![]() |
#391 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#393 |
vel Turkusoowa :)
|
dokładnie,na mnie większość szminek wygląda wyraziście a te żywsze kolory neonowo...w pracy jak się z 4 babkami pomalujemy jedną szminką to czasem ta co ma jaśniejszą cerę ode mnie wygląda lepiej i szminka się tak nie rzuca w oczy jak u mnie,bo ma inny kolor ust,włosów i wszystko jakoś inaczej wygląda...więc bez próbek ani rusz
![]() my tu gadu gadu a mnie interesują wasze wish listy na kat.12,bo po urlopie będę zamawiać i potrzebuję sugestii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Z 12 kuszą kredki zachwalane przez Hania Karpińską: pearly str. 4, opalizujacy cień w kredce str. 69(ale kolor nie wiem który), pędzel do pudru. Oprócz tego żel pod prysznic i jakiś krem do stóp.
Aaa i zestaw do stylizacji brwi, tylko czy ja będę umiała tego używać...? Edytowane przez monia1707 Czas edycji: 2014-08-11 o 04:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
woda Parisian Chic (do końca jeszcze nie jestem zdecydowana) lakier nawierzchniowy (klientka wybrała jeden żelowy więc dobiorę drugi dla siebie ![]() zestaw Anew Reversalist krem-maska Anew ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Lakier zmieniający kolor Coral dalej nie wchodzi -45%
![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() |
#397 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Wygląda jak girl about town ![]()
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Wszystko o Avonie - cz.36
Karnacja karnacją i włosy włosami, a ja się często zastanawiam czy aby na pewno dostałam ten sam produkt co wszyscy, czytając opinie i widząc przekłamane kolory w katalogu mam wątpliwości czy się w produkcji metki nie pomyliły
![]() Z kat.12: Parisian Chic, może coś z Luxe, mydełko pielęgnujące, tusz ME i szminka UCB Rapid Rose. Dumam też nad torebką Myra. Z podstawowego demo nic, z netto też nie, bo ich chyba pogrzało z cenami. Edytowane przez vril Czas edycji: 2014-08-11 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z 14 biorę na pewno cienie z demo, komin z demo i 4 błyszczyki EL(oprócz petal i red) reszta jeszcze nie sprecyzowana ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Zamawial ktoś nowe lakiery z CT? Trochę kuszą te kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- szminka Hi def plum - farba Ciemny złoty brąz - Celebre Ice (choć ostatnio jak były w IOS to już się skończyły, więc pewnie nie ma) - gruba kredka Vivid Violet (ma któraś?) Może: - Larcoix Rouge - szminka Power Plum
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-08-11 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Temat: Brakujące produkty, które dotarły już do naszym magazynów – informacja na dzień 11.08.
Droga Konsultantko, Drogi Konsultancie, Informujemy, że przedstawione poniżej brakujące produkty są już dostępne w naszych magazynach: 11.08 PODKLAD LUXE MIRACLE BEIGE LINEN PODKLAD LUXE MIRACLE MEDIUM BISQUE LAKIER DO PAZNOKCI LEMON SUGAR Zachęcamy do złożenia zamówienia. Pozdrawiamy Dział Obsługi konsultantek Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2014-08-11 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - lakiery żelowe mauvelous i blue marine - mydełko - krem-maska Anew Clinical - torebka Ayla - portfel Spiderman
![]() |
#408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z Focusa: -kilka próbek nowych szminek i zapachów -zestaw za 1zl Skarby Acai -wodę perfumowaną Today Tomorrow Always z Logo: -organizer na szminki -zestaw pędzli z Netto: -konturówkę Moonlit Brown, bo brakuje mi tkiej obecnie z tych wysuwanych -cień Cosmic Brown (choć drogawy) -na torbę Elora bardzo się czaję -krem pod prysznic do depilacji(nie wiem co to jest, chcę wypróbować) z ulotki Luxe: -szminka Lustering Nude(ukochana ![]() - cienie Glamorous Roses z katalogu: -eyeliner nowy -żel do golenia (9,90) -dwufazową kąpiel do stóp(sól morska) -nawilżający spray do włosów morela (bez wątpienia ![]() -maskę i kurację natychmiastowa naprawa na moje biedne wlosy wysuszone słońcem -farbę 10,31 (jak co katalog ![]() -szczotkę z lusterkiem, do torby na wyjazdy -kopertówkę lub małą listonoszkę, bo moja stara się zepsuła ![]() -krem na dzień solutions do cery tłustej i mieszanej(na pewno ![]() -tonik z tej samej serii zamawiam co kataog -krem bb matujący light -pędzel do pudru -bazę pod lakier nową -2 lakiery żelowe tylko nie wiem jeszcze które kolory -kredkę Saturn Grey -jakiś zapach dla męża, ale muszę się zastanowić jaki ![]() Trochę tego jest ![]() ![]() ![]()
![]() |
#409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - konturówka do brwi ![]() - wodę Fleur ![]() ![]() - lakier żelowy ![]() - szminkę ultra color bold ![]() ![]() - eyeliner mega effect ![]() ![]() - spray termoochronny do stylizacji włosów ![]() I chyba to wszystko na tą chwilę choć pewnie coś dojdzie na pewno ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Rozeznanie
|
Czy produkty z fokusa(demo) wliczają się do bazy upustu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ja mam błyszczyk Everlasting Petal z allegro,jest przeeeeepiękny ![]() ![]() ![]() o tak,ona jest piękna,identyczna kiedyś była i używałam namiętnie,z serii chyba 'potęga koloru' ![]() Porządne macie listy,ja mam długą z 12 i 13 a muszę połączyć te dwa katalogi w jednym czasie ![]() Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2014-08-11 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miałam Petal w starej wersji, dlatego na razie nie biorę, chociaż może wezmę wszystkie ![]() ![]()
poznaliśmy się 6.08.2005 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2014-08-11 o 15:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak bylam blondynka tez jej uzywalam nazywa sie blonde czy jakos tak, we wloskim katalogu ona wciaz jest , no i mozesz poszperac na allegro czy czasami ktos jej nie ma . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko.
Da się dodać do zamówienia teraz ten balsam po depilacji opóźniający odrastanie włosków? Nie ma go w tym ani w następnym katalogu a klientka go chciała. Szukałam go na stronie Avon w produktach ale nie ma, no i kodu nie znam :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
poszperaj w starych katalogach to znajdziesz kod a nie wycofali go czasem ze sprzedazy? ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- dziewczyny od ktorego katalogu obowiazuje ten zestaw planet spa za 1 zl ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Od 12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
Dziewczynyy
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.