Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-10, 08:55   #1711
velika
Winter is coming

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

witam mężatkę Opowiadaj jak było!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 09:04   #1712
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
witam mężatkę Opowiadaj jak było!
Padam poszliśmy o 2 bo obtanczylam wszystkich przez 10h i ledwo stałam na nogach. Goście bawili się dalej nie wiem do której xD Buty taneczne mnie nie ogniotly ale bolą kostki i stopy od dołu wiec nie mogłam dalej tańczyć xD odpazylam uda od ponczoch samonośnych pod biustem od biustonosza i nad biustem od sukienki dlatego jak ja ściagnelam to byłam szczęśliwa xD szkoda ze nie miałam nic na przebranie po północy. Całą ceremonię opowiem później jak dojadę do domu xD na razie leżę w łóżku i czekam aż MĄŻ wróci bo pojechał wziąć ode mnie z domu garnki i naczynia w których wydawało nam jedzenie

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 1 dzień!!!
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 09:07   #1713
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Padam poszliśmy o 2 bo obtanczylam wszystkich przez 10h i ledwo stałam na nogach. Goście bawili się dalej nie wiem do której xD
Wyszliście z własnego wesela?
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 09:24   #1714
fascinata
Raczkowanie

Co planujecie zrobić z kartkami z życzeniami które dostaniecie na ślub? Chciałabym uniknąć zapakowania ich w pudło ale nie wiem czy to właśnie ich nie czeka
Stary 2014-08-10, 09:29   #1715
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Co planujecie zrobić z kartkami z życzeniami które dostaniecie na ślub? Chciałabym uniknąć zapakowania ich w pudło ale nie wiem czy to właśnie ich nie czeka
Ja pewnie upchnę do pudła, ale można np.włożyć je do jednej, dużej antyramy i powiesić na ścianie Jakiś kolaż czy zwykła, prosta kompozycja.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 09:57   #1716
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Padam poszliśmy o 2
wyszliscie zwłasnego wesela?
po prostu sobie poszliscie i zostawiliscie gosci???

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Ja pewnie upchnę do pudła, ale można np.włożyć je do jednej, dużej antyramy i powiesić na ścianie Jakiś kolaż czy zwykła, prosta kompozycja.
my zrobimy Big Book, na pamiatke

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 10:04   #1717
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Padam poszliśmy o 2 bo obtanczylam wszystkich przez 10h i ledwo stałam na nogach. Goście bawili się dalej nie wiem do której xD Buty taneczne mnie nie ogniotly ale bolą kostki i stopy od dołu wiec nie mogłam dalej tańczyć xD odpazylam uda od ponczoch samonośnych pod biustem od biustonosza i nad biustem od sukienki dlatego jak ja ściagnelam to byłam szczęśliwa xD szkoda ze nie miałam nic na przebranie po północy. Całą ceremonię opowiem później jak dojadę do domu xD na razie leżę w łóżku i czekam aż MĄŻ wróci bo pojechał wziąć ode mnie z domu garnki i naczynia w których wydawało nam jedzenie

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 1 dzień!!!
Też mnie to szokło nie chce oceniać, ale ja nawet jakbym miala się slaniać na nogach itp nie wyszłabym z własnego weselicha w końću jest się gospodarzem

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 10:12   #1718
fascinata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
wyszliscie zwłasnego wesela?
po prostu sobie poszliscie i zostawiliscie gosci???

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

my zrobimy Big Book, na pamiatke
A co to takiego?

My byliśmy na naszym weselu do samego końca tj. do 5.00, a nawet dłużej i też przyznam ze nie wyobrażam sobie wyjść wcześniej Miałam małą awarię z sukienką i musiałam zniknąć z mamą na jakieś 40 minut w pokoju i miałam mega wyrzuty sumienia że tak długo goście musieli bawić się beze mnie
Stary 2014-08-10, 10:22   #1719
mimi_77
Zakorzenienie

To byl najpiekniejszy dzien naszego zycia wszystkim zycze takiego slubu i wesela jak nasze

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 10:24   #1720
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wylądowały w pudle

My ze swojego wesela wyszliśmy ostatni
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 10:28   #1721
velika
Winter is coming

Ja też jestem w szoku... My wyszliśmy ostatni, pożegnaliśmy wszystkich gości i dopiero udaliśmy się do pokoju. A to było o 6 rano.
Mimi to super Napisz coś więcej, jak ochłoniesz

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 10:31   #1722
Dotka90
Zakorzenienie

Dla mnie to oczywiste, że gospodarze wychodzą ostatni, choćbym nie wiem jak była zmęczona, nie wyobrażam sobie wyjśc
Zwłaszcza, że to JEDYNA taka noc w życiu, szkoda byłoby mi iść spać o 2. Wiadomo, że są kryzysy, bo się chce spać itd., ja mam taki zawsze koło 23 i później koło 2-3, ale to chwilę odpocząć i można bawić się dalej.

To tak, jakbym zaprosiła znajomych do domu i o 2 mówię - bawcie się dalej, ja idę za ścianę spać. No nie wyobrażam sobie tego, moim zdaniem wyjście z własnej imprezy jest w złym tonie.

Mogłabym zrozumieć tylko, jakby ktoś miał problemy zdrowotne, czy PMka w ciąży, no to rozumiem.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 10:37   #1723
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
A co to takiego?
wszytskie kartki przedzirkujemy i związemy taśmą, dodamy twardą okładkę i mamy taką Big Book :P
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=18

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-10, 10:38   #1724
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Pięknie! szkoda że nie wytrzymaliście go końca... mam nadzieję że goście nie poczuli się opuszczeni.

Cytat:
Ja planuję kupić niewielki segregator i tam je wpiąć, postawię obok albumów na zdjęcia i w każdej chwili będę mogła do nich wrócić

Melduję że kupiliśmy garnitur! Czarny slim, chyba ten klik
z białą koszulą wygląda tak (mimo brzuszka )

Mimi opowiadaj!

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2014-08-10 o 10:49
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 10:45   #1725
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
PMka w ciąży, no to rozumiem.
to fakt. Ale to nawet jakbym sie zle czula to na swoim weselu wolałabym posiedziec chociaz przy stole, ale nie wychodzic.
p.s.
Ja bylam w 8 miesiacu ciazy i tancowalam na weselu do samego rana u przyszlego szwagra ale potem rano wszytsko mnie bolało
No ale sa rozne ciąże

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-10, 10:53   #1726
Dotka90
Zakorzenienie

Dokładnie, są różne ciąże i czasem siedzenie za stołem nic nie da, bo trzeba sie położyć, bo nogi spuchnięte, bo słabo itd. Także tu jak najbardziej rozumiem.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 10:57   #1727
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Dokładnie, są różne ciąże i czasem siedzenie za stołem nic nie da, bo trzeba sie położyć, bo nogi spuchnięte, bo słabo itd. Także tu jak najbardziej rozumiem.

Ja tez to rozumiem, ale w innym wypadku nawet nogi obdarte do krwi nie sprawiłyby ze wyszlabym z własnego wesela takze sorki Lusija ale moim zdaniem pojechaliscie ostro po bandzie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 11:07   #1728
asiulek8
Wtajemniczenie

Ogólnie też nie wyobrażam sobie wyjść z własnego wesela. Ale może źle zrozumiałyśmy .
Ja jestem w ciąży i martwię się trochę o to jak będę się czuła, mam lepsze i gorsze dni, ze wszystkimi ciążowymi objawami. Na szczęście wystarczy mi pójść położyć się na 10 minut i mija. Więc w najgorszym wypadku po prostu tak zrobię, ale zaraz wrócę. Zakładam, ze wizyta na siusiu w łazience też by tyle zajęła.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 11:26   #1729
Panna Izabela
Zakorzenienie

Witam się po panieńskim !
Było mało dziewczyn - ja, świadkowa, siostra, bratowa i koleżanka. Ale było bardzo fajnie i się nie upiłam, jakoś nie mogłam Widziałam tż zdjęcie z kawalerskiego, z moim bratem, w stroju i pistoletem z paintballa, jarali się jak małe prosiaczki potem wiem, że mieli jechać do klubu - tż zadzwonił. No i to mi się już mniej podoba, tż ma słabą głowę, a to jest klub o słabej renomie - dużo "łatwych", pijanych panienek, oni na bank wszyscy mega pijani... Poza tym umawialiśmy się, że do klubu chodzić bez siebie nie będziemy, ale w sumie ja też miałam iść do klubu, tyle że nie poszłam. I miał do mnie dzwonić/pisać, a się nie doczekałam i pewnie wyszłam na okropną narzeczoną, dzwoniąc do niego

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mój tż też ma jutro kawalerki w sumie on ma dwa 9.08. i 16.08. dla kumpli z pracy ten drugi a ja jutro jadę z mamą do siostry do domku i spędzę ten panieński tak jak chciałam w gronie najdroższych mi kobietek przy lampce wina domowej roboty (made in szwagier ) Taki panieński sobie wymarzyłam i taki mieć będę
Też fajnie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Mój TŻ też ma jutro kawalerski a ja panieński

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
[COLOR="Red"]

Panna Izabela- no cóż świadek i jeg siostra po prostu podzielili się parą znajomych
Dokładnie, ale to jest dla mnie mega dziwne...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 11:38   #1730
karolinuuusia
Zakorzenienie

Mi dziewczyny taką niespodziankę zrobimy na panieńskim że szok

najpierw miałam odczytać hymn przyszłej żony, potem był test zgodności , na który wcześniej Tomek odpowiedział, a potem ja , wszystko typu jaki kolor bielizny Tomek chciałby na noc poślubną, do kogo mnie porównał jak pierwszy raz mnie zobaczył ito, mówie Wam śmiechu po pachy zostałam mianowana szarfą, dostałam certyfikat, był tort, szampan, obierałam ogórka z zawiązanymi oczami, przyszyć musiałam guzik, założyć prezerwatywę na banana i z zamkniętymi oczami wskazać gdzie mój Tomek ma węża

dostałam nawet bieliznę na noc poślubną

potem pojechaliśmy na dysko się wyszaleć, mówię Wam wieczór bardzo udany tylko TŻ było brak obok już na tej dyskotece

u TŻ było grubo podobno, bracia moi byli to chociaż wiem co się działo z grubsza jeden towarzysz nawet na pogotowiu wylądował schlali się wszyscy ze hoho

Alicja

Edytowane przez karolinuuusia
Czas edycji: 2014-08-10 o 12:01
karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 12:13   #1731
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Witam się po panieńskim !
Było mało dziewczyn - ja, świadkowa, siostra, bratowa i koleżanka. Ale było bardzo fajnie i się nie upiłam, jakoś nie mogłam Widziałam tż zdjęcie z kawalerskiego, z moim bratem, w stroju i pistoletem z paintballa, jarali się jak małe prosiaczki potem wiem, że mieli jechać do klubu - tż zadzwonił. No i to mi się już mniej podoba, tż ma słabą głowę, a to jest klub o słabej renomie - dużo "łatwych", pijanych panienek, oni na bank wszyscy mega pijani... Poza tym umawialiśmy się, że do klubu chodzić bez siebie nie będziemy, ale w sumie ja też miałam iść do klubu, tyle że nie poszłam. I miał do mnie dzwonić/pisać, a się nie doczekałam i pewnie wyszłam na okropną narzeczoną, dzwoniąc do niego
fajnie ze z panieńskim sie udalo, u mnie za tydzien tez ma byc malo dziewczyn.chyba z 6
co do pogrubionego tekstu, to nie wychodzisz sama na babski wieczór?

TŻ po kawalerskim, wraca jutro. 3 dni kawalerskiego!!

Zadzwonil wczoraj powiedziec ze mnie kocha i ze jada w tango
cos czuje ze bylo gruuubo
dzis pewnie odpoczywa- co tam odpoczywa, hahha zgon pewnie, prześpi cala niedziele

A ja dzis jestem nie do zycia czy wy tez??? taki upał,ze leze i wiatrak chodzi non stop
Bedziecie mialy balony na weselu?

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-10, 12:24   #1732
re_nata
Raczkowanie

Cytat:

najpierw miałam odczytać hymn przyszłej żony, potem był test zgodności , na który wcześniej Tomek odpowiedział, a potem ja , wszystko typu jaki kolor bielizny Tomek chciałby na noc poślubną, do kogo mnie porównał jak pierwszy raz mnie zobaczył ito, mówie Wam śmiechu po pachy zostałam mianowana szarfą, dostałam certyfikat, był tort, szampan, obierałam ogórka z zawiązanymi oczami, przyszyć musiałam guzik, założyć prezerwatywę na banana i z zamkniętymi oczami wskazać gdzie mój Tomek ma węża

dostałam nawet bieliznę na noc poślubną

potem pojechaliśmy na dysko się wyszaleć, mówię Wam wieczór bardzo udany tylko TŻ było brak obok już na tej dyskotece

u TŻ było grubo podobno, bracia moi byli to chociaż wiem co się działo z grubsza jeden towarzysz nawet na pogotowiu wylądował schlali się wszyscy ze hoho
Super panieński, ja mam nadzieję, że też coś mi siostra zorganizuje, choć ona bardzo zapracowana jest.
A mój Tż też wczoraj miał kawalerski, i tylko koło 18 napisał,że się zaczyna, życzyłam mu udanej zabawy i juz nie dzwoniłam/pisałam. Ale sam zadzwonił w nocy, nawet nie był bardzo pijany, mówił,że spoko ale nie miał ochoty duzo pić i tylko koledzy się upili.

A ja robiłam wczoraj takie kokardki z bibuły,że by ustroić balkony

Ja będę miała trochę balonów na sali i dekorację koło domu.
TO projekt naszych kieliszków. Czy powinna być kropka po 08?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4620_grzegorz lubiński.jpg (35,9 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez re_nata
Czas edycji: 2014-08-10 o 12:29
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 12:51   #1733
KaMilka4891
Zadomowienie

pysia1987 myślę, e dobra krawcowa uszyje Ci takie bolerko jakie sobie zażyczysz chyba, że będzie fizycznie niemożliwe

Panna Izabela ja się wczoraj dowiedziałam, że któryś z kolegów TŻ wymyślił na jego kawalerski namiot i prostytutkę, a w międzyczasie pieczenie kiełbas... więc nie sądzę, ze zachowałaś się jak straszna narzeczona dzwoniąc do TŻ, to po prostu troska

re_nata
śliczne te kieliszki będa, a kropka zdecydowanie tak

zawalę Was moimi postami, bo nadrobiłam wczoraj wszystko od mojej ostatniej wizyty :P ale nie miałam czasu odpisać więc zaczynam...
Stary 2014-08-10, 12:55   #1734
karolinuuusia
Zakorzenienie

Ja też pisałam do TŻ tylko on był tak zajęty, że wysyłał mi tylko buziaki

Alicja

Stary 2014-08-10, 13:07   #1735
KaMilka4891
Zadomowienie

Domar123 wieczór panieńsko-kawalerski zapowiada się super a co do tańca, to może i mi się uda jakoś TŻ w końcu zabrać na salę i poćwiczyć cokolwiek :P
Ale masz przeboje z tą poradnią… u mnie usługodawcy tez się nie kwapią do odpisywania na maile, a florystyka potrafi nawet telefonu nie odbierać ani nie oddzwania…

Ewapucy a co się stało, że tyle osób Wam odmówiło?? 94 to i tak dużo, ja jak czytam o weselach na 120-200 osób to moje mi się wydaje malutkie (77 osób na tą chwilę mamy), ale każdy mówi, że duże
A jak macie umowę z salą podpisaną? Jaka jest minimalna liczba osób?
Suknia na pewno będzie piękna, nie stresuj się

marlenqa22 przepiękna relacja pięknie wyglądaliście, tacy szczęśliwi

PannaIzabela a nie patrzyłaś na MUA w okolicy? Niektóre dojeżdżają moja do mnie jedzie 50 km i na żadną inną bym się nie zdecydowała, bo jest cudowna
Piękną masz suknię, moja też nie dotyka ziemi, co mnie bardzo cieszy, bo mniejsze prawdopodobieństwo ufaflunienia czy innych szkód na dole sukienki 
Aaa i mam newsa-wiochę świadek przychodzi na wesele z dziewczyną kolegi (co już jest dla mnie wiochą), ale to nie wszystko - starsza siostra świadka na naszym weselu będzie...z chłopakiem 'partnerki' świadka.... ”
Gdzieś się zagubiłam

aniuska18032 mnie też już dopadł stres przedślubny, ale mój TŻ nie jest taki wyrozumiały, wiem, że on też to przeżywa (czasami zastanawiam się czy nie bardziej :P ) Ja mam od kilku dni momenty, że nie mogę tchu złapać, ale też o ślubie jakoś szczególnie nie myślę, już chciałam iść do lekarza, ale lepiej chyba do apteki po coś na uspokojenie

Anesthesia podzwonisz też za mnie do moich usługodawców? Ja strasznie nie lubię gadać prze telefon, a oni jak na złość nie czytają maili (jeden fotograf ma fejsa :P )

Mojakaren my też zmieniliśmy koncepcję piosenki, miał byś Mieciu Fogg, ale cos mi z tekstem nie pasowało i będzie to https://www.youtube.com/watch?v=hwZNL7QVJjE co mi w sumie bardziej pasuje, bo uwielbiam tą piosenkę

Ja pierwsza przymiarkę miałam 03.07. a później niby odbiór sukni 08.08. czyli wczoraj

Lusiija przepięknie wyglądają te bukiety w wodzie
Koszmarek też niczego sobie :P ja bym z chęcią przygarnęła dla siebie jedną fontannę, bo nie lubię do niej chodzić

Sensuall ale ładna sala, mi by wcale te sztuczne kwiaty nie przeszkadzały, wyglądają jak żywe

Bardorja mi się te paznokcie pluszowe kompletnie nie podobają ale kolor super
Panieńskiego też sie doczekać nie mogę
Okazało się wczoraj (właściwie dzisiaj w nocy) że dwóch moich koleżanek nie będzie, ale to było do przewidzenia jak się okazuje... moja świadkowa powiedziała, że tak sądziła i juz zaintrweniowała, bo ja dla nich zawsze jestem, a one mnie widać mają głęboko w poważaniu
re_nata śliczna fryzura w ogóle nie widać żadnych doczepek

asiulek8 pięknie wyglądasz w sukni wszystkie jesteście takie szczupłe, a ja jak prosiak pójdę do tego ślubu

Docik10 wychodzi na to, że TŻ będzie miał imprezę za Ciebie, najważniejsze, że oboje jesteście zadowoleni ja chciałam panieński poza moją miejscowością i tak będzie (ahoj polska Ibizo, za tydzień Cię powitam )

Dotka 90 nad czym tu się zastanawiać?? Ja ludzi Nie rozumiem z tymi potwierdzeniami, my mówimy zawsze, że na 99% będziemy już przy wręczaniu zaproszenia, chyba, że faktycznie coś by się wydarzyło, co uniemożliwiłoby nam uczestnictwo, stąd ten 15 :P

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2014-08-10 o 13:10
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 13:19   #1736
karolinuuusia
Zakorzenienie

Za tydzień będę już żoną, jakie to piękne bawiac się na poprawinach

Alicja

Stary 2014-08-10, 13:32   #1737
KaMilka4891
Zadomowienie

Kasiulenkowo
no_doubt
mimi_77
Lusiija
Konkardia

[COLOR="rgb(255, 140, 0)"]Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia pełni szczęścia na codzień [/COLOR]

mysza93 skoro wujek ma takie wymówki, to chyba lepiej, że go nie będzie :/
Czeko super, że wieczór się udał ja mam za tydzień
Cytat:
Napisane przez olusia92 Pokaż wiadomość
Witam.

U Was sezon ślubny w pełni i w związku z tym mam pytanie-prośbę
Macie jakiś sprawdzony sklep internetowy itp. gdzie można kupić bolerko koronkowe w rozsądnej cenie? Chyba, że któraś z Was ma na sprzedaż?

Pozdrawiam PM2015
Zastanów się czy się nie opłaci bardziej uszyć, bo w sklepach koronkowe czy tiulowe bolerka są niesamowicie drogie... Ja kupiłam 1,5 m materiału za 30 zł z przesyłką, krawcową mam znajomą, więc pewnie po taniości będzie, ale ile mogłaby wziąć za takie coś? 50 zł?? A koszt bolerka ze sklepu ok 150 zł

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
[B][COLOR="Red"]
Mnie wczoraj jednak wyrwali ósemkę, więc twarz mam strasznie zmasakrowaną... rozryczałam się na krześle bo byłam tam sama a strasznie mi rozciągali usta hakiem, ogólnie po prostu strasznie było, i jescze widok tych wszystkich narzędzi, które mi wkładali do buzi... fe
Oj biedna mam nadzieję, że nie boli mocno juz dzisiaj
Cytat:
An, ja miałam potwierdzenia do 1.08 i co z tego, skoro
- część nie potwierdziła
- i nie odpisuje na smsy i fejsa
- część potrzebuje więcej czasu do namysłu

Także tego...
Ku*wa, nad czym się tu zastanawiać? Albo idziesz albo nie, kropka. Strasznie denerwują mnie tacy ludzi

kiss12550 ja bym sobie darowała ten próbny, bo kosmetyki kosmetykami, ale ręki i wyczucia stylu nigdzie nie można kupić
Cytat:
Tak wyglądam robie sobie fotki z fotografem. On sukni ja sobie. Mówi ze tak nie może być i was pozdrawia )) xD jest bardzo ciepło chyba z 30 stopni C i padam

Załącznik 5757440

Ślicznie wyglądałaś

Cytat:
Kiss, ja bym zrezygnowała, kosmetyki to nie wszystko, liczą się umiejętności

Co do @ to byłam u gina, dostałam Duphaston na wywołanie, ale popołudniu już dostałam @, ale jako że coś ustało, wzięłam jeszcze 4 tabletki Duphastonu i dzisiaj już dostałam tak konkretnie. Mega ulga, bo już miałam brzuch jak w ciąży, przez zatrzymaną wodę :/ No i przynajmniej mam pewność, że na ślub @ nie będę mieć.
Chociaż jeden plus tej całej akcji z @ jest, ja pewnie będę w trakcie po moim ostatnim opóźnieniu

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

A teraz czas na mnie
Suknia wisi już u mamci, nie zmieściła się do szafy za niska szafa więc wisi na wierzchu w sypialni
TŻ oddał marynarkę do krawcowej, żeby skrócić te nieszczęsne rękawy, a ja zaniosłam materiał na bolerko, odbiór za tydzień
florystka jakby umarła, nic nie odpisuje i nie oddzwania to samo zespół
Chodze ostatnio strasznie zestresowana, koleżanka farmaceutka poleciła mi nerwomix forte, wysłałam TŻ do apteki i oczywiście nie kupił... bede musiała zakupy zroić w drodze do roboty... a wczoraj jak wróciłam wieczorem z pracy to się popłakałam z tych nerwów wszystkich, ale dwa kieliszeczki pigwóweczki pomogły na ukojenie nerwów
Stary 2014-08-10, 14:29   #1738
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

Ewapucy a co się stało, że tyle osób Wam odmówiło?? 94 to i tak dużo, ja jak czytam o weselach na 120-200 osób to moje mi się wydaje malutkie (77 osób na tą chwilę mamy), ale każdy mówi, że duże
A jak macie umowę z salą podpisaną? Jaka jest minimalna liczba osób?
Suknia na pewno będzie piękna, nie stresuj się
Głównie żałoby były przyczyną odmów,akurat kilka osób w rodzinie zmarło,kilka bez powodu oraz ,że nie dostali urlopu.Umowa jest podpisana na 120 osób ale to tylko taka liczba ,żeby była jak mówiła właścicielka ,konkretną liczbę osób podajemy tydzień przed weselem.Minimalnej liczby nie ma.
Zobaczymy jak wyjdzie suknia.Najpierw próbny mejk i fryz
ewapucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 14:30   #1739
201604261006
Konto usunięte

Dotka90 zgadzam się ze wszystkim.

Cytat:
wszytskie kartki przedzirkujemy i związemy taśmą, dodamy twardą okładkę i mamy taką Big Book :P
Fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Melduję że kupiliśmy garnitur! Czarny slim, chyba ten klik
z białą koszulą wygląda tak (mimo brzuszka )
Gratuluje!
Mój Tż też cały ubrany

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ja tez to rozumiem, ale w innym wypadku nawet nogi obdarte do krwi nie sprawiłyby ze wyszlabym z własnego wesela takze sorki Lusija ale moim zdaniem pojechaliscie ostro po bandzie
Moim też

asiulek8 ale Ty jesteś w ciąży, różnie możesz się czuć Wtedy goście nie powinni się obrazić np. Ale trzymam kciuki że dzidzia będzie grzeczna na ten jeden dzień i noc

Cytat:
Świetny panieński!

Cytat:
co do pogrubionego tekstu, to nie wychodzisz sama na babski wieczór?

Bedziecie mialy balony na weselu?
My też się tak umówiliśmy, do klubów chodzimy razem

Na weselu nie, na poprawinach tak. I klatka moja będzie nimi ozdobiona i chyba dom Tż

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
mysza93 skoro wujek ma takie wymówki, to chyba lepiej, że go nie będzie :/
chyba tak.

Super że suknia już w domu

My wczoraj dostaliśmy od Tż chrzestnej kopertę JUŻ
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-10, 15:02   #1740
marlenqa22
Zadomowienie

Kochane wczorajsze PMKI, spóźnione ale najlepsze życzenia!

Ja jestem już ponad tydzień żoną i powiem Wam że jest inaczej! jakoś tak magicznie.
Nie udało nam się pojechać w podróż poślubną (ceny straszne) i w rezultacie lecimy od 7 do 15 września, na Kretę do miejscowości Hersonisos. Hotel 4,5 gwiazdki, all inclusive, w samym centrum miasta także nie mogę się doczekać!

Lusiija- wybacz że to napiszę ale moim zdaniem wychodzenie ze swojego wesela jest w bardzo złym guście.
Ja miałam poranione stopy, było 33 stopnie ciepła, sukienka kleiła mi się do tyłka, ciekło ze mnie niesamowicie, mimo wszystko wyszliśmy jak już nikogo nie było, tylko rodzice, którzy pakowali rzeczy.
Nigdy nie byłam też na takim weselu gdzie Para Młoda po prostu sobie poszła
Także no nie wyobrażam sobie czegoś takiego..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości