|
|
#451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Herbaciane pogaduchy :) cz.II
Witam
i o zdrowie pytam ?![]() Nie bylo mnie tydzien na form a tu frekfencja rosnie ![]() Witam nowe herbatniczki U mnie nadal upal! Myslalam, ze bedzie padac a tu nic. Opalac sie nie lubie ze wzgledu na jasna karnacje, a w tym sloncu nawet filter 50+ nie pomaga. Moj maz sie smieje, ze mnie i tak opali czy chce czy nie Chyba mnie przewialo, bo cos mnie ucho boli i wydaje mi sie, ze nie slysze na nie. Nie wiecie czy wata z kanfora cos pomoze?? Poszlam bym do lekarza ale jeszcze mnie nie przepisali do innego, bo tego co chce, to jest na urlopie do poniedzialku. Jestem w szoku I jak zwykle wszystko mi sie skumulowalo . Weekend jak zwykle w pracy. W poniedzialek pojechalam rano na szkolenie a tu zdziwko . Wtorek, sroda, czawartek mialam szkolenie do pracy plus w czwartek o 6 rano robilam placka pozegnalnego dla kolezanki, bo wraca do Londynu na studia A dzis luz tzn trzeba bylo zrobic pranie, posprzatac, wyczyscic lodowke, wypelnic kolejne papiery na uczelnie i teraz moge spokojnie siasc i was poczytac. Za miesiac bede w kraj wiec czekam na propozycje herbat, ktore uwazacie, ze warto wyprobowac. Piszcie ![]() Pozdrawiam
BBL ![]() squat challenge ![]() Focus T25 ![]() 21 day fix ![]() PiYo w planach: Focus T25 Insanity Max: 30 Edytowane przez aanetaa007 Czas edycji: 2014-07-25 o 18:25 |
|
|
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
|
Kamfora na pewno pomoze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym roku nigdzie niestety nie pojadę
Sandalina zazdroszczę tych Bieszczad, kiedyś byłam i było świetnie
|
|
|
|
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
Solina (tama), Polańczyk, Ustrzyki Górne
![]() W sumie mam sporo bliżej niż Ty ale jakoś nie ma kiedy. Może za kilka lat
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochane! Jak tam poniedziałek? Rozpoczętu kubkiem przepysznej herbatki? ja własnie piję zieloną
) moją ulubioną;D właśnie polećcie mi jakieś pyszne hherbaty?
|
|
#456 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no rzeczywiście, pracowity czas miałaś Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie upalnie, pada tyle co nic, czasem trochę pogrzmi i tyle. Chyba tęsknię za chłodkiem ![]() miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
ooo dzieki wielkie już patrze na herbaty
![]() mnie teraz skroa na plecach tak schodzi ze masakra
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
witam w kolejny upalny dzień
i miłego dnia życzę
|
|
|
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: pu-erh a rooiboos tee
Hej ja juz dzisiaj zaliczam 3 zielona
) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Herbaciane pogaduchy :) cz.II
Lusia u mnie na razie tylko 2
Edytowane przez Pstra Czas edycji: 2014-07-30 o 09:40 |
|
|
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
No ja teraz pije porzeczkowo aroniowa
-Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
moderator nam znowu pomieszała wątek
![]() tak jak by nie można innego zmienić o podobnej tematyce, a mniej używanego Edytowane przez Pstra Czas edycji: 2014-07-30 o 09:13 |
|
|
|
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przychodzę z maleńką prośbą Od pewnego czasu poszukuję jakiejś dobrej herbatki. Jesteście w stanie polecić mi coś naprawdę nieziemskiego?Piję herbatę bez cukru i dlatego zwykła, czarna nie za bardzo mi smakuje... myślałam nad jakąś owocową, ale kompletnie nie wiem na jaką się zdecydować. Byleby była pyszna i zdrowa
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Ginarella, patrząc na naszą listę najlepszych herbat, to my raczej jesteśmy fanki zielonej
a oto lista najlepszych naszym zdaniem herbat: - zielona liściasta żurawinowa i ananasowa - Bastek - ŻURAWINOWE OCZYSZCZENIE - Taheebo - zielona z kiwi i truskawką - Jaf Tea - sencha - BioActive - zielona z owocem goji - NATUR-VIT - zielona sypka z mango- Tarlton - Miłosny uśmiech (zielona + papaja i ananas), Kwiat Jednej Nocy (zielona + malina i porzeczka) - Czas na Herbatę - Zielona z owocem granatu - Malwa - Morgentau - Ronnefeldt urlopujecie się dalej Herbatniczki? to ja dołączam Wybywam na 2 tygodnie. Mam nadzieję, że zmiana naszego wątku nie spowoduje, że go porzucicie miłego na te 2 tygodnie |
|
|
|
|
#465 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś się uparli, żeby nam mącić w wątku
Ale Pstra nic się nie martw, jesteśmy wierne swojemu Czasami bywają zastoje ale zawsze są powroty ![]() Miłego urlopu i wypocznij
|
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
Zielona z miętą z rana
|
|
|
|
|
#467 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja męczę zieloną z imbirem. Jakoś mi nie podchodzi no ale przecież nie wyrzucę
Na szczęście już się kończy
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już jedna czerwona wypita, a zaraz idę robić wielki kubek zielonej z opuncją. Mniam! Oprócz herbat zaczęłam pić siemię lniane, jest nawet dobre w smaku, pomijając glutkowatą konsystencję. Ale co tam, ważne są jego właściwości ![]() Jutro o 11:00 mam rozmowę w sprawie pracy. Co prawda to tylko na razie praca dorywcza, ale zawsze to już coś by było. |
|
|
|
|
|
#469 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja lubię imbir w potrawach azjatyckich ale w herbacie to już niekoniecznie
![]() Swan, daj znać jak poszło na rozmowie Dorywcza nie dorywcza, zawsze jakieś zajęcie i jakiś grosz w portfelu
|
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
Hejka;* ja tam uwielbiam imbir szczegolnie zimą. Nie musze wtedy słodzić bo wrzucam plaster do herbaty jakiejkolwiek i pije..mmmm pyszka. Lubie jak mnie bpali w jezyk;d
za mną dzisiaj na razie tylko kawa, ale poelce chyba po jakiś rumianek do sklepu bo od wczoraj dziwnie zołądek mnie pobolewa i oczywiscie zielona z cytryną i pomelo
|
|
#471 |
|
Wtajemniczenie
|
Z pomelo? Nie widziałam jeszcze takiej herbaty. Pomelo lubię ale nie mogę sobie wyobrazić herbaty z jego dodatkiem. Wydaje mi się, że ma zbyt mało wyrazisty smak
|
|
#472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z big actice mam te herbate;D
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
Piłam jakiś czas temu yerba mate z werbeną. Pobudza, ale dla mojego organizmu chyba za bardzo, bo choć nic mi nie dolegało wyraźnie czułam, że mam wysokie ciśnienie.
Choć może po prostu zrobiłam sobie ją zbyt mocną. Nie wiem. A tak poza tym to ciekawym doświadczeniem była dla mnie herbata z truskawką i czerwonym pieprzem ![]() Mam jeszcze pytanie. Jakie znacie dobre sklepy herbaciane? Do tej pory kupowałam jakąś lepszą herbatę w five o'clock i raczej są całkiem dobre, choć nie wszystkie mieszanki. Chciałam porównać je z jakimiś innymi sklepami. Oczywiście wszelkie zakupy internetowe odpadają, gdyż nie czując zapachu herbaty nie ma co jej kupować. |
|
|
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
Lo ja to w sklepach zwyklych ale musze sie obejrzec sie wlasnie za jakims fajnym
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
A to sa strony internetowe na ktorych kupujecie herbaty?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#477 |
|
Wtajemniczenie
|
Lusia, oni mają i sklepy stacjonarne i internetowe. Jak komu wygodniej
![]() Tu masz linki do Five i Pożegnania
"Trzeba śmiać się nie czekając na szczęście, bo gotowiśmy umrzeć nie uśmiechnąwszy się ani razu" / Jean de La Bruyere http://www.centaurus.org.pl/ Cmentarz dla zwierząt Edytowane przez Galijka Czas edycji: 2014-08-09 o 10:24 |
|
|
|
|
#478 |
|
BAN stały
|
Ja najbardziej lubię herbaty z "Pożegnania z Afryką" i z herbaciarni, która jest na mojej ulicy, ale nie ma niestety strony internetowej.
|
|
|
|
|
#479 |
|
Rozeznanie
|
Nie bylo mnie wieki
a tu malo co nadrabiac.Stonki internetowy sie przydaly ![]() Ja ostatnio dopijam resztki czyli rumianek, porzeczke, miete i imbir z cytryna. Imbir jest bardzo dobry zna przeziebienia
|
|
#480 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() lektura nadrobiona. przepraszam za nieobecność. najpierw byłam nad morzem przez tydzień a potem jakoś mi czas przez palce przeciekał... nie wiem o co chodzi , ale wiele rzeczy związanych ze mną dzieje się jakby obok i nie za bardzo mam na nie wpływ... może to hormony... U mnie na stałe zagościł Bastek ananasowy ... wiem , nudne , ale co poradzę, kiedy smakuje mi niezmiennie od dwóch lat ![]() Miłego dnia ! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

i o zdrowie pytam ?

. Weekend jak zwykle w pracy. W poniedzialek pojechalam rano na szkolenie a tu zdziwko
. 

i miłego dnia życzę 

Ale Pstra nic się nie martw, jesteśmy wierne swojemu
Czasami bywają zastoje ale zawsze są powroty