|
|
#2221 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
to bardzo miłło
|
|
|
|
|
#2222 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2224 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pff..mozliwe , zadziwilo mnie ze fogle ktos sfilmował te przekletą lekture
|
|
#2225 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Śnieżka mi się na Rodos rozłożyła , pewnie jutro ściągną do chałupy .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor i dobranoc od razu
Redziowy balkon świetny . Jak bym nie mieszkala na wsi, to pewnie chciałabym taki mieć ![]() Ewuś, to nie karuzela, to narzędzie tortur .. Parabel, zdrowia dla śniezki...przekichane tak w lato się rozłożyć.... ![]() A, no i ja waże teraz 58 i noszę 40/38 przeważnie To chyba chodzi wogle o wzrost, wagę tluszczu, wagę mięśni i jeszcze dokladam od siebie rozstaw kości, generalnie caloksztalt budowlany. Choć bym nie wiem ile schudla nie wcisnę się juz w mniejsze spodnie niż 38 bo mam szerokaśne biodra. Teraz mam slodkie płaskodupie, dość szczupłe uda, ale biodra robią robotę i w coś mniejsze nie wlezę za pierona, bo mi sie dopić nie chce nawet jak wszędzie indziej jest idealne...
|
|
|
|
#2227 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no wychodzi, że chyba tak
![]() kurcze, przez tą gadkę to się fogle dziś rano zważyłam po dość długim okresie nieważenia i waga zlazła jeszcze pół kilo mniej niż było do tej pory nie wiem czy mam zacząć się niepokoić jaka waga jest za niska edit: BMI 17,3 ![]() bu, nawet lody przeciw Tobie..Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja wczoraj obejrzałam film kompletnie o niczym dobrze, że nie oglądałam go sama a w towarzystwie, przez co nie była to kompletna strata czasu bo chociaż można było porozmawiać.... http://www.filmweb.pl/Las.Vegas.Parano a niby i reżyser i obsada nie zapowiadają takiego nic
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-08-10 o 10:44 |
|||
|
|
|
#2228 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie,ja się nie przypalam. Mam taką karnację,że opalam się od razu na brąz i na słońcu mi dobrze. W poprzednim wcieleniu musiałam być jaszczurką
![]() Zaraz popełnię mord. Telefonowanie do kogokolwiek w niedzielę o 7.00 rano powinno być karalne
|
#2229 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
--- właśnie naumiałam się nowego słówka: "antysensowny"
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2230 |
|
To ja :)
|
Dżem dobry Baru. Leniwa niedziela... I już mroczne myśli o powrocie do pracy... Nie pociesza mnie nawet myśl o tym, że wracamy do nowego biura, ma być pięknie, mają być niespodzianki i radość. A godzinę potem szef zacznie znów fikać i modulować głos myśląc, że nie widać, że był na kursie o zarządzaniu ludźmi
![]() A wczoraj takie stworzenie latało nam przy głowach...
|
#2231 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie ma to wpływ 3. ano ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
coś w tym jest ![]() Cytat:
Ty chudzino Cytat:
![]() Cytat:
![]() piękne foty Ja się nie wyspałam bo polowałam w nocy na turbo komary które wleciały na 8 piętro ![]() Cały dzień poza domem się zapowiada, wiec macham
|
||||||||
|
|
|
#2232 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad wywczasów, szarańczy w basenie (z 5 cm miał!), zachwytu Murszawkowym owadem i zazdroszczenia Kamenie BMI
![]() Lete w las czy coś. |
|
|
|
#2233 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a gdzie ty w koncu jestes?
|
|
|
#2234 | ||||||
|
Panaroja
|
snad niczego ew.planowanych porządków
![]() Cytat:
2.pewnie tak , że całoształt budowlany najważniejszy ![]() Cytat:
Cytat:
2.zgadzam się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. 3.współczuję Cytat:
? niech mi ktoś da kopa , żebym sie za robotę wzięła
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2235 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jakie cudo
no i dobra, ale co z tego? bez sensu chyba wpierdzielać kalorie tylko po to żeby przytyć bo jeść to jem, non stop, energię mam, siłę mam, chorować nie choruję....
|
|
|
|
#2236 | ||
|
BAN stały
|
Dziś obadam sprawę
![]() Cytat:
Cytat:
Zawisak
|
||
|
|
|
#2237 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam dosyc lata i upalow.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2238 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Znad Mamowego neta - mój dopiero jutro przyjdzie się przewiercać eeeech...
