|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ? ![]() |
|||
Gosia |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 34,38% |
Purblanca |
10 | 31,25% |
Coffe |
7 | 21,88% |
Spinka |
2 | 6,25% |
Koralinka |
1 | 3,13% |
Nowa |
1 | 3,13% |
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |||
Raczkowanie
|
Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październi...
Cytat:
Wielkie gratulacje!!! Super Ja zaręczona chyba od 10 lat ![]() Cytat:
Dzieki za info ![]() Cytat:
Pampersy premium care 1 nie maja wycięcia, ale wtedy ta przednia cześć sie zawija, a sa fajne bo przyjmują luźne kupki i maja ten pasek co widać ze Pielucha pełna ![]() Czy tez tak macie ze nagle w ciazy łatwo Was zawstydzać i od razu czerwone sie robicie? Tez sie tak szybko wzruszacie? Od paru dni oglądam porodówke na TLC i rycze za każdym razem.,.
Skarb 06.09.2014 14:42 2230g 50cm Edytowane przez Laila85 Czas edycji: 2014-08-11 o 18:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Ja już po wizycie, wszystko dobrze, nadal jest chłopiec więc się cieszymy bo w pokoju rakieta powstaje
![]() ![]() Co do pieluch ja kupiłam jedną paczkę 1 to jest od 2 do 5kg teraz do szpitala starczy, a później się zobaczy. Dziś dzwoniła do mnie koleżanka, która urodziła w maju i mówiła,że podrzuci do moich rodziców ubranka z których już wyrósł jej syn. jestem jej ogromnie wdzięczna bo bardzo dużo już ubrań dla siebie od niej dostałam, a teraz jeszcze zostawia mi ciuszki dziecinne. Tak naprawdę nie mogę zbytnio na kogoś innego liczyć, chociaż w na początku czerwca szwagierka urodziła ale teściowa powiedziała, że od nich to nie mogę liczyć, żę dostanę ubranka bo oni mają swoje dziecko i nie będą patrzeć na moje. Któraś pisała ,że teściowa mówiła że dorzuci się do wózka, moja też tak mówiła dopóki nie zaszłam w ciążę, a teraz siedzi cicho, ale za to prababcia zasponsorowała wózek. karolina gratuluję zaręczyn, pamiętam swoje, byłam w lekkim szoku ![]() Gratuluję rozpoczętych tygodni ![]() Gosia lista na 100 się przyda, dzięki. U mnie na SR położne mówily że wolno nam wszystko jeść tylko trzeba obserwować zachowanie dziecka, ja nie wiem czy na początku nie będę jednak ostrożniejsza.
#4173 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Te Wasze listy juz sobie wydrukowalam
![]()
#4174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z jedzeniem nie zamierzam trzymać się diety...ani listy, będę patrzeć jak mała reaguje, wywalę chemię z jedzenia ile da radę i wszystko. Laila85 tak ryczę jak bober ![]() magsik super masz z tymi ubrankami, chociaż ja akurat ubranek mam sporo na początek. Teściowa mówiła miesiąc temu, że się dorzuci, więc może akurat ![]() Edytowane przez CoffeeMonster Czas edycji: 2014-08-11 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze takie pytanko do doświadczonych mam: pamiętacie na ile dni przed porodem odszedł Wam czop śluzowy? Zwłaszcza interesowałby mnie taki nie podbarwiony krwią i wszelkie optymistyczne wieści typu: więcej niż piszą wszędzie (a piszą, że do 2 tygodni),czyli ze 3-4 tygodnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że masz taką koleżankę, jak widać na rodzinę nie zawsze można liczyć ![]() Co do diety, to jak się Łucja urodziła, to przestrzegałam bardzo, bo tak mi położna radziła, a ja się katowałam ![]() Dobrze, że wklejacie swoje listy, bo bym połowy rzeczy nie kupiła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Wiecie co mam taką cichą nadzieję że moja starsza siostra co ma już synka 6-letniego jest w ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec ![]() Pierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 ![]() ![]() Mój Aniołeczku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październi..
Cytat:
Ryczałam i zastanawiałam się co się ze mną dzieje, przecież ja nigdy tak nie reaguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październi..
Cytat:
![]() A wiecie, że już dwie wrześniówki urodziły? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Coffe, dzięki ! ![]() ![]() Mortisha nie strasz :boisie: ! Ciekawe jak u nas szybko się zacznie i która będzie pierwsza ![]() ![]() Laila, ja już nie oglądam TLC, porody, porodówka, urodzone do adopcji, wszędzie, gdzie rodzą się dzieci, we mnie rodzi się tooona łez. Wyje jak bóbr ! Na ostatniej wizycie na porodówce z SR płakałam jak głupia patrząc na wcześniaki i słuchając o porodzie kobiety która opowiadała nam kilka godzin po nim. Emocje biorą górę, płaczę więcej niż zwykle... Kładę się już, mały oczywiście ruchy żółwika albo ślimaczka...Jutro mam wizytę na 16 20, mam nadzieję, że nie dzieje się nic złego. Ale coby nie było, jak nadal będą we mnie niepokoje, nie będę się zastanawiać nad wizytą na oddziale ![]() Dobranoc ! ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Farminko - trzymam kciuki! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4185 | |
Zadomowienie
|
Nie chciałam Was straszyć
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 |
Wtajemniczenie
|
nocnyskowronek na razie moja praca polegała tylko na przebraniu ubranek rozmiarami i kolorami, nastawieniu pralki i rozwieszeniu prania. Zastanawiam się jak zrobić z prasowaniem, bo to już może być bardziej męczące. Mam przeczucie, że powinnam zalegnąć plackiem,a jednocześnie nie mogę uleżeć, bo tyle do zrobienia... Niemniej jedno pranko już schnie, więc w razie wypadku będzie co do torby wrzucić. Oby jednak nastąpiło to za co najmniej 4 tygodnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zadomowienie
|
Tez sie czesto wzruszam
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() Tez jutro mam na 13.30, wiec pozniej zapewne sie odezwe. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4188 |
Rozeznanie
|
Szalejecie Dziewczyny z tymi praniami
![]() ![]() Byłam dzisiaj na zajęciach ze szkoły rodzenia i było o karmieniu piersią. Może się powtórzy, ale napiszę, co zapamiętałam, może się komuś przyda:
Tyle się dowiedziałam dzisiaj, takie jest zdanie mojej położnej. Nie wiem jak inne wypowiadają się w tych kwestiach ![]()
#4189 |
Zadomowienie
|
A co do wrzesniowek ja tam na ich postach nic nie widze, zeby 2 urodzily :/ nie chce mi sie dokladniej szukac.
#4190 |
Zadomowienie
|
Czyli jutro dzień trzymania kciuków
![]() Gosia, PurBlanka, Ever, ktoś jeszcze jutro wizytuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zadomowienie
|
LINE dzieki
![]() ![]()
#4193 |
Rozeznanie
|
Już mi lepiej
![]() ![]()
#4194 |
Zakorzenienie
|
Gemini wysyła maile z numerem śledzenia paczki? Robiłam zamówienie w piątek i cały czas jest w "trakcie realizacji"
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://babyskat.dk/stork-trae-roedt-...ge-p-1974.html Jak sie komus dziecko urodzi, to stawia sie przed domem przy drodze z niebieska lun rozowa chusta lub wstazka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie ciuszki też jeszcze upchnięte w reklamówki, ale jutro planuję je poukładać w komodzie ![]() ![]() ![]() Abrakadabra - dwa razy zamawiałam z Gemini i za każdym razem był mail, że opuściło zamówienie magazyn (tego samego dnia ale wcześniej miałam tez maila z UPS o śledzeniu przesyłki)
02.10.2014 ![]() Edytowane przez nocnyskowronek Czas edycji: 2014-08-11 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Wtajemniczenie
|
abrakatabra do najszybszych oni niestety nie należą. U mnie też sporo czasu zeszło zanim wysłali. Myślę, że jeszcze ze 2-3 dni i będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Zadomowienie
|
Ale tez bym chciala ukladac ciuszki w szafkach a tak to tylko Tz'owi truje, kiedy pokoj skonczy. Ponoc za niecaly miesiac bedzie gotowy
![]() A i dla malej lampke na sciane hello kity kupilam ostatnio przy lataniu po sklepach budowlanych ![]()
#4199 |
Wtajemniczenie
|
ever ja zaczęłam pranie i układanie, łóżeczko skręcone, ale między nami jest miesiąc różnicy w terminach porodu, więc Ty jeszcze spokojnie zdążysz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.