![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36
próbki szminki bold mają osobną promocje
![]() ale teraz się w avonie wycwanili, bo próbki nowości są po 75 groszy i zawsze wchodziły do wszystkich promocji, a teraz nie wchodzą do tych 5 za 3,75(tu akurat cena ta sama) ani do tej 20 za 10 zł ![]()
poznaliśmy się 6.08.2005 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2014-08-08 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym brała szminkę ![]()
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Przyszła mi bransoletka love z oferty internetowej, bardzo fajna, polecam
![]() ![]() Wylałam na siebie całą próbkę parisian chic... czuje czekoladę i jagody, nie wiem czy otwierać całą flaszkę ale zapach jest całkiem interesujacy ![]() Nowego tuszu jeszcze nie próbowałam, może jutro.
#334 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam takie: szminka DA caramel comfort, creamy melon, pure peony, soft coral, tender mauve, warm honey szminka idealny pocałunek natural glow szminka UCB bare impact i rapid rose szminka UCR blush nude i carnation ![]()
poznaliśmy się 6.08.2005 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2014-08-08 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co do oferty demo z okładki focusa dotyczącej tuszy i pomadek bold & daring to najpewniej zestaw można zamówić jeden. Podejrzałam zamówienie mojej kk i widziałam, że zamówiła 3 tusze i 6 pomadek a na fakturze ma jeden tylko - mało tego zafakturowali jej tylko 3 tusze. A jest napisane, że musi być jedna pomadka.
doczytałam na dole jest że jeden zestaw. Edytowane przez sylwunia23 Czas edycji: 2014-08-08 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żywe, intensywne kolory. Mam i polecam: - Idealny pocałunek: Carresing coral, Kiss me pink i Pink Wink - Ultra Color - Riped Papaya i Hibiscus Z mniej intesywnych: - Extra lasting - Vintage pink i Sunkissed ginger (jutro wrzucę zdjęcia) a te mniej polecam: - Idealny pocałunek - Peach peck (ale wycofany) - Ultra color - Carnation Gdyby były jeszcze w ofercie Uwodzicielskie nawilżenie, to poleciłabym Tangerine i cośtam Red Mam jeszcze inne, ale nie z Avonu Zaczyna mi się podobać gruba kredka Ultra violet ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-08-08 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
musze przejrzeć jutro w dzień próbki jeszcze raz
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Hibiscus w sztucznym świetle ciekawa ![]() z UN tez miałam kilka szminek: nude perfection, rose ribbons, lilac shimmer, soft pink i jeszcze jakąś śliwkową, nie pamiętam nazwy ![]() ekstralasting tez miałam kilka, ale troche za suche jak dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- czaję się jeszcze na fuksje z tych nowych ucb ![]()
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Nie gadaj, ja nie miałam w tych nowych opakowaniach, może skład zmienili, miałam w tych czarnych cienkich opakowaniach jak cienie w sztyfcie, kolory fajne tylko szminki suche a usta jeszcze bardziej po nich...
#341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z DA pure peony jest boska! Z idealnego pocalunku mam typowy randkowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Wszystko o Avonie - cz.36
Jakie kolory macie z EL? Ja mam cztery, dwa w czarnym i dwa w czerwonym opakowaniu, o żadnej nie powiem, że jest "żelowa"
![]() Cappucino, Vintage Pink, Nude Blush, Sunkissed Ginger. Boję się policzyć ile mam szminek ale chyba grubo przekroczyłam 20. Ale używam ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2014-08-09 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
za zgodą Solaris1990 ![]() "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! ![]() http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam grubo ponad 30 szminek, różnych firm i te są jedne z lepszych.
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny help! W paczce mam dwie próbki nowej szminki UC Bold. Nie widzę w katalogu czy były gratisem przy jakimś zakupie a szykuję paczki dla Klientek i nie wiem komu wrzucić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję! Faktycznie, teraz już widzę
![]() ![]() Swoją drogą mam wrażenie, że Sparkly Citrus są bardzo pododbe do Ice Sheers Refreshing ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
Już wiem, co przypomina mi zapach Chic. Mam euphorię CK w dom i psiknęłam sobie na jedną rekę CK a na drugą Avon i one nie są podobne ani takie same! Ale mają w sobie coś zbliżonego... Z tym, że Avon Chic jest bardziej świeży niż Euphoria CK. Nie wiem jak to opisać, bo zaraz pewnie ktoś się przyczepi, że jak to nie pachnie jak Euphoria, ale ja wyczuwam tutaj jej bardzo daleką kuzynkę
![]() ![]() BTW odnośnie żeli senses - stwierdziłam, że nie będę się bawić w zwroty, tylko wykorzystam je jako mydło, a peelingi nie wiem, może do moczenia stóp się sprawdzą... Cieszę się, że wzięłam krem BB w kolorze Natural Beige, bałam się, że będzie zbyt pomarańczowy i ogólnie za ciemny, a on jest dosyć jasny! Miałam właśnie kiedyś Nude BB (zestaw sylwestrowy 2012/2013 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Mam i jest ona pół transparentna, optimistic orchid [jej koleżankę z wiosennej kolekcji] oddałam klientce... A codo wandering rose totalnie nie moja, raz maznęłam i chyba tą też komuś oddam ![]() Jestem zachwycona za to próbką UCB Hi-def plum, extreme mauve i ruby shock ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuję pomocy w pomadce - koleżanka zamawiała kiedyś odcień Soft Pink z serii uwodzicielskie nawilżenie. czy możecie coś polecić jakiś odpowiednik tego koloru?
#352 |
Raczkowanie
|
wstawialam kiedyś zdjęcia na katalogowy tej optimistic orchid i wandering rose, zaraz poszukam... albo i nie? zaraz na telefonie znajdę, bo wiem,że robiłam!
![]() Jak dla mnie najgorsze kolory z avonowych UC ![]() Edytowane przez SzalonaDziewczyna Czas edycji: 2014-08-09 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
szeryfcio
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
pół dnia debatowania o szmince i wzięłam lakier
![]() ![]()
#357 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() u mnie jeśli chodzi o szminki Bold,po przejrzeniu w katalogu i swatchy Musso w grę wchodzi u mnie jedynie odcień Rapid Rose ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez SzalonaDziewczyna Czas edycji: 2014-08-09 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Witam, wprawdzie nie jestem konsultantką, tylko klientką, ale mam jedno małe pytanie, jeśli można. W katalogu 11 złożyłam zamówienie za ponad 30,00 zł i dostałam katalog 12 z ulotką - kuponem na perfumy Chic i nową szminkę. Prawdopodobnie kupię perfumy, ale nie wiem czy składając zamówienie muszę wypełnić dane na tym kuponie: adres i telefon. Czy bez podania tych danych otrzymam perfumy w niższej cenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.