Panny Młode 2015 cz. 25 :) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-08, 19:24   #601
aga99792
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
hehe ale masz np ombre buty w badurze! to może Ci zastąpić papier a do zaproszeń możesz mieć np granatową podstawę z błekitną wstążką lub odwrotnie ;>

ej ostatnio w N&N widziałam śliczne granatowe serwetrki w kroki i paski <3 byly cudowne!!! ale stwierdziłam że nie mogę wariować

Ugotowałam zupkę z dyni zaraz będę blendować gdy przestygnie ale już czuję że wyszła przepyszna i na pewno lepsza niż mojego byłego szefa
smaki z dzieciństwa ale w tamtym roku jadłam

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Chodzi za mną żeby zmienić kolor przewodni z granatu na błękit.. zbyt długi czas przygotowań jednak jest szkodliwy
o masz granat , błekit to jest niebieski więc możesz oba i wgl różne odcienie. ja tak mysle robić

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Ex bo ty na głowę zamiast welonu masz kokardeczkę. No i ten zakładasz cos jeszcze ? czy tylko kokardka czym będziesz rzucać (jeśli zamierzasz) na oczepinach ?
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 19:25   #602
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
zawsze chciałam mieć wesele. nie jakieś huczne. cieszą mnie przygotowania, TŻ też. ale czasami mnie nachodzi myśl, że może lepiej zostawić pieniądze na remont niż robić wesele. TŻ się uparł, że wesele nam się należy (argument dla przeciwników naszego wesela: Wam się nie należy, bo Tomka rodzice nie żyją, a Ty masz tylko matkę... jakby to nasza wina była )

ciężko mi jeszcze uwierzyć, że bierzemy ślub, że to mi się nie śni. chyba bardziej boję się, że się obudzę i okaże się, że to tylko moja wyobraźnia.

- narobią mi wstydu (moja rodzina)
- brat cioteczny TŻ zachowa się jak świnia (co u niego jest normą ) i znowu z kimś się pobije
- goście zaczną wcześnie wychodzić z wesela
- przyjdzie mniej/więcej gości niż się zapowiedziało i będą puste miejsca/czegoś zabraknie
- zapomnę o jakimś ważnym elemencie

i jeszcze mnóstwo mniejszych/większych obaw. muszę sobie odwyk zrobić od spraw ślubnych
U mnie była opcja, że zamiast wesela rodzice kupią nam działkę. Doszliśmy do wniosku, że chcemy jednak wesele. Mieszkamy długo razem i chcielibyśmy wesele. A działkę kupimy z kasy z wesela i z oszczędności...Chyba

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
moja rodziną ą przez ę, panie hrabiny, wielmożne. wiecznie nic im nie pasuje, niezadowolone z mojej daty ślubu (polonistki, rok szkolny się zacznie...): może przełożymy na 2016 rok, bo mąż chrzestnej ma ślub chrześnicy tydzień przed naszym (i przy dochodach 9 tys miesięcznie na 4 osoby nie stać ich uzbierać na dwa prezenty. jak dla mnie mogą nic nie dawać, byle byli - a właściwie to ich dzieci, oni nie muszą ), we wrześniu to ich brat nie przyleci ze stanów, bo dzieci do szkoły (mogliście o nim pomyśleć jak planowaliście ślub, a nie tak egoistycznie podchodzić ), a wszystko co odchodzi od zwyczajów weselnych jest beeeee (kolorowe buty, suknia, czerwone dodatki, tort jako deser... nic nie pasuje )

od strony TŻ: siostra i bratowa w mojej obecności przekonywały go, że wesele to dla NIEGO strata pieniędzy (w domyśle, że skoro on jest w Hol to go pewnie wydoję z kasy na ślub i wesele ), że swojaka na wiejski stół robi ta a nie inna osoba, że lokal jest poza miastem 17km (a chwilę później podaje nam przykład domu weselnego oddalonego o 35km jako idealnego), że to karczma a nie restauracja i masę innych rzeczy im się nie podoba...
masakra

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
My ostatnio myślimy o kupnie działki ale pewnie się nie zdecydujemy bo średnio podoba mi się życie w domu. Chyba wolę mieszkanie w bloku.
Ja się wychowywałam w domach, TŻ też więc w bloku (pokój z kuchnią) trochę się dusimy. Jednak dom to trochę większe koszty utrzymania.

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Nigdy się nie zgodzę, że dom parterowy jest droższy w postawieniu Po pierwsze możesz zastosować tańszy strop bo nie masz użytkowego poddasza, po drugie nie robisz schodów które są mega drogie, po trzecie odchodzą Ci wydatki na okna dachowe które też są drogie A jeśli chodzi o powierzchnie dachu, to też nie koniecznie w parterowym jest większa, zależy od dachu, czy dwu- czy cztero- spadowy, jaki kąt nachylenia. Czasem z poddaszem dach jest droższy niż w parterowym
Ja uważam, że dom parterowy jest nie dość że tańszy w budowie to bardziej praktyczniejszy. Nie obrażam sobie siebie za 4o-50 lat biegającej po schodach, jakaś masakra

A było jeszcze pytanie o domek szkieletowy. To kwestia gustu i upodobań. Ja jakby stawiała to chciałabym właśnie szkieletowy bo uważam, że drewno jest zdrowsze niż te wszystkie betony, gazobetony itd., lepiej "oddycha" i lepiej zatrzymuje ciepło, ale niestety jest trochę droższy od murowanego. Dlatego nie wiem czy będziemy taki budować.

Jak już jesteśmy przy temacie projektów, to my z TŻ już dawno wybraliśmy nasz wymarzony domek (działkę już mamy, moi rodzice nam przepisali, z resztą mieszkanie w bloku też, 40m2, dwa pokoje), o to on: http://z500.pl/projekt/589/Z191,funk...-poddasza.html

Po weselu chcemy już zacząć załatwiać kupno projektu, pozwolenie na budowę, przyłączenie wody na działce i będziemy działać
Podobne stawiają we wsi pod moim miastem. Ostatnio oglądaliśmy takie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
kur.wwwwwde... mać..
idę chyba do szkoły językowej bo widze że bez znajomości angola ani rusz
Ja zaniedbałam mój angielski i teraz żałuję bo mi ciężko zdanie sklecić sensowne

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
pouczyć Cię online? tanio!
Taaak?

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Również podzielam wypowiedź Pati ze rok do ślubu i mega mnie to cieszy ))))

Widziałam ze pisałyscie o domach. Ja mam taki z 1985 roku chyba. Ma ponad 100 metrów, własna działkę, ogródek i podwórko chciałabym tam kiedyś mieszkać ale rodzice Tżta kupili nam mieszkanie w wwa 65 metrów.. lubię blok ale dla rodziny najlepszy dom.

Właśnie jadę do domu na weekend i oczywiście pociąg ma opóźnienie

Sent from my GT-I9195 using Wizaz Forum mobile app
Blok, w którym mamy mieszkanie jest z 1960 :P Więc co tam dom z 1985

Cytat:
ej.. wiesz że mam podobnie? :P tylko ja chodziłam w LO do grupy z ang którą prowadziła babka mająca nas za zera i powtarzająca że jesteśmy z debilami, co wcale tak nie było, w końcu chodziliśmy do najlepszego liceum w mieście i w beznadziejnymi ocenami byśmy się nie dostali :P i przez 3 lata nam to udowadniała że nic nie wiemy ja nawet chodziłam na korepetycje na których się laska dziwiła po co chodze :P a jak przyszły matury to ja sie zbuntowałam i z włoskiego zdawałam xD bo np koleżanka zdała super mature próbną z angielskiego a ta babeczka do niej wyjechała że na pewno znała wcześniej arkusz egzaminacyjny, bo to nie możliwe że ona tak dobrze napisała xD

Ah.. nauczyciele <3
eeee Ja miałam mega babeczkę od angola w liceum. Zapisałam się na zaawansowaną grupę i było super bo przychodziliśmy na lekcję i zaczynaliśmy ją od luźnej rozmowy. I to jest naprawdę ważne. Rozmawiać w danym języku. Ale potem babka zachorowała i mieliśmy wynalazki typu ukrainka nie mówiąca po polsku, ale nie gadająca z nami po angielsku tylko łamanym polsko - ukraińskim.

Cytat:
Chodzi za mną żeby zmienić kolor przewodni z granatu na błękit.. zbyt długi czas przygotowań jednak jest szkodliwy
Taa my wymyśliliśmy, żeby ślub był 2 lata po zaręczynach żeby mieć czas i co?...Prawie rok do ślubu a my mamy tylko salę
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 19:27   #603
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
ej.. wiesz że mam podobnie? :P tylko ja chodziłam w LO do grupy z ang którą prowadziła babka mająca nas za zera i powtarzająca że jesteśmy z debilami, co wcale tak nie było, w końcu chodziliśmy do najlepszego liceum w mieście i w beznadziejnymi ocenami byśmy się nie dostali :P i przez 3 lata nam to udowadniała że nic nie wiemy ja nawet chodziłam na korepetycje na których się laska dziwiła po co chodze :P a jak przyszły matury to ja sie zbuntowałam i z włoskiego zdawałam xD bo np koleżanka zdała super mature próbną z angielskiego a ta babeczka do niej wyjechała że na pewno znała wcześniej arkusz egzaminacyjny, bo to nie możliwe że ona tak dobrze napisała xD

Ah.. nauczyciele <3
Joasia, kurna, bo sie pogniewamy . Specjalnie zawsze milcze, gdy tu badz na Tarnowskim mógłby sie pojawić temat szkoły, a Ty mnie tu tak z buciorami......

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-08-08, 19:33   #604
tinyPrincess
Zakorzenienie

Cytat:
Dżizas jak można mieć takie szpice i to na własnym ślubie??
ojejku dla mnie totalna masakra

Mój Tż ma dwa wolne dni wyjątkowo i jego obecność w domu przekłada się na moją nieobecność na kompie Ale nadrobiłam Was trochę

Widziałam literki na stół. Mój Tż stwierdził, że sam nam zrobi kiedyś gdy zajmował się stroną o Simsach to zrobił taki napis na ścianę i wyszło mu moim zdaniem super Więc jak chce to niech robi

A z każdym dniem kocham mocniej
tinyPrincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 19:36   #605
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
smaki z dzieciństwa ale w tamtym roku jadłam
moja rodzina nie dała mi takich smaków dzieciństwa! :P takjak szpinak niedawno poznałam.. ale moje dzieci będa takie jadły dzisiaj miałam dużo dyni więc wyszła mega gęsta w sam raz dla dzieciaków <3 mam postanowienie że moje dzieci nie zaznają zupek ze słoików sklepowych gerberków i innych a będę sama takie zupki gotować
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Joasia, kurna, bo sie pogniewamy . Specjalnie zawsze milcze, gdy tu badz na Tarnowskim mógłby sie pojawić temat szkoły, a Ty mnie tu tak z buciorami......
ej akurat po naszych maturach nasze było najlepsze! :P teraz spadło.. i wstyd co tam się dzieje :| już tego nie śledzę..
Ale nie mów.. ciągle lekko balansowało to które jest lepsze na podstawie matur ;>
Swoją drogą nikomu i tak nie polecam tego liceum bo przeżyłam tam swoje najgorsze 3 lata życia (gorsze niż na UJ! :P)
Stary 2014-08-08, 19:42   #606
farbstiftka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Również podzielam wypowiedź Pati ze rok do ślubu i mega mnie to cieszy ))))

Widziałam ze pisałyscie o domach. Ja mam taki z 1985 roku chyba. Ma ponad 100 metrów, własna działkę, ogródek i podwórko chciałabym tam kiedyś mieszkać ale rodzice Tżta kupili nam mieszkanie w wwa 65 metrów.. lubię blok ale dla rodziny najlepszy dom.

Właśnie jadę do domu na weekend i oczywiście pociąg ma opóźnienie

Sent from my GT-I9195 using Wizaz Forum mobile app
ja marzę o domku ostatnio rozmyślamy o tym na serio, by rzucić miasto i wyjechać na wieś...
farbstiftka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 19:43   #607
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
moja rodzina nie dała mi takich smaków dzieciństwa! :P takjak szpinak niedawno poznałam.. ale moje dzieci będa takie jadły dzisiaj miałam dużo dyni więc wyszła mega gęsta w sam raz dla dzieciaków <3 mam postanowienie że moje dzieci nie zaznają zupek ze słoików sklepowych gerberków i innych a będę sama takie zupki gotować

ej akurat po naszych maturach nasze było najlepsze! :P teraz spadło.. i wstyd co tam się dzieje :| już tego nie śledzę..

Ale nie mów.. ciągle lekko balansowało to które jest lepsze na podstawie matur ;>

Swoją drogą nikomu i tak nie polecam tego liceum bo przeżyłam tam swoje najgorsze 3 lata życia (gorsze niż na UJ! :P)

Nie zwracalam nigdy uwagi specjalnie na rankingi normalnie az mnie zaciekawilas i patrze!
I pierwszy ktory otwarlam (2012rok) wygraliście z nami!, ale 2013 i 2014 (tylko tyle narazie widziałam) my wygrywamy , w tym 2013 nawet napisali "Tradycyjnie najwyżej spośród tarnowskich liceów notowane jest III LO" ej super sprawa, patrze dalej

Stary 2014-08-08, 19:45   #608
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zwracalam nigdy uwagi specjalnie na rankingi normalnie az mnie zaciekawilas i patrze!
I pierwszy ktory otwarlam (2012rok) wygraliście z nami!, ale 2013 i 2014 (tylko tyle narazie widziałam) my wygrywamy , w tym 2013 nawet napisali "Tradycyjnie najwyżej spośród tarnowskich liceów notowane jest III LO" ej super sprawa, patrze dalej
ja się nie utożsamiam z tymi murami zwłaszcza jak je pomalowali na łososiowy kolor
1LO schodzi na psy ;p i chodzą tam same lalunie ;p
A btw.. rozumiem że wy z M nie rozmawiacie o liceach? jak sobie z tym radziliście? sprzeczaliście się które lepsze? :P
My z G przynajmniej z tego samego
aa.. i z tego co pamiętam to było kilka rangingów i co śmieszniejsze.. czasami były różne wyniki xD
Stary 2014-08-08, 19:49   #609
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
ja się nie utożsamiam z tymi murami zwłaszcza jak je pomalowali na łososiowy kolor
1LO schodzi na psy ;p i chodzą tam same lalunie ;p
A btw.. rozumiem że wy z M nie rozmawiacie o liceach? jak sobie z tym radziliście? sprzeczaliście się które lepsze? :P
My z G przynajmniej z tego samego
aa.. i z tego co pamiętam to było kilka rangingów i co śmieszniejsze.. czasami były różne wyniki xD

No jak sobie radzilismy? M wie, ze 3 najlepsze hahah. Ja sobie z tym poradzilam hahaha nie no jakos nie było problemu nigdy, czasami sie przekomarzalismu

Stary 2014-08-08, 19:52   #610
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majelka Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że te najmniejsze po 35 zł były albo coś koło tego
Ok, dzięki Muszę się tam jutro wybrać, w której kupowałaś?
Stary 2014-08-08, 19:53   #611
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
No jak sobie radzilismy? M wie, ze 3 najlepsze hahah. Ja sobie z tym poradzilam hahaha nie no jakos nie było problemu nigdy, czasami sie przekomarzalismu
Oj oj !!
A wgl to ja nie składalam do III LO papierów bo.. krążyły plotki że tam dużo ćpunów chodzi xD serio! składałam do I, II i V

Uh.. zjadłam coś złego dziś, nie wiem co, ale tak mnie zaczęło skręcać że zaraz się popłacze :| mam takie skurcze :/ tak jest jak przestane kontrolować co jem :|
Stary 2014-08-08, 19:56   #612
kruella_de_mon
Zakorzenienie

dziewcyzny zrobiłam sobie spontaniczne wyjścia do spa. zaplacilam 160zł i czuję się super. jutro zabawa
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 19:58   #613
aga99792
Zakorzenienie

kurde. wlaśnie uświadomiłam sobie że na wesele we wrześniu mam sandały. a jak będzie padać to nie wiem co założę. xD
Stary 2014-08-08, 20:01   #614
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
dziewcyzny zrobiłam sobie spontaniczne wyjścia do spa. zaplacilam 160zł i czuję się super. jutro zabawa
Nie za dobrze Ci?:p
Stary 2014-08-08, 20:02   #615
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Cytat:
kurde. wlaśnie uświadomiłam sobie że na wesele we wrześniu mam sandały. a jak będzie padać to nie wiem co założę. xD
ale przeciez tylko chwilke na dworze bedziesz.
Ja jestem na siebie zla bo mialam tyle czasu a nie chodzilam za zadnymi butami, zakietem i torebką a teraz nie wiem czy mi sie uda
Stary 2014-08-08, 20:13   #616
existence
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Ex bo ty na głowę zamiast welonu masz kokardeczkę. No i ten zakładasz cos jeszcze ? czy tylko kokardka czym będziesz rzucać (jeśli zamierzasz) na oczepinach ?
nic więcej nie zakładam a rzucać będę albo podwiązką albo jakimś tanim welonem, który kupię na allegro. Zobaczę
Stary 2014-08-08, 20:21   #617
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
nic więcej nie zakładam a rzucać będę albo podwiązką albo jakimś tanim welonem, który kupię na allegro. Zobaczę
a kokardeczkę już masz?
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 20:30   #618
drazetkaa
Czerwcowa PM

Cytat:
o nieee i co teraz?
"plażujemy" w domu przez TV

Cytat:
zawsze jakieś urozmaicenie ja mam np. granatowe serwetki w białe kropeczki chcę się nauczyć jakiegoś ładnego składania serwetek i każdemu gościowi coś ładnie ułożyć, ale nie wiem jeszcze jak się za to zabrać [
na youtube są różne nauki składania

Cytat:
Napisane przez farbstiftka Pokaż wiadomość
ja marzę o domku ostatnio rozmyślamy o tym na serio, by rzucić miasto i wyjechać na wieś...
i co byś na tej wsi robiła przez cały rok?

Cytat:
Uh.. zjadłam coś złego dziś, nie wiem co, ale tak mnie zaczęło skręcać że zaraz się popłacze :| mam takie skurcze :/ tak jest jak przestane kontrolować co jem :|
biedactwo
drazetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 20:35   #619
MajsterkaANB
Zakorzenienie

witam się wieczorkiem... za godzinę jedziemy do kina na seks taśmę jakiś fajny dzisiaj ten dzień jak przyszła wypłata my strasznie rzadko wychodzimy gdzieś sami nawet przy tym obiedzie mi jarson powiedział, że przez to nawet nie wie o czym ma ze mną rozmawiać jak tak sami jesteśmy gdzieś

także sukces jest - spędzamy czas od 13 cały czas i rozmawiamy o różnych rzeczach, choć ciężko nam to idzie xD

druga rzecz, kupiliśmy Filipowi adidasy... z angry birds ... :P młody strasznie się ucieszył a buciki rozmiar 30... dziecko moje przestaje być dzieckiem

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 20:41   #620
kruella_de_mon
Zakorzenienie

mialam 30 w zerowce:d
Stary 2014-08-08, 20:44   #621
existence
Zakorzenienie

ja teraz mam 35/36 i nie chcę więcej

tak, kokardkę mam wklejałam ją tu już też jakoś dawno temu co mnie squara o gołe fotki posądzała hahah

muszę poszukać takich filmików o składaniu na yt
Stary 2014-08-08, 20:46   #622
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
aha dzięki
Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
ale przeciez tylko chwilke na dworze bedziesz.
Ja jestem na siebie zla bo mialam tyle czasu a nie chodzilam za zadnymi butami, zakietem i torebką a teraz nie wiem czy mi sie uda
no ale jak będzie padać to i zimno będzie a ja zmarzluch
Stary 2014-08-08, 20:48   #623
existence
Zakorzenienie

o to jest banalne i wygląda prawie jak kokarda
Stary 2014-08-08, 20:49   #624
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Heeeej cywilizacjo! wróciłam

Coś nowego, ważnego???
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 20:52   #625
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Ale jestem zawiedziona Tż obiecał że jak dostanie pensję to mi kupi Simsy na xboxa bo mi sie marzą a były używane u nas w takim punkcie wymiany gier i wisiały prawie dwa miesiące. Pojechaliśmy dzisiaj po południu i rano się sprzedały :/ zawsze mam takiego pecha.

jeszcze dzisiaj przyszła @ i umieram z bólu, aż mi słabo. Nie lubię tych dni.

Nie przejmuj się - wcale nie są takie fajne. Ja sie zawiodlam po tych komputerowych:-/
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 20:54   #626
aga99792
Zakorzenienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47626551]Heeeej cywilizacjo! wróciłam

Coś nowego, ważnego??? [/QUOTE]
hej jak było?
Stary 2014-08-08, 20:57   #627
Konto usunięte

Cytat:
hej jak było?
aaa super chętnie bym tam zamieszkała, wzięła Tż, konie i w te pola

Cicho, spokojnie, prawie każdy kury na podwórku. U ciotki Tż była krowa, cielaczek, pełno kur, kurczaki małe, świnki malutkie 1 miesięczne i 2 wielkie świnie głaskałam te świnki, sierść miały taką jak jamnik.

Na prawdę super, odpoczęłam, wyciszyłam się

A o spaniu w jednym pokoju z rodzicami Tż już pisałam Ale spoko, źle nie było. Spaliśmy normalnie przytuleni, nie skrępowani. Oni chyba też nie byli.
Jedynie ciężko było wytrzymać z ......... bo gdzieś mi ten wiejski klimat sprzyjał, że miałam chęci
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-08, 21:03   #628
misiaa91
Zakorzenienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47626685]aaa super chętnie bym tam zamieszkała, wzięła Tż, konie i w te pola

Cicho, spokojnie, prawie każdy kury na podwórku. U ciotki Tż była krowa, cielaczek, pełno kur, kurczaki małe, świnki malutkie 1 miesięczne i 2 wielkie świnie głaskałam te świnki, sierść miały taką jak jamnik.

Na prawdę super, odpoczęłam, wyciszyłam się

A o spaniu w jednym pokoju z rodzicami Tż już pisałam Ale spoko, źle nie było. Spaliśmy normalnie przytuleni, nie skrępowani. Oni chyba też nie byli.
Jedynie ciężko było wytrzymać z ......... bo gdzieś mi ten wiejski klimat sprzyjał, że miałam chęci [/QUOTE] aż strach pomyśleć, co będzie, jak zaczniesz sobie odbijać
Stary 2014-08-08, 21:06   #629
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
aż strach pomyśleć, co będzie, jak zaczniesz sobie odbijać
he he he

no jutro P. jak zawsze w sobotę zostaje na noc więc...
Stary 2014-08-08, 21:08   #630
ania9o
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47626611]Nie przejmuj się - wcale nie są takie fajne. Ja sie zawiodlam po tych komputerowych:-/[/QUOTE]
No wlasnie, na komputer nie byly rewelacyjne, bardziej wolalam 2 ale chcialam zobaczyc jak beda na xbox'a wygladaly ale nie bylo mi to dane. Na allegro sa o 30zl drozsze niz w tym sklepie facet mial. Trudno sie mowi
W sumie to juz sie z tym pogodzilam

Na pocieszenie moj TŻ zabral mnie do Buffetu za 15 zl jesz ile chcesz najadlam sie jak glupia. Na poczatek zupka brokulowa a potem frytki z filetem z kurczaka z maselkiem czosnkowym! Normalnie niebo w gebie a TŻ zjadl 4 talerze roznych dan, ja sie czasem zastanawiam jak on to w siebie wciska

Wysłane z mojego PMP5870C przy użyciu Tapatalka
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości