Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-12, 09:28   #1831
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Orientuję się któraś ile trzeba liczyć za garnitur w lazarze?
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 09:38   #1832
Robusta
Wtajemniczenie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

My też mamy granatowy i zastanawiam się jaki krawat dla TŻ ?

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 09:43   #1833
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Mój zdecydował się na granatową muszkę ale jeżeli byłby krawat to brał pod uwagę biały.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 10:19   #1834
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Moich. Od lat jesteśmy skłóceni i rodzice nie chcą naprawić relacji. Ja stawałam na głowie, żeby cokolwiek zrozumieli, ale to było bez sensu. Nawet wnuczka nic nie zmieniła, a myślałam, że chociaż ze względu na nią coś zmienią. Ogólnie są toksyczni i bardzo sztywni w myśleniu, nie dopuszczają innej wersji niż ich przyjęta.
przykro mi

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
[/COLOR]na ile przed ślubem wysyłacie zawiadomienia o ślubie znajomym ?
poniewaz to okres wakacji to dawalam czesc 2 miesiace przeed czesc 1,5 miesiaca przsed

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj u kucharza. Nasze menu:
o moj bozeeeeeeeeeee
wy tyle zjecie? strasznie duzo jedzenia wam zosatnie
tylko siedziec przy stole i jesc

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

ekstra babcia
no babcie mam mega
nie raz z tż padalismy ze smiechu jak nam swoje teksty gadala rodzice tż przyjechali do moich no i tak sie zlozylo ze babcia byla, i cos tam siedza gadaja a rodzice tż ze trzeba to zlatwic tamto, i ze tak malo czasu, ze pod koneic moga wyjsc jakies problemy i generalnie sie juz stresowali a babcia siedzi cicho słucha popija herbatkę w filiżance z paluszkiem w górze i mówi: to są błahostki, oby żadne z nich sraczki przed seksem nie dostało
wszyscy w śmiech, a babcia: albo gorzej, jak im sie za chce w czasie wesela
a jak bylismy na sali dogadywac z managerem to babcia do neigo: a pan bedzie na weselu cala noc? menager: bede, babcia: to ja sobie zamawiam z panem taniec koleś zdębiał

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 10:29   #1835
domar123
Raczkowanie

Martwię się pogodą.. Zostało 10 dni (jak już wspominałam) no i patrzę na pogodę, a tu 16 stopni wg tvn, 23 i deszcz wg polsatu.. A jak będzie 16? Ja nie mam nic na siebie.. Kupić coś? Do tego mam złamany paznokieć i o 11 będę dzwonić do kosmetyczki.. Złamał się tak daleko że nie odrośnie mi do wesela.. Da się coś z tym zrobić?

cude
No i jak na tym Thassos było?
bardorja
Ale babcia

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 10:35   #1836
201803090921
Konto usunięte

Ja mam coraz większą ochotę kopnąć w d**ę niektórych kuzynów, którzy pomimo moich prób dodzwonienia się i ponagleń przez resztę rodziny (np.ich rodziców) nie byli łaskawi odezwać się i potwierdzić (zasadniczo mam coraz większą nadzieję, że odmówią ). Termin potw.upłynął z końcem lipca, więc do jasnej cholery można było się ogarnąć i dać znać - a tu totalna zlewka.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 10:39   #1837
cornflower_girl
Zakorzenienie

An Piękne buty, a za taką cenę - świetny zakup

re_nata Niedobrze, ze goście odmawiają Rozumiem Cię doskonale, nam też odpadli nawet w dniu wesela. Niestety nie masz na to wpływu, jedyne co możesz - cieszyć się najpiękniejszym dniem

Must Zazdraszczam - bardzo oryginalne miejsce na podróż poślubną - wygrzejecie się

say Radziłabym Ci poczekać na podróż marzeń. My tak robimy - teraz odpoczywaliśmy w PL, a marzy nam się Argentyna (bo wiem, że potem będzie ciężko tam pojechać, jak rodzina się powiększy).

Glodomorek Trudna decyzja z zaproszeniem i błogosławieństwem, ale rozumiem Cię. Czasami takie odseparowanie bardziej uświadamia toksyczność zachowania. A odnośnie księdza - zawsze można poszukać spoza parafii, niektóry są bardziej wyrozumiali dla młodych par.

TysiaBB1989 Zawiadomienia znajomi rozsyłali zwykle miesiąc, 1,5 msc przed. A z zaproszeniami - może pomoże strategiczne podejście - ze znajomymi umawiacie się większą grupą, resztę wyślecie pocztą.

Le_lena Powodzenia z zaproszeniami, dacie radę

madziara889 Ale dziwnie rozumiana duma... Menu bardzo bogate i różnorodne. Tylko pytanie - czy goście się nie przejedzą? Mój znajomy, który ma nieograniczoną pojemność żołądka był na podobnym weselu i nie dawał rady z jedzeniem

domar123 Super, że udało się z dziewczynką z kwiatkami

Na paznokieć żel lub coś w stylu akrylu/ tipsa.

cude Jak się udała podróż?

Robusta Krawat był w kolorze srebrny - średni popiel. Bardzo ładnie wygląda to przy granatowym garniaku.

Bardorja Twoja babcia jest niesamowita

Sziket A kiedy musicie potwierdzić restauracji? Niestety moje doświadczenie jest takie, że dla gości termin potwierdzeń na miesiąc- 2 tyg przed jest optymalny

Nasza podróż dość udana. Zakochaliśmy się w Zamku Książ, trochę marzy nam się nawet drugi plener tam. [Proszę nie cytować: w trakcie podróży dowiedzieliśmy się, że zmarła ukochana babcia TŻ-ta i wracaliśmy na pogrzeb].

Co do plenerów ślubnych, w niedzielę zwiedzaliśmy jeden ze śląskich zamków i było zatrzęsienie sesji zdjęciowych. Głupia sprawa, bo jedna z młodych par liczyła na widowiskowe zdjęcie na schodach, a tu pani przewodniczka przegania tymi schodami ogromna grupę turystów, z których nie wszyscy zachowują się stosownie do miejsca. Na placu przed pałacem spotkały się trzy pary, jedna foci przed wejściem, druga dosiada kamiennego lwa, trzecia wygina się przy balustradzie. A wokoło tłumy turystów. Najgorsze, że te pary musiały zapłacić za możliwość fotografowania w obiekcie, a wcale nie miały zagwarantowanych kadrów bez turystów. Jeśli marzycie o plenerze w zabytkowym obiekcie, lepiej robić go w tygodniu.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 10:44   #1838
tinyheart
Rozeznanie

corn- bardzo mi przykro

Ciekawie z tymi plenerami. Rozumiem, że taki plener na zamku to coś ale sądziłabym, że większość decydujących się na niego par mieszka w pobliżu i przyjechałaby właśnie w tyg. Chociaż teraz w wakacje to i w tygodniu może być ruch... Ale w ten sposób może trafi im się jakieś zdjęcie z śmiesznie wyglądającym turystą w tle i będzie śmiesznie :P

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 10:46   #1839
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Sziket A kiedy musicie potwierdzić restauracji? Niestety moje doświadczenie jest takie, że dla gości termin potwierdzeń na miesiąc- 2 tyg przed jest optymalny
Dwa tygodnie przed weselem, ale chodzi mi w tym momencie o zamówienie tortu i kupno wódki. Poza tym wiesz, czym innym jest danie jakiegokolwiek info, że np.ktoś potrzebuje więcej czasu do namysłu, a czym innym totalne ignorowanie i zero kontaktu To mnie wkurza najbardziej.
Stary 2014-08-12, 10:48   #1840
Anesthesia
Wtajemniczenie

Madziara, bogate menu Co gorsza, ja też mam aż 4 kolacje poza obiadem i nie wiem, kiedy to zmieszczę czasowo

Przemiła pani od której wczoraj kupiłam buty już mi je wysłała, dziś o 8 rano, więc mam nadzieję, że dojdą jutro, ew. w czwartek

Kupiłyśmy też z mamą pasek do garniaka dla taty oraz 2 parasole - obydwa czarne, jeden dla rodziców, drugi dla nas Chciałam przezroczysty dla nas, ale stwierdziłam, że nie ma co cudować, bierzemy czarny, bo najtaniej, i tak nie mam w planach użycia
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:01   #1841
Glodomorek
Zakorzenienie

Księdza do błogosławieństwa mam swojego, tylko obawiam się że w parafii "za użyczenie kościoła" mogą zawołać sporo. Coś planujemy dać, ale nie 500zł, gdzie jeszcze dochodzą dekoracje, organista, kościelny. Muszę pogadać z proboszczem i nie wiem czy iść wcześniej czy przy okazji spisywania protokołu popytać o to.

cornflower_girl
, Zamek Książ cudowny, miałam tam studniówkę. A w ogrodach będziecie mieć świetne zdjęcia.
Przykro, że musieliście wcześniej wracać.
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:02   #1842
re_nata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Hej! Wczoraj byliśmy u florystki i załatwiliśmy, że będzie mogła nam dziewczynka sypać kwiatki Tak bardzo się cieszymy Wczoraj też zaczęliśmy kleić naklejki na butelki. Idzie ciężko Tyle rzeczy jeszcze do ogarnięcia a tu zostało tylko 10 dni!!!!!!!!

re_nata
Ludzie niestety nie zdają sobie sprawy z tego że teraz wesela nie są w domu czy w remizie.. Niestety. Z tym właśnie musimy się użerać, z niezdecydowanymi gośćmi..
Z tymi naklejkami to czasochłonna praca, ja chyba przez 3 dni to robiłam. Odkleić starą, nakleić nową i zawiązać kokardkę, eh ale jak teraz ładnie to wygląda
Tylko,że to osoby z rodziny, która organizowała wesele 2 lata temu więc wiedzą jak to wygląda
Cytat:
Byłam wczoraj u kucharza. Nasze menu:
Nic tylko siedzieć i egojeść, na pewno każdy znajdzie dla siebie coś dobr
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
skąd ja to znam ! dziś pojechhaliśmy potwierdzic oficjalnie liczbe gosci, noto musialam jeszcze sama zadzwonic do dwoch osób, ktore mi odmowily. jakbym nie zadzwoniła to nikt by sie nie połaskawił dać znać. masakra ci ludzie są tacy tępi ze brak słów..
coś mi się wydaje,że i tak pewnie jeszcze ktoś nie przyjdzie
Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Martwię się pogodą.. Zostało 10 dni (jak już wspominałam) no i patrzę na pogodę, a tu 16 stopni wg tvn, 23 i deszcz wg polsatu.. A jak będzie 16? Ja nie mam nic na siebie.. Kupić coś? Do tego mam złamany paznokieć i o 11 będę dzwonić do kosmetyczki.. Złamał się tak daleko że nie odrośnie mi do wesela.. Da się coś z tym zrobić?
Ale paznokieć całkiem złamany?
ja już tydzień mam pękniętego do połowy w połowie palca, gdy się zapisywałam na paznokcie, to mi pani jakimś akrylem coś porobiła,żeby dalej nie pękał, ale dużo to nie pomogło. i tak chodzę z zawiniętym w plaster i oby do czwartku wytrzymał.

A ja zamiast zajmować się przygotowaniami leżę w łóżku i umieram.... i tylko się cieszę,żę mam teraz@, a nie w dniu ślubu
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:05   #1843
domar123
Raczkowanie

re_nata
To jak wiedza jak to wygląda to powinni się odezwać wcześniej..
Ale ile radości przy naklejaniu Wczoraj zrobiliśmy tylko 8 butelek
Paznokieć wisi.. Jakbym pociągnęła to bym oderwała.. Nie wiem czy da się coś z tym zrobić. Dzwonię

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Stary 2014-08-12, 11:18   #1844
say-hello
Zakorzenienie

Corn, bardzo mi przykro
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:36   #1845
Buczorek
Raczkowanie

Dziewczynki, w umowach z fotografem jaki macie wpisany czas oczekiwania na zdjęcia?
Stary 2014-08-12, 11:40   #1846
cude
Zadomowienie

domar, chyba doklejają tipsy jak trzeba.

corn, Argentyna, Meksyk, Indie to moje marzenia Może kiedyś się uda. Co do powrotu, niestety tak czasem bywa, radość przeplata się ze smutkami.

Polecam wycieczkę na Thassos, jeśli ktoś chce odpocząć i trochę się ponudzić na pięknych plażach, oliwnych gajach oraz fanom ruin

Sziket, co do wódki i tortu. Wychodziłam z założenia, że wódka się nie zmarnuje Tort można pokroić na mniejsze kawałki, goście nawet nie przyuważą, a jest to jakieś pole do manewru dla liczby gości.

Nie ma wody, więc nie ma kąpieli i prania. A mamy urlopik wspólny do końca tygodnia i chcieliśmy jeszcze gdzieś się wybrać, np. pod namiot, ale ta pogoda.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Buczorek, tydzień, ale on nie zdążył, a my akurat lecieliśmy w podróż, więc bez różnicy. Wczoraj wysłał nam płyty, ale do galerii już nie zdążył wrzucić :| A wszyscy tak sie dopytują i ja sama jestem ciekawa
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:43   #1847
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
My mamy czarną muchę, bo czarne buty i czarny pasek.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:44   #1848
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Dziewczynki, w umowach z fotografem jaki macie wpisany czas oczekiwania na zdjęcia?
fotograf do 2 tyg po slubie a kamerzysta do 4 tyg po slubie

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:47   #1849
Godzia_13
Raczkowanie

docik10

mi też się wydaje, że do szarego garnituru lepiej pasują kolorowe dodatki u nas od początku było nastawienie, że szuakmy garniaka w szarościach bo Tż najlepiej się czuje w tym kolorze
wybraliśmy grafitowy, koniec konców był to strzał w 10, Tżcik super się prezentował
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4740 kopiuj _1842x2800.jpg (197,0 KB, 147 załadowań)
Stary 2014-08-12, 11:49   #1850
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
docik10

mi też się wydaje, że do szarego garnituru lepiej pasują kolorowe dodatki u nas od początku było nastawienie, że szuakmy garniaka w szarościach bo Tż najlepiej się czuje w tym kolorze
wybraliśmy grafitowy, koniec konców był to strzał w 10, Tżcik super się prezentował
To prawda, super wyglądał
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:49   #1851
olilina
Zakorzenienie

ja mam maksymalny termin - 3 miesiące licząc od daty pleneru
olilina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:53   #1852
Godzia_13
Raczkowanie

Cytat:

my mieliśmy wpisane 1,5 miesiąca (zdjecia i film) ale przeciagneło się u nas do 2 m-cy (jakiś pilny wyjazd fotografa)
Stary 2014-08-12, 11:56   #1853
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
My mamy czarną muchę, bo czarne buty i czarny pasek.

U nas będzie czarny garnitur, czarne buty i pasek, srebrny krawat, a spinki do koszuli srebrne (stal nierdzewna) z czarnymi elementami. Obawiam się, że jak zobaczę TŻ-ta w takim zestawie to zaślinię pół podłogi
Stary 2014-08-12, 12:03   #1854
ewelinka16169
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Wracam do Was po długiej przerwie...jakoś nigdy nie było czasu na przeglądanie a tym bardziej udzielanie się... pewnie już nikt nie pamięta...ślubuję 4 października i właśnie jesteśmy w trakcie rozdawania zaproszeń ślubnych. Jak to u nas bywa lista gości jest ciągle otwarta i mam mega dylemat odnośnie zaproszeń dla szefa i współpracowników. Zdaje sobie z tego sprawę, że żadna z Was nie da mi recepty na tę sytuację, ponieważ nie zna tych osób ale może doradzicie. W firmie panuje ogólnie zwyczaj zapraszania i szefa i współpracowników ( no chyba, że ktoś robi mikroskopijne wesele) a ja mam dylemat. Prawda jest taka, że szefa zaprosić muszę i teraz pytanie co z resztą. Moje biuro jest jakby "przelotowe"- sekretariat w jakimś stopniu więc z każdym mam jakiś kontakt ale każdego zaprosić nie mogę. Cała reszta jest w rozjazdach bo pracują częściowo na miejscu, częściowo w terenie. Wybrałam sobie kilka osób (dokładnie 7) z którymi wydaje mi się, że mam najlepszy kontakt i teraz mam problem jak ich zaprosić- te osoby pracują w pokoju z innymi których zapraszać nie zamierzam i muszę jakoś ukradkiem wręczać te zaproszenia;/ aj ogólnie mam mega problem z tym a i te osoby będe zapraszać na ślub i wesele, ponieważ w moim regionie nie ma czegos takiego jak zaproszenie tylko na ślub- myślę, że gdyby ktoś takie zaproszenie dostał mógłby się obrazić. I tak sobie myślę jak to załatwić. Ciągle odwlekam wręczenie tych zaproszeń bo codziennie "nie ma okazji" to się wyżaliłam
Stary 2014-08-12, 12:14   #1855
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
U nas będzie czarny garnitur, czarne buty i pasek, srebrny krawat, a spinki do koszuli srebrne (stal nierdzewna) z czarnymi elementami. Obawiam się, że jak zobaczę TŻ-ta w takim zestawie to zaślinię pół podłogi
Ej, ja ostatnio miałam dłuuugiego PMSa, hormony wariowaly i sobie wyobraźcie: kupiliśmy te buty do garniaka, TŻ przymierza garniak, żeby zobaczyć, czy spodnie za dlugie, czy nie.
Ubrał na szybko, byle jak. Pod spodem biały, sportowy t-shirt, bo nie mamy jeszcze koszuli.
A ja go zobaczyłam i się poryczałam

Że taki przystojny, że tak super wygląda, że taki szczupły po tej naszej diecie, że ślub już zaraz i że to będzie właśnie MÓJ MĄŻ!

Godzia - jestem baaardzo przeciwna kolorowym krawatom, muszkom na własne wesele, a u Was wyglądało to bardzo fajnie !
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 12:27   #1856
Godzia_13
Raczkowanie

Cytat:
Godzia - jestem baaardzo przeciwna kolorowym krawatom, muszkom na własne wesele, a u Was wyglądało to bardzo fajnie !
też nam się podobało dzięki Dotka
Stary 2014-08-12, 12:42   #1857
domar123
Raczkowanie

Dziewczyny dwa paznokcie uratowane! Byłam u kosmetyczki i nałożyła mi żel Fakt że krzywo spiłowała, ale sobie poprawię

Cytat:
Ja nie mam umowy z fotografem, ja mam tylko wstępnie zgadanego fotografa a do ślubu 10 dni!!!! Ale dzisiaj mam panikę lekką

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Stary 2014-08-12, 13:44   #1858
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Sporo ją to będzie kosztowało, bo obecną salę miała za darmo i to jest właśnie jeden z powodów- ona nie chce, żeby ktoś jej wypominał, że coś miała za darmo

Gdzieś jeszcze dodatkowo będzie strogonow z sarny i szynki z dzika.
ile jedzenia !!! bardzo bogate menu. ile za niego dajecie ?

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

ewelinka16169 a nie możesz dać jak będą przechodzić przez twoje biuro ?
Stary 2014-08-12, 13:49   #1859
domar123
Raczkowanie

Tak sobie czytam to 16 sierpnia będzie wysyp ślubów Dziwię się że nie ma tu nikogo kto ślubuje 14, 15 sierpnia.. Nasza florystka od jutra codziennie ma śluby A w przyszłym tygodniu w moim kościele oczywiście tylko my.. Takie szczęście..

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Stary 2014-08-12, 13:54   #1860
Must
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewelinka16169 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Wracam do Was po długiej przerwie...jakoś nigdy nie było czasu na przeglądanie a tym bardziej udzielanie się... pewnie już nikt nie pamięta...ślubuję 4 października i właśnie jesteśmy w trakcie rozdawania zaproszeń ślubnych. Jak to u nas bywa lista gości jest ciągle otwarta i mam mega dylemat odnośnie zaproszeń dla szefa i współpracowników. Zdaje sobie z tego sprawę, że żadna z Was nie da mi recepty na tę sytuację, ponieważ nie zna tych osób ale może doradzicie. W firmie panuje ogólnie zwyczaj zapraszania i szefa i współpracowników ( no chyba, że ktoś robi mikroskopijne wesele) a ja mam dylemat. Prawda jest taka, że szefa zaprosić muszę i teraz pytanie co z resztą. Moje biuro jest jakby "przelotowe"- sekretariat w jakimś stopniu więc z każdym mam jakiś kontakt ale każdego zaprosić nie mogę. Cała reszta jest w rozjazdach bo pracują częściowo na miejscu, częściowo w terenie. Wybrałam sobie kilka osób (dokładnie 7) z którymi wydaje mi się, że mam najlepszy kontakt i teraz mam problem jak ich zaprosić- te osoby pracują w pokoju z innymi których zapraszać nie zamierzam i muszę jakoś ukradkiem wręczać te zaproszenia;/ aj ogólnie mam mega problem z tym a i te osoby będe zapraszać na ślub i wesele, ponieważ w moim regionie nie ma czegos takiego jak zaproszenie tylko na ślub- myślę, że gdyby ktoś takie zaproszenie dostał mógłby się obrazić. I tak sobie myślę jak to załatwić. Ciągle odwlekam wręczenie tych zaproszeń bo codziennie "nie ma okazji" to się wyżaliłam

Miałam ten sam problem i pracę na tym samym stanowisku.
Zaprosiłam Prezesa całej firmy + moją obecną szefową. W trakcie pracy 2 razy zmieniały mi się szefowe, ale ich nie zaprosiłam.
Zaprosiłam też 7 osob, ktore zwyczajnie lubię.

I nie przejmowałam się tym, ze ktoś jest z nimi w pokoju czy coś. No wiadomo, ze nie zapsisz wszystkich
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości