|
|
#2191 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LIII
|
#2192 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() :sli na:![]() ![]() zwłaszcza czwarte i piąte drogi Baru , ile kilo wynosi jeden rozmiar ? Muszę schuść jeden rozmiar i nie wię ile to kilo stanęło mi na 57 i ani grosza w dół znaczy górę bo dół muszę w 38 chodzenie po sklepach to zuo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2193 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
A się rozcałowałam dziś ![]() 2. z 5 kg? Może 3? A co, większe rozmiary fajnych ciuchów wyprzedane? ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Z ciuchowej beczki: tekst o butach "materiał wewnętrzny - ocieplenie z materiału" w praktyce będzie znaczył, że nadają się do zera stopni a potem stopy odmarzną? |
|||
|
|
|
#2194 |
|
To ja :)
|
Wyszedł, ale wrócił z hasłem, że jutro musi pracować, z domu, ale jednak...
|
#2195 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
?łatwiej by było 2. ![]() ![]() 3.niekoniecznie - zależy jak gruby ten materiał i jaki but . Przecież część kozaków nie ma futra w środku tylko właśnie materiał i na mróz się nadają , albo na przykład nowoczesne buty wojskowo-taktyczne czy jak to się tam zwie , albo turystyczne zimowe .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2196 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
3 kg = 3 cm w moim przypadku, mniejszy rozmiar powinien wliźć ![]() 2. czyli znalazłam idealne buty na zimę ^^ (idealne bo tanie) Znowu mam pytanie ale z innej beczki, tym razem o roślinach. Co to mogą być za chwasty, te na górze, na przodzie takie jasne i z tyłu krzaczorzaste w donicy? http://1.bp.blogspot.com/-b7JDsqrbYT...0/IMG_1594.JPG Albo inaczej - co jest na tym zdjęciu oprócz pelargonii? Straszliwie podoba mi się efekt obu zwisających.
|
|
|
|
|
#2197 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Więc moja siostra ma od dzisiaj "kota bombajskiego"! Ha! To brzmi dumnie ![]() Cytat:
Cytat:
Pszprszm, ale zabrzmiało jak z poradnika typu "Stań się kobietą sukcesu w tydzień" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edit: Redzia, to całkiem z tyłu to na pewno hortensja, a to z przodu żem widział niejednokrotnie, ale nazwy nie znam niestety... Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-08-09 o 01:59 |
||||||
|
|
|
#2198 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może się stanę? ![]() 2. dzięx, wyguglałam i z kwiatami już nie wygląda tak fajnie. Dooobra, jadę między leśnych ludzi straszyć ich nogami! Żegnajcie, over and out |
|
|
|
|
#2199 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
baw się dobrze!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2200 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czemuż Ty to robisz ludziom którzy się odchudzają? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() zawsze to lepiej niż jak 1 grosz ![]() Cytat:
Cytat:
Macham znad wstania o 12 ![]() bosz jak cudownie było wreszcie się wyspać Wczoraj byliśmy na nocnym wesołym miasteczku od godziny 22 do 2, wstęp tylko dla dorosłych no i morał jest taki że się nie nadaję na karuzele, bo mój żołądek już po pierwszej miał dość
|
|||||
|
|
|
#2201 | ||
|
BAN stały
|
Czeci!
Edit: Czwarty jednak ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2202 | |||||
|
Panaroja
|
snad kawusi i kotha leżącego na dwóch stołkach
![]() Cytat:
2.wiem co to jest ale nie wiem jak sie nazywa - takie mechate , ale ładnie wygląda głównie na zdjęciach , bo na żywo robią się z tego długie badyle ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2.o ale to może też i wzrost gra rolę bo Tyś wysoka o ile wiem ?3.karuzele to zuoooo właśnie ściągnęłam swojego kotha prawie bombajskiego z parapetu spomiędzy doniczek gdzie wlazł niepostrzeżenie i na szczęście żadnej nie zdążył rozbić ani strącić , ani żadnego kwiatka nie zdążył złamać , a już się tak rozepchał że poprzewracał i do obgryzania się brał łobuz włochaty
|||||
|
|
|
#2203 | |||
|
BAN stały
|
Jestę perwersę
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Znad slimaczego neta z archaiczenego telefonu.
Nie wiem czy zobacze na nim Redziny balkon I pewnie tradycyjnie z Behciem. Zavwsze omija mnie to co najlepsze
|
|
|
|
#2205 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2206 |
|
BAN stały
|
Znad spocenia się po odkurzeniu auta i umyciu okna
|
|
|
|
#2207 | |
|
Panaroja
|
1.
wię 2.byś się tak nie zachwycał , jakbyś musiał regularnie co i rusz doniczki wymieniać na nowe , sprzątać rozsypaną ziemię i ratować kwiatki połamane do imentu ![]() Cytat:
ja się w sobie nie mieszczę
|
|
|
|
#2208 |
|
Piers do przodu
|
![]() Gryxiu jak tam Rysiek?? jakieś nowe foty może??
|
#2209 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kupiłam sobie kubeł lodów, żeby zajeść doła i mi nie smakują
Mam jeszcze wino z Biedry za 5 zeta co razem z Flo kupiłyśmy, chyba otworzę butelkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2210 |
|
Piers do przodu
|
Win
|
#2211 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chuda, ruda glizda Ale najukochańsza ze wszystkich kotełków ever --- Co dobrego można zrobić z mrożonych krewetek? Zalegają nam dwie paczki we zamrażarce od wiosny jakoś, ale pomysłu brak
|
||
|
|
|
#2212 |
|
Piers do przodu
|
Oj wiele rzeczy ale najlepsze dla mnie są krótko smażone z miodem, sezamem, czosnkiem i octem balsamicznym
do tego bagietka, ryż, makaron, cokolwiek
|
#2213 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I podobno jakąś "czarną nitkę" ze środka trzeba im usunąć, bo to przewód pokarmowy Nigdy żem owoców morza w domu nie przygotowywał Ale o smażeniu pomyślałem właśnie, no i żeby smaku nie zabić nadmiernym "wydziwianiem"
|
|
|
|
|
#2214 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Właśnie miałam napisać,że zjeść z makaronem
![]() Usnęłam dziś na balkonie po wypiciu piwa i obudziłam się po godzinie letko połamana
|
#2215 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2216 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja sie pochwale ze w koncu obejrzałam film który mnie oczarował-a wogole sie nie spodziewalam po nim niczego dobrego
|
|
#2217 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Margota a co na to plecki??
|
|
#2219 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A nic,Kasia,opalone są. Godzinka na słońcu różnicy nie robi. Bark mi tylko zdrętwiał.
|
#2220 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ten http://www.filmweb.pl/film/Wszystko+...85-2005-119831 choz w stosunku do ksiazki jest mocno okrojny(tak mi sie zdaje bo ksiazki nie zmęczyłam ,ale nawet z samego poczatku wyrzucono duzo)to jednak moge powiedziec ze w filmie podobało mi sie wszystko
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-08-09 o 21:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

stanęło mi na 57 i ani grosza w dół
znaczy górę bo dół muszę w 38 

Smutno mi...

?łatwiej by było