|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: *Prisme Again! Givenchy, Live Luxe JLo, JT Lancome i mini Flowerbomb V&R :)
Moja siostra miała kiedyś na nie chrapkę
Czy dysponujesz zdjęciem? Mogę poprosić o kod fabryczny?
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: *Prisme Again! Givenchy, Live Luxe JLo, JT Lancome i mini Flowerbomb V&R :)
moze u mnie cos za flowerbomb?
moj wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189699 oprocz tego moge ci zaproponowac probke shalimar lub odlewke/probke poison (tylko nie pamietam czy to jest pure czy tender poison - bo mam u siebie w mnieszkaniu a jestem u rodzicow) w kazdym razie jest to wersja bez alkoholu aczkolwiek bardzo trwala
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
długość 62 cm.
obawiam się ,że rurki moga niepasować. tez mam dosyc szczuple nozki ale no wlasnie mam bardzo plaski tyłek !
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze szkoda bo myslalam wlasnie ze wybierzesz sobie cos do włosków odemnie
no ale jakbys jednak sie skusila to daj koniecznie znac bo inaczej bede musiala kupic sobie jakis puderek prasowany do torebki bo moj mi sie konczy a w domu mam same sypańce
|
|
|
|
|
#35 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No szkoda, że spodnie nie będą pasować, bo też są bardzo ładne. Hmmm... Co sądzisz o wymianie bluzeczki na Flowerbombkę? Cytat:
![]() Mam jeszcze jedne prasowańce Givenchy, dlatego z bólem zdecydowałam się na oddanie tamtych ![]() Kurde, chyba już nigdy nie naciągnę Cię na te twoje boskie specyfiki do włosów Powiedz, gdzie je kupujesz? W Sephorze chyba nie mają Paula Mitchella?
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
tak to linia młodzieżowa
.ta bluzka to typowa M. pasuje mi wymianka flowerbomb za bluzeczke .mogę podac szczegółowe wymiarki rureczek -moze jednak okaza sie dobre. P.S. A nic nie dobierzesz za live luxe?
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Częsc w Sephorze, czesc w sklepach fryzjerskich a akurat Paula Mitchella dostałam, chyba mozna go kupic w salonach pracujacych na PM bo juz mamy polskiego dystrybutora
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? To też Mka?http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4678159 - a tego już nie ma, prawda? Jeśli chodzi o dżinsy to sama wiesz jak jest... Mogą rozmiarowo być jak najbardziej ok, ale albo źle leżą albo nawet na tyłek nie idzie ich wcisnąć Dlatego boję się brać, bo mogą się okazać "niepasujące"...Mam pewien pomysł, ale wymaga on raczej troszkę zachodu. Zastanawiam się nad tymi dwoma parami spodni dla siostry: - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4677738 - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4677738 Mogłabyś je podesłać razem z bluzeczką Zary i wówczas mogłybyśmy się przekonać, czy któreś z nich pasują - po prostu by je przymierzyła. Gdyby się okazało, że na jakieś mogłybyśmy się zdecydować to odeślemy Ci jedną niepasującą parę + Live Luxe + Flowerbomb. Jeśli obie by nie pasowały to odeślemy Ci je po prostu z powrotem wraz z Flowerbombką (za bluzeczkę Zary). Nie wiem czy chciałoby Ci się angażować w taki projekt - a co więcej - czy jest w ogóle sens, bo skoro masz raczej mniejszy tyłeczek, a na Ciebie były ok, to raczej na moją siostrę nie będą pasować Kwestia większego tyłeczka
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
daigee to moze jednak sobie daruje wymiane tych spodenek
.ta biała owszem aktualna-rozmiar 38. sweterka juz nie ma.
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej, jestem w pracy teraz, będę w domu dopiero po 20:00 takze przesle dane i zdjecie ok?
|
|
|
|
#41 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale tylko taki sposób byłam w stanie wydumać.Cytat:
![]() pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
daigee to wymieniamy się long Zara za flowerbomb ,tak
?a dobralabys cos za live luxe?
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
okey
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co jednak zostawie sobie tego longa z Zary.
bo teraz go zalozylam i przepraszam za kręcenie .nie dobierzesz czegos innego za flowerbomba? a co do live luxe-przymierzylam przed chwilą obydwie pary i widze ze nie zmiesci się tam "więcej" tyłka .
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
co byś chciała za miniaturka Flowerbomb V&R 7ml EDP, jest kartonik - nowa i nietestowana?
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
miniaturki nie wchodzą w grę?
z mojego wątku też nic nie wypatrzyłaś?z perfum nie miniaturek mogłabym Ci zaproponować aquolina biała czekolada coś koło 120ml musiałabym dokładnie zmierzyć albo aquolina porzeczka i piżmo, ale tester też coś koło 120ml
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
mówie serio.
czasami zdarza mi się wycofać z wymiany-niezdecydowana jestem:P.
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Nie, miniaturek nie lubię. Nic innego niestety tym razem też nie wypatrzyłam.
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wspominam jak to wyglądało w przypadku wymian z innymi wizażankami oraz "kwestii allegro". No nic - to Twoje życie i to Ty wystawiasz sobie świadectwo.
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz, że bardzo chętnie bym Ci ją oddała
Ale chcę wymienić ją na coś co naprawdę zużyję ![]() Niestety nie.
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
A może miniatura tuszu EL Lash XL, nowa, nie odkręcana, świeża, kolor czarny
.Tylko gdybyś była zainteresowana tuszem, to bym musiała sobie przypomnieć Flowerbomb'a. EDIT: W moich zasobach znalazłam jeszcze nowiutki krem do rąk LRP Xerand. I - o ile jesteś zainteresowana biżuterią - małego złotego słonika (zawieszkę) firmy Yes; również nową (z metką). Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-07-12 o 18:08 |
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu dziś powąchałam flowerbomba i się zakochałam (chociaż nie aż tak jak w lolicie) Jednak pomyślałam sobie, że wolę mieć większą pojemność 30tkę lub 50tkę którą będe mogła upolować za granicą wiesz, zawsze flowerbomba możesz sprzedać na A. chodzą po 50-60zł niezła kasa jak za miniaturkę
|
|
|
#58 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kremu do rąk nie używam, a jesli chodzi o biżuterię to mam dziwaczny gust ![]() Cytat:
|
|
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba faktycznie tym razem nie uda się wymiana, chyba ze interesowałyby Cię Gloria, Le Feu Light lub Gucci II. Mam te zapachy nie w postaci miniatur. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za Pryzmy?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

Czy dysponujesz zdjęciem? Mogę poprosić o kod fabryczny?

!
no ale jakbys jednak sie skusila to daj koniecznie znac bo inaczej bede musiala kupic sobie jakis puderek prasowany do torebki bo moj mi sie konczy a w domu mam same sypańce

Dlatego boję się brać, bo mogą się okazać "niepasujące"...

.
z mojego wątku też nic nie wypatrzyłaś?