Już niewiele nam zostało, by się cieszyć dzidzią małą ! Wrześniówki 2014 cz. 6 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-11, 21:03   #4711
Mandragorrka
Zakorzenienie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by się cieszyć dzidzią małą ! Wrześniówki 2014 cz. 6

Dziewczyny piękne kąciki pokazujecie a u nas jeszcze nic w tym zakresie nie działamy. Ale rodzę w terminie czyli pod koniec września a więc mam dużo czasu

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:14   #4712
ania9106
Zadomowienie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by się cieszyć dzidzią małą ! Wrześniówki 2014 cz. 6

To ja mam złotego meza: ) u nas jest podział obowiązków. Do tego też zmywa i gotuje ja to mam szczęście:p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:25   #4713
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
To ja mam złotego meza: ) u nas jest podział obowiązków. Do tego też zmywa i gotuje ja to mam szczęście:p

a ja narzeczonego gotuje, (duzo lepiej niz ja) zmywa,odkurza,myje podlogi,okna,sprząta i prasuje ogolnie robi wszystko

chyba mam hemoroidy

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:26   #4714
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Mój "mąż" też jakiś ozłocony się zrobił :P Ja mieszkam z nim od miesiąca i tylko 2 razy posprzątałam cały dom a on to robi praktycznie na co dzień,gdzie to leń patentowany jakich mało i myślałam,że on będzie mi zostawiać czarną robotę a do tego dzisiaj o 5 rano mnie zaskoczył jak wstał szybko i zaczął prasować sobie spodnie i nawet mnie nie zapytał jak to się robi szaaał... Ale mi dobrze będąc takim leniem,bo pozostaje mi tylko mycie garów,obiad i odpoczynek,tak to ja mogę

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:37   #4715
NATALUSIA14
Rozeznanie

My po wizycie. Sladowa ilością białka w moczu gin.nie kazał się przejmować, to dość popularne w tym okresie ciąży.
Miałam jak co wizyta usg,malutka rośnie cudnie, w 35 tyg. Waży 2850!
U mnie szyjka zamknięta, rozwarcie 0,5 cm,brzuch miękki.
Dziękuję dziewczyną które trzymały kciuki za wizytę.

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:38   #4716
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Nadrobiłam, ale nie będę odpowiadać każdej z osobna (wybaczcie )

Asia jaki Ty masz śliczny brzuszek!

Kąciki piękne dla Maluszków

Zapomniałam przedtem napisać, że wyniki posiewu GBS ujemny, więc obędzie się bez antybiotyku

Śniło mi się dzisiaj, że Ekaterina urodziła córeczkę i że Niestabilna chciała przyjać do siebie Małgosię, ale ta się nie odzywała
Ja to mam porypane sny...
A co do nocnych przygód, to zazwyczaj wstawałam raz ok. 3.30 na siku i później dopiero po 6 jak wstawałam. A teraz idę ok północy, później po 2, ok 5, no i jak wstanę.
Oprócz tego w nocy małż kopnął mnie delikatnie kolanem w brzuch, prawie nie poczułam, ale on narobił takiej paniki, że mnie obudził na dobre...

Siostra przywiozła mi dzisiaj pięknego aniołka do powieszania na ścianie. Jak zrobię zdjęcie to Wam wrzucę

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Dziewczyny jak macie jakieś linki do fajnych pościeli w rozmiarze 120x90 to wrzućcie tu
Muszę kupić drugą, a nie mogę się na nic zdecydować... Zależy mi na czymś delikatnym w jakimś beżowym kolorze, coś neutralnego... Ciężko jest znaleźć w tym rozmiarze
To dobrze że dziewczynkę jednak a nie chłopca
Ja co godzine mam inne sny ale bardzo ciekawe

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:40   #4717
ania9106
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
My po wizycie. Sladowa ilością białka w moczu gin.nie kazał się przejmować, to dość popularne w tym okresie ciąży.

Brawo za wizytę piękna waga: *
To szyjka zamknięta czy z małym rozwarciem?

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:41   #4718
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

Gratki

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-08-11, 21:42   #4719
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Natalusia za wizytę
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:47   #4720
NATALUSIA14
Rozeznanie

Wszystkim dziewczyną które jutro wizutuja życzę powodzenia;-)
Wpaula piękne literki tez musze się wreszcie na jakieś zdecydować i zamówić. ,bo okres oczekiwania jest dość długi.

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:49   #4721
Latte88
Zakorzenienie

Natalko gratuluję udanej wizyty dobrze, że to białko to nic poważnego.
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:52   #4722
evelina33
Raczkowanie

Natalusia, za wiztę
Dziewczyny dzięki za wsparcie
Mój mąż też sprząta, jednak nie gotuje My mieszkamy z teściową, więc ona gotuje jemu (bo gotuje dla teścia i szwagra) a ja gotuję sobie (dieta). Chociaż nie powiem, kanapki robi pyszne Niestety normalnie może i by gotował coś tam, ale ze względu na dietę to tylko ja mam wyczucie

Właśnie dzwoniła koleżanka z byłej pracy i mnie pocieszyła, że franca która spowodowała moje odejcie z pracy odeszła a kierowniczką została koleżanka. Aż chce mi się do nich wrócić Tylko co ja zrobię z Jasiem? :P
evelina33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 22:01   #4723
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelina33 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki Najważniejsze to jest myśleć pozytywnie Cały czas się bałam, a to zajście w ciążę, a to kręgosłup czy dam radę, ale dam bo muszę i chcę
Dlatego już nie mam wyrzutów sumienia, że będę jakąś gorszą mamą bo nie rodzę naturalnie. Wiem, że to by było najlepsze dla Jaśka, ale mam nadzieję, że poród zacznie się wcześniej i to on da znać że jest gotowy do wyjścia i zrobią cesarkę przed tym 10.09. Martwią mnie tylko moje cukry i mam nadzieję, że nie będą miały jakoś wpływu na niego, jednak też o tym nie chce myśleć bo się podświadomie denerwuję i cukry się podnoszą.

Meta jak się denerwujesz, to pojedź na ip ię powiedz co i jak. Mają obowiązek zrobić ci ktg ;*
ja przepraszam bardzo ale jak czytam takie za przeproszeniem pierdoły to nóż mi sie w kieszeni otwiera -serio
gorsza mama bo co?
serio musisz powielac tak głupie i beznadzijne stereotypy?
cc, sn jeden pies tak szczerze !!!!
żadne z tych dwóch rzeczy tak sam kp czy mm ni epowoduja ze sie jest lepsza badz gorsza matką serio
wbij sobie do głowy z ebedziesz najlepsza mama na świecie dla swojego dziecka i jemu naprawde obojetne jetst jak go urodzisz ...najwazniejsza jest miłośc , opieka i wychowanie go

PS rodziłam naturalnie i wcal enei uwazam ze czyn mni eto lepsza od tych co rodziły cc-co za w ogóle za myslenie

Cytat:

brawo za wizyte, no i waga piekna
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 22:26   #4724
evelina33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ja przepraszam bardzo ale jak czytam takie za przeproszeniem pierdoły to nóż mi sie w kieszeni otwiera -serio
gorsza mama bo co?
serio musisz powielac tak głupie i beznadzijne stereotypy?
cc, sn jeden pies tak szczerze !!!!
żadne z tych dwóch rzeczy tak sam kp czy mm ni epowoduja ze sie jest lepsza badz gorsza matką serio
wbij sobie do głowy z ebedziesz najlepsza mama na świecie dla swojego dziecka i jemu naprawde obojetne jetst jak go urodzisz ...najwazniejsza jest miłośc , opieka i wychowanie go

PS rodziłam naturalnie i wcal enei uwazam ze czyn mni eto lepsza od tych co rodziły cc-co za w ogóle za myslenie
:
Ja nie uważam, że którakolwiek z mam jest gorsza co miała cesarkę. Myślę tak o sobie czasami jak mam zły dzień, że jednak ten dzidziuś będzie wyciągnięty ze mnie, a nie da sam sygnału, że jest gotowy do wyjścia, jak to powinno być. Mój lekarz jest zwolennikiem poródów sn i dlatego jakoś mnie tak nasżo, ale ortopeda powiedział, że Mamusia musi być w pełni sprawna, a zważywszy na to że później mnie czeka konsultacja neurochirurgina i być może operacja, ale to już odległy temat i nie myślę o tym. W pewien sposób czuję się samolubna, ale ja też muszę Jaśka wychować, a nie bać się że nie wiem czy dam radę

Będzie dobrze i tak też myślę! Tyle przeszłam, to cc nie jest mi straszne
Stary 2014-08-11, 22:40   #4725
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie uważam, że którakolwiek z mam jest gorsza co miała cesarkę. Myślę tak o sobie czasami jak mam zły dzień, że jednak ten dzidziuś będzie wyciągnięty ze mnie, a nie da sam sygnału, że jest gotowy do wyjścia, jak to powinno być. Mój lekarz jest zwolennikiem poródów sn i dlatego jakoś mnie tak nasżo, ale ortopeda powiedział, że Mamusia musi być w pełni sprawna, a zważywszy na to że później mnie czeka konsultacja neurochirurgina i być może operacja, ale to już odległy temat i nie myślę o tym. W pewien sposób czuję się samolubna, ale ja też muszę Jaśka wychować, a nie bać się że nie wiem czy dam radę

Będzie dobrze i tak też myślę! Tyle przeszłam, to cc nie jest mi straszne

no własnie o to chodzi ze absolutni enie mozesz tak myslec , popatrz ile juz zrobiłas dla maleństwa, wszytki ebadania, starania itd
bedziesz świetna mamą i tyle
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 22:43   #4726
Misstic
Wtajemniczenie

Carola, Martyna, Natalusia gratki za wizyte

Natalusia i Wpaula super kaciki dla maluszkow strasznie mi sie podobaja te literki, szkoda, ze nie mam gdzie ich przykleic u siebie

Paulinka te kieliszki to napewno na szczescie bardzo sie ciesze ze rodzice i tescie tak fajnie zareagowali na wasze zareczyny i swietnie ze wyniki sie poprawily

Asiu sliczny brzuszek

Nie wiem czy odpisalam na wszystko, sporo tego bylo wiec jak kogos pominelam to przepraszam

Zgaga mnie dzisiaj wykonczy a tak poza tym to dzien nudno minal (a mowilam ze bede marudzic hehe ) bylismy na zakupach i kasa poszla.. nic czlowiek nie kupi a tyle pieniedzy zostawia. Ale na koniec tygodnia robie fasolke po bretonsku mniam

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 22:57   #4727
slodziatek
Rozeznanie

Cytat:
Nosz kur... Dee zjadlam brzoskwinie i cukier 153 no masakra jakaś a mowia że owoce zdrowe sa, już nie zjem żadnego owoca do porodu!!

No nie powiem, że było łatwo, ale sie udało I to się liczy Już się nie mogę doczekać
Bo brzoskwinie mają wysoki IG więc je sobie odpuść. Maliny, borówki, jagody... wszystko co ma niskie indeksy.
Stary 2014-08-11, 23:05   #4728
Ana***
Zakorzenienie

Nadrobiłam
poszalałyście

Po pierwsze piękne kąciki!!!!

aisa też kupiliśmy tą lampę kwiatek

Po drugie cudowne brzuszki

Co do fb to mi też nie przeszkadzają zdjęcia, generalnie zgadzam się z tym co napisała zdaje się Misstic

No i gratuluję wizyt!

Niestabilna doczytałam, że byłaś w szpitalu. Dobrze, ze wszystko dobrze się skończyło

Denaris witaj w domu!!

Agnes jeszcze chwilka i Wy do domku pójdziecie

to chyba tak w skrócie

-

A u mnie... tak jak zdążyłam już napisać w k.
Skopiuję a co

Cóż znowu miałam skurcze... bałam się bardzo bo pojawił się też ból w plecach... myślałam, że się zaczęło. Było to w czwartek, a w piątek sytuacja się powtórzyła. Nospa, spasmolina nie działały... Na szczęście przypomniało mi się, że skurcze i poród nawet może powodować infekcja. No i zaczęłam brać takie dawki uroseptu jak kiedyś i dołączyłam też globulki dopochwowe na infekcję, bo też mnie coś drażniło... iiii skurcze przeszły... szok! W sumie to nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy wina nerek czy infekcja. Dom już był postawiony do pionu! Skurcze co 10min od 15 do 19 pierwszego dnia, a drugiego od 15 do 22 pff

Dzisiaj miałam wizytę i na szczęście szyjka nie ucierpiała (choć badał mnie inny lekarz)
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 23:12   #4729
slodziatek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
dokladnie ja od wczoraj jem czekolade milke i nie moge sie opamietac a ogolnie slodyczy nie jadam... i co ja mam zrobic???
ech od jutra bede grzeczna

Odebralam wyniki krwi,zelazo pomoglo,hematokryt mi skoczyl w gore
to może zamiast się męczyć spróbuj kremu czekoladowego bez cukru? smakuje zupełnie jak nutella, a ma nieporównywalnie mniej kalorii. Przepis na moim blogu znajdziesz.

Evelina tobie też się może spodobać bo wersja oczywiście bezpieczna dla słodkiej mamy/
Stary 2014-08-11, 23:31   #4730
evelina33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez slodziatek Pokaż wiadomość
to może zamiast się męczyć spróbuj kremu czekoladowego bez cukru? smakuje zupełnie jak nutella, a ma nieporównywalnie mniej kalorii. Przepis na moim blogu znajdziesz.

Evelina tobie też się może spodobać bo wersja oczywiście bezpieczna dla słodkiej mamy/
Już widziałam twój krem słodziutki A z tą brzoskwinią to nie wiedziałam :/ Jakiś czas temu zjadłam z kisielem i było ok, więc się strasznie zdziwiłam

Masz może gdzieś taką tabelkę z tymi indekasmi?
Stary 2014-08-11, 23:39   #4731
bezaczek7
Zakorzenienie

ciężko znaleźć 120x90 czy że beżowe?
ja brałam tu: http://allegro.pl/3el-komplet-poscie...454733934.html niebieska drabinka, jest też z prześcieradłem zestaw http://allegro.pl/okazja-3el-komplet...481983203.html . jakaś typowo beżowa czy w kropki np to faktycznie może być trochę ciężko. może jakąś krawcową by wynająć i kupic materiał? tylko ciekawe ile to wyjdzie

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Nadrobiłam, ale nie będę odpowiadać każdej z osobna (wybaczcie )

Asia jaki Ty masz śliczny brzuszek!

Kąciki piękne dla Maluszków

Zapomniałam przedtem napisać, że wyniki posiewu GBS ujemny, więc obędzie się bez antybiotyku

Śniło mi się dzisiaj, że Ekaterina urodziła córeczkę i że Niestabilna chciała przyjać do siebie Małgosię, ale ta się nie odzywała
Ja to mam porypane sny...
A co do nocnych przygód, to zazwyczaj wstawałam raz ok. 3.30 na siku i później dopiero po 6 jak wstawałam. A teraz idę ok północy, później po 2, ok 5, no i jak wstanę.
Oprócz tego w nocy małż kopnął mnie delikatnie kolanem w brzuch, prawie nie poczułam, ale on narobił takiej paniki, że mnie obudził na dobre...

Siostra przywiozła mi dzisiaj pięknego aniołka do powieszania na ścianie. Jak zrobię zdjęcie to Wam wrzucę

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Dziewczyny jak macie jakieś linki do fajnych pościeli w rozmiarze 120x90 to wrzućcie tu
Muszę kupić drugą, a nie mogę się na nic zdecydować... Zależy mi na czymś delikatnym w jakimś beżowym kolorze, coś neutralnego... Ciężko jest znaleźć w tym rozmiarze
no, jak zwykle kwadracika nie zaznaczyłam
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 23:46   #4732
slodziatek
Rozeznanie

Cytat:
Już widziałam twój krem słodziutki A z tą brzoskwinią to nie wiedziałam :/ Jakiś czas temu zjadłam z kisielem i było ok, więc się strasznie zdziwiłam

Masz może gdzieś taką tabelkę z tymi indekasmi?
http://dietamm.com/indeks-glikemiczny
Stary 2014-08-12, 00:21   #4733
elffirka
Rozeznanie

Dobry wieczór...
Byliśmy dzisiaj po blat do kuchni, wzięlam taki jakby piasek na plaży do tego listwy i baterię do zlewu bo zlew mamy...
Potem pojechaliśmy do mojej macochy bo wróciła od swoich dzieci z Anglii i Oni podali dla naszego Maluszka ciuszki... Siostra kupiła zestaw z h&m z napisem I love mum&dad a brat z bratową resztę... Kurcze nie spodziewałam się... A siostra jeszcze coś nakupowała ale chciała mi sama dać bo przyjechała na 3 tygodnie ale usnęła po podróży to nie czekaliśmy... Widziałam że na pewno jakas karuzelkę z fishera albo nie wiem co to było dokładnie... A ten zestaw z koszulą w kratę to jak znalazł na grudzień bo idziemy do kuzynki na wesele z Małym bo chyba będę się bała Go zostawić ale jeszcze nie wiem... Dokupimy mu tylko jakąś marynarkę bo to zima będzie a no i muszkę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_2793.jpg (131,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2792.jpg (135,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2791.jpg (140,8 KB, 26 załadowań)
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 01:43   #4734
bezaczek7
Zakorzenienie

a ja mam pytanie o karuzelki. u większości chyba widziałam, że macie do łóżeczek doczepione. podajcie proszę jakiej firmy. my dostaliśmy używaną, ale góra ta co się na cztery rozchodzi chyba coś odłamane, bo zaczepić tego nie potrafię, i tylko ta okrągła grająca część by była podwieszona plus ewentualnie jakaś maskotka, ale lepiej chyba jak więcej tego wisi, nie? bardziej przyciąga wzrok.

i takie trochę techniczne pytanie: od kiedy planujecie puszczać maluszkom? od razu, bo muzyczka, czy później trochę jak już się będzie interesować co to się rusza? jak dużo/często planujecie to puszczać?

dobrej nocy
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 05:39   #4735
Konto usunięte

Dzień dobry :P
Znowu wczesna pobudka, ale przynajmniej nie wstawalam w nocy.
Coś słabo pisalyscie, widzę nie było naszych późno-wieczornych gadul i nie mam co czytać...

Karuzeli nie mam jeszcze, kupię chyba po porodzie bo liczę że ktoś coś przyniesie

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty

---------- Dopisano o 05:39 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ----------

Elfirka śliczne ciuszki
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 05:48   #4736
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Dobry wieczór...
Byliśmy dzisiaj po blat do kuchni, wzięlam taki jakby piasek na plaży do tego listwy i baterię do zlewu bo zlew mamy...
Potem pojechaliśmy do mojej macochy bo wróciła od swoich dzieci z Anglii i Oni podali dla naszego Maluszka ciuszki... Siostra kupiła zestaw z h&m z napisem I love mum&dad a brat z bratową resztę... Kurcze nie spodziewałam się... A siostra jeszcze coś nakupowała ale chciała mi sama dać bo przyjechała na 3 tygodnie ale usnęła po podróży to nie czekaliśmy... Widziałam że na pewno jakas karuzelkę z fishera albo nie wiem co to było dokładnie... A ten zestaw z koszulą w kratę to jak znalazł na grudzień bo idziemy do kuzynki na wesele z Małym bo chyba będę się bała Go zostawić ale jeszcze nie wiem... Dokupimy mu tylko jakąś marynarkę bo to zima będzie a no i muszkę...
fajniutkie ubranka

Ehh znowu wstałam tak wcześnie,bo byłam strasznie głodna.... i skończy się tak jak wczoraj,że zjem,pójdę dalej spać i będzie ciężko mi się dobudzić... Już myślałam,że wilczy głód dawno mi minął

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 06:11   #4737
Konto usunięte

Mecia Ja też zeżarłam gofra, poczytałam forum i spróbuję sobie jeszcze usnąć na jakieś 2h co by w dzień nie być taka nietomna
Stary 2014-08-12, 07:02   #4738
Marcella_
Raczkowanie

nie śpie już od 5.30 ale nie jest źle bo niektóre nie śpią wcale pod koniec ciąży wczoraj wieczorem tak bolało mnie spojenie łonowe że chodzić nie mogłam nie wiem co sie dzieje dzisiaj ide do lekarza wiec powiem mu o tym. Wczoraj spakowałam torbe do szpitala ale mam nadzieje ze za szybko tam nie bede musiala jechac
Stary 2014-08-12, 07:16   #4739
ZygaEffka
Zadomowienie

Co za wieczor wczoraj mialam ...
Zadzwonila Mama i dziwnie zze mna rozmawiala , ze mam z nia jechac po jakas bluzke , powiedzialam jej ze nie mogę we wtorek ale w srode już tak bo mamy już z tzz plany do poludnia , kazala mi dac mojego meza o telefonu i on tez dziwnie z nia rozmawial i powiedzial na koncu "ok pojade sam " wkurzylam się bo nie chcial mi powiedziec w ogole o co chodzi , zdenerwowalam się strasznie bo od rana mialam nie ciekawe cisnienie i zbijalam je czym się dalo , no i wieczorem znow po tej akcji mialam takie ze szok 155 /111 myslalam ze padne , zadzwonilam do Mamy i ja opr. Ze ja mam takie cisnienie a oni mi nie chca powiedziec cco się i komu stalo , bylam pewna ze z tata cos.. Siedzialam i ryczalam .. W koncu dostalam smsa od Mamy ze będę miec jutro niespodzianke .. Zadzwonilam i się okazalo ze będę miec "baby shower ". Baloniki i te sprawy.. Więc teraz musze udawax ze nic nie wiem .. No i mam wyrzuty sumienia ale jak się nie umie robic niespodzianki to nie moja wina ;/ a ja wyczuewam na odleglosc konspiracje..
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 07:47   #4740
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Co za wieczor wczoraj mialam ...
Zadzwonila Mama i dziwnie zze mna rozmawiala , ze mam z nia jechac po jakas bluzke , powiedzialam jej ze nie mogę we wtorek ale w srode już tak bo mamy już z tzz plany do poludnia , kazala mi dac mojego meza o telefonu i on tez dziwnie z nia rozmawial i powiedzial na koncu "ok pojade sam " wkurzylam się bo nie chcial mi powiedziec w ogole o co chodzi , zdenerwowalam się strasznie bo od rana mialam nie ciekawe cisnienie i zbijalam je czym się dalo , no i wieczorem znow po tej akcji mialam takie ze szok 155 /111 myslalam ze padne , zadzwonilam do Mamy i ja opr. Ze ja mam takie cisnienie a oni mi nie chca powiedziec cco się i komu stalo , bylam pewna ze z tata cos.. Siedzialam i ryczalam .. W koncu dostalam smsa od Mamy ze będę miec jutro niespodzianke .. Zadzwonilam i się okazalo ze będę miec "baby shower ". Baloniki i te sprawy.. Więc teraz musze udawax ze nic nie wiem .. No i mam wyrzuty sumienia ale jak się nie umie robic niespodzianki to nie moja wina ;/ a ja wyczuewam na odleglosc konspiracje..
Ale super

Witam

Obniżają się wam brzuchy ?
Bo ja mam dziwne wrażenie żemój leci w dół

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości