Wszystko o Avonie - cz.36 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-07, 13:59   #271
smolinosek86
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36

Dziewczyny a jak jest z naliczaniem punktów playback - aktywowałam numer swojej karty w ubiegłym katalogu i nadal nie mam za zamówienia żadnych punktów, dziś składałam kolejne dwa i znowu bez punktów - wiecie może co z tym zrobić?
Stary 2014-08-07, 14:19   #272
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smolinosek86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak jest z naliczaniem punktów playback - aktywowałam numer swojej karty w ubiegłym katalogu i nadal nie mam za zamówienia żadnych punktów, dziś składałam kolejne dwa i znowu bez punktów - wiecie może co z tym zrobić?
chodzi Ci o to, że tu
Punkty zdobyte w aktualnej kampanii
0 °P
Suma punktów zebranych
w Programie PAYBACK
0 °P

ich nie widać? u mnie są zera jak widać ale jak się loguję na stronę Payback to punkty są widoczne

sprawdzałaś tam?
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 15:17   #273
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
No wlasnie mialam pytac, ten tablet jest taki maly, ma chyba najslabszy procesor, kat widzenia + pamiec, nie mowiac o ramie...

Jestescie zadowolone z niego?
mój ma mojej siostry synek i jest mega zadowolony

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
chodzi Ci o to, że tu
Punkty zdobyte w aktualnej kampanii
0 °P
Suma punktów zebranych
w Programie PAYBACK
0 °P

ich nie widać? u mnie są zera jak widać ale jak się loguję na stronę Payback to punkty są widoczne

sprawdzałaś tam?
na fakturze jest ilość zdobytych punktów w aktualnej sprzedaży
Stary 2014-08-07, 15:42   #274
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
fakt tablet jest mały, to taka trochę zabawka, z pamięcią nie mam problemów bo dokupiłam kartę z all...

wiadomo że nikt nie zamawia produktów z katalogu tylko by dostać nagrodę typu tablet czy torebka bo to by się nie opłacało raczej to jest przy okazji
naprawdę wierzysz w to , że tablet jest przy okazji, i że każdy sprzeda 30kremów ot tak?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 16:46   #275
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
mój ma mojej siostry synek i jest mega zadowolony

na fakturze jest ilość zdobytych punktów w aktualnej sprzedaży
a ile on ma lat? 10? 12? przeciez na tym ramie i procku nawet sie pograc nie da
Stary 2014-08-07, 18:36   #276
qwerty_24
Przyczajenie

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Powiększający Usta??? 10,99zł[/QUOTE]

tak to o ten chodziło. dziękuję
qwerty_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 20:11   #277
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
a ile on ma lat? 10? 12? przeciez na tym ramie i procku nawet sie pograc nie da
no lat akurat ma tylko 4 więc dlatego jest zadowolony

no ja już prawie sprzedałam swój zestaw szamponów i płynów do kąpieli co był za 99zł - został mi 1 szampon i 2 płyny - szkoda że zestaw limitowany do 1 sztuki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-07, 20:31   #278
musso4
Zakorzenienie

chyba się skuszę na ofertę z kolorówką
Stary 2014-08-07, 21:49   #279
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
no lat akurat ma tylko 4 więc dlatego jest zadowolony
nie no, tablet dla 4-latka...

bralyscie te lakiery zmieniajace kolor i jest 45%? bo ja jeszcze nie wyslalam swojego zamowienia

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 22:31   #280
s_arabella
Przyczajenie

Hej dziewczyny. Z góry proszę o wybaczenie mi być może banalnych pytań, ALE - od niedawna jestem konsultanką Avon. Tak chętnie każdego tam się rejestruje, mówi o kosmetykach, a o stronie technicznej całego tego przedsięwzięcia nie słyszałam nic, a przynajmniej nic istotnego. Ogółem, nie mam problemów z obsługą stron, sklepów internetowych, jednak strefa konsultantki wydaje mi się średnio przejrzysta.
1) Odnośnie kuponów dostępnych po przejściu szkolenia - w jaki sposób mogę z nich skorzystać? Widziałam je jedynie w prezentacji na szkoleniu, po zalogowaniu się w strefie konsultantki niczego takiego nigdzie nie widzę.
2) Dopiero kiedy zaczęłam składać zamówienie dowiedziałam się o czymś takim jak 'koszt realizacji zamówienia' ... więc wygląda na to, że jeśli składam jakieś małe zamówienie, kompletnie mi się to nie opłaca. Więc:
3) Czy jeśli zgłoszę się po zakupy do Centrum Obsługi Konsultantek będę miała naliczany opust? Czy tam też zapłacę 'koszt realizacji zamówienia'?

Jeśli jest gdzieś jakiś przewodnik po tym wszystkim - byłabym wdzięczna za link.
s_arabella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 22:49   #281
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez s_arabella Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Z góry proszę o wybaczenie mi być może banalnych pytań, ALE - od niedawna jestem konsultanką Avon. Tak chętnie każdego tam się rejestruje, mówi o kosmetykach, a o stronie technicznej całego tego przedsięwzięcia nie słyszałam nic, a przynajmniej nic istotnego. Ogółem, nie mam problemów z obsługą stron, sklepów internetowych, jednak strefa konsultantki wydaje mi się średnio przejrzysta.
1) Odnośnie kuponów dostępnych po przejściu szkolenia - w jaki sposób mogę z nich skorzystać? Widziałam je jedynie w prezentacji na szkoleniu, po zalogowaniu się w strefie konsultantki niczego takiego nigdzie nie widzę.
2) Dopiero kiedy zaczęłam składać zamówienie dowiedziałam się o czymś takim jak 'koszt realizacji zamówienia' ... więc wygląda na to, że jeśli składam jakieś małe zamówienie, kompletnie mi się to nie opłaca. Więc:
3) Czy jeśli zgłoszę się po zakupy do Centrum Obsługi Konsultantek będę miała naliczany opust? Czy tam też zapłacę 'koszt realizacji zamówienia'?

Jeśli jest gdzieś jakiś przewodnik po tym wszystkim - byłabym wdzięczna za link.
ze tak zapytam, a liderka, nic nie wyjaśniała?
przecież ona powinna Ci pomóc.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-07, 23:16   #282
s_arabella
Przyczajenie

Racja, może powinna.
Tłumaczyła mi gdzie i jak mogę się zalogować, czyli akurat to czego nie musiała.
Nie pamiętam kto nią jest, konsultantką zostałam z przypadku, w połowie czerwca. Niedawno ktoś zadzwonił z propozycją szkolenia, przyszłam, doszłam do wniosku, że może warto jednak tym się zainteresować i spróbować.
s_arabella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 06:22   #283
SzalonaDziewczyna
Raczkowanie

Obkupiłam się w avonowe peelingi i żele pod prysznic senses, a po ponad tygodniu używania mam suchą skórę na wiór, zwłaszcza przy kostkach od nóg i łydkach.... Nie mogę przestać się drapać, jestem zadrapana do krwi, byłam u dermatologa i stwierdził jednogłośnie, że to musi być jakiś beznadziejny składnik z kosmetyków, które używam A tak się cieszyłam nowymi produktami, nie wiem co mam teraz z nimi zrobić... Odesłać? Bo nie odsprzedam używanych produktów Lubię avon, szkoda, że nie mogę używać stąd kosmetyków... Nie jestem wrażliwcem ani atopowcem, na luzie robię zakupy w rossmannie i nic mi dotąd nie szkodziło ;(
SzalonaDziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 06:29   #284
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
nie no, tablet dla 4-latka...
u mnie to standard moje dziecko (5lat) już od 2 lat ma swojego laptopa z którego korzysta i tablet - którego używa jak gdzieś jedziemy to w czasie podróży zabija nudę

czy ja jestem ślepa czy w katalogu 13 nie ma kredki żelowej? prędzej w 12 też nie widziałam - klientka chce 2 sztuki a ja ich nie mogę namierzyć
Stary 2014-08-08, 06:45   #285
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:

czy ja jestem ślepa czy w katalogu 13 nie ma kredki żelowej? prędzej w 12 też nie widziałam - klientka chce 2 sztuki a ja ich nie mogę namierzyć
w kat.12 jest na str.58

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

czy jeśli już raz zamówiłam jeden żel 500ml z dodatkowego demo -mogę zamówić jeszcze jedną sztukę? w Focusie zazwyczaj jest info, że oferta limitowana a przy tym dodatkowym "Oferta obowiązuje do wyczerpania puli produktów objętych promocją." nie chciałabym płacić KRMZ gdybym jednak drugiego zamówić
Stary 2014-08-08, 06:50   #286
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s_arabella Pokaż wiadomość
Racja, może powinna.
Tłumaczyła mi gdzie i jak mogę się zalogować, czyli akurat to czego nie musiała.
Nie pamiętam kto nią jest, konsultantką zostałam z przypadku, w połowie czerwca. Niedawno ktoś zadzwonił z propozycją szkolenia, przyszłam, doszłam do wniosku, że może warto jednak tym się zainteresować i spróbować.
Dowiedz się koniecznie kto jest twoją liderką, będzie ci to potrzebne jak będziesz miała jakieś pytania których tu nie będzie albo tak jak ja zapomnisz sobie wpisać gratisa do zamówienia, napisz przez stronę avonu nawet że prosisz o namiary na swoją liderkę, a te informacje o kuponach i zniżkach to będą ci przychodziły na skrzynkę avonową na bieżąco, ja od liderki dostałam pełno makulatury i tam miałam wszystko opisane to aż dziwne że na szkoleniu nic nie dawali.
Sprawdzaj te wiadomości po zalogowaniu bo jak byłaś nie aktywna to teraz były te powiadomienia że można zamawiać już za 50 zł bez dodatkowych kosztów to trzeba sobie już tego pilnować
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 06:54   #287
vril
Zakorzenienie

Wszystko o Avonie - cz.36

Żelowe kredki chyba bedą wycofane, bo nie ma ich w karcie kolorów na przyszły rok, są za to dwustronne, ktore wejdą w kat.13.
Żelowej w kat.12,13 i 14 nie ma. Jest teraz w kat.11 na str.58.
Ja skorzystałam z tej ostatniej okazji na promo kolorówki 45% i zamówiłam w zeszłym tygodniu wszystkie kolory.

Arabella - namiary na liderkę znajdziesz w strefie konsultantki, w zakładce Moje konto -> Dane personalne -> Wsparcie i kontakt.

Edytowane przez vril
Czas edycji: 2014-08-08 o 06:57
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 07:22   #288
markac28
Raczkowanie

Przecież lider jest wpisany w strefie
markac28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 07:34   #289
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez markac28 Pokaż wiadomość
Przecież lider jest wpisany w strefie
Teraz to i ja wiem
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 07:52   #290
Ahtaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SzalonaDziewczyna Pokaż wiadomość
Obkupiłam się w avonowe peelingi i żele pod prysznic senses, a po ponad tygodniu używania mam suchą skórę na wiór, zwłaszcza przy kostkach od nóg i łydkach.... Nie mogę przestać się drapać, jestem zadrapana do krwi, byłam u dermatologa i stwierdził jednogłośnie, że to musi być jakiś beznadziejny składnik z kosmetyków, które używam A tak się cieszyłam nowymi produktami, nie wiem co mam teraz z nimi zrobić... Odesłać? Bo nie odsprzedam używanych produktów Lubię avon, szkoda, że nie mogę używać stąd kosmetyków... Nie jestem wrażliwcem ani atopowcem, na luzie robię zakupy w rossmannie i nic mi dotąd nie szkodziło ;(
Mnie "stare" Senses wysuszały zawsze i ostatnio nie kupowałam, ale pokusiłam się na kremową wersję. Po pierwszych razach byłam zadowolona, a niedawno też właśnie na nogach szczególnie zaczęła mnie swędzieć skora i pojawiać się pokrzywka. Przez tydzień tak miałam i codziennie w innym miejscu na nogach robiła się pokrzywka i chole*** swędzenie. No i raczej też stawiam na ten żel.... Dzisiaj zapomniałam się i znowu umyłam się tym żelem i zobaczymy. Jeżeli znowu historia się powtórzy to już wiadomo o co chodzi...

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 08:57   #291
Jutte
Wtajemniczenie

Dziewczyny, klientka zamówiła u mnie poprzez sklep internetowy w katalogu 11/2014 żelowy lakier do paznokci.
ja tego lakieru nie widze w katalogu ale na sklepie internetowym widocznie jest. I tam jest po 27 zł, tak samo u mnie w fakturze widnieje za 27 zł.
Jednak problem tkwi w tym,że klience w podsumowaniu ( i tym co ja otrzymałam dla mnie) jest ze kosztuje 9,99 zł.
Wiec nie wiem co teraz zrobić... ;/
bo to takie naciąganie klientów a ja nic nie moge na to poradzic
cieszę się życiem!
Jutte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:13   #292
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzalonaDziewczyna Pokaż wiadomość
Mi tez żele Senses zupęłnie nie służą, za to Naturals są ok.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:15   #293
carla252
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mi tez żele Senses zupęłnie nie służą, za to Naturals są ok.

zeli senses to podoba mi sie ten o zapachu seven heaven czy jakos tak ale widze ze nie ma go w katalogach
carla252 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-08, 09:27   #294
Charlotte York
Zadomowienie

Cześć. Mam do Was pytanie. W katalogu 8 na stronie były 4 nowe lakiery. I teraz od katalogu 9 szukam koloru z ej strony Effortless Mauve i go nie widzę. Możecie mi powiedzieć czy go nie ma, czy ja jestem ślepa? Inne zlokalizowałam.
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:44   #295
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Cześć. Mam do Was pytanie. W katalogu 8 na stronie były 4 nowe lakiery. I teraz od katalogu 9 szukam koloru z ej strony Effortless Mauve i go nie widzę. Możecie mi powiedzieć czy go nie ma, czy ja jestem ślepa? Inne zlokalizowałam.
nigdy go nie było!!! nawet ja wszedł w k8 jako nowość to od razu miał szarą kropę
Stary 2014-08-08, 09:46   #296
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carla252 Pokaż wiadomość
zeli senses to podoba mi sie ten o zapachu seven heaven czy jakos tak ale widze ze nie ma go w katalogach
Podobanie to inna kwestia. Zapachy są fajne, ale co z tego skoro mam skórę wysuszona na wiór, a nie zawsze mam siłę i ochote na użyciu balsamu.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 09:47   #297
Charlotte York
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
nigdy go nie było!!! nawet ja wszedł w k8 jako nowość to od razu miał szarą kropę
No żartujesz? W 8 nie składałam zamówienia, ale go sobie upatrzyłam. I od 9 go nie widzę i takie rzeczy się dowiaduję. Dziwny avon.
A nie wiesz czy kolor Cultured Purple jest ładny?
Stary 2014-08-08, 09:48   #298
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się, że chyba musso4 pisała o nim, że go w ogóle nie było
Stary 2014-08-08, 09:51   #299
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
No żartujesz? W 8 nie składałam zamówienia, ale go sobie upatrzyłam. I od 9 go nie widzę i takie rzeczy się dowiaduję. Dziwny avon.
A nie wiesz czy kolor Cultured Purple jest ładny?
fioletowo-niebieski, tak jakby do lavender sky dolać niebieskiego
Stary 2014-08-08, 10:08   #300
Charlotte York
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
fioletowo-niebieski, tak jakby do lavender sky dolać niebieskiego
Ale różni się od niego dość mocno czy zlewa z nim? Bo jeśli nie ma wielkiej różnicy to chyba zrezygnuję z niego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości