|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
![]() Cytat:
reszta od Tż
|
||
|
|
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
I ostatnie.. padam na pysk.. Już brak weny jak widać
uploadfromtaptalk1407440140794.jpg Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 2 dni.
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie gadałam że świadkowa. Za tydzień panienski i mam mieć czerwone szpilki (mam) i czerwone paznokcie (będą) reszta ubrania przyjdzie do mnie paczką
Nie mogę się doczekać już! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1594 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja będę miała wazony ok 40 cm wysokości i 11-12 cm szerokości. Chciałam zamówić 1 paczkę gałązkowych i 1 tych dużych. Na dole chcę żeby były przysypane kryształkami, na wierzchu też pływająca świeczka. Dobry patent z ta kotwicą z kamienia Jakieś 25 km ode mnie jest taka duża giełda, sa na niej też kwiaty, i tak sobie myslę że może przy okazji kupowania owoców mogłabym kupić i goździki coby nie przepłacać w kwiaciarni. Oby tylko w fuksji były ![]() Miałam jeszcze plan żeby kupić sztuczne storczyki i je zatopić. Cytat:
Co do okrycia wierzchniego: to ja zamówiłam dziś żakiecik. Do poniedziałku powinien przyjść. Zabiorę go za wtorkową przymiarkę i zobaczymy czy pasuje
|
|
#1595 |
|
Raczkowanie
|
Lemon - storczyki żywe i to będzie jedyna dekoracja jaką domawiamy. Reszta to tylko kwiaty na nasz stół i być może jakieś przed salą. W sezonie pięknie zdobią teren przed - jednak nie liczę na cuda pod koniec października. Właśnie chodzi mi po głowie że za taką cenę miałabym piękne doniczkowe na własność
Cykniesz fotkę z przymiarki? Ciekawa jestem tego żakietu ![]() Ogólnie zastanawiam się też nad kolorem okrycia do śmietankowej sukni
|
#1596 |
|
Raczkowanie
|
bardorja - szykuje się niezapomniany wieczór, pełen niespodzianek, też bym coś takiego chciała, ale moja świadkowa jest tak zapracowana,że nie ma na nic czasu
Czy 16 butelek wina wystarczy na 2-dniowe wesele na 130 osób dorosłych? Nie mamy piwa, ale będzie pewnie bimber |
|
|
|
#1597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-08-07 o 22:22 |
|
|
|
|
#1598 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ładnie wyszły Ja mam jutro ok 11. ![]() Wyglądaliscie pięknie Boje się własnie takich akcji z kamerzystą... chce zeby było naturalnie a nie jak na reżyserowanym filmie... ![]() Cytat:
Kwiaciarka bardziej przeżywa chyba te bukiety niż ja ![]() Cięzko ? ![]() Cytat:
![]() Bilans czwartku: - ostateczne spotkanie z florystką i dogadanie szczegółów , baardzo szczegółowych szczegółów nawet Kobita na prawdę się przejeła ![]() - sala udekorowana. Jest przepięknie. Nasz stół piękny, świetnie udekorowany stolik na ksiege gosci, piekne pióropusze na stołach. Bezowy kolor scian idealnie komponuje sie z pomaranczowym, łososiowym i białymkolorem dekoracji ![]() - zakupienie ostatnich rzeczy potrzebnych do wesela - przećwiczenie pierwszego tanca na sali w butach.Opracowalismy w koncu jakiś mały układ. Na 99% nie zatanczymy go ze stresu ale bardzo bym chciała bo nam ładnie wyszedł ![]() Piątek : - kupno owoców na giełdzie towarowej - paznokcie - zwózka wszystkich napojów wysokoprocentowych i innych na salę - spowiedź - dekoracja kosciola - prosba spiewu psalmistki z organistą - posprzątanie ostatecznie domu Jak widać grafik napięty A im bliżej tym mniej stresu. Może dlatego, że NADAL nie czuje ze to moj slub i wesele TŻ juz ogarnia goraczka , a mnie nie Stoicki spokój . W głowie tylko mysli jak logistycznie pogodzic wszystkie sprawy ![]() Ide spać, dzis ciezki dzien. Obym spała dłuzej niz wczoraj
|
|
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
A tu jeszcze wersja 2 tabl fontanna.. ktora lepsza?
uploadfromtaptalk1407442843602.jpg Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 2 dni.
|
#1600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie spodziewaliśmy się, że będą mieć aż takie powodzenie, szczególnie, że z naszych wcześniejszych doświadczeń wyszło, ze właściwie nikt nie był nim zainteresowany. Mieliśmy jeszcze trzy różne wermuty, litr whisky i też poszły. Za to kolorowej wódki (mieliśmy Wyborową i kupiliśmy chyba dwie czy trzy różne) nikt nie ruszył, na miesięcznicę obaliliśmy marakuję Piwo mieliśmy tylko na poprawinach (beczkę bodajże 30 litrów, 60 kufli) i poszło całe. Niektórzy już tuż po obudzeniu głośno domagali się piwa zamiast śniadania. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1601 |
|
Zadomowienie
|
Ale mialam koszmar. Kamerzysta i fotograf przyszli o 22! Menu było całkiem inne. A fontanne czekoladowa postawili każdemu z osobna. Gdy próbowałam wyjaśnić że miała być tylko jedna babka mi powiedziała że rozliczymy się jutro. Ja do niej że mnie na to nie stać a ona ze trzeba być przy kasie.. i gadala specjalnie tak głośno aby wszyscy słyszeli. Prócz tego był totalny haos. Mama niczym się nie interesowała a ja nie mogłam Wszystkiego ogarnąć bo nikt mnie nie chciał sluchac. A Pana młodego jakby nie było wcale.
Niech już będzie po!!!! Ps: TO JUZ JUTRO!
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
Jadę dzisiaj po suknię
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Heja, czas rozpoczac kolejny dzien przygotowan
U mnie dzis deszczowo i bardzo przyjemnie
|
|
#1604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie jestem po spowiedzi ;] Dziś zostało mi jeszcze: - umycie psa - ogolenie się - wstąpienie do restauracji: oglądnąć przybranie stołów, zawieźć wódkę, - iść do sąsiadów dać wódkę i ciasto - kupić parasol i koniec!!
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!!
wczoraj poszłam spać po 23:00 a dziś o 7:00 pobudka u mnie dziś pogoda super nie pada nie grzeje jest może z 18 stopni na 8:00 idę na paznokcie potem jadę na sale ustawić brakujące serwetki rozłożyć talerze szklanki itp. napoje przyjadę ok 10:00 a alko TŻ zwiezie popołudniu o 16:00 jadę po suknie i jeszcze dziś musimy zawieść rzeczy do hotelu na tą jedną noc jestem już po spowiedzi a ksiądz którego chcieliśmy na ślub prawdopodobnie przyjedzie specjalnie dla nas a potem wraca na urlop ![]() jutro o tej porze będę już z fryzurą na głowie albo będzie się kończyć robić ![]() uciekam na paznokcie (frencz z czerwonymi różami na serdecznym palcu na całym paznokciu) czerwone róże mam na całym weselu i w bukiecie |
|
|
|
#1606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
Le_lena - Wiesz, chyba bym się poważnie zastanawiała nad kupnem storczyków samej. Zostaną ci do domu i jeszcze będziesz mogła obdarować mamę czy teściową. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba Elrosa dekorowała stoły storczykami w doniczkach
![]() Fotki z przymiarki będą prawdopodobnie we wtorek wieczorem żakiet kupiłam ten http://www.sklep.nife.pl/p,nife-odzi...ly,38,471.htmlMimi obyś cały czas była taka spokojna Lusiija mi się podoba pierwsza wersja Co do sztucznych storczyków to nie znalazłam jeszcze stacjonarnie w odpowiednim kolorze, a przez neta trochę boję się kupować, bo kolor może być przekłamany. Dobrze że to tylko sen, będzie dobrze ![]() Jutrzejszym PM-kom życzę przyjemnych ostatnich przygotowań
|
#1608 |
|
Raczkowanie
|
mysza93
Już kumam.. U nas jest po równo, nie zwracaliśmy na to szczególnie uwagi a i tak tak wyszło. re_nata My byliśmy 1. marca na weselu gdzie para młoda powiedziała rodzicom w święta że chcą się pobrać. Także w 2 miesiące wszystko zrobili ![]() Jeśli chodzi o wino to my na wesele jednodniowe, 51 osób mamy 5 butelek wina, będzie piwo. Lusiija Jak to brak weny? Przecież jest super! ![]() extra sen ![]() bardorja Ale fajnie Super nie mieć pojęcia co Cię czeka U mnie niestety nigdy nie było takie cos praktykowane. W ogóle nie było czegos takiego jak wieczór panieński. Ale my zrobimy sobie super wypad w ramach tego i tez będzie supermimi_77 Ale fajnie wszystko napięte Wczoraj się pluskaliśmy nad jeziorem. Byliśmy ze świadkiem (kolega TŻta) i jego dziewczyną (moja koleżanka z podstawówki, najlepsza jaką mam, tak tak, to my stoimy za tym związkiem ). No i było super! Omowiliśmy sobotni wypad. Ale prócz nich był brat tej koleżanki (bliźniak, także też kolega z podstawówki) i teraz myślimy że musimy go doprosić Też prawdopodobnie z nami jedzie w sobote A no i nie mówiłam jaki bukiet zamówiłam. Będzie beż i biel. Ale jakie kwiatki to z tego wszystkiego nie pamiętam Dziś mamy w planach ćwiczyć taniec, zrobić naklejki na wódkę, pewnie dokupić wódkę, omówić godzinowy plan na 22 sierpnia i iść do florystki.Bo mówiłam jaki mamy problem z rzucaniem kwiatków? Mamy małą dziewczynkę co miała rzucać kwiatki, ale ksiądz powiedział że będzie bałagan w kościele (nie wiem za co płacę kościelnemu, chyba tylko za przekręcenie klucza w zamku żeby otworzył kościół). To mówimy że posptrzątamy przed nastepną mszą a on że rzucanie kwiatków jest dla Jezusa, że mamy sie nie stawiać na równi z nim. No to trudno. Byliśmy ostatnio i był inny ksiądz i nie miał nic przeciwko..
|
#1609 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się i ja.
A u mnie im bliżej tym bardziej się kłócimy. Boje się, ze zaraz wszystko się rozwieje Czy to przedślubny stres ? Nie wiem... |
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Le_lena ja chce doniczkowe storczyki na stoły właśnie dlatego, że później zabiore do domu, a kilka rozdam.
|
|
|
|
#1611 |
|
Wtajemniczenie
|
Ekstar pomysł z tymi storczykami
Ide dziś na pierwszą przymiarkę 3majcie kciuki
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Przjemnie jest bo od kilku dni grzalo niemilosiernie. A na jutro zapowiadaja znow upal...
![]() Przywiezlismy owoce, bylam na sali. Wszystko pieknie pije kawe i ide ogarnac dom., potem paznokcie ![]() Tutaj czesc naszej sali
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
mimi_77 bardzo fajnie to wszystko wygląda
![]() Dziewczyny a jak z ciastami do pracy? Ile mniej więcej liczycie kawałków na osobę? |
|
|
|
#1614 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1615 | |
|
Zadomowienie
|
Robusta czekamy na fotki z przymiarki
![]() Cytat:
)
|
|
#1616 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Mam nadzieję, że u Was pogoda lepsza, w Wwie pada a ja umieram bo jestem mega wrażliwa na takie skoki ciśnienia :/ najchętniej przespałabym cały dzień :/ Siedzę w pracy i tylko 2 rzeczy mi pomagają przetrwać dzień ![]() 1. czekam na info, że są do odebrania wywołane zdjęcia z narzeczeńskiej ![]() 2. przyjeżdżają dzisiaj w nocy moje 2 psiapsióły z LO, jutro PANIEŃSKI!!! (znając moje wariatki to powinnam się bać Kasiulenkowo
no_doubt mimi_77 Lusiija Konkardia Jutrzejsze PM'ki!!!!!! Szczęścia, miłości, spełnienia marzeń i samych słonecznych dni z Waszymi TŻ'tami! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#1617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zamierzam jechac do galerii w poszukiwaniu jakiejs marynarki niedługo
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
mimi_77
Super to wygląda! ![]() olilina Ja nie zapraszam delegacji tylko dałam zawiadomienie. Myślę że dwa kawałki na osobę. W poniedziałek mamy spotkanie z fotografem Mój TŻ zgodził się na sesję narzeczeńską A nie był przekonany. Ale co on biedny ma zrobić jak ja tu do niego z moim urokiem
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
Lusijja super dekoracje wymysliłas. Bardzo mi sie wszustko podoba. Mi sie podo ba 1 wersja tabliczki na stół z czekolada
Dziewczyny mam dylemat. Na mojej sali jest w cenie dekoracja sztuczna. Mi sie podoba ale to jednak sztuczne kwiaty. Myslicie ze zebdnym wydatkiem byłoby zamowienie zywej dekoracji? wklejam link do mojej sali.http://www.sala-mlyny.pl/ my mamy kolor przewodni fiolet. Na stronie jest chyba tylko czesc dekoracji
|
#1620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wygląda to fajnie.![]() Ostatecznie zamówiłam dekorację w kwiaciarni, za 6 małych kompozycji do kielicha i jedną większą przed nami (niestety mam tylko takie rozmazane zdjęcie) zapłaciłam 200 zł (a właściwie moja mama, bo powiedziała, że kwiaty mi stawia ).Magda Krzysiek 143.jpg Magda Krzysiek 163.jpg W sumie dobrze wyszło, bo właściciel sali na trzy dni przed ślubem powiedział mi, że ustawienie stołów, które wymyśliłam, jest niemożliwe i musiałam domówić jeszcze jeden bukiet.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

reszta od Tż

Ja będę miała wazony ok 40 cm wysokości i 11-12 cm szerokości. Chciałam zamówić 1 paczkę gałązkowych i 1 tych dużych. Na dole chcę żeby były przysypane kryształkami, na wierzchu też pływająca świeczka. Dobry patent z ta kotwicą z kamienia 

Ja mam jutro ok 11.