|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
A na mojej wystarczy sie podpisac a nie wpisać i ma nasze zdjęcia
![]() ![]() Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Ex Twoja książka jest na rym wątku czy PM 2015?
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
U nas zawsze kartki z życzeniami.
|
|
|
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
A myślałyście już☠o tym, czy będziecie mieć welon? Fascynator? Woalkę? Wianek?
Moja mama ma stary welon, piekny welon, który mam nadzieję będzie pasował do mojej sukienki, więc na pewno welon, ale ostatnio też bardzo mi się podobają wianki i skłaniam się☠do opcji wianka i welonu razem. Precz z symboliką
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko kwiata. Prawdopodobnie białego storczyka.
|
|
|
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
Pod koniec sierpnia będę czesać pannę młodą, która planuje mieć wianek z wrzosów
Już się nie mogę doczekać
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
A taki wianek zakladany czy jakoś wplecione kwiaty we włosy?
21.08 idę do fryzjera i może cos się dowiem. |
|
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
Ja? Ja planuję mieć welon i na to zakładany wianek, taki duży, z dorodnych kwiatów.
Coś takiego jak miałam tutaj: Klik (przepraszam,że tak linkiem, ale jak wrzuciłam zdjęcie to było gigantyczne) Panna Młoda z końca sierpnia nie wiem, ale chyba taki wianek na całą głowę. Zobacze za 1,5 tygodnia
Edytowane przez AnnaKliwijska Czas edycji: 2014-08-12 o 17:28 |
|
|
|
#820 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja przyjaciółka od razu bez problemu zakładała, ale TŻ męczył się za pierwszym razem 2 godziny ![]() Czesć ![]() Zauwazyłam, że jest Was dużo z datą 27 ![]() Cytat:
![]() Ex ma drzewko ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- AnnaKliwijska jesteś fryzjerką? ![]() Tak mi się przypomniało, że kiedyś czytałam na wizażu jak jedna z dziewczyn opowiadała, że na weselu właśnie było zdjęcie pary młodej w dużym formacie, żeby się na nim podpisywać. A ona... nie mogła się powstrzymać i narysowała rogi Panu Młodemu, oraz brodę, a z Panny Młodej zrobiła aniołka więc zaczęłam się zastanawiać, czy ze zdjęciem to taki dobry pomysł :P
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nosiłam juz soczewki. Teraz mam nowe okulary i soczewki tez muszę mieć dobrane nowe. Ale to już wiosną.
Nie widzialam drzewka ex. Kojarzę, że gdzieś wystawiała,ale nie pamietm gdzie. Mam tylko tel i nie chce mi się wielkiego wątku PM 2015 przeglądać w szukaniu zdjęcia. Chcę tylko wiedzieć na którym szukać. |
|
|
|
#822 |
|
Wtajemniczenie
|
Napewno chcę mieć welon. Ostatnio zastanawiałam się nad czymś takim jak w załączniku
|
|
#823 |
|
Wtajemniczenie
|
zonamojegomeza ex wstawiałam tutaj link do podobnego drzewka, jakilka stron temu
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Juz znalazlam zdjęcie drzewka ex tutaj.
|
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
nie zwróciłam uwagi :wstyd: :burak: chciałam pisać Ex ale nie wiedziałam czy wypada czy nie ... eeeeeej zawstydziłaś mnie ![]() Cytat:
![]() Próbowałam robić mapkę dojazdową z kościoła do sali bo jak się zdecyduje robić te zaproszenia sama to chciałabym dodać.. ale lipnie mi to wyszło, a raczej w ogóle nie wyszło
Edytowane przez Mrs. Czas edycji: 2014-08-12 o 17:45 |
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie mam ich. TŻ zabrał do siebie i powiedział, że teraz to je zobaczę w dniu ślubu i w ten sposób mam kolejną motywację, żeby się starać, żeby do tego ślubu doszło.
;P Niestety wcześniej nie zrobiłam im zdjęcia. Wyglądają tak jak te: http://gold-max.home.pl/userdata/gfx...982d0f74a3.jpg Szerokość obu obrączek 4.5 mm (dość niestandardowa i powiem, że dla nas idealna No i taką księgę gości to ja rozumiem.
|
|
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
krolewna_smieszka haha, niezła ta Twoja motywacja
A obrączki macie śliczne, takie klasyczne My z początku też chcieliśmy klasyczne, ale jak bylismy jakiś czas temu poprzymierzać to na mojej dłoni nie wyglądało to ładnie... Mam rozmiar palca 7, więc bobaskowa ręka... najlepiej się prezentowały dwukolorowe, albo z kilkoma kamyczkami - bo muszę mieć cieńkie. A takie cieńkie klasyczne wyglądały za cienko...---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- DRGOGIE PANNY MŁODE, PODAJCIE JESZCZE RAZ SWOJE DATY ŚLUBU Edytuję pierwszy wpis na tym wątku i zapiszę ile nas jest, oraz daty ślubów
|
|
#829 |
|
Raczkowanie
|
AnnaKliwijska jesteś fryzjerką?
Nie zawodową, sama nauczyłam się czesać i niektórym moja praca się podoba i tak sobie dorabiam 30.05 - mam nadzieję, że nic się nie zmieni
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Krolewna Smieszka fajne te obrączki, ciekawa jestem jak na palcach będą wyglądać
NicolQa 27.07.2015 Idę chyba ćwiczyć żeby do tego ślubu jakoś wyglądać, ale mam lenia i mi się nie chce
|
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
Idę chyba ćwiczyć żeby do tego ślubu jakoś wyglądać, ale mam lenia i mi się nie chce
No co Ty, marsz do ćwiczeń. Wstań teraz i zacznij działać. Najgorzej się☠zmoblilizować, ale jaka będzie satysfakcja jak już skończysz spocona! Nie tylko ze względu na ślub Ja dzisiaj pobiegałam 10 km
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
27.06.15
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Natrzaskalyscghe pare stron na aplikacji
![]() EX dzieki, bylo super ![]() Ja mam date 13.06
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
AnnaKliwijska ja też kiedyś biegałam 8 km pozniej zaprzestałam i teraz ciężko mi do tego wrócić (do biegania na polu) ale ogarniam siłownie i rano już przejechałam 14 km na rowerku, przebiegłam 3 km porobiłam 15 min na stepperze i byłam na maszynach a wieczorkami robiłam mel b uda i abs ale ostatnio mi się znudziła więc wczoraj się przerzuciłam na natalie gacke i zrobiłam z nią uda i dzisiaj też własnie zaliczyłam miałam jeszcze na brzuch ale nie mam maty a dywan w pralni i cięzko mi na panelach
![]() Codziennie biegasz ? A u innych dziewczyn jak tam figurka do ślubu ? Joasia-a hejo a coo takiego było super ? Edytowane przez Mrs. Czas edycji: 2014-08-12 o 20:18 |
|
|
|
#835 |
|
Czerwcowa PM
|
20.06
ja tam nie planuję chudnąć do ślubu, nie widzę takiej potrzeby |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam w planach utraty wagi. Jak zmaleje przez stres to ok, jak nie to też ok. Bardziej zależy mi na dobrej kondycji.
|
|
|
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
A, nie doczytałam, że rano byłaś ćwiczyć
Zależy. W najlepszych okresach jestem codziennie aktywna - jeżeli nie bieganie (biegam od 10 do 21 km, zależy od dnia), to jakieś ćwiczenia w domu, ostatnio mam faze na kettlbell. Do tego joga dla biegaczy. Oczywiście jeśli przebiegne taki półmartaon, to w kolejnych dniach spuszczam z tonu. Przez lipiec nie robiłam nic, teraz w sierpniu się pomału rozkręcam i begam sobie takie 10, ale tutaj (jestem u narzeczonego w Belgii) niestety nie mam warunków do ćwiczenia w domu. Ja też nie chudnę do ślubu jako takiego. W lutym 2013 diametralnie zmieniłam styl życia: zaczęłam się ruszać, przeszłam na wegetarianizm, kontroluję to co jem, czytam etykiety i składy produktów - to zaowocowało wolnym, ale zdrowym chudnięciem. Wcześniej nie miałam nadwagi, ale byłam przy górnej granicy prawidłowego BMI. Teraz też nie mam powodów do narzekań, ale chciałabym trochę dopracować sylwetkę ,no i jednak wysiłek fizyczny daje dużo satysfakcji. Kurde, ja chyba nie umiem pisać krótkich postów
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam problem z krótkimi postami
![]() Ja też nie mam jakoś nadwagi czy coś, ale chciałabym ładnie wyrzeźbić ciało ot tak sama dla siebie dla satysfakcji Czym uzpełniasz niedobór białka w codziennej racji pokarmowej jak jesteś wegetarianką ? Twoja wypowiedz od momentu "diametralnie zmieniłam ... praktycznie w 95 % pasuje też do mnie
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
4 czerwca 2015 r.
![]() Ja bym chętnie schudła, ale brak mi silnej woli. Przyznaje się bez bicia - lubię jeść i jestem leń
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Melka ale masz nadwagę czy tak zdrowo ważysz, ale mimo wszystko chciałabyś schudnąć ? Ja Ci powiem, że też lubie sobie zjeść coś dobrego, ale jakoś tak mi szkoda jak idę na siłownie rano to pozniej tak myślę że musze machać 35 min na rowerze żeby spalić 1/3 snickersa
ale wiadomo pozwalam sobie na słodycze (głownie oreo) i największy mój problem to paluszki i chipsy ale już dłuuugo ich nie jadłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

Mam rozmiar palca 7, więc bobaskowa ręka... najlepiej się prezentowały dwukolorowe, albo z kilkoma kamyczkami - bo muszę mieć cieńkie. A takie cieńkie klasyczne wyglądały za cienko...

ale wiadomo pozwalam sobie na słodycze (głownie oreo) i największy mój problem to paluszki i chipsy