|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!
To witam się i ja
od 5 na nogach,bo syn ma jakąś rewolucje zołądka i nie puscilam go do przedszkola ![]() Do tego on jest zmierzły,a ja wstałam lewą nogą ![]() I u nas już 25 stopni ciepła,kolejny powód do złoości Ale dzisiaj jestem wrrrrrrrrrrrr
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!
Aniu spokojnie
nie możesz być wrrr bo wtedy dzidzius bedzie niespokojny ![]() u mnie jest jakies 30 i ledwo daje rade. Do tego spac mi sie chce strasznie
|
#4563 |
|
Raczkowanie
|
malinOla a do jakiej miejscowości jedziecie?
Żanetko a Wy urlop gdzie spędzacie Annasar biedny synek ![]()
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- ogólnie czuje sie dobrze,je normalnie,pije,jest zywy az za bardzo ,ale juz byl 8 razy w wc
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu my 5 wylatujemy na 4 dni do Londynu a potem nie wiem
![]() dziś idziemy do biura podrózy ![]() Może być tak że 8 wrócimy z Londynu i 9 polecimy gdzies w ciepłe kraje ![]() Ojej ale byloby fajnie w trójeczke lecieć Żaneta nie nakręcaj sie Aniu
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pozazdrościć
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu z miłą chęcią sie z Toba zamienie
![]() Dodasz zdjęcie brzuszka?
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
tak dodam,ale troszkę puźniej
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie jakie fajne body beda w Lidlu
http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-993FA...etail&id=19295 http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-993FA...etail&id=19295 http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-993FA...etail&id=19295 od 18 sierpnia
|
#4570 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Świnoujście, aż mam stracha co do przeprawy promowej nie wiem z którego korzystają przyjezdni a który miejscowi
w ogóle trochę mam obawy bo nie wiem co z tą moją blizną i szyją po operacji bo kazali mi zakrywać ją. Dopytam za tydzień endokrynolog Cytat:
Cytat:
ale piękności
|
|
#4571 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
Wstałyśmy o 9:30 z małą, ale noc była koszmarna, najpierw nie mogłam zasnąć, potem mała wojowała w nocy, kręciła się, płakała, nie mogła spać więc ja też. O wyjeździe to ogólnie było fajnie, pojechaliśmy z męża przyjacielem i wspólnikiem, jego żoną i synem 10 lat. I to była tragedia, cały wyjazd z nimi biadolenie że paryż be, wszystko be, naczytali się w przewodnikach, internecie, Bóg wie czego się spodziewali, muzeum żadnego zwiedzać nie chcieli cały czas panika ze ich okradną i jeszcze ciagle się darli na tego dzieciaka (mały ma trochę problemy umysłowe, padaczka, konflikt krwi mieli i chyba niedotlenienia przy porodzie, ADHD chyba) metody wychowawcze wołały o pomstę do nieba, bo ja byłam zszokowana nie raz tak że mnie zatykało. Ciągle go strofowali, cały czas jak tylko zaczął mowić to oni "zamknij się" "przestań gadać" krzyczeli bez przerwy, straszyli, grozili, obiecywali po powrocie do domu tresurę i terror, zakaz komputera. Ja już byłam w Paryżu wiele razy więc zwiedzanie to tylko dla Nich ![]() Samopoczucie co drugi dzień gorsze, ale jakos przeżyłam, jedynie w piątek zostałam z dzieckiem w hotelu. Pogoda w Paryżu boska W disneylandzie super mała zachwycona, ja się skusilam na jeden rollercoaster tylko kolejki do wszystkiego przeogromne, co najmniej godzina czekania na wszystko tłumy straszne, bo sezon wakacyjny.
|
|
|
|
#4572 |
|
BAN stały
|
Tez mi sie podoba, ale pewnie maz bedzie krecil nosem.
|
|
|
|
#4573 |
|
Raczkowanie
|
Żanetko, ale Wam zazdroszczę
oby udało sie znaleść jakąś cudną ofertę i proszę się nam tutaj koniecznie pochwalić![]() ajjj już zapomniałam jak to jest pić drinka pod palemką bo nasz ostatni zagraniczny wyjazd był 2 lata temu no ale w przyszłym roku czeka nas kupno działki pod nasz wymarzony domek i budowaale super, teraz dużo lastów jest i we wrześniu ceny też fajne, więc na pewno coś super znajdziecie malinaOla myślę, że za dwa tygodnie to już nie powinno być aż takich upałów po 35 stopni, więc myślę, że lekki szal, jakaś chusta o ile w ogóle będzie potrzebne, ale wiadomo najlepiej dopytać lekarza Ewuniu super, że pogoda się udała i wybawiliście się i co najważniejsze, że mdłości nie dawały Ci się aż tak we znaki i tak podziwiam, że daliście radę być ze znajomymi bo ja zawsze miałam obawy, że dłuższe pobyty i wypady z dobrymi znajomymi to potem się mogą kończyć jakimiś głupimi sporami lub niedomówieniami... bo wiadomo jeden chce pójść pozwiedzać, drugi na spacer.. jeden chce zjeść to a drugi coś innego i zawsze wydawało mi się, że to taka męczarnia, bo wiadomo każdy człowiek i każda rodzina ma swoje przyzwyczajenia i rytuały a ja się wkurzyłam, bo wspominałam wam, że kombinuje z tym L-4 jak szef będzie stawiał opór z tym urlopem... a miałabym je od znajomej lekarki, która jest też lekarzem zakładowym w firmie, gdzie pracuje moja mama i teściowa, a że obie siedzą przy jednym biurku to moja mama coś wspominała dzisiaj teściowej, że musi zapytać czy ta lekarka da radę załatwić i kiedy ewentualnie podejść to podobno teściowej to już nie w smak i zaczęła robić wywody, że jak to będzie potem wyglądało jak tu nie dostanę urlopu, a tutaj nagle L-4 dostanę i że nas ktoś nad tym morzem jeszcze zobaczy.... wybaczcie za ten elaborat, ale musiałam się wyżalić...
|
#4574 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- No ja mam nadzieje na drugiego chlopca z takich samych powodow, ale maz twierdzi, ze bedzie dziewczynka, a on ma lepszego nosa. |
|
|
|
|
#4575 |
|
Wtajemniczenie
|
jeeezu tyle napisaslam i dupa nie poszlo ehhhhhhh
![]() no njic annasar bidoczku ![]() ewcia grunt ze jestes juyz w domq jak ktos z takim nastawieniem jedzie na wakacje to ja dziekuje malinola bardzo chetnie prosze o przepisik cosik bym seee porobila ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- zaraz dodam fotosik
|
#4576 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
W kwietniowych jest dziewczyna co ma 3 letnie blizniaki (adoptowane), rok mlodszego synka i teraz jest w ciazy blizniaczej(planowanej chyba in vitro nawet czy cos podobnego).Wiec chyba nie mam co marudzic, dwojka dzieci to nic przy piatce. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Poszlam rano oddac krew, okazalo sie, ze to nie ja mialam tylko maz. |
||
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuniu dobrze że jestes już z Nami
![]() My w podróży poslubenj bylismy z przyjaciółmi - bo Oni 2 miesiące po Nas brali ślub ![]() A że znajomy to mega focznik więc też mielismy z nimi atrakcje ![]() Kordelko a jak tam Twoje wizje? Wróciły? ![]() Kasiu faktycznie ta Twoja tesciowa to wredna jest! Nie ma to jak wtrącająca się teściowa
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
TEż dodałąm zdjęcie
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Brzusie piekne!
Jeszcze Aneczka i Koliberek. A może któraś z nowych ciążóweczek pochwali się dwoim brzuszkiem?? ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Dziewczyny jeszcze zostało ponad 400 postów!!!
|
#4580 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Kordelka- szkoda
|
#4582 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dzis taka roznica bo nie na czczo i nie rano hihi bo centymetrowo tylko pol do gory
ale fakt okragly jak pilka ![]() a wogole to jak bylam u tych znajomych to oni ostatni raz widzieli mnie taka przy kosci i teraz same komplementy uzbieralam wczoraj maly taaaaaaak kopal ze hej i dzisiaj tez pobudka o 4rano
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka maca wózki
ciekawe czy wpadnie jej do oka jakiś inny niż wybrała
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko no ciąża ci służy
![]() Śliczna masz piłeczke A tak zapomniałam że Aneczka dziś maca wózki
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Człowiek się rozpływa jak czyta o tych Waszych dzieciaczkach które Was tam szturchają i kopią
|
#4587 |
|
Wtajemniczenie
|
noo ja wczoraj to w szoku bylam
jeszcze dwa tyg temu zalilam sie ze nie czuje a teraz istne bombardowanie nooo aneczka poszla na polowanie ciekawe czy cos upatrzy moze nawet kupi ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- hihi ja co tydzien aniu poluje na twoj podpis we wtorki w suwaczkach bo sie zmienia kto wie moze bedziemy rodzic w tym samym dniu
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z synem 2 tyg po terminie ,mam nadzieje,że teraz będzie normalnie i bez wywoływania
|
|
#4589 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co to twoją teściową obchodzi, nikt ci za darmo nie dał a ciężko na to zapracowałaś mam nadzieję, że jednak L4 nie będzie potrzebne a dostaniesz urlop ![]() Cytat:
ja zrobiłam 30 nie za dużych słoiczków i musiałam porcje raazy 6 zrobić w każdy słoik 0,5 łyżeczki gorczycy, 2 kulki ziela angielskiego, 3 kulki pieprzu, plasterek cebuli i liść laurowy ![]() a to chyba w jakimś klubie zdjęcie bo nie widzę?
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

od 5 na nogach,bo syn ma jakąś rewolucje zołądka i nie puscilam go do przedszkola 

w ogóle trochę mam obawy bo nie wiem co z tą moją blizną i szyją po operacji bo kazali mi zakrywać ją. Dopytam za tydzień endokrynolog

cały czas panika ze ich okradną 

Tylko w połączeniu z moim nazwiskiem brzmi prawie jak Kornel Makuszyński
no ale w przyszłym roku czeka nas kupno działki pod nasz wymarzony domek i budowa

jeszcze dwa tyg temu zalilam sie ze nie czuje a teraz istne bombardowanie