Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie! - III - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-11, 11:53   #4591
dorotape1987
Wtajemniczenie

Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!

dziekuje malinola noo moze sie zmobilizuje i w tym tyg zrobie
Stary 2014-08-11, 11:56   #4592
india83
Zakorzenienie

Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!

Guerka dobrze, że ząb odpuszcza. Oby wizyta u dentysty też była znośna

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
india alez smaczki masz hihih totalny mix shake
malinola uwielbiam papryke konserwowa ojjjj chyba sie skusze na pare sloiczkow nigdy nie robilam wiec bog jeden wie co z tego wyjdzie
dobra czytam dalej
no mam nadzieję, ze ot jednodniowe. Bo po takim mixie czułam się 5 kg cięższa

Cytat:
Napisane przez kasica_89 Pokaż wiadomość
[
india biedna, nie zazdroszczę Ci pisania wniosków o pozyskanie środków, a tym bardziej dalszej procedury... sama siedzę w tym od maja i wiem jakie to błędne koło a na co konkretnie pozyskujesz środki?

a ja wam powiem, że jedną nóżką już leżę pośladkami na plaży we władku... jedynie boję się, że szefuncio będzie mi robił problemy z tego względu i nie puści mnie na urlop, a propo tego przetargu, którym się zajmuje... ale już postanowiłam, że jak nie da to idę od czwartku na L-4 bo z jakiej racji wszyscy już z wydziału byli po 2 razy na urlopach od czewrca, a mnie ciągle nie wolno
Działam uniwersalnie na co jest potrzeba to piszę
.
Wiem po sobie, ze czasem w pracy trzeba powiedzieć stop. Bo jak to się mówisz dasz palec...
Ale osobiście ciężko mi to zastosować w praktyce.

Przykład: dziś wstałam przed 6, żeby dokończyć pewne rzeczy z pracy... no i tak sobie pisałam 4 h następnie rano dostałam tel. od dziewczyny z zespołu, ze ona zrobiła coś odwrotnie niż ją prosiłam. No idziesz na urlop, pokazujesz, tłumaczysz krok po kroku, ktoś sobie notuje, a następnie robi odwrotnie źle można się załamać. Wku... się od rana, głowa mnie rozbolała i z tego wszystkiego az się rozryczałam.

Ale Ty się odetnij i miło spędzaj urlop

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
To witam się i ja od 5 na nogach,bo syn ma jakąś rewolucje zołądka i nie puscilam go do przedszkola
Do tego on jest zmierzły,a ja wstałam lewą nogą
I u nas już 25 stopni ciepła,kolejny powód do złoości

Ale dzisiaj jestem wrrrrrrrrrrrr
Zdrówka dla maluszka. Ja mam podobnie z nastrojem

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Kasiu my 5 wylatujemy na 4 dni do Londynu a potem nie wiem
dziś idziemy do biura podrózy

Może być tak że 8 wrócimy z Londynu i 9 polecimy gdzies w ciepłe kraje
Ojej ale byloby fajnie w trójeczke lecieć
Żaneta nie nakręcaj sie

Aniu jutro już będzie lepszy dzien
Zapowiada się ciekawie

no fajne!

Ewunia
"uwielbiam" takich znajomych. Niestety do takich osób brakuje mi cierpliwości, więc pewnie bym tylko pogorszyła sytuację

kasica też nie lubię jak ktoś mi się wtraca, szczególnie z postawą "ja wiem lepiej"

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Dzieki za zrozumienie. Rzeczywiscie sytuacja podobna.Ja sie boje jak to bedzie pozniej skoro na samym starcie juz jest ciezko.

W kwietniowych jest dziewczyna co ma 3 letnie blizniaki (adoptowane), rok mlodszego synka i teraz jest w ciazy blizniaczej(planowanej chyba in vitro nawet czy cos podobnego).Wiec chyba nie mam co marudzic, dwojka dzieci to nic przy piatce.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

To nie wiem po ki grzyb tam jechali, niechby zostali w domu jak be.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Poszlam rano oddac krew, okazalo sie, ze to nie ja mialam tylko maz.
OMG ile dzieciaczków, nie dałbym rady
Stary 2014-08-11, 12:08   #4593
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Guerka dobrze, że ząb odpuszcza. Oby wizyta u dentysty też była znośna

no mam nadzieję, ze ot jednodniowe. Bo po takim mixie czułam się 5 kg cięższa

Działam uniwersalnie na co jest potrzeba to piszę
.
Wiem po sobie, ze czasem w pracy trzeba powiedzieć stop. Bo jak to się mówisz dasz palec...
Ale osobiście ciężko mi to zastosować w praktyce.

Przykład: dziś wstałam przed 6, żeby dokończyć pewne rzeczy z pracy... no i tak sobie pisałam 4 h następnie rano dostałam tel. od dziewczyny z zespołu, ze ona zrobiła coś odwrotnie niż ją prosiłam. No idziesz na urlop, pokazujesz, tłumaczysz krok po kroku, ktoś sobie notuje, a następnie robi odwrotnie źle można się załamać. Wku... się od rana, głowa mnie rozbolała i z tego wszystkiego az się rozryczałam.

Ale Ty się odetnij i miło spędzaj urlop

Zdrówka dla maluszka. Ja mam podobnie z nastrojem

Zapowiada się ciekawie

no fajne!

Ewunia
"uwielbiam" takich znajomych. Niestety do takich osób brakuje mi cierpliwości, więc pewnie bym tylko pogorszyła sytuację

kasica też nie lubię jak ktoś mi się wtraca, szczególnie z postawą "ja wiem lepiej"

OMG ile dzieciaczków, nie dałbym rady

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 12:11   #4594
kocuro88
Zakorzenienie

Chyba Aneczka nie moze sie zdecydowac który wózek kupić
Stary 2014-08-11, 12:16   #4595
aneczka2238
Zakorzenienie

Witam
Ja tak na szybciutko, bo muszę obiad wstawić. Wózki pomacałam, ten który mi się spodobał jest idealny i nie chcę żadnego innego Kupiłam troche ciuszków, to się później pochwalę
Zdjęcie dodane.

Annasar, buziaczki dla synka. Możesz już mu stoperan podawać, bo on od 6 roku życia

Żanecia, ale Ci zazdroszczę takiego wyjazdu A o jakich kierunkach w ciepłych krajach myśleliście?

Powodzenia wszystkim, które robią przetwory, ja jeszcze nigdy nic nie zrobiłam, więc tym bardziej Was podziwiam

Aguś, na którą dentysta?

Kasiu, nie przejmuj się teściową Jak nie da z własnej woli, no to niestety, trzeba kombinować Tylko niech Ci zwolnienie "chodzące" wypisze

Ewuniu, moi znajomi byli w Disneylandzie i to samo mówili na temat kolejek. Ale fajnie, że sobie nawet troszkę zaszalałaś

A coś ksuwci naszej nie ma od dawna? I Aniutki?

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 12:20   #4596
_Aniutka_
Rozeznanie

ehh piszę do Was od soboty i nie mogę napisać, bo ciągle coś mi w tym przeszkadzało...
całą sobotę sprzątałam, wczoraj mieliśmy pielgrzymów u nas, więc też sporo roboty było padam na twarz codziennie...

Aniu Aneczko mam nadzieję, że wcześniejsza teoria się potwierdzi z córeczką chyba Ty pisałaś o tym, że te badania pokazały, że tylko odczucia matki sprawdzały się w 100% a z historii - moja koleżanka jeszcze w dzień przed porodem na usg miała powiedziane, że będzie chłopiec a ma córeczkę

Aniu Annasar przykro mi z powodu kredytu mam nadzieję, że uda się w innym banku za wózek oby synkowi szybko przeszły rewolucje... a ja @ dostałam w czwartek i już dziś jej nie ma kochana ominęło Cię

Ewuniu fajnie, że wróciłaś oby samopoczucie się polepszyło

Aguś dobrze, że dziś już idziesz do dentysty będzie po problemie

witam nowe kolezianki życzę szybkiego ujrzenia II

Żanetko wiem, że trudno opanować emocje, ale dasz radę

Powiem Wam, że mnie już chyba przeszedł ten początkowy szał... doszukiwanie się objawów, czekanie na testowanie. Może jak gin powie, że coś tam się święci, to wrócą mi emocje, ale teraz jestem "wypompowana" i mam spokój w sobie

Dorotko fajnie, że miło spędziłaś czas, zrelaksowałaś się

Kasiu za urlop, mam nadzieję, że obejdzie się bez problemów no i urlop zaowocuje

Martuś ładna pomyłka z tym pobraniem krwi bidulko dasz sobie radę

Nati fajnie, że wieczór się udał i wybrnęłaś z sytuacji powodzenia w pierwszy dzień praktyk

India (przepraszam zerknę na imię, bo nie pamiętam ) oby dalszy urlop był spokojny

Przepraszam, ale już nie pamiętam co miałam odpisać
Ale się czuję do kitu, głowa mnie boli, spać mi się ciągle chce idę po jabłuszko z naszego drzewka
Stary 2014-08-11, 12:24   #4597
kocuro88
Zakorzenienie

Nie wiem Aneczko jaki kierunek
Może turcja albo Grecja

Koniecznie pochwal sie ubrankami

Brzuszio piękny
Wystroiłas się na te macanie wózków
Ślicznie wyglądasz

Aniutka miala dziś tu zaglądnąc.
Za to Justynka nie wiem kiedy nas odwiedzi bo mąż trafił do szpitala - niestety nie znam szczegółow

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Aniutka moze i lepiej ze sie juz tak nie nakręcasz, tez bym tak chciała

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 12:34   #4598
Guerka
Wtajemniczenie

Aneczko dentystę mam na 16 mam nadzieje ze do tego czasu sie rozpogodzi, bo juz z 2 godziny leje i gradem wali po szybach
Dziewczyny sliczne te Wasze brzuchole
Stary 2014-08-11, 12:38   #4599
aneczka2238
Zakorzenienie

Żanetko, chciałam wyglądać tak poważnie Napewno w biurze podróży Wam zaproponują coś ciekawego

Żeby tylko u męża Justy nic poważnego, i żeby niebawem do nas wróciła

Ubranka dzisiaj kupowałam Unisex, żeby się przydały w każdej z opcji No tylko wiatróweczkę chłopską wzięłam, bo r.68 więc na wiosnę by była, a jak nie to na allegro bez problemu pojdzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8111352.jpg (51,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8111357.jpg (72,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8111361.jpg (74,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8111364.jpg (102,6 KB, 4 załadowań)

Oluś

31.12.2014

Wymianka

Edytowane przez aneczka2238
Czas edycji: 2014-08-11 o 12:40
Stary 2014-08-11, 12:43   #4600
kocuro88
Zakorzenienie

Ale śliczne rzeczy Aneczko
Stary 2014-08-11, 12:48   #4601
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Żanetko, chciałam wyglądać tak poważnie Napewno w biurze podróży Wam zaproponują coś ciekawego

Żeby tylko u męża Justy nic poważnego, i żeby niebawem do nas wróciła

Ubranka dzisiaj kupowałam Unisex, żeby się przydały w każdej z opcji No tylko wiatróweczkę chłopską wzięłam, bo r.68 więc na wiosnę by była, a jak nie to na allegro bez problemu pojdzie
A po co Ci tyle czapeczek takich cieniutkich?
Ubranka słodkie
Mi się odechcialo na razie wszystkiego przez to samopoczucie wiec nie mysle o niczym wyprawkowym. Ogólnie chyba cały czas w sercu liczę że to bedzie dziewczynka wiec 90% z głowy

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Swoją drogą to ciekawe jaka bedzie wiosna w przyszłym roku, po ostatnich latach to nie wiadomo czy sie spodziewać upału czy śniegu w razie co to po córce mam kombinezon różowy
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 12:50   #4602
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
A po co Ci tyle czapeczek takich cieniutkich?
Nie mam pojęcie Ładne były, to brałam...

Ale tak pomyslałam teraz, że tam większość jest na 3-6 miesięcy to może na wiosnę by były

Oluś

31.12.2014

Wymianka

Edytowane przez aneczka2238
Czas edycji: 2014-08-11 o 12:51
Stary 2014-08-11, 12:55   #4603
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
Aneczko dentystę mam na 16 mam nadzieje ze do tego czasu sie rozpogodzi, bo juz z 2 godziny leje i gradem wali po szybach
Dziewczyny sliczne te Wasze brzuchole
Powodzenia.

Jak jest w ciazy ze znieczuleniem u dentysty?
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 12:58   #4604
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam pojęcie Ładne były, to brałam...

Ale tak pomyslałam teraz, że tam większość jest na 3-6 miesięcy to może na wiosnę by były
Jak drugi bobas bedzie taki duzy jak pierwszy to nie wiadomo jak to bedzie z tymi rozmiarami u Ciebie
Stary 2014-08-11, 13:01   #4605
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Powodzenia.

Jak jest w ciazy ze znieczuleniem u dentysty?

Można tylko jakieś inne Miałam wyrywanego i kanałówkę i na znieczulenie. Ale podobno na robienie zębów to najlepszy drugi trymestr, tylko nie wiem dlaczego

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Jak drugi bobas bedzie taki duzy jak pierwszy to nie wiadomo jak to bedzie z tymi rozmiarami u Ciebie
hehe
Myślę, że teraz będzie mniejszy, bo Oskar na tym etapie na usg był już sporo do przodu, a teraz niee. Tylko obwód brzuszka był 5 dni w przód, więc troszkę spasione

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-08-11, 13:03   #4606
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Zobaczyłam nowy wątek Irak sobie przypomniałam, przedwyjazdem była u nas teściowa, ona wielka "specjalistka" od zdjec z usg, po moim stwierdziła chłopca tak sie wymądrza ze od razu rozpozna, pewnie sama po czym nie wie ale gada żeby gadać jaka to nie jest najmądrzejsza, że szwagierce od razu mówiła ze bedzie córka a szwagierka mówiła chłopiec i jest córa. dobra jest
Stary 2014-08-11, 13:11   #4607
kocuro88
Zakorzenienie

normalnie wróżka z tej Twojej teściowej
wręcz czarownica

no ja na swoją to narzekac nie moge
Stary 2014-08-11, 13:16   #4608
aneczka2238
Zakorzenienie

O watek dla mnie Dodam zdjęcie po obiedzie, zobaczymy co mi powie

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-08-11, 14:01   #4609
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Ciekawe co Ci powie
Chciałabym tez juz być na tym etapie. I zeby mdłości minęły bo jestem wykończona juz tym.
Nawet nie wiem czy uda mi sie zrobić obiad dzisiaj, cola nie pomaga też woda z imbirem tez kiepsko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 14:02   #4610
kocuro88
Zakorzenienie

Oj Ewuniu
Stary 2014-08-11, 14:06   #4611
aneczka2238
Zakorzenienie

Ewuś bidulka Na pocieszenie mogę Ci tylko powiedzieć, że ja na Twoim etapie też myślałam, że nie wytrzymam już tego dłużej, po co mi to było itp, a teraz już o tym zapomniałam i wydaje mi się, że chyba nie było aż tak źle Także jeszcze trochę i minie kochana

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-08-11, 14:08   #4612
kasica_89
Raczkowanie

Ewuniu to widzę, że Twoja teściowa też lubi jak to się ja wychwala pod niebiosa i widzę, że i moja i Twoja lądują w kategorii "ekstremalnie zołzowata teściowa"

malinaOla moja teściowa po prostu wychodzi z założenia, że ona jest najlepsza i im się super powodzi... ale komuś to już co to to nie... pamiętam jak przed ślubem mówiliśmy, że chcemy się budować to się w czoło pukała... taki typ... wredny niestety...

India no ja też tak mam, że chcę wykonywać swoje obowiązki solidnie, także mamy podobne podejście... też chciałabym się odciąć, a najbardziej mnie wkurza jak non stop robię i odkopuję się z pism i słyszę, że naczelnik pyta mojego kierownika "kiedy to w końcu będzie zrobione", a koleżanka z pokoju obok obkłada się segregatorami, a ma czas na plotkowanie przez godzinę i jest, że "ojeju jaka ona to biedna i zarobiona, proszę jej już nic nie dokładać"

Aneczka ale śliczne te ciuszki zwłaszcza te z tygryskiem

Aniutka dzięki kochana, jeśli chodzi o zaowocowanie to wczoraj była owulka, jutro idę sprawdzić na usg także tylko na urlopie może się zagnieździć jajeczko
o pychota... jabłka z własnego drzewka biedna :glaszcze: mam nadzieję, że przejdzie Ci ten ból głowy... ja co prawda na to nie cierpię, ale z kolei niesamowicie mi duszno i szybko się męcze i 7 poty na mnie wychodzą, a nigdy wcześniej tak nie miałam
a jak tam prace remontowe, na jakim etapie, jakie postepy?

oczywiście byłam u mojego wielcemożnego szefuncia i oznajmiłam, że w środę mamy posiedzenie komisji przetargowej i dałam do zrozumienia, że po tym moja rola się już kończy i zapytałam czy pomyśli nad moim urlopem to głupkowato się uśmiechnął z grymasem i powiedziała, że jutro może porozmawiamy i pomyślimy bo dzisiaj to on się już nie nadaje do rozmowy...

a u nas wreszcie lunęło, aż jest czym oddychać
Stary 2014-08-11, 14:18   #4613
dorotape1987
Wtajemniczenie

aneczka beciorki slllitasne ja choruje na czapeczki takie fikusne
ewunia jeszcze troszkeee
dziewczynki a jak to jest z tymi ziolkami codziennie wieczorkiem przed sbem jedna lyzke stolowa sie parzy czy jak ?? prosze o instrukcje w imieniu kolezanki
a i cos co nie daje mi spokoju od paru dni no bo wszedzie pisza ze w tym 23 tyg to macica jest na wysokosci pepka aleee ja malego czuje wyzej juz jak to jest mozliwe czy przez to ze jest tak ulozony czy co ???
Stary 2014-08-11, 14:22   #4614
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewuś bidulka Na pocieszenie mogę Ci tylko powiedzieć, że ja na Twoim etapie też myślałam, że nie wytrzymam już tego dłużej, po co mi to było itp, a teraz już o tym zapomniałam i wydaje mi się, że chyba nie było aż tak źle Także jeszcze trochę i minie kochana
Tak wlasnie mam ze najchętniej bym zniknęła na ten czas, umarła, zakopała sie gdzieś. Jakbym miała podłączone milion rurek wysysających ze mnie wszystkie siły. Ja jestem wrażliwa strasznie na takie samopoczucie. Oby szybko minęło. Juz w sumie dzisiaj mija równe 5 tyg od pozytywnego testu wiec troche mam juz za sobą teraz jakieś drugie 5 tyg i musi być lepiej.

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
aneczka beciorki slllitasne ja choruje na czapeczki takie fikusne
ewunia jeszcze troszkeee
dziewczynki a jak to jest z tymi ziolkami codziennie wieczorkiem przed sbem jedna lyzke stolowa sie parzy czy jak ?? prosze o instrukcje w imieniu kolezanki
a i cos co nie daje mi spokoju od paru dni no bo wszedzie pisza ze w tym 23 tyg to macica jest na wysokosci pepka aleee ja malego czuje wyzej juz jak to jest mozliwe czy przez to ze jest tak ulozony czy co ???
W 20 tc chyba jest na wysokości pępka? Tez pewnie duzo zalezy od budowy ciała. Nie ma co aż tak sie sugerować. A teraz za chwile nie jest ten etap ze dziecko zaczyna słyszeć głosy z poza brzucha? Można śpiewać juz
Stary 2014-08-11, 14:38   #4615
dorotape1987
Wtajemniczenie

hihih nooo juz slyszy tak sobie gadam czasem z nim tak jak bylismy wczoraj u tych znajomych to zaczely sie tance i wogole muzyka glosniej to moj tak szalal niewiem czy sie bal czy co bo brzuch falowal caly czas
Stary 2014-08-11, 14:50   #4616
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Moze tancerz mały rośnie
Mój mąż coś podejrzanie kochany dzisiaj jest
Stary 2014-08-11, 14:51   #4617
kordelka85
BAN stały

Cytat:
hihih nooo juz slyszy tak sobie gadam czasem z nim tak jak bylismy wczoraj u tych znajomych to zaczely sie tance i wogole muzyka glosniej to moj tak szalal niewiem czy sie bal czy co bo brzuch falowal caly czas
Moj tez tak robil.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 14:56   #4618
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
O watek dla mnie Dodam zdjęcie po obiedzie, zobaczymy co mi powie
ja też dodałam

LIA
18.12.2014
Stary 2014-08-11, 15:12   #4619
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Jedną łyżeczkę a nie łyżkę stołową Parzyć przez pół godziny i pić przed snem

A u Ciebie jest jakoś inaczej z tą macicą, dobrze pamiętam, nie? Pewnie to dlatego. Moje dziecię zakochało się za to w pęcherzu, kopie co chwila, chodzę siku 300 razy dziennie.

Annasar, a własnie miałam pisać, żebyś też dodała

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-08-11, 15:13   #4620
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Jedną łyżeczkę a nie łyżkę stołową Parzyć przez pół godziny i pić przed snem

A u Ciebie jest jakoś inaczej z tą macicą, dobrze pamiętam, nie? Pewnie to dlatego. Moje dziecię zakochało się za to w pęcherzu, kopie co chwila, chodzę siku 300 razy dziennie.

Annasar, a własnie miałam pisać, żebyś też dodała
Powiedziała nam,że dziewczynki

LIA
18.12.2014

Edytowane przez ANNASAR
Czas edycji: 2014-08-11 o 15:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości