|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18
Dziwi mnie, że ludzie nie lubią powtarzalności, przewidywalności. Nie może być rutyny, rutyna jest zła, szatan, kapcie. Nie ogarniam.
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Rzadko łykam przeciwbólowe, bo rzadko mnie coś na tyle boli bym musiała to robić. Jednak jak już mnie boli to nigdy w domu nie ma tabletek, fatum jakieś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Ja nie lubię. Po dłuższym czasie zaczyna mnie męczyć i przytłaczać :/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47673339]Ja już sama nie wiem od czego zależy moja choroba lokomocyjna. Tydzień temy wracałam z Warszawy do Białegostoku i dopiero w domu zorientowałam się, że zapomniałam łyknąć aviomarin. Rzadnych mdłości, bólów czy wymiotów. A czasami wystarczy kilkuminutowa jazda po mieście bym musiała sobie wmawiać, ze wytrzymam, nie rzygnę na siebie, absolutnie nie mam mdłości i naprawdę nie rzygnę na nowe buty. Rzadko łykam przeciwbólowe, bo rzadko mnie coś na tyle boli bym musiała to robić. Jednak jak już mnie boli to nigdy w domu nie ma tabletek, fatum jakieś.[/QUOTE] mam to samo.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater aż dziw,że pawie nie latają.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
I zmieniasz sobie styl życia / miejsce zamieszkania / partnera / kę co jakiś czas, bo staje się to przytłaczające?
![]() ![]()
#3459 |
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47673339]Ja już sama nie wiem od czego zależy moja choroba lokomocyjna. Tydzień temy wracałam z Warszawy do Białegostoku i dopiero w domu zorientowałam się, że zapomniałam łyknąć aviomarin. Rzadnych mdłości, bólów czy wymiotów. A czasami wystarczy kilkuminutowa jazda po mieście bym musiała sobie wmawiać, ze wytrzymam, nie rzygnę na siebie, absolutnie nie mam mdłości i naprawdę nie rzygnę na nowe buty.
Rzadko łykam przeciwbólowe, bo rzadko mnie coś na tyle boli bym musiała to robić. Jednak jak już mnie boli to nigdy w domu nie ma tabletek, fatum jakieś.[/QUOTE] Dla mnie czasami jazda po mieście, ulicach, ciagłe skręty, zakręty są gorsze niż dłuższa jazda gdziekolwiek . W temacie tabletek przeciwbólowych dziś wzięłam 5 ibupromów i 3 nospy i na tym się nie skończy pewnie ![]() Edytowane przez 201605021613 Czas edycji: 2014-08-12 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
a ja lubię, jak grzbiet jest stały - mieszkanie, praca, mężczyzna u boku, a reszta już luźno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Lekomanka i ćpunka z ciebie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Ja musze sobie zaparzyć ziółko.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jak myślę o trybie życia, w którym wstaję rano, idę do pracy, siedzę tam te ileś godzin, potem wracam, sprzątam w domu i idę spać i tak dzień w dzień przez kilkanaście/kilkadziesiąt lat, to mam ochotę się od razu pochlastać ![]() ![]() Wiecie, niedawno niby wstałam rano do pracy, ale po niej poszłam pomagać koleżance budować pałac dla jej kotów z kartonów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2014-08-12 o 16:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że to może temat nie na to podforum, no ale umarłam
![]() Konkret - moi rodzice biorą ślub, najbliższa rodzina jest ogromna, więc zrobi się z tego spora impreza. No ale, znajomi, którzy mają dwójkę małych dzieci, na zaproszeniu mają wyraźnie napisane, że zaproszenie jest tylko dla nich. Co wymyśliła sobie żona tego znajomego? Wezmą ze sobą dzieci na ślub, tylko na godzinkę, żeby 'mogły zobaczyć, jak to wygląda' ![]() W zeszłym roku mój wujek brał ślub, zaprosili jedyną żyjącą krewną od strony nieżyjącego już dziadka. Nieopatrznie napisali na zaproszeniu 'z rodziną'. Dla cioci znaczyło to zabranie ze sobą trójki swojej dzieci, razem z ich mężami/żonami, wszystkich jej wnuków razem z osobami towarzyszącymi. W sumie 20 osób ![]() ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3467 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
Callitus,no ludzie to mają tupet,bezczelny tupet.Na mój ślub i wesele,zapraszaliśmy samych dorosłych,wyjątkiem były dwie dziewczynki idące przed nami jedna miała bukiecik,druga,obrączki.N oi w dzień ślubu,spotkawszy moją kuzynke na mieście oznajmiła mi,że ona synusia wezmie bo nie ma z kim zostawić.Ehe: cojest:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko, że wedlug tej logiki, rutyna jest wszystkim :P Ciągłe przeprowadzki czy zmiana partnerów też takie jakby rutynowe są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Konto usunięte
|
ja mam taki syf w domu że szok
naprawdę sprzątanie i matkowanie to nie jest moja mocna strona |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Konto usunięte
|
Ja mam cichą nadzieję, że moje rodzeństwo nie zdązy się rozmnożyć do mojego wesela, bo tylu dzieciaków na pewno nie zaproszę, spadajcie
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Pójdź w me ramiona, ogarnianie domu i dzieci to ostatnie punkty na liście rzeczy, które robię dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I teraz wszyscy wiedzą, że twoja mama to Patricia Clarkson a tata Stanley Tucci. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3477 |
Konto usunięte
|
u mnie 2 late
dzieci w rodzinie mam hmmm poczekajcie jakbym miała zaprosić najbliższą rodziną na wesele z mojej strony da mi to 10 dzieci, a to tylko najbliżsi ![]() dzieki bogu u faceta nie ma prawie wcale xD |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie wstawać rano i jeść śniadania ot tak dla zasady albo robić obiad, nie wiem. nie w ogóle ja się nie nadaję do tego dziecko jadłoby ze mną owsiankę instant przez cały dzień :d ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- też bym nie sprzątała ale wpada dzisiaj właściciel :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.