|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18
Cytat:
![]() Zero, null ![]() Ja serio nie wiem co robi syn ze swoimi gośmi, bo on ma pokój na górze, my z mężem żyjemy teraz tylko na dole domu. Ale oczywista nie dopuszczam myśli, że mogłabym przejść obok pokoju syna i usłyszeć COŚ ![]() Zresztą w swoim domu rodzinnym też w życiu nie uprawiałabym seksu, gdyby rodzice byli w domu. Bo zero przyjemności, bo mogliby COŚ usłyszeć. no a seks bez przyjemności nie ma sensu, nie? Rodzice w koncu wychodzą z domu, jak są całkeim zdrowi i sprawni to nawet często, co za problem ![]()
![]() |
#2732 | ||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Ja też nie chciałam słyszeć jak moi rodzice uprawiają seks, a jednak usłyszałam i żyję! I nawet nie patrzę na nich z obrzydzeniem ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() |
#2733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym ostatnio córka wypróbowywała na mnie taki lakier z kropeczkami. To znaczy na zwykły lakier położyła taki z kropeczkami i wiecie jak to dranstwo się trzyma? Po tygodniu musiałam siłą te kropeczki usuwać ![]()
![]() |
#2734 |
Konto usunięte
|
Po tylu latach wciąż nie ogarniam wizażu, czy też Wizażanek.
![]() Jakbym napisała, że planuję zamieszkać z chłopakiem u rodziców czy teściów, żyć sobie wesoło i w ogóle i w szczególe to dostałabym ochrzan z góry do dołu. Ale jak piszę, że lepiej zakasać rękawy, zmęczyć się i zarobić na własny kąt, dorosłe i samodzielne życie, z wszystkimi plusami i minusami to się okazuje, że to też jest niemal patologiczne podejście. ![]() Jak ktoś chce, to droga wolna, ale mnie nikt do tego nie przekona. ![]() Poza tym co innego jak się ma "wolną chatę" bo rodzice wybywają, nikogo nie ma to można poszaleć. A co innego jak się mieszka na stałe w małym mieszkaniu, gdzie są cienkie ściany, liche drzwi i słychać z drugiego końca mieszkania szelest przewracanych kartek w książce. Jak moja siostra przyjeżdżała z narzeczonymi to ja to wszystko słyszałam, choć nie chciałam. Mimo, że byli cicho i nic nie skrzypiało. I tak wiedziałam. I nie chciałabym, żeby wszyscy wiedzieli też kiedy ja to robię. Z resztą... tak jak było w tym polskim filmie... yyyy "Nigdy w życiu" chyba. "Bo seks to jest tylko dla dorosłych. Dla niektórych dorosłych" czy jakoś tak. Cieszę się Luba, że chociaż Ty jedna mnie rozumiesz, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie,że czuje się zmęczona,zamulona.
![]() ![]() Rozbroił mnie facet z koszulką keep calm and kill the zombie ![]() Noi bardzo lubie wyprze,ale niedość że nawalone na wieszakach że spada,to nic ciekawego nieznalazłam.A chciałam sobie kupić koszulki,ciuchy bez promocji też patrzyłam.Zastanawiam się i dziwi że dla facetów są lepsze,ładniejsze koszulki niż dla kobiet.Koło mnie mam sklepy na myśli,musze wybrac się do centrum.No,ale kupiłam sobie sweterek nie po promocji jakby co i to jedynie najbardziej wpadło mi w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
rodzice czasem wychodza do pracy, więc jak mama szła na siódmą, to wstawałam, przygotowywałam się, ale na poranny seks żeby spóźnić się na pierwsze dwie lekcje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | ||
and cigarettes
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47633513]
No sorry, ale sobie nie wyobrażam, żebym sobie mogła zaprosić do domu w wieku nastoletnim chłopaka na weekend i spać sobie z nim w jednym łóżku. Rodzice by mnie zabili. Nie, nie zabiliby mnie, bo by mi na to zwyczajnie nie pozwolili. A i tak bym miała szlaban, za sam pomysł. ![]() [/QUOTE] Czyli wg Ciebie nie można uprawiać seksu, gdy się mieszka z rodzicami, bo Tobie rodzice nie pozawalali zaprosić chłopaka? Powalająca logika. Cytat:
Jest różnica. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Konto usunięte
|
nigdy nie robiłam tego jak byli w domu bo nieee nieee boże ja się nawet całować bałam xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisała o tym, że nie mogłaby uprawiać seksu gdyby rodzice byli za ścianą. Czyli jakby wyszli to ok. Poza tym pisała, że natchnął ją wątek o domku. Czyli nie wyobraża sobie intymnego życia małżenskiego z rodzicami za ścianą. nie wyobraża sobie mieszkania z rodzicami żyjąc z kims jak małżenstwo. Ja ją przynajmniej tak zrozumiałam.
![]() |
#2740 | ||
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47633845]
Jakbym napisała, że planuję zamieszkać z chłopakiem u rodziców czy teściów, żyć sobie wesoło i w ogóle i w szczególe to dostałabym ochrzan z góry do dołu. Ale jak piszę, że lepiej zakasać rękawy, zmęczyć się i zarobić na własny kąt, dorosłe i samodzielne życie, z wszystkimi plusami i minusami to się okazuje, że to też jest niemal patologiczne podejście. ![]() Jak ktoś chce, to droga wolna, ale mnie nikt do tego nie przekona. ![]() Przecież ty nie napisałaś, ze dziwi cię, że ktoś woli gnieździć się u teściów niż mieć własne mieszkanie, tylko, że dziwi cię, że ktoś może uprawiać seks z rodzicami za ścianą, druga sytuacja wcale nie występuje tylko w przypadku pierwszej ![]() ![]() No sorry, ale w przypadku mieszkania z teściami, to seks sam w sobie byłby pewnie moim najmniejszym problemem :P Cytat:
![]() Tylko teraz wyobraźcie sobie mieć tak liczną rodzinę jak ja, praktycznie zawsze ktoś jest w domu, więc jak to TYLKO rodzice to i tak jest błogosławieństwo ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
and cigarettes
|
Cytat:
No, przyznaję, nie rozumiem, o co chodzi. Skoro ją natchnął wątek o domku, to może chodziło o fejm Grubelli. ![]() Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-08-09 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
and cigarettes
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Konto usunięte
|
uprawiałam nawet seks w piwnicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Konto usunięte
|
Do piwnicy to ja nie chodze nawet na 5 minut, za bardzo się boję, co dopiero rozbierać się tam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama nie jestem wege ale doskonale rozumiem takie osoby. To chyba naturalne, że skoro odrzuciły potrawy mięsne to nie chcą kroić marchewek/pomidorów na desce, na której przed chwilą ktoś kroił sobie soczysty kawałek wołowiny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Konto usunięte
|
Daj spokój. Mój brat uprawiał seks nie tylko jak rodzice byli w domu ale też jak ja byłam w pokoju obok. Cienkie ściany+niedziałająca mp3+głośna dziewczyna =ewakuacja z własnego pokoju z zażenowaną miną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2749 |
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47633845]
Jakbym napisała, że planuję zamieszkać z chłopakiem u rodziców czy teściów, żyć sobie wesoło i w ogóle i w szczególe to dostałabym ochrzan z góry do dołu. Ale jak piszę, że lepiej zakasać rękawy, zmęczyć się i zarobić na własny kąt, dorosłe i samodzielne życie, z wszystkimi plusami i minusami to się okazuje, że to też jest niemal patologiczne podejście. ![]() Jak ktoś chce, to droga wolna, ale mnie nikt do tego nie przekona. ![]() [/QUOTE] No kurna, nie wszystko jest takie czarno-białe. Są wyjścia pośrednie. Zresztą powiem tak: mnie nie przeraża ani jedna, ani druga skrajność. Po prostu nie wszyscy by się w nich odnaleźli, jeden woli tak, drugi tak. Jezu.... To że Ty sobie nie wyobrażasz mieszkania z rodzicami, to nie znaczy, że ktoś tam sobie nie wyobraża. Naprawdę, znam pary(niewiele, ale jednak) którym się to udało, żyją, są szczęśliwi. Zrobię tu wyznanie: gdybym miała czekać, aż mój dom opustoszeje całkowicie, to ilość moich zbliżeń z partnerem nie przekroczyłaby 2 na rok. Jeśli miałabym to robić tylko przy rodzeństwie to jakichś...5.
#2750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
Wy tu o jakimś seksie a grubella przemowę walnęła i avatarka zmieniła!
#2752 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() Rodzeństwo czasem potrafi być bardziej uciążliwe niż rodzice ![]()
![]() |
#2753 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() z kolei chłopak ma 50 metrowe mieszkanie i tego się nie da uniknąć więc po prostu u niego nie bywają xD |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiadomo, kazdy rodzic jest inny. Nasi sa mlodzi, moze dlatego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2756 |
and cigarettes
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Konto usunięte
|
Jak już pisałam, jedna Luba mnie zrozumiała.
Chyba nie powinnam się na forum wypowiadać, bo moje posty są przez większość mylnie interpretowane lub też nie zrozumiałe. Chyba pójdę na jakiś przyśpieszony kurs pisania ze zrozumieniem. A właściwie to pisania tak, aby inni mnie zrozumieli. Napisałam, że JA bym nie chciała mieszkać jako dorosła osoba z chłopakiem/narzeczonym/mężem/kochankiem u rodziców czy teściów. Bo to by zabiło moje życie intymne. Nikomu innemu tego nie zakazuję, żeby była jasność, co nie zmienia faktu, że dziwi mnie, gdy wiem, że ktoś tak robi choć stać go na wynajem własnego lokum. Dla mnie to dziwne i tyle. Niech mi ktoś wskaże palcem rodziców, którzy pozwalają swym nastoletnim (nastoletni czyli niepełnoletni) dzieciom mieszkać na stałe ze swoimi chłopakami/dziewczynami u siebie w domu? No serio, jak żyję czegoś takiego nie widziałam. ![]() No wiadomo, że jak się ma te naście lat to hormony szaleją, pierwsze miłości się pojawiają i się seks chce uprawiać, no ale ludzie! w tym wieku to się na randki mniej lub bardziej gorące umawia, a nie mieszka na stałe z chłopakiem u rodziców. Wy tak robiłyście? Wolno Wam było? I serio, jak byłam niepełnoletnia to rodzice mi nie pozwalali na noc (lub cały weekend) chłopaka zapraszać i spać z nim w jednym łóżku. ![]() Jak jest wolna chata (u niego lub u niej) to co innego, ale z rodzicami za ścianą, to nigdy w życiu w moim przypadku. Poglądy mam spójne. Amen Edit: I jeszcze dodam, że teraz jak jestem dorosła, to sobie tak potrafię zorganizować chwile intymne, że nie drżę w obawie, że za chwile ktoś niepowołany mi wpadnie do sypialni np. z pytaniem "nie wiesz gdzie jest pilot? yyyyyy o_O" . Komfort lubię i brak pośpiechu. ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 Czas edycji: 2014-08-09 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2759 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47633513]No to uściślijmy, że nikomu nie wolno uprawiać seksu i koniec tej głupiej rozmowy.
(chyba zaczynam trollować już ![]() No sorry, ale sobie nie wyobrażam, żebym sobie mogła zaprosić do domu w wieku nastoletnim chłopaka na weekend i spać sobie z nim w jednym łóżku. Rodzice by mnie zabili. Nie, nie zabiliby mnie, bo by mi na to zwyczajnie nie pozwolili. A i tak bym miała szlaban, za sam pomysł. ![]() Tak surowo byłam chowana... ![]() Trauma na całe życie, i jak tu żyć? No jak?[/QUOTE] to samo miałam...i to trochę obłudne było, bo jednocześnie pozwalali mi spać u niego i jeździć na wakacje najważniejsze: "u nich takich rzeczy nie będzie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.