Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-12, 18:43   #1381
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
No od babci nie wchodzi w grę
U mnie od Babci to raczej w ogóle nie wchodzi w grę
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 18:49   #1382
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Wstydu nie masz. Szykuj macicę lepiej, przecież młodsza już nie będziesz!

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Ale tylko złota czy każda? Tylko gładka?
Złota m.in. bo złoto uważane jest za trwały materiał (=trwałości miłości, czy coś ten deseń), ale tak samo obrączki są srebrne czy tytanowe.

Swego czasu też nosiłam pierścionek na palcu serdecznym, bo na inne mi nie pasował, dlatego absolutnie nie uważam, że to tylko i wylacznie na symbol czegoś mozna nosic pierscionek.
ale tak się utarło w kulturze i stad moje - czysto z ciekawosci - pytanie odnośnie kajmanowej.

Edytowane przez marynka42
Czas edycji: 2014-08-12 o 18:52