![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#364 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny a kto wam powiedział, że Oriflame jest podobne do Avonu przecież Avon to tylko sprzedaż kosmetyków a w ori można o wiele więcej zarobić jesli ma sie mądrego sponsora, który poprowadzi odpowiednią drogą i pokaże jakie możliwości daje Oriflame. Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
niestety mój sponsor nie pokazał mi żadnej drogi, miła babka, katalogi mi taniej sprzedawałabo ona brała więcej...ale nic poza tym. chodziłam na szkolenia kosmetyczne i to mi dalo dużo, bo teraz wiem co i jak więc kitu ludziom nie wciskam, nawet zdarza mi się mówić : tego nie bierz bo to bubel jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Bahia Sunset trzyma się dzielnie od ok. 10 rano.
Śliczny zapach. ![]()
#369 |
Zakorzenienie
|
oj tak zgadzam sie
![]() ![]() Na mnie tak samo dzielnie i dlugo sie trzyma ![]() a czytalam w opiniach innych wizazanek ze jest ulotny.. widac na kazdej kobietce inaczej sie trzyma ![]() Ja juz mam druga, caluteńką , nowiutka buteleczke ![]() ![]()
#370 |
Zakorzenienie
|
A ja zwróciłam swój zapach Bahia twilight - na początku mi się podobał, chociaż był dosyć nietrwały, po kilku dniach jednak nie byłam w stanie znieść tego zapachu na sobie. Na początku pachniał o tyle o ile, potem na mojej skórze ten zapach jakos dziwnie się zmieniał, był przytłaczajacy i duszący. A uż w upalny dzień to w ogóle okropny. No i oddałam... A szkoda, bo idealnie nadawał sie do torebki
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam... bahia sunset jest sliczny
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#373 |
Wtajemniczenie
|
ja mam Bahię fioletową (niestety nie znam nazwy:P) i jak dla mnie jest śliczna, trwała i niesamowita
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście ,że się z Tobą zgodzę, ale ALE duże ALE te 30% marży ja mam odliczane już przy zakupie nawet błyszczyka do ust który przykładowo w katalogu kosztuje 9,90 a ja go kupię za 7,62 . A w Avonie niestety przy zakupach poniżej 150zł mam tego zarobku (jak to nazwałaś) 15% a 35% pojawia sie dopiero przy wyższych zamówieniech, więc naprawde nie ma co porównywać bo nie ma tu żadnych porównań. A jesli chodzi o inny wątek to nie każdy w Avonie może budowac grupę i dzieki temu zarabiać już od pierwszego swojego katalogu więcej niż z marży ze sprzedaży, a co mam miejsce w Oriflame. Naprawde nie widze senu porównywania tych dwóch firm. Pozdrawiam Zapraszam na gg w razie jakichs pytan czy wątpliwości
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie do gustu przypadla sunset...i juz kupilam 1 buteleczke na zapas... jak mi sie skonczy ta druga... to pewnie bede szukac koljnych na allegro...badz rozpaczac ze juz nie ma i sie skonczyly ![]()
![]() |
#377 |
Czekam na Ragnarok
|
Przetestowałam dzisiaj trzy lakiery french. Soft Rose, Soft Ivory, Rose Shimmer.
Soft Rose - najładniejszy, bardzo delikatny zarówno przy jednej jak i dwóch warstwach. Daje bardzo lekki i naturalny odcień różowego, mocno błyszczy. Nie ma żadnych drobinek. Soft Ivory - troszkę bardziej kryjący odcień od Soft Rose, ale mimo to delikatny. Jedna warstwa daje ledwo widoczny białawy kolor, dwie warstwy mocniejszy (ładniejszy z jedną). Bez drobinek. Rose Shimmer - mocno perłowy, z masą drobinek, kolor różowy z przebłyskiem brzoskwini, raczej kryjący i widoczny, w ogóle mi się nie podoba. Polecam Softy. Lakiery błyskawicznie schną i nie schodzą przy czynnościach domowych. |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
A masz porównanie do poprzednika, Ivory bodajże? Chodzi mi głównie o to czy ten też, tak jak tamten, po dwóch warstwach był taki całkowicie kryjący białe końcówki (naturalnie białe, nie pomalowane lakierem)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy warto zainwestowac w ten tusz Duo który obecnie w katalogu 11 jest za 19,90?
Były juz opinie ale chce jeszcze posluchac inne opnie. dzieki z góry! |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
A Soft Rose i tak jest najładniejszy ![]() ![]() Edit: Właśnie pomalowałam sobie pazurki na stopach lakierem Soft Ivory (pasuje btam bardziej niż Soft Rose, który lepiej wygląda na dłoniach ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2007-07-14 o 16:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Witam bardzo dawno mnei nie bylo na watku a mam pytanie czy jest cos skutecznego na roztepy gdyz za kilka miesiecy bede miec z tym problem w Ori ?
#386 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
prosze tez o opinie dziewczyny ktore nie maja takich super rzes ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jedyne co mogę polecić z własnego doświadczenia to baaardzo szorstkie rękawiczki do kąpieli. oczywiście nie zlikwiduja już istniejących bo tego nie da się zlikwidować, ale na pewno rozjaśnią i sprawią, ze nie powstana nowe. powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a widzial ktos ta torbe z 11 jakby widzial to ja poprosze o opinie ![]() ![]()
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
a widzial ktos ta torbe z 11 jakby widzial to ja poprosze o opinie
![]() ![]() a chodzi Ci o torebkę etno czy o torbę egzotyczną? bo tąegzotyczną mam, jest wykonana z takiego sztywnego płótnAa, nie ma przegródek ani kieszonek, taka ot sobie torba jak na zakupy, dośc duża i w sumie koleżankom się podoba, bo ma ładne wzory, te kolorki są takie dośc nawet..soczyste. raczka jest na tyle mocna, że przetrwała tony notatek noszonych na uczelnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o etne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.