|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
Fiol - gratulacje!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Nie. Ale i od przynajmniej kilku miesiecy nie robimy nic zeby przeszkodzic naturze wiec roznie moze byc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Smacznego! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam lenia od 1,5 m-ca więc jeden dzień mogę coś porobić to świadkowie ![]() Cytat:
![]() ========================= ================= zapraszam na zimną wodę - pierwszy raz taką zrobiłam i jest pyyyyszna wszystko zrobiłam no i zastanawiam się jak będzie smakował mój serniczek z jeżynami i borówkami - nie wiem czy do jutra się powstrzymam
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-08-08 o 17:04 |
|||
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
fiolusiek, gratuluję
rena, ale to smakowicie wygląda
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Franku! Witaj na świecie! Ogromne gratulacje Flo ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cudownie
Cytat:
Rena ciuchy wyprane i się suszą,pokaże jak wyschną i wyprasuje.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa Agatko w wolnej chwili poszukam linka do ręczników. My po szczepieniu ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
I jak?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dolewam tylko wodę, bo ciągle pijemy ![]() wczoraj napatrzyłam się na zdjęcia więc musiałam dziś zrobić ![]() oby przeszedł bezobjawowo
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Fiol gratulacje
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
może któraś będzie zainteresowana, bo cena niezła - właśnie sobie zamówiłam
![]() http://www.tchibo.pl/formy-do-piecze...400046750.html
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
jak Ty masz lenia to ja się muszę schować
![]() ![]() Cytat:
a serniczka kawałek poproszę ![]() i jak po?
|
|
#4874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaa Rena Ty okropnico!
|
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
Moje gratulacje
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
W trakcie było ok. Tylko zakwilił w trakcie wkłucia. Potem zaczął płakać po wyjściu z gabinetu (około 16:30) i do teraz ma takie napady płaczu (chwila spokoju i zaraz znowu)
Berbie dostał 6w1 i rota. Szczepilam w prywatnej przychodni i zapłaciłam tylko za szczepionki. Tyle samo by wyszło w państwowej przychodni. A mam przynajmniej pewność że jest przebadany dokładnie. Wizyta trwała 40minut. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4877 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja się powstrzymałam - jutro na pewno spróbuję
to dam znać czy dobry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Ciebie i Maksia za siłę!
|
|
|
#4879 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4882 |
|
Konto usunięte
|
Kucyku kciuki, żeby Maksiu szybko zapomniał o szczepieniu.
Rena ale super ta woda, ja daję tylko cytrynę :P U nas coraz bardziej pod górkę. Artur pokazuje charakterek... Powiem tylko tyle, że jak się nauczy mówić, to ma wszystkich w kieszeni. Ma rok i niecałe 2 miesiące, a wszystko umie pokazać, powiedzieć i osiągnąć Dodatkowo robi bardzo niefajną rzecz - uderza głową o to, w czym aktualnie siedzi, np. w wózek albo krzesełko do karmienia, doprowadza mnie tym do gorączki, ale staram się okazywać dezaprobatę... Jednak to nie jest takie łatwe. Nic nie jest takie łatwe, jakby się wydawało
|
|
|
|
#4883 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47627715]Kucyku kciuki, żeby Maksiu szybko zapomniał o szczepieniu.
Rena ale super ta woda, ja daję tylko cytrynę :P U nas coraz bardziej pod górkę. Artur pokazuje charakterek... Powiem tylko tyle, że jak się nauczy mówić, to ma wszystkich w kieszeni. Ma rok i niecałe 2 miesiące, a wszystko umie pokazać, powiedzieć i osiągnąć Dodatkowo robi bardzo niefajną rzecz - uderza głową o to, w czym aktualnie siedzi, np. w wózek albo krzesełko do karmienia, doprowadza mnie tym do gorączki, ale staram się okazywać dezaprobatę... Jednak to nie jest takie łatwe. Nic nie jest takie łatwe, jakby się wydawało [/QUOTE]Nie wiem do końca co ci poradzić w sprawie tego uderzania, ale tak się zastanawiałam, że ja z bratem jako małe dzieci tak się bawiliśmy ( mieliśmy może 4 i 5 lat). Siadaliśmy na kanapie i waliliśmy plecami i głową w oparcie, była to dla nas super zabawa, a rodzice tez na nas "krzyczeli", żebyśmy tego nie robili. Moja córka jako małe dziecko też tak robiła. Ja osobiście myślę, ze jest to pewna forma dostymulowania czucia głębokiego u dzieci. To tak jak pobudzanie układu przedsionkowego, podczas intensywnego machania głową na boki, co czasem też rodzicom się nie podoba. Może jak zaczyna tak stukać główką to spróbuj go zagadać z wesołą miną, bez dezaprobaty, bo może też mu się podobać twoja gniewna reakcja i sprawcza czy zareagujesz zawsze tak samo na tą czynność. To żem z rana elaborat walnęła ![]() Mówisz, że im dalej w las tym więcej drzew imasz rację. Moja córka jak nie jest coś po jej myśli to się obraża i mówi, że teraz nas już nie lubi, lub tylko taty lub mnie, w zależności z kim nie może się dogadać i rzuca swoim tekstem "Ide do swojego potoju". Zamyka wtedy drzwi i koniec nie pogadasz, dopóki sama nie wyjdzie. Już nauczyłam się to olewać, ale na początku to nerw mnie brał. Właśnie już zdążyła od rana odstawić dwie takie akcje "Umowa jest brzydka", bo nie było na jej. Ehhh, ja to boję się myśleć co to będzie w wieku nastoletnim |
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Perse mój od 3 dni wali głową o ziemię jak mu piłka źle skacze itp.
Monika w szoku jestem. Myślałam że się bronisz przed rodzeństwem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4885 |
|
Konto usunięte
|
Fiol
![]() ![]() ![]() Franuś witamy po drugiej stronie brzuszka ![]() Dziewczyny dzięki za wszystkie informacje z sikańcem postanowiłam zaczekać do jutra, bo pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie. Raczej to nie jest ciąża... Do gina umówię się na przyszły tydzień, o ile ten, do którego chcę pójść nie będzie miał urlopu.---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Co do plamienia implantacyjne to też raczej nie, bo ono chyba nie trwa tak długo? Miała któraś z Was? ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- I przepraszam, że znowu tylko o sobie... Ale nie mogę jakoś myśli poskładać w pracy nie mam jak czytać, bo zmieniłam operatora i mam nieskonfigurowany internet. A wieczorem jak siadam do nadrabiania to jest już dawno po temacie
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;47629459]Fiol ![]() ![]() ![]() Franuś witamy po drugiej stronie brzuszka ![]() Dziewczyny dzięki za wszystkie informacje z sikańcem postanowiłam zaczekać do jutra, bo pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie. Raczej to nie jest ciąża... Do gina umówię się na przyszły tydzień, o ile ten, do którego chcę pójść nie będzie miał urlopu.---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Co do plamienia implantacyjne to też raczej nie, bo ono chyba nie trwa tak długo? Miała któraś z Was? ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- I przepraszam, że znowu tylko o sobie... Ale nie mogę jakoś myśli poskładać w pracy nie mam jak czytać, bo zmieniłam operatora i mam nieskonfigurowany internet. A wieczorem jak siadam do nadrabiania to jest już dawno po temacie [/QUOTE]Ja w pierwszej ciąży miałam plamienie implantacyjne i trwało 1 dzień.
|
|
|
#4887 |
|
Konto usunięte
|
No a u mnie plamienia trwają już ok. tygodnia - 9 dni... Także to raczej nie implantacyjne... Myślałam, że może okołoowulacyjne... Ale to też za długo...
No nic. W tygodniu umawiam się do gina! |
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu masz pierwszy z brzegu przepis: http://bakeandtaste.blogspot.com/201...iekarnika.html ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47627715]Rena ale super ta woda, ja daję tylko cytrynę :P[/QUOTE] ja do tej pory też, ale jak popatrzyłam w necie jakie piękne wody można zrobić, to postanowiłam coś wykombinować a ponieważ dziś przyjeżdża do mnie przyjaciółka, która zaraziła mnie zdrowym odżywianiem, to chciałam wypróbować dzień wcześniej zaraz zrobię z limonką, cytryną, pomarańczą, miętą, borówkami, truskawkami i jeżynami nie dość, że smakuje to jeszcze wygląda super sposób na imprezkę ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;47629718]No a u mnie plamienia trwają już ok. tygodnia - 9 dni... Także to raczej nie implantacyjne... Myślałam, że może okołoowulacyjne... Ale to też za długo... No nic. W tygodniu umawiam się do gina![/QUOTE] kochana może to przez progesteron? wiesz ja w jednym cyklu miałam poniżej 1 - 7dni po owu a w następnym idealny wynik... ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() http://cieszysiemicha.blogspot.com/2...rnika-bez.html ========================= ========================= ==== zapraszam na przepyszny (jak widać nie mogłam się powstrzymać i końcówkę spróbowałam od razu ) sernik - fit a dla tych co nie mogą mleka - na bananowca na mące żytniej, który właśnie się piecze do rodziców przyjechała siostra z dziećmi (z moim chrześniakiem) więc piekę dla nich ciasto a że siostrzeniec nie może mleka, to wyszedł bananowiec jutro na kilka dni jadę do rodziców
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-08-09 o 12:35 |
||
|
|
|
#4890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Kupiłam 2 pary dzinsów,spódnice dzinsową i 9 bluzek
a ja mam takiego lenia dziś, że aż wstyd 
więc jeden dzień mogę coś porobić
pierwszy raz słyszę taką nazwę 
wszystko zrobiłam
no i zastanawiam się jak będzie smakował mój serniczek z jeżynami i borówkami - nie wiem czy do jutra się powstrzymam