![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasi niscy TŻ'ci
Cytat:
![]() Babcia wyzsza jest, ma jakos 173-4 cm, wiec widzisz - Twoja niska partnerka moze miec wysokich dziadkow i dzieci urodzi Ci wysokie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#62 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mozesz miec nawet ideal 150 cm, taka to nawet bardziej popularny wybor, bo i tak 170 to duza pani, ale ufnosc, ze ta 170 da Ci dzieci w jakims przedziale wzrostu mnie zadziwia. Rozumiem, ze podobaja Ci sie 170, ale wybierac kobiety pod wzrost, bo dzieci? Ten argument mnie rozwalil.
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Offtopując (nie chce mi się wykopywać wątku o wysokich kobietach) to wczoraj byłam z TŻ w warszawskim zoo. Oczywiście tłumy jak na bazarze
![]() ![]() ![]() Edit: A dzieci to mogą mieć wzrost po dziadkach lub pradziadkach, szukanie partnerki pod wymiarowe dzieci może się słabo skończyć ![]() Edytowane przez Sherminka Czas edycji: 2014-08-11 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Byłam kiedyś z niższym facetem, różnica wynosiła jakieś 2cm. Na co dzień nosiłam raczej płaskie buty, ale na imprezy potrafiłam założyć nawet szpilki, może nie jakieś super wysokie bo niewygodnie by nam się tańczyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co nie? Ale co Ty sie znasz, zazdroscisz tylko (nie wiem czego, wstaw sobie cos) przyszlej matce dzieci Dopplera ![]() Tak z ciekawosci zapytam - facet 15 cm wyzszy jest wygodniejszy z jakiego powodu? Spotykalam sie kieeeeedys z wyzszym chlopakiem, tak o 10-12 cm i bylo mi niewygodnie, niekomfortowo, dziwnie. Takze dlatego pytam ![]() Oczywiscie chodzi mi o cos innego niz mozliwosc wyjscia w szpilach i bycia wtedy rowna z facetem, bo to malo dla mnie istotne. Inne rzeczy prosze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Mnie pasuje taka mala roznica na moja korzysc, czyli facet pare cm nizszy. Tak bylo jak sie poznalismy, potem troche mi sie uroslo, ale nadal roznica jest mala. Bo z takim ponad 10 cm nizszym tez bym nie mogla, tez niewygodnie. Najlepiej byc tak na wysokosci wzroku jeszcze ![]() Wyslane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2014-08-11 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Ludziom starszej daty to jestem w stanie wybaczyć takie uwagi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie mama 175 cm, tata 185 około. Także wstrzeliłam się pomiędzy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Najważniejsze to żeby się dobrze ze sobą czuć, nie ważne kto niższy, wyższy czy równy. Ja zawsze miałam w nosie to co sobie inni pomyślą dlatego nigdy tak nie przywiązywałam wagi do wzrostu.
Co do wzrostu dzieci to nie ma co patrzeć po rodzicach. Moi dziadkowie 160 w kapeluszu, moja mama 176. Na szczęście mi się dostało po rodzicach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Mój facet jest wyższy ode mnie o jakiś 5-6 cm i jakoś nie mam z tym problemu
![]() ![]() Szpilek nie noszę, bo nie lubię i tak wiecznie jestem zabiegana,spóźniona itp. ![]()
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
U mnie na uczelni widywałam taką parę: on malutki , chyba niecałę 170 cm wzrostu, ona wyzsza ode mnie, jakieś 180+ i muszę przyznać , że wyglądali mega, mega uroczo razem. W ogóle z moich obserwacji wynika, że niscy i średniego wzrostu mezczyzni wolą wysokie kobiety, ja mam 180 cm i zawsze podbijają do mnie nizsi/równi, nigdy jacys bardzo wysocy, i dobrze, bo jak wspomniałyście boli kark
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Wiem po swoich dziecku ze obojetny jest wzrost jedynie rodzicow. Ja i rodzina mojego ojca wszyscy jestesmy niscy, moj maz i jego rodzina tez wysocy nie sa, a rodzina mojej mamy i moj brat blizniak sa bardzo wysocy. Moja corka jest za wysoka jak na swoj wiek...i lekarz mi powiedzial ze perfekcyjnie moze byc tak wysoka jak rodzina ze strony matki
![]()
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I chodziło mi również kwestie zdrowotne. Stawy, kości, serce, krążenie a ty oczywiście sobie dopisujesz bóg wie co. Zamiast się chichrać popracuj nad czytaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dopada KAŻDEGO, a nie wysokich. Znam mnóstwo osób poniżej 170 cm, które chorują na to. Czyżbyś zawyżył sobie tą granicę?
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
http://www.insomnia.pl/KR%C3%93CIAKI...w-t660841.html
Tak to wygląda niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Dobra, przeczytałam omijając słowa, których nie rozumiem - wszystkie udziwnione formy przekleństw, jakby nie można było po ludzku napisać, ale to przecież gimbaza, nie wiedzą może o tym - i wniosek jest taki: mały facet poniżej 180 cm nie ma szans na nic i najlepiej jeśli po okresie dojrzewania (czyt. przestał rosnąć) popełni samobójstwo. W sumie ma to sens, jeśli autor tego tekstu jest niski to takie rozwiązanie byłoby rozsądne
![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj ex jak pisałam, był niższy i też wszyscy mieli jakies 'ale'. Co za kraj :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ieka Czas edycji: 2014-08-11 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo, że ktoś ma tatuaże. Albo, że ma piercing na twarzy. Albo, że jakiś dziwny kolor włosów. Albo, że strój wydumany. Trzeba być takim jak wszyscy ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Ja trzy lata bylam z chlopakiem rownym, moze z cm nizszym. Ja mam 173cm wzrostu. Na poczatku mi nie przeszkadzalo, ale potem jakos zaczelam odczuwac dyskomfort. Pamietam, ze jak stalam obok niego, to zawsze jakos tak stawalam, by byc nizsza. A to ugielam noge, a to lekko sie zgarbilam. Zaczynalo mi przeszkadzac, tym bardziej, ze mam w otoczeniu bardzo wysokich mezczyzn. Facet procz niskiego wzrostu byl bardzo drobny i wydawalo mi sie, ze jestem wieksza wszesz tez.
Teraz mam meza dwa metry bez dwoch centow.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.