|
|
#2851 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Cytat:
Typowe. No ale trochę udało mi się odgrzebać.
Edytowane przez ShrinkingViolet Czas edycji: 2014-08-10 o 19:20 |
|
|
|
|
#2852 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Aaa, źle zapisałam w kalendarzu daty, byłam pewna, że zgłoszenie jest do wtorku, a jest do jutra
|
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Undi zazdroszczę wyjazdu i super, że już lepiej jest CO do studiów to się w ciągu 10 dni pochwalę ![]() lecę pranie wstawić i doczytam dalej ![]()
|
|
#2854 |
|
Zadomowienie
|
To nie jest tak, że ja planowałam związać się z kimś ze studiów. To po prostu się dzieje, "serce nie sługa". Też byłam kiedyś mocna w gębie, że to bez sensu, że jak można się w takie coś ładować no ale to tak ładnie się mówi tylko w teorii. Jakieś zaloty tam sobie można odrzucać, ale jak trafi się coś większego to to nie ma znaczenia gdzie, człowiek po prostu się łamie.
Edytowane przez ShrinkingViolet Czas edycji: 2014-08-10 o 21:31 |
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przecież do jednego typka z roku długo wzdychałąm.Tak samo jak teraz w pracy. Jest ktoś. Ale jeśli zdecydowałabm się na coś węcej z nim niż przyjaźń to któreś z nas musiałoby zmienić pracę Ugotowałam sobie budyń czekoladow
|
|
#2856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Ci - my nie tylko jedne studia. Również ten sam akademik. |
|
|
|
|
#2857 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) tak połamana, że odpuściłam. Ta praca mnie wykończy ![]() Cytat:
I co wykombinowałaś? ![]() Cytat:
Ja też właśnie zarezerwowałam wszystkie potrzebne mi bilety - za 3 tygodnie waaakaaacjeee Cytat:
|
|
#2858 | |||
|
Imperatorowa Undi I
|
Ja to jestem udana, od końca czerwca leży u mnie Women's Health i ciągle nie mam czasu, żeby przeczytać
to jest bardzo dobry pomysł ostatnio dziewczyna ode mnie strasznie przeżywa kosza, jakiego dostała od kolesia z innego działu, a że siedzi blisko to codziennie musi go oglądać, nie zazdroszczę sytuacji ![]() ![]() ![]() ![]() trzymam za słowo!! podziel się ![]() Cytat:
Cytat:
musimy Oczywiście to nadal nic pewnego, ale miło wiedzieć, że on też ma mieszane uczucia w tej sprawie heh wstydzę się jak będę marudzić, że nie mam czasu / zmęczona jestem to proszę młotkiem po głowie mnie bić Cytat:
|
|
#2859 |
|
Zadomowienie
|
Brzmi strasznie, wiem ale jak mówie - na studiach to ledwo go widzę, a w akademiku go nie spotkałam jeszcze oprócz kolejki przy rejestracji na początku tamtego roku więc nie jest tak źle.
Edytowane przez ShrinkingViolet Czas edycji: 2014-08-11 o 19:56 |
|
|
|
#2860 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Tak jest najłatwiej, ale niestety nie zawsze się da
Mojego ex ex poznałam na studiach i po rozstaniu przez jakiś czas zawsze mnie unikał i olewał, zajęć często razem nie mieliśmy, ale widzenie go na korytarzu, a szczególnie patrzenie w drugą stronę gdy mnie mijał, nie było fajne Teraz chyba mam jeszcze gorzej, bo jesteśmy ze wspólnego grona przyjaciół, nie chcę nawet myśleć co będzie jeśli tfu tfu kiedyś sie rozejdziemy. Przyjaciółka ma dokładnie taką samą sytuację, co mnie po cichu pociesza ![]() ![]() Wiem o tym dobrze, ale mamy super i bliskie relacje, nie chcę ich utrudniać w taki sposób, tzn przez jakieś docinki, to po prostu nie jest miłe. Może z czasem im przejdzie. Cytat:
|
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio w końcu się wziełam za WH I nawet do połowy nie doszłam bo padłam![]()
|
|
#2862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pracować trzeba, odpoczywać trzeba, a kiedy żyć?
![]() Cytat:
Sama bym się z Tobą wybrała ![]() Trochę do Polski i trochę (tyci tyci) na Korsykę ![]() Cytat:
Wysmarowałam się od stóp do głów olejem, to znaczy, że mogę iść spać
|
|
#2863 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
'Możliwe ![]() --------------------------------------------------------- Kawa wypita, pitaki ogarnięte, czas teraz zająć się sobą, wyjść wcześniej do pracy, a potem bujać się po nocy z aplikacją, tak mi się nie chce, ale wszystkie dzisiejsze plany ustawiłam już pod nią Miłego dnia
|
|
|
|
|
#2864 |
|
Kawaii strona mocy
|
Hop, hop, co to za cisza?
![]() Widziałam się dzisiaj z koleżanką, ale pyszności się najadłam
|
|
|
|
#2865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2866 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Chociaż Madame nawet po polsku mi się nudziła i dłużyła, a główna bohaterka wkurzała swoją egzaltacją
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Kawaii strona mocy
|
A znam tę listę, znam ... po angielsku wszystko chcesz przeczytać? Niektórych książek nawet po polsku nie chciałoby mi się ruszać, a co dopiero "po obcemu"
|
|
|
|
#2869 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam mocy
nawet na wizaż ciężko znaleźć. Co dobrego jadłaś? Cytat:
![]() Przeżyłam dzisiaj jedną z najbardziej zaskakujących rozmów ever Stoję sobie w kolejce w popularnej sieci kanapkowej, przede mną jakiś koleś. Zaczynamy gadkę szmatkę (opierającą się głównie na obgadywaniu upierdliwych współklientek) i w pewnym momencie pada sakramentalne "tu viens d'où ?". Odpowiadam, od razu szykując w głowie wytłumaczenie, że nie, Polska nie leży w Afryce (ostatnio musiałam uświadamiać koleżankę z pracy ), na co koleś wypala po polsku "naprawdę?!". Okazało się, że mam do czynienia z 1/2 Polaka, 1/4 Włocha i 1/4 Hiszpana urodzonego we Francji
|
|
#2871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale moja koleżanka ze studiów też dowaliła. Wykładowczyni-angielka coś tam jej tłumaczy i chciała użyć jakiejś metafory z Mona Lisą. I się okazało, że koleżanka nie wie co to jest.
|
|
|
|
|
#2872 | |||
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Wakacje masz, nie katuj się nią, skoro nie podchodzi Tortillę z krewetkami, awokado z chilli i świeżymi warzywami, potem sernik z malinami i kawa gratis, w pakiecie przystojny kelner, który zaczął pracę dzień wcześniej ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Pani Bovary to leży, muszę się za nią zabrać. Pewnie jak ją wpiszę do shreda językowego to dopiero coś z tego będzie hahaha. |
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka ostatnio jestem zmęczona
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wiecznie głodna a zanim bede mogła jesc jak człowiek to z trzy tygodnie mina :świr:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2876 | ||
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Ostatnio kulinarnie też nie próżnowałam: klik i klik. ![]() Chyba przez pół dnia nie wygrzebię się z prania, a myślałam, że ostatnio już połowę poczyściłam, nic bardziej mylnego ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam jeszcze taki jeden nietypowy blog - może znasz, na wszelki wypadek podam bo warto - http://www.frommovietothekitchen.pl/ Dziewczyna robi przepisy oparte na daniach, ze swoich ulubionych filmów i odwala kawał dobrej roboty. Na wizażu chyba najlardziej lubie przepisy La Monica i lovelykate. Edytowane przez ShrinkingViolet Czas edycji: 2014-08-16 o 13:04 |
|
|
|
|
#2878 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te brzoskwiniowe są faktycznie mega słodkie, te makowe nie, w zasadzie następnym razem je planuję przełożyć dżemem jagodowym albo czymś w tym stylu bo są trochę bez smaku.
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Ten chirurg był rzeźnikiem. Czuję się o wiele gorzej niż ostatnio ;( miksowany banan moim wybawieniem a Wy tu o jedzeniu ;(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

Typowe. No ale trochę udało mi się odgrzebać.

dchorować"

Zazdraszczam
Poszłam wczoraj 4 godziny na rower, rano ledwo wstałam i chodziłam jak kaczka, o zakwasach i bólach w kroku od siodełka chyba nie muszę pisać 

Teraz chyba mam jeszcze gorzej, bo jesteśmy ze wspólnego grona przyjaciół, nie chcę nawet myśleć co będzie jeśli tfu tfu kiedyś sie rozejdziemy. Przyjaciółka ma dokładnie taką samą sytuację, co mnie po cichu pociesza 

Miłego dnia
nawet na wizaż ciężko znaleźć.