Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-07, 21:24   #1591
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
A mi kuzyn taki dalszy wyskoczył 3 tygodnie przed moim ( organizacja wesela w 3 miesiące, jestem pod wrażeniem,że to tak szybko ogarnęli) i część rodziny się pokryje i też mi przez nie odpadło kilka osób.
U nas organizował od kwietnia czyli w sumie 5 miesięcy

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Ale w sensie z 206 gdzie pewnie okolo połowy było Twojej rodziny będzie 12 osób?
z mojej strony zapraszane było 41 osób reszta od Tż
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 21:35   #1592
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

I ostatnie.. padam na pysk.. Już brak weny jak widać

uploadfromtaptalk1407440140794.jpg

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 2 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 21:44   #1593
bardorja
Zadomowienie

Właśnie gadałam że świadkowa. Za tydzień panienski i mam mieć czerwone szpilki (mam) i czerwone paznokcie (będą) reszta ubrania przyjdzie do mnie paczką
Nie mogę się doczekać już!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 21:48   #1594
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Zacznę od tego, że wazon nie jest szklany tylko to taka imitacja. Przypuszczam, że pleksa, ale puki się nie dotknie to nie widać ;] i plus jest lekki!! Dałam za niego niecale 30 zl - w srodku byly tandetne sztuczne kwiatki - niby na prezent :I

Wkladalam tylko galazkowe goździki. Na dole jest kamien obwiązany wstążką do której są przyczepione kwiatki, by nie plywaly ;]

Kwiaty kupowałam w hurtowni (ścięte ładnie leżały w chłodni) cena hurtowa oczywiscie. Po prostu moj kosciol ma umowe z nimi i liczą im jak firmie. Mialam tylko przyniesc na piśmie zgodę i pieczęć.

Cena hurt lilie -> 4,5zł
u mnie w kwiaciarni (bo kupowałam mamie pojedynczą na stół) - 6,5zł
Cena hurt goździki 1,4 zł - w kwiaciarni płaciłam - 2,5 zł
takie ceny są u mnie.

Co do wymiarów "wazonu" to mniej więcej: wysokosc jakies 50cm, średnica z 10cm? Szczelam na oko
Dzięki za odpowiedź Ja będę miała wazony ok 40 cm wysokości i 11-12 cm szerokości. Chciałam zamówić 1 paczkę gałązkowych i 1 tych dużych. Na dole chcę żeby były przysypane kryształkami, na wierzchu też pływająca świeczka. Dobry patent z ta kotwicą z kamienia Jakieś 25 km ode mnie jest taka duża giełda, sa na niej też kwiaty, i tak sobie myslę że może przy okazji kupowania owoców mogłabym kupić i goździki coby nie przepłacać w kwiaciarni. Oby tylko w fuksji były
Miałam jeszcze plan żeby kupić sztuczne storczyki i je zatopić.

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Lusija , Lemon - widzę, że na tapecie tuby z kwiatami. Strasznie mi się podobają u nas mają być szklane ze stroczykiem w środku - chcą od nas 50 zł / szt. i na stoły pójdzie ok. 12-15 takich tub. Myślicice , że to dobra cena ?
Kurczę strasznie duża kwota wyjdzie przy 12-15 stolikach! Storczyki mają być żywe czy sztuczne?

Co do okrycia wierzchniego: to ja zamówiłam dziś żakiecik. Do poniedziałku powinien przyjść. Zabiorę go za wtorkową przymiarkę i zobaczymy czy pasuje
Stary 2014-08-07, 22:02   #1595
Le_lena
Raczkowanie

Lemon - storczyki żywe i to będzie jedyna dekoracja jaką domawiamy. Reszta to tylko kwiaty na nasz stół i być może jakieś przed salą. W sezonie pięknie zdobią teren przed - jednak nie liczę na cuda pod koniec października. Właśnie chodzi mi po głowie że za taką cenę miałabym piękne doniczkowe na własność
Cykniesz fotkę z przymiarki? Ciekawa jestem tego żakietu
Ogólnie zastanawiam się też nad kolorem okrycia do śmietankowej sukni
Stary 2014-08-07, 22:02   #1596
re_nata
Raczkowanie

bardorja - szykuje się niezapomniany wieczór, pełen niespodzianek, też bym coś takiego chciała, ale moja świadkowa jest tak zapracowana,że nie ma na nic czasu

Czy 16 butelek wina wystarczy na 2-dniowe wesele na 130 osób dorosłych? Nie mamy piwa, ale będzie pewnie bimber
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 22:18   #1597
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź Ja będę miała wazony ok 40 cm wysokości i 11-12 cm szerokości. Chciałam zamówić 1 paczkę gałązkowych i 1 tych dużych. Na dole chcę żeby były przysypane kryształkami, na wierzchu też pływająca świeczka. Dobry patent z ta kotwicą z kamienia Jakieś 25 km ode mnie jest taka duża giełda, sa na niej też kwiaty, i tak sobie myslę że może przy okazji kupowania owoców mogłabym kupić i goździki coby nie przepłacać w kwiaciarni. Oby tylko w fuksji były
Miałam jeszcze plan żeby kupić sztuczne storczyki i je zatopić.

Kurczę strasznie duża kwota wyjdzie przy 12-15 stolikach! Storczyki mają być żywe czy sztuczne?

Co do okrycia wierzchniego: to ja zamówiłam dziś żakiecik. Do poniedziałku powinien przyjść. Zabiorę go za wtorkową przymiarkę i zobaczymy czy pasuje
widzialam dzis sztuczne storczyki. Znawczynią nie jestem ale ja bym się nabrała, bo są naprawdę śliczne!!

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-08-07 o 22:22
Stary 2014-08-07, 22:19   #1598
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
nam fotograf opowiadał o historii, która przeczytał na jakiejś zagranicznej stronie o Pmce która utopiła się na plenerze
OO coś nowego

Cytat:
I paznokcie.
Buty dałam do rozciagniecia bo mnie cisly i tak mi je rozc że aż się odksztalcily.. przeszłam kryzys ale juz mi przeszło.. eh...Załącznik 5755698

W końcu widzę Bardzo ładnie wyszły Ja mam jutro ok 11.

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczynki jako żona Czas na relację!
Wyglądaliscie pięknie Boje się własnie takich akcji z kamerzystą... chce zeby było naturalnie a nie jak na reżyserowanym filmie...

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość

mimi_77
I dobrze że sie niczym nie denerwujesz, to nie czas i miejsce Teraz ciesz sie resztka przygotowań! I do dzieła! Zostań ŻONĄ!!
Widzę, że dekoratorka się spisuje Zobaczysz, że z kwiaciarni będziesz równie zadowolona. Te florystki to są małe artystki, potrafią zrobić wiele z byle czego
Obys miała racje Kwiaciarka bardziej przeżywa chyba te bukiety niż ja

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć melduje ze jeszcze żyje
Cięzko ?

Cytat:
bardorja - szykuje się niezapomniany wieczór, pełen niespodzianek, też bym coś takiego chciała, ale moja świadkowa jest tak zapracowana,że nie ma na nic czasu

Czy 16 butelek wina wystarczy na 2-dniowe wesele na 130 osób dorosłych? Nie mamy piwa, ale będzie pewnie bimber
My na 110 dorosłych mamy 12 butelek i bimber. Podobno w zupełnosci ma starczyc

Bilans czwartku:

- ostateczne spotkanie z florystką i dogadanie szczegółów , baardzo szczegółowych szczegółów nawet Kobita na prawdę się przejeła

- sala udekorowana. Jest przepięknie. z natury jestem perfekcjonistką i żeby mi się podobało to musi byc na prawde piekne a nasza sala jest Nasz stół piękny, świetnie udekorowany stolik na ksiege gosci, piekne pióropusze na stołach. Bezowy kolor scian idealnie komponuje sie z pomaranczowym, łososiowym i białymkolorem dekoracji

- zakupienie ostatnich rzeczy potrzebnych do wesela

- przećwiczenie pierwszego tanca na sali w butach.Opracowalismy w koncu jakiś mały układ. Na 99% nie zatanczymy go ze stresu ale bardzo bym chciała bo nam ładnie wyszedł

Piątek :

- kupno owoców na giełdzie towarowej
- paznokcie
- zwózka wszystkich napojów wysokoprocentowych i innych na salę
- spowiedź
- dekoracja kosciola
- prosba spiewu psalmistki z organistą
- posprzątanie ostatecznie domu

Jak widać grafik napięty A im bliżej tym mniej stresu. Może dlatego, że NADAL nie czuje ze to moj slub i wesele TŻ juz ogarnia goraczka , a mnie nie Stoicki spokój . W głowie tylko mysli jak logistycznie pogodzic wszystkie sprawy

Ide spać, dzis ciezki dzien. Obym spała dłuzej niz wczoraj

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 22:20   #1599
Lusiija
Zadomowienie

A tu jeszcze wersja 2 tabl fontanna.. ktora lepsza?

uploadfromtaptalk1407442843602.jpg

Stary 2014-08-07, 23:41   #1600
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
U mnie na 72 dorosłych było 15 butelek wina (5 półsłodkich białych, 5 wytrawnych białych i 5 wytrawnych czerwonych) i na drugi dzień zostało tylko jedno czerwone. Podobno były bardzo dobre nie spodziewaliśmy się, że będą mieć aż takie powodzenie, szczególnie, że z naszych wcześniejszych doświadczeń wyszło, ze właściwie nikt nie był nim zainteresowany. Mieliśmy jeszcze trzy różne wermuty, litr whisky i też poszły. Za to kolorowej wódki (mieliśmy Wyborową i kupiliśmy chyba dwie czy trzy różne) nikt nie ruszył, na miesięcznicę obaliliśmy marakuję

Piwo mieliśmy tylko na poprawinach (beczkę bodajże 30 litrów, 60 kufli) i poszło całe. Niektórzy już tuż po obudzeniu głośno domagali się piwa zamiast śniadania.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-08-08, 02:53   #1601
Lusiija
Zadomowienie

Ale mialam koszmar. Kamerzysta i fotograf przyszli o 22! Menu było całkiem inne. A fontanne czekoladowa postawili każdemu z osobna. Gdy próbowałam wyjaśnić że miała być tylko jedna babka mi powiedziała że rozliczymy się jutro. Ja do niej że mnie na to nie stać a ona ze trzeba być przy kasie.. i gadala specjalnie tak głośno aby wszyscy słyszeli. Prócz tego był totalny haos. Mama niczym się nie interesowała a ja nie mogłam Wszystkiego ogarnąć bo nikt mnie nie chciał sluchac. A Pana młodego jakby nie było wcale.

Niech już będzie po!!!!

Ps: TO JUZ JUTRO!
Stary 2014-08-08, 06:18   #1602
KaMilka4891
Zadomowienie

Jadę dzisiaj po suknię najlepsze jest to, że mama dzwoni do mnie wczoraj wieczorem i mi oznajmia fakt, że przecież to jutro mamy jechać... a ja zdębiałam, jak stresowałam się przez ostatnie dni, że znów mi się przytyło lekko, to nagle zapomniałam, że to już piątek
Stary 2014-08-08, 06:51   #1603
mimi_77
Zakorzenienie

Heja, czas rozpoczac kolejny dzien przygotowan
U mnie dzis deszczowo i bardzo przyjemnie

Antosia 12.05.2015

Stary 2014-08-08, 07:23   #1604
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Heja, czas rozpoczac kolejny dzien przygotowan
U mnie dzis deszczowo i bardzo przyjemnie
przyjemnie? pada u mnie juz z 4 dni, z małymi przerwami na słońce pod wieczór. Chyba do jutra nic się nie zmieni, choć zapowiadają ocieplenie.

Właśnie jestem po spowiedzi ;]

Dziś zostało mi jeszcze:
- umycie psa
- ogolenie się
- wstąpienie do restauracji: oglądnąć przybranie stołów, zawieźć wódkę,
- iść do sąsiadów dać wódkę i ciasto
- kupić parasol

i koniec!!
Stary 2014-08-08, 07:30   #1605
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć!!

wczoraj poszłam spać po 23:00 a dziś o 7:00 pobudka
u mnie dziś pogoda super nie pada nie grzeje jest może z 18 stopni

na 8:00 idę na paznokcie potem jadę na sale ustawić brakujące serwetki rozłożyć talerze szklanki itp. napoje przyjadę ok 10:00 a alko TŻ zwiezie popołudniu

o 16:00 jadę po suknie i jeszcze dziś musimy zawieść rzeczy do hotelu na tą jedną noc

jestem już po spowiedzi a ksiądz którego chcieliśmy na ślub prawdopodobnie przyjedzie specjalnie dla nas a potem wraca na urlop

jutro o tej porze będę już z fryzurą na głowie albo będzie się kończyć robić

uciekam na paznokcie (frencz z czerwonymi różami na serdecznym palcu na całym paznokciu)

czerwone róże mam na całym weselu i w bukiecie
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 07:36   #1606
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć!!

wczoraj poszłam spać po 23:00 a dziś o 7:00 pobudka
u mnie dziś pogoda super nie pada nie grzeje jest może z 18 stopni

na 8:00 idę na paznokcie potem jadę na sale ustawić brakujące serwetki rozłożyć talerze szklanki itp. napoje przyjadę ok 10:00 a alko TŻ zwiezie popołudniu

o 16:00 jadę po suknie i jeszcze dziś musimy zawieść rzeczy do hotelu na tą jedną noc

jestem już po spowiedzi a ksiądz którego chcieliśmy na ślub prawdopodobnie przyjedzie specjalnie dla nas a potem wraca na urlop

jutro o tej porze będę już z fryzurą na głowie albo będzie się kończyć robić

uciekam na paznokcie (frencz z czerwonymi różami na serdecznym palcu na całym paznokciu)

czerwone róże mam na całym weselu i w bukiecie
super ;] powodzenia w tym natłoku załatwień !
Stary 2014-08-08, 07:55   #1607
Lemon_Drop
Zadomowienie

Post Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Le_lena - Wiesz, chyba bym się poważnie zastanawiała nad kupnem storczyków samej. Zostaną ci do domu i jeszcze będziesz mogła obdarować mamę czy teściową. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba Elrosa dekorowała stoły storczykami w doniczkach
Fotki z przymiarki będą prawdopodobnie we wtorek wieczorem żakiet kupiłam ten http://www.sklep.nife.pl/p,nife-odzi...ly,38,471.html

Mimi obyś cały czas była taka spokojna

Lusiija mi się podoba pierwsza wersja
Co do sztucznych storczyków to nie znalazłam jeszcze stacjonarnie w odpowiednim kolorze, a przez neta trochę boję się kupować, bo kolor może być przekłamany.
Dobrze że to tylko sen, będzie dobrze

Jutrzejszym PM-kom życzę przyjemnych ostatnich przygotowań
Stary 2014-08-08, 08:13   #1608
domar123
Raczkowanie

mysza93
Już kumam.. U nas jest po równo, nie zwracaliśmy na to szczególnie uwagi a i tak tak wyszło.

re_nata
My byliśmy 1. marca na weselu gdzie para młoda powiedziała rodzicom w święta że chcą się pobrać. Także w 2 miesiące wszystko zrobili No ale niestety było widać te 2 miesiące.. Nie było źle, ale mam cichą nadzieję, że u nas ten cały trud będzie widać
Jeśli chodzi o wino to my na wesele jednodniowe, 51 osób mamy 5 butelek wina, będzie piwo.

Lusiija
Jak to brak weny? Przecież jest super! Jeszcze dziś i już jutro będziesz żoną
extra sen W snach zawsze jest na odwrót także będzie wszystko poukładane jak w zegarku

bardorja
Ale fajnie Super nie mieć pojęcia co Cię czeka U mnie niestety nigdy nie było takie cos praktykowane. W ogóle nie było czegos takiego jak wieczór panieński. Ale my zrobimy sobie super wypad w ramach tego i tez będzie super

mimi_77
Ale fajnie wszystko napięte Im bliżej mojego ślubu to przeżywam bardzie wasze aaaaaaaaaaaaa już chcę mój!!!!!!!

Wczoraj się pluskaliśmy nad jeziorem. Byliśmy ze świadkiem (kolega TŻta) i jego dziewczyną (moja koleżanka z podstawówki, najlepsza jaką mam, tak tak, to my stoimy za tym związkiem). No i było super! Omowiliśmy sobotni wypad. Ale prócz nich był brat tej koleżanki (bliźniak, także też kolega z podstawówki) i teraz myślimy że musimy go doprosić Przeprosimy ładnie, ale zaprosimy Też prawdopodobnie z nami jedzie w sobote
A no i nie mówiłam jaki bukiet zamówiłam. Będzie beż i biel. Ale jakie kwiatki to z tego wszystkiego nie pamiętam

Dziś mamy w planach ćwiczyć taniec, zrobić naklejki na wódkę, pewnie dokupić wódkę, omówić godzinowy plan na 22 sierpnia i iść do florystki.
Bo mówiłam jaki mamy problem z rzucaniem kwiatków?
Mamy małą dziewczynkę co miała rzucać kwiatki, ale ksiądz powiedział że będzie bałagan w kościele (nie wiem za co płacę kościelnemu, chyba tylko za przekręcenie klucza w zamku żeby otworzył kościół). To mówimy że posptrzątamy przed nastepną mszą a on że rzucanie kwiatków jest dla Jezusa, że mamy sie nie stawiać na równi z nim. No to trudno. Byliśmy ostatnio i był inny ksiądz i nie miał nic przeciwko..

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:21   #1609
Must
Rozeznanie

Melduję się i ja.

A u mnie im bliżej tym bardziej się kłócimy.
Boje się, ze zaraz wszystko się rozwieje
Czy to przedślubny stres ? Nie wiem...
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:24   #1610
madziara889
Zakorzenienie

Le_lena ja chce doniczkowe storczyki na stoły właśnie dlatego, że później zabiore do domu, a kilka rozdam.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:32   #1611
Robusta
Wtajemniczenie

Ekstar pomysł z tymi storczykami
Ide dziś na pierwszą przymiarkę 3majcie kciuki

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:45   #1612
mimi_77
Zakorzenienie

Przjemnie jest bo od kilku dni grzalo niemilosiernie. A na jutro zapowiadaja znow upal...

Przywiezlismy owoce, bylam na sali. Wszystko pieknie pije kawe i ide ogarnac dom., potem paznokcie

Tutaj czesc naszej sali

Antosia 12.05.2015

Stary 2014-08-08, 09:58   #1613
olilina
Zakorzenienie

mimi_77 bardzo fajnie to wszystko wygląda

Dziewczyny a jak z ciastami do pracy?

Ile mniej więcej liczycie kawałków na osobę?
olilina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 10:19   #1614
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Dziś zostało mi jeszcze:
- umycie psa
- ogolenie się
- wstąpienie do restauracji: oglądnąć przybranie stołów, zawieźć wódkę,
- iść do sąsiadów dać wódkę i ciasto
- kupić parasol

i koniec!!
To załatw to co musisz, a później będziesz leżeć i pachnieć

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Przjemnie jest bo od kilku dni grzalo niemilosiernie. A na jutro zapowiadaja znow upal...

Przywiezlismy owoce, bylam na sali. Wszystko pieknie pije kawe i ide ogarnac dom., potem paznokcie

Tutaj czesc naszej sali
Jak pomarańczowo, bardzo ładnie to wygląda
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 10:51   #1615
Lemon_Drop
Zadomowienie

Robusta czekamy na fotki z przymiarki

Cytat:
Napisane przez olilina Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak z ciastami do pracy?
Ile mniej więcej liczycie kawałków na osobę?
Ja nie niosę ciasta do pracy - prawie cały swój dział zapraszam na wesele i tam po dostaną gościńce (ci co przyjdą )
Stary 2014-08-08, 10:54   #1616
Sunset89
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny
Mam nadzieję, że u Was pogoda lepsza, w Wwie pada a ja umieram bo jestem mega wrażliwa na takie skoki ciśnienia :/ najchętniej przespałabym cały dzień :/
Siedzę w pracy i tylko 2 rzeczy mi pomagają przetrwać dzień
1. czekam na info, że są do odebrania wywołane zdjęcia z narzeczeńskiej
2. przyjeżdżają dzisiaj w nocy moje 2 psiapsióły z LO, jutro PANIEŃSKI!!! (znając moje wariatki to powinnam się bać )

Kasiulenkowo
no_doubt
mimi_77
Lusiija
Konkardia

Jutrzejsze PM'ki!!!!!! Szczęścia, miłości, spełnienia marzeń i samych słonecznych dni z Waszymi TŻ'tami!
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 10:58   #1617
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Lusija , Lemon - widzę, że na tapecie tuby z kwiatami. Strasznie mi się podobają u nas mają być szklane ze stroczykiem w środku - chcą od nas 50 zł / szt. i na stoły pójdzie ok. 12-15 takich tub. Myślicice , że to dobra cena ?

ewapucy , Panna Izabela - najgorsze to, że ludzie nie mają czasami na prawdę argumentów. Z reguły pewnie w większości chodzi im o kasę, ale przecież nie to dla PM jest najważniejsze

My podpisaliśmy umowę na 130 osób. Początkowo na liście było 101, ale sala zrobiła na nas takie wrażenie , że podpisaliśmy umowę deklarując, że te 130 osób będzie. Wzięliśmy się za robienie listy i wyszło nam 169 z nami i usługodawcami. Cieszę się, mam nadzieję że odmówi nam jak najmniej.
Na chwilę obecną rozdanych 14 zaproszeń z 78 i zapowiada się, że Ci którzy dostali do tej pory zaproszenia prawdopodobnie będą (chociaż nie zawsze z osobą tow. bo przebywają za granicą i nie dostaną urlopu, ale reprezentacja deklaruje przyjazd).

P.S. Kupiłam białą perłę - zaczynam kurację 10 dni

Czy któraś PM październikowa ma już wierzchnie okrycie ? Kupujecie coś na wypadek zimna?
Tysia, Sensual ?
Ja nie mam zamierzam jechac do galerii w poszukiwaniu jakiejs marynarki niedługo
Stary 2014-08-08, 11:03   #1618
domar123
Raczkowanie

mimi_77
Super to wygląda!

olilina
Ja nie zapraszam delegacji tylko dałam zawiadomienie. Myślę że dwa kawałki na osobę.

W poniedziałek mamy spotkanie z fotografem Mój TŻ zgodził się na sesję narzeczeńską A nie był przekonany. Ale co on biedny ma zrobić jak ja tu do niego z moim urokiem

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 11:06   #1619
sensuall
Zadomowienie

Lusijja super dekoracje wymysliłas. Bardzo mi sie wszustko podoba. Mi sie podo ba 1 wersja tabliczki na stół z czekolada

Dziewczyny mam dylemat. Na mojej sali jest w cenie dekoracja sztuczna. Mi sie podoba ale to jednak sztuczne kwiaty. Myslicie ze zebdnym wydatkiem byłoby zamowienie zywej dekoracji? wklejam link do mojej sali.http://www.sala-mlyny.pl/ my mamy kolor przewodni fiolet. Na stronie jest chyba tylko czesc dekoracji
Stary 2014-08-08, 11:15   #1620
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Le_lena - Wiesz, chyba bym się poważnie zastanawiała nad kupnem storczyków samej. Zostaną ci do domu i jeszcze będziesz mogła obdarować mamę czy teściową. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba Elrosa dekorowała stoły storczykami w doniczkach
Tak planowałam, ale nic z tego nie wyszło. Wazony-kulki, które mi się wymarzyły, stacjonarnie były dość drogie, internetowo bałam się zamawiać, i co zresztą potem bym zrobiła z pięcioma takimi ale wygląda to fajnie.

Ostatecznie zamówiłam dekorację w kwiaciarni, za 6 małych kompozycji do kielicha i jedną większą przed nami (niestety mam tylko takie rozmazane zdjęcie) zapłaciłam 200 zł (a właściwie moja mama, bo powiedziała, że kwiaty mi stawia ).

Magda Krzysiek 143.jpg Magda Krzysiek 163.jpg

W sumie dobrze wyszło, bo właściciel sali na trzy dni przed ślubem powiedział mi, że ustawienie stołów, które wymyśliłam, jest niemożliwe i musiałam domówić jeszcze jeden bukiet.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości