![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
witam się po kilkudniowej przerwie
![]() była u mnie na kilka dni przyjaciółka z córą-13m-cy i nie było wolnej chwili żeby do Was zajrzeć. Wpadam tylko na moment pochwalić się Hanką i Was nadrobić ![]() dużo fotek ale nie mogłam się powstrzymać ![]()
#302 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Odnośnie drugiego dziecka - ja mam siostrę starszą o rok i 2 miesiące więc jak moja siostra była w wieku Krzysia, to moja mama zaszła w ciążę ze mną. Nie wyobrażam sobie tego... My chyba o drugiego dzidziusia będziemy się starać gdzieś za jakieś 2 lata Cytat:
![]() ![]() Ja podaję gluten codziennie ![]() Cytat:
![]() ![]() A u mnie pogoda super ![]() ![]() Udanego pobytu na działce!! frogutka śliczna mała Edytowane przez elgie Czas edycji: 2014-08-07 o 12:09 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba mnie przeziębienie bierze- boli mnie gardło, mam katar i podwyższoną temperaturę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Wtajemniczenie
|
Frugotka - rewelacyjne foty!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- E aa odnośnie świerklańca to przecież ten staw jest jak się idzie od głównego wejścia cały czas prosto? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
aaa, to tak, trafiliśmy do tego stawu na wprost, byliśmy przy pałacu i za nim skręciliśmy już w kierunku placu zabaw, dlatego nie widziałam żadnych kajaków ani miejsca, gdzie można wypożyczyć gokarty, a wiele osób nimi śmigało po parku.
może następnym razem się uda zagłębić w tamte rejony ![]() frogutka - śliczną masz córcię, zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
Pytanie do wszystkich które latały samolotami z maluchem. Na co zwrócić uwagę lecąc? Czy macie jakieś sprawdzone linie które mają dobrą ofertę dla malucha?
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję przeziębienia, kuruj się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Lata na kolanach ale i tak jakas opłatę sie ponosi. Dodatkowo gdzieś znalazłam że czasem jest opcja kołyski. No i nie wiem jak z wózkiem i nosidełkiem. No i moze po prostu któraś juz latała albo po prostu wie więcej. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Jeszcze nic nie szukałam bo dla mnie pomysłów mi na razie nie brak ![]() Cytat:
Super foty! Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Zazdroszczę wam usypiania przy cycusiu. Moja jak jest zmęczona to próba przystawieniakończy się histerią ![]() Zreszta dziś znów bije rekordy niejedzenia z piersi w dzień. O 6 pojadla 5min, o 9 aż 2,5min ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wizzair ma o wiele gorsze warunki a innych przewoźników nie patrzyłam bo zawsze latam tanimi ![]() W tym roku mimo ogromnych chęci nigdzie nie lecimy- przeanalizowaliśmy plusy i minusy i tak wyszło ![]() Dzięki ale chyba rozłożę się na dobre ![]() ![]() Być chorym przy 30 stopniowym upale- genialne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez ostatnio chorowalam przy upałach. Do Kingi zblizalam sie tylko w maseczce bo mnie lekarz nastraszył. Trzymaj się mocno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Frogutka zdjęcia rewelacyjne, a jaka Hania piękna. Ten fotograf to skąd, bo nie wiem skąd ty jesteś??? U nas dziś dzień mega-marudy- jeść nie chce za bardzo, ciumka trochę, spać też nie, choć oczy klapią, inne atrakcje dobre na 5 minut. Zrobiłam tą kaszkę glutenową waszym sposobem- czyli niewiele mleka + kaszka, potem trochę mlekiem rozrzedziłam i d..a, mała się tak krzywi, jak odrobinę wzięła to zaraz wypluła, czyli nadal nie zaczęłyśmy ekspozycji na gluten. Kupię chyba te butlę Nuka i smoka do kaszek, może tak zje. ![]() ![]() ![]() Na pocieszenie dostałam dziś poradnik z Bobovity. Paczka leżała na wycieraczce, jak wróciłyśmy ze spaceru. Niestety nie miałam jeszcze kiedy otworzyć ![]()
Emilka 3.04.2014 Edytowane przez TynkaG Czas edycji: 2014-08-07 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą aplikacji mobilnej
![]() |
#313 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to u was nie ma? Dziwnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Frogutka - super zdjecia ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#314 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś tam jaśnieje i chyba nie będą niebieskie, ale nie wiem czy mi się wydaje, czy tak jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
my i fotograf z Kielc. Wiem, że dojeżdzają też do Wawy lub Kr ale nie wiem jak to wtedy cenowo wychodzi. Bardzo sympatyczne małżeństwo on robi foty a ona strzela miny, żeby malucha rozbawić ![]() Super pamiątka i zdecydowanie polecam!
Żona od 23.07.2011 ![]() Edytowane przez frogutka Czas edycji: 2014-08-07 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
TynkaG wspolczuje marudnego dnia
![]() ![]() frogutka Ty z Kielc jesteś? Szkoda ze nie wiedziałam, bo ja ostatni półtora tygodnia u rodziców w Kielcach byłam, to moglysmy ma jakiś spacer wyskoczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my co prawda teraz pod Kielcami mamy chałupkę, ale w mieście jesteśmy min. raz w tyg. Jakbyś była następnym razem to daj znać, chętnie się spotkam ![]()
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie glutenu
![]() Frogutka- zdjęcia i modelka rewelacyjne ![]() Tygrysku- Emilka dalej ma niebieskie oczy. Zastanawiam się często czy jeszcze jej się zmienią. Udanego pobytu na działce ![]() Tynka- mam nadzieję, że Emilka przekona się, że nie tylko mleczko mamy jest smaczne i zacznie wsuwać kaszkę ![]() Współczuję dnia marudy! niezapomnijkaa09- życzę dużo zdrówka ![]() Super, że bioderka zdrowe! No i uśmiałam się z historii z okapem ![]() Mieliśmy dziś sesję z Magdą. Niezapomnijkaa09- jeszcze raz dziękuję za namiary. Bardzo fajna dziewczyna i wprowadziła naprawdę świetny klimat. Nawet mój mąż, który nie przepada za zdjęciami czuł się bardzo naturalnie. Ciekawa jestem jak wyjdą zdjęcia, chociaż nie spodziewam się szału. Emilki chyba nie czeka kariera modelki ![]() Cały czas robiła dziwne miny i interesowało ją wszystko tylko nie aparat. Oczywiście gdy tylko wsiedliśmy po sesji do samochodu zaczęła się słodko uśmiechać i pozować mi do telefonu. Złośliwa bestia ![]() Zmykam spać z nadzieją, że ta noc będzie lepsza ![]()
#319 |
Zadomowienie
|
u nas Hanka też ma jeszcze niebieskie oczy, a raczej takie granatowe
![]() ![]() ![]()
#320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko wrzucę na dzień dobry pierwsze zdjęcie, które dostaliśmy z wczorajszej sesji, albowiem nie mogę się powstrzymać
![]()
#322 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Limonka super zdjęcie, jak dzisiejsza nocka? Tynka współczuję wczorajszego dnia ![]() Chyba pisałaś, że masz butelkę z Aventu. Oni też mają smoczki do kaszki: http://www.aptekagemini.pl/avent-smo...-2-sztuki.html niezapomnijkaa dużo zdrowia życzę! u nas kolor oczu taki jak u elgie: ciemnoszary a przy źrenicach jakby miodowy frogutka ale macie super pamiątkę, zdjęcia cudne ![]() Kuba wczoraj skończył 17 tygodni i nagle poprawił mu się humor ![]() ![]()
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A kleik zrobilam wg instrukcji na opakowaniu, zaczelam od 60 ml bo tak mi bylo wygodnie zrobic mm, bo to dwie miarki ![]() ![]() Dwa razy podalam po 60 ml, a wczoraj juz 100 i chyba po tej ilosci bolal go brzuszek. Dzisiaj zrobie rzadsze, albo mniej - jeszcze nie wiem ![]() Co do oczu. Franek wczoraj skonczyl 5 miesiecy i dalej ma niebieskie. Pewnie bedzie niebieskookim blondynem po tz ![]() Edytowane przez koziemleko Czas edycji: 2014-08-08 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Wtajemniczenie
|
śliczne Dzieciaczki!
![]() nie dziwię się, że decydujecie się na sesje zdjęciowe bo to super pamiątka ![]()
#325 |
Zakorzenienie
|
Alwa - Przemkowi też wczoraj stuknęło 17 tygodni, ale dla równowagi u nas się pogorszyło, trudniej mu zasnąć w dzień i po nocnych karmieniach, w nocy często się budzi. Tu ewidentnie nakłada nam się skok z zabkowaniem, bo dziąsła spuchnięte, widać, ze dolne jedynki się czają, nawet moja mama potwierdziła moje przypuszczenia jak mu wczoraj do paszczy zajrzała.
Mam dziś zombie day, bo praktycznie od 5.20 juz nie spie. |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |||||||
Moderator
|
Cytat:
![]() A czy to prawda że przez pierwszy miesiąc łyżeczkę, a w drugim miesiącu podwaja się tą ilość? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#327 | ||||||
Raczkowanie
|
Witam się! U nas nocka nawet, nawet Emilka przebudzila się dwa razy, ale dałam smoczus i smacznie spala dalej, aż do 7.27
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Muszę sprawdzić te smoki, podobno kaszka idzie przez 3-przepływowy. Znalazłam wczoraj w szufladzie butle i smok z nuka do kaszek- niestety Emilka tak też nie chciała się napić. Nie wiem czy ona wyczuwa tę kaszkę??? Na gęsto z łyżeczki nie chciała, rozrzedziłam i nadal nie chciała, dałam 100 mojego mleka no i też nie chciała. Nie wiem czy dalej próbować z ta kaszką owsiana Holle czy spróbować z manną ![]() Cytat:
![]() U nas słońce się przebija, malutka drzemkuje, bo porannym bardzo krótkim jedzonku, a ja zamiast prasować to wizaż nadrabiam! ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() Jak kogoś interesuje, to w kauflandzie promocja na pampersy, cena 36,99 za paczkę np. maxi 62 szt.
Emilka 3.04.2014 Edytowane przez TynkaG Czas edycji: 2014-08-08 o 09:06 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Limonko - Emilka pięknie się prezentuje, zdjęcie bardzo ładne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 | ||||||
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi w temacie koloru oczu.
My wczoraj mieliśmy jazdę na działkę z przerwą bo młoda wpadła w taką histerię, że musiałam zatrzymać samochód, wyciągnąć wózek i uśpić przed dalszą drogą bo nic innego nie działało ![]() ![]() U was też takie burze? Tutaj w nocy aż szyby się trzęsły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Widzę, że wyniki sesji będą jednak rewelacyjne, bo już pierwsze zdjęcie jest super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Tynka - Frankowi tez sama kaszka nie wchodzi, ja mu mieszam z warzywkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.