Tulam zbiorczo, za doła też, bom już doczytała. Sama jestem w kiepskiej formie. Upały to obecnie mój najmniejszy problem, nawet ich nei zauważam Od jutra chłodniej i już nie wrócą w tym roku Redziny balkon widziałam Jest jeszcze piękniejszy niż rok temu!!!! Behcio niezawodny, Red - serio potrafisz fajnie aranżować przestrzeń Kam - Las Vegas Parano chyba jednak o czymś miał być. Nie wiem, czy nie o zniewoleniu właśnie człowieka przez substancje? Pewnie miał i drugie dno, a może nawet kilka, a może miał być symboliczny jak The Enemy, niedosłowny? Nie wiem, nie zgłębiałam recenzji, krytyki ale wydaje mi się, że o czymś był na pewno tylko niekoneicznie wiemy o czym ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Te BMI to dla mnie słabo miarodajna rzecz, zbyt wiele indywidualnych czynników ma znaczenie, aby BMI brać jako wyrocznię. ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
Może zasmakujesz życia na wywczasie ![]() 2. Ja bym se walnęła tam fotel ogrodowy mrrrrrrrrrr wygoda. ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Ja nie mogę wchodzić nie tylko w takie linki ale i do wesołych miasteczek. One są dla mnie bardzo niewesołe Nawet patrzeć nie mogę na karuzele. Cytat:
Cytat:
Lubię też w ryżowym papierze. Cytat:
Potrzebuję czegoś do obejrzenia na dziś, muszę sobie ściągnąć u Mam, bo w domu dalej bezsieciuniowie totalne True Detective niestety nie okazał się być żadną rewelacją, nawet dobrym serialem. Ok, to dopiero pierwszy sezon, może coś zmienią, ale jak kocham nudne, wlekące się w nieskończoność filmy, i rzadko kiedy słowo nudny z moich ust pada, tak no niestety, tym razem nuda. Gdyby nie znane mordki to byłby nawet słaby. Wszyyyystko już było. Grzechy południowców, nawet widziałam zapożyczenie Seven Schematy, schematy, schematy Owszem, grają Panowie jak tylko potrafią, się nie czepiam, ale mają taką sztampę serialową do wypowiedzenia w scenariuszu, że aż mi ich momentami było żal Na razie 8 odc, banał. Niemniej, moooooże nakręcą coś lepiej. Ten Orphan Black to dla młodzieży jest czy jak? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-10 o 15:40 |
|||||
|
|
|
#2239 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
niedobór tkanki tłuszczowej u kobiet może mieć tylko wpływ na płodność i damskie hormony - siadają jak jest za mało tłuszczu .W związku z tym idę coś zjeść moje BMI aktualnie wynosi 20 , czyli niby idealnie , a otaczają mnie fałdy tłuszczu
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2241 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak, z bmi ponizej 20 wszystkie jestescie grube
Gryx jakie Ty masz bmi? Jak powyzej 20 to siedz cicho
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2242 |
|
BAN stały
|
Obawiam się, że bliżej mi do 30 obecnie, niż do 20
Ale nie wiem, się nie ważę, coby szoku nie dostać Wiem tylko, że gdy miałem 20 to i tak byłem gruby ciągle
|
|
|
|
#2243 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2244 |
|
BAN stały
|
Otyłość 5. stopnia
|
|
|
|
#2245 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To ja 4 stopnia, nie wchodze w moje spodnie rozmiar 38, wiec pewnie jestem wielorybem
|
|
|
#2246 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
fakt, bardzo wyraźnie pokazane jest zezwierzęcenie, zresztą podobnie w wilku z wall street było, tylko ile osób przyjmie to raczej odwrotnie, jako zachętę?2. zazdrościć nie ma czego, komentarze że jestem za chuda, ludzie wgapiają się w mój talerz i gadka co jem, ile jem, i czemu nie jem czegoś innego powoli zaczyna mnie to wkurzać, bo na początku nawet było zabawnie, na moje, że przecież jem i że dużo jem, te odpowiedzi tonem pełnym dezaprobaty: ale co ty tam jesz, same takie zdrowe rzeczy.... ![]() Cytat:
![]() zresztą, akurat jutro idę do gin-endo, to się podpytam....
|
||
|
|
|
#2247 |
|
Panaroja
|
w tkance tłuszczowej zachodzą przemiany hormonów warunkujące ich prawidłowe działanie . Pierwsza dolegliwość anorektyczek to zanik miesiączki z powodu zbyt małej ilości tkanki tłuszczowej , tak samo kobiety z niedowagą w sensie zbyt małej ilości tłuszczu mają problem z zajściem w ciążę .
|
|
|
#2248 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale nie zawsze tak to dziala ja mam odiweczna iedowage a nigdy nie mialam problemow hormonalnyh, w pierwsza ciaze zaszlam przy bmi 16 bez zadnego problemu
|
|
|
#2249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ), więc nigdzie nie jedziemy, zresztą w sumie chyba dopiero wróciliśmy ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2250 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet nie wiem kiedy co i jak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co się odwlecze ... ![]() Nie nadrobię Was, nie nadążam ze wszystkim ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Cytat:
http://blog.onet.pl/367374,14876224,foto.html Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Mam jeszcze wino z Biedry za 5 zeta co razem z Flo kupiłyśmy, chyba otworzę butelkę 

nie wiem czy mam zacząć się niepokoić
jaka waga jest za niska
bu, nawet lody przeciw Tobie..

Ty chudzino 

do tego bagietka, ryż, makaron, cokolwiek
Schematy, schematy, schematy
Ale nie wiem, się nie ważę, coby szoku nie dostać

taniec deszczu... dlaczego wszędzie pada, tylko nie tutaj?
Nawet nie wiem kiedy co i jak