|
|
#2251 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
istotna jest , wiadomo że BMI to bardzo ogólny wskaźnik i samodzielnie nie zawsze jest miarodajny . Niektórzy mają tak jak Ty z powodu genów i dlatego wszystko jest ok , bo mają genetycznie uwarunkowaną szczupłość i mało tószczu , ale jak ktoś tak nie mający się zacznie odchudzać i spadnie za bardzo na wadze , to mu się robią zaburzenia . przedtem mnie nie było ![]() macham w euforii znad poprawionych spódnic , już się nadają , i co lepsze nawet będę je mogła nosić , bo chyba w przystępie jasnowidzenia skroiłam je te dwa lata temu szersze
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaką robotę, leż i pachnij Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2253 |
|
Panaroja
|
nikt kopa nie chciał dać to sie sama kopłam i zrobiłam , o
a z pachnięciem cienszko , w ten upał wszystko znika
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2254 |
|
To ja :)
|
Kto się cieszy z pełni tak, jak ja???
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2256 |
|
To ja :)
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2258 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A u mnie dzisiaj wieczorem, najpierw burza z ulewą, a później już sama ulewa Cytat:
![]() Doprawdy nie rozumię --- Chyba se wieprzowej galarety z octem zapodam
|
||
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście nie ![]() podobno jakas super hiper większa niż zwykle pełnia ![]() Zasypiam na siedząco, imprezy w niedzielę to złoooooo ![]() |
|
|
|
#2260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
joł joł snad nadal zaginiętych zdjęć mających na celu zobrazowanie robienie zdjęć w muzeumach
Gdzie ja te zdjęcia upakowałam ![]() Ogólnie wydźwięk jest taki że nawet jak robi się bez lampy to da się Nawet jak lampy muzeuma odbijają się w gablotach to da się zrobić tak żeby ich nie było w kadrze ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() No i u mnie podobnie 40 na górze , ledwo 38 na dole. Chociaż byłam ostatnio w stradiwarijusie i w berszce no i powiem że nawet w 42 się nie mieściłam...A ważę teraz ok 57 kg. Jak ważyłam 53 ledwo na ścisk w 36 właziłam to wszystko od ogólnej budowy zależy ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2261 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2263 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oj tam, no wiem, że nie, ale stracha racjonalnym mysleniem nie pokonasz
nie wiem w jakim stopniu i czemu Ty się cieszysz, ale ja o dziwo mogłam przy pełni tym razem spać, więc ![]() fogle mam jakiś dobry humor dziś
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2264 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przyznać się po dobroci, kto chciał deszczu?!
|
#2265 | |
|
Panaroja
|
snad naciągającej burzy a raczej chyba spod
![]() Cytat:
będąc na studiach ważyłam takoż 57 a jakiś czas temu to było i wtedy nosiłam 38 . Budowa mi się raczej nie zmieniła od tego czasu , a rozmiar 38 dziś na mnie nie wchodzi musieli w międzyczasie zaniżyć rozmiarówkę .ale tu ruch dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- ja ale zaras dostanę swój , bo już widzę jego ścianę i się błyska i ciemno się robi
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-08-11 o 15:49 |
|
|
|
|
#2266 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2267 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() dlaczego iperfumy kuszą mnie banditem i starymi diorami jak jestem spłukana do imentu chyba nic z tej burzy nie będzie - wygląda na to , że pójdzie bokiem buuuu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-08-11 o 15:58 |
|
|
|
|
#2268 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dlaczego nie pójdzie bokiem tak, żeby ominąć moje rejony, hę?
|
#2269 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i nadal grzmi i pada, mam nadzieję, że za godzinę przestanie ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- ja na balkonie zostawiłam uprane pracowe kapciuszki do wyschnięcia na słoneczku.....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2270 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Znaczy, pal licho zmoknięcie, wolałabym tylko, żeby mi go do ogródka nie zwiało. Co prawda był przypięty...
|
|
#2271 |
|
BAN stały
|
![]() Nagły @ w galerii handlowej? ![]() Suchar, wiem --- Taki jestem fqrwiony, że aż mi się ręce trzęsą Okazuje się, że mi przed domem drzewa wytną i zlikwidują trawnik, bo będzie parking! Widok z mojego okna... |
|
|
|
#2272 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() Cytat:
U mnie w mieście tzw. władze wycinają wszystko co popadnie i też wychodzi jedna pustynia, wrrr
|
|
#2273 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2274 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
zjeść coś , nie zjeść ? może jednak lepiej nie
||
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Znad deszczu i sernika jagodowego
|
|
|
#2276 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ależ zjeść,jak najbardziej!
U mnie właśnie dochodzi schab z pomidorem i serem pleśniowym
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
No jak to kto
![]() ![]() Ale, ale, tym razem jej wybaczyłam, była bajkowa, zjawiskowa a i piszę spod tak fenomenalnie różowego nieba, że żałuję, iż nie mam aparatu foto, Ci co mają róóóóóóóbcie foty różowemu zachodowi słońca zza chmur Prawie nei patrzyłam na drogę jak prowadziłam. Stukam od Mamy szybko Was przelecę i spadam znów w niezasieciuniowany teren, albowiem panowie monterzy światłowodów przyjechali, a jaaaak, i owszem, ale ale padał deszcz No i nie mogli popracować ![]() Jak to tak w deszczu ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Ja ja ja Także zostałam ukarana srodze ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
padłam Ad widok - Współczuję Ci, taki fajny jak na miasto widok, parking pod oknem to samo zło, te odpalania samochodów ![]() Eeeech te włądze, ponoć ścięcie drzewa to nie bagatela, koszty wielkie, widać kalkulacja im wyjszła na plus. Szkoda wielka, drzewa dają cień, wiatr, tlen, i wytłumiają odgłosy wszelakie właśnie. Na ,moim byłym osiedlu nei było drzew, może dlatego tak go nienawidziłam, krzyki dzieciaków, menelskie schadzki gimbazy, popierduchy prymitywnych sąsiadów brrrrrrrrrrrrrr wszystko było słychać wszyyyystko - i to po śląsku
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-11 o 20:36 |
|
|
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Producentom w sensie Mnie się na tym filmie robiło niedobrze, kręciło sie w głowie, brrrrr na samą myśl mi słabiej Ja go nawet nie chciałąm zrozumieć Nie czułam potrzeby o !2. Oł maaaaaaan To w dużych miastach taka wieś? Współczuję komentarzy, najbardziej an swiecie nei znoszę wpierdzielania się w nieswoje sprawy ![]() A nieistniejący cyc jest piękny , nie wszystko mi się podoba. Inna sprawa, że im większy biust tym większy kłopot i współczuję kilku moim znajomym.---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- tnx, dalej doliny No cóż, bywa, biednemu wiatr w oczy i te sprawy ![]() Dooobre!
|
|
|
|
|
#2279 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to dobrze
![]() może przez to że do weekendu bliżej niż zwykle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() bo choćbym nie wiadomo ile tyła to w cycki nic mi nie idzie
|
||||
|
|
|
#2280 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja tam zawsze powtarzam,że małe jest piękne i grunt,aby zdrowe były!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

bez zadnego problemu

a z pachnięciem cienszko , w ten upał wszystko znika

stanęło mi na 57 i ani grosza w dół
znaczy górę bo dół muszę w 38 

musieli w międzyczasie zaniżyć rozmiarówkę .
ale zaras dostanę swój , bo już widzę jego ścianę

? może jednak lepiej nie
No i nie mogli popracować
padłam
Współczuję Ci, taki fajny jak na miasto widok, parking pod oknem to samo zło, te odpalania samochodów