garnier 100% color siê szybko wyp³ukuj±...
![]() |
![]() |
#663 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 797
|
![]()
A co powiecie na temat farby Wella Safira''Aksamitna noc''dok³adnie....Czerñ z Loreala te¿ mia³am i te¿ szybko siê wyp³uka³a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wlasnie gdzies tu wczesiej wyczytalam ,ze Safira ponoc dlugo sie utrzymuje bo sama wczesniej pytalam o trwala farbe ,bo wlosy farbowalam na czarno z blondu dosc jasnego i strraaasznie mi splukiwaly w ciagu 2 dni mialam juz na glowie braz.I wlasnie palette mocno mi sie wzarla we wlosy.Kolor trzymal sie nie dwa,ale z 6dni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 083
|
mi tez siê szybko spieraja siê farby czarne
![]() ![]()
![]() |
#666 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 71
|
![]() Cytat:
Uniquee powiedz jak nazywa sie ta dziewczyna której zdjecia wklei³a¶ w takich pieknych dlugich wlosach ma je tak pokrecone nie wiem jak ja jeszcze opisac ona jest po nelly i PCD mam nadzieje ze zorientujesz sie kogo mam na mysli heh |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 34
|
![]()
Ja niedawno zafarbowa³am w³osy na granatow± czerñ Lo'real i po 3 myciach sie spra³a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
witam
![]() zastanawiam siê nad zmian± koloru. Bojê siê ryzykowaæ je¶li chodzi o w³osy. Moje naturalne w³osy s± ciemne ale maj± mysi odcieñ, mam czarne brwi. Obecnie mam na w³osach odcieñ gorzkiej czekolady i kilka blond pasemek, których prawie nie widaæ Czas na nastêpne farbowanie, oraz na zmianê fryzury. Mia³am zapuszczaæ grzywkê ale chyba jednak nie mam na to tyle cierpliwo¶ci... Bardzo podoba mi siê czerñ. Du¿o osób mi j± odradza. Twierdz± ¿e bêdzie ciê¿ko wróciæ do br±zu oraz ¿e czarny kolor bardzo postarza. A wy co o tym my¶licie? Te¿ waha³y¶cie siê tak d³ugo jak ja? Wybiorê siê do zaufanej fryzjerki, ale najpierw muszê podj±æ decyzjê... mo¿e wy pomo¿ecie? ![]() Przepraszam ¿e dodam zdjêcie z zamazan± twarz± ale jeszcze nie mam odwagi ¿eby siê ujawniæ. pozdrawiam.
Kwiatuszek_88 ![]() "Wiesz Prosiaczku, Mi³o¶æ Jest Wtedy Kiedy Siê Kogo¶ Lubi Za Bardzo" Edytowane przez kwiatuszek_88 Czas edycji: 2007-07-12 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 083
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
Do³±czam siê do czarnow³osych
![]() ![]()
![]() |
#671 |
Rozeznanie
|
![]() dagirll ja mam na g³owie teraz Garnier ''granatow± czerñ''.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Rozeznanie
|
Ja henny nie polecam... Po hennie raczej nie bêdziesz mog³a farbowaæ normaln± farb±, gdy Ci sie znudzi
![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
Witam dziewczyny
![]() Strasznie korci mnie ta czerñ... a nigdy jescze nie farbowalam wlosow, moj naturalny kolor to braz, raczej ciemny braz... i duzo znajomych szczegolnie dziewczyn mi odradza farbowania ze wzgledu na naturany ladny kolor, juz wiele osob mnie pytalo jakiej farby uzywam niewiedzac ze sa naturalne i kurcze martwi mnie jedno...... gdy w koncu po dlugim czy niedlugim czasie znudzi mi sie ten kolor ( bo istnieje taka mozliwosc ) boje sie powrotu do naturalnych... znaczy jak sobie radzilyscie wtedy?? poprostu, zwyczajnie pozwalalyscie rosnac wlosom z wielkimi odrostami czy jakis inny sposob??? Napewno jesli bede farbowac pojde do fryzjera bo oprucz czerni chce zrobic na nich kilka niebieskich pasemek.... oj juz mam mentlik w glowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Rozeznanie
|
Shangri ja farbowa³abym wtedy szamponetk± czarn±, a¿ do odro¶niêcia lub te¿ sukcesywnie u¿ywa³abym farby ciemny br±z... W koñcu jako¶ by siê rozja¶ni³y, choæ to ¿mudny proces...
![]()
![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
Hehe no tak zawsze to jakies wyjscie, wsumie to chyba nie bede sie na zapas tym martwic bo czarne klaczki strasznie mnie kusza i wszystko tutaj slicznie wygladacie w tym kolorku no i te foty wszytkie ech
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Rozeznanie
|
ja te¿ do fryzjera siê wybieram, ale dopiero na koniec sierpnia
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#677 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja jestem teraz czarna ale mam ogromn± ochotê zrobiæ sobie br±z,taki zimny,ciemniejszy,super ¶wiec±cy siê w s³oñcu.Pójdê z tym oczywi¶cie tylko i wy³±cznie do stylisty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 438
|
oj tak, czarne w³oski ¶wietnie siê prezentuj±. Ja jestem ciemn± blondynk± z natury i tak w³a¶nie siê zastanawiam nad jakim¶ fajnym ciêciem i do tego na czarno siê zrobiæ, a my¶lê ¿e bedzie mi pasowaæ poniewa¿ mam ciemn± oprawê oczu i b³êkitne oczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 88
|
Witajcie. Farbuje wlosy co jakies miesiace Loreal Casting. Bylam wierna ciemnemu brazowi ktory i tak na poczatku wydawal sie jak czarny na moich srednio brazowych wlosach. Niestety nie moglam znalezc nigdzie ciemnego brazu i zaryzykowalam wybierajac hebanowa czern. Po dzisiejszym ufarbowaniu wygladam strasznie. Zle sie czuje w tym kolorze, co podkresla bladosc mojej skory i wory pod oczami. Czy ktos wie jak szybko spera sie ten kolor? W moim przypadku mam nadzieje ze szybko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
A ja wlasnie dzis farbowalam odrosty oczywiscie Garnier Nutrisse moim zdaniem ,to najlepsza farba
![]() ![]() ![]()
![]() |
#681 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakies 2 tygodnie temu robilam tym wlosy ,dokladnie tym odcieniem i dzis wlasnie nakladam juz normalna farbe bo szybko sie kolor "spral" .Ja nad tym ciezko ubolewam gdyz Loreal casting "hebanowa czern" na mojej glowie podobal mi sie strassznie! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#682 |
Wtajemniczenie
|
Nicole Scherzinger
![]()
![]() |
#683 |
Rozeznanie
|
Ja w³a¶nie jestem na etapie poszukiwania odpowiedniej farby. Chcia³am kupiæ Rene Blanche jednak w Toruniu nigdzie nie mogê jej znale¼æ...
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#684 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 265
|
Nie wiem o które zdjêcie chodzi. ;-) Mo¿e podaj mi date i godzine tego postu. ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki za sugestie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
Mo¿e pomylili siê przy produkcji
![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
No to pewnie faktycznie co¶ im siê pomyli³o :/
A tak z innej beczki, to ujê³a mnie ta czerñ... : Szkoda, ¿e to szamponetka....
![]() |
![]() |
#689 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
dziêki Wam sie odwa¿y³am i te¿ jestem czarnulk±.Farbowa³am Castingiem z Loreal'a (hebanowa czerñ).Bardzo zadowolona jestem, kolor mi sie jak na razie nie sp³ukuje mimo ¿e codziennie myje w³osy.chyba d³ugoooo pozostane CZARNA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 280
|
kosmiczna-ta czerñ Joanny owszem piekna ale nie radzê kupowaæ.Badziew niesamowity!3 tyg.temu skusi³am siê na ni± w Rossmannie.Farbnê³am ni± swoje ciemno br±zowe w³osy i by³±m przerazona!W³osy podczas aplikacji mia³am atramentowo granatowe a jak zmywa³am szmponetkê to woda lecia³a atramentowa a w³osy...nawet nie wysz³y czarne nie mówiac ju¿ o wspominanym granatowym po³ysku
![]() Za pare dni do³±cze do was Czarnulki bo dzis zakupi³am farbê.Sama nie odwaze sie farbnaæ-musze zaczekac na moja pzryjació³ke,która to zrobi jak wróci z urlopu. pozdrówki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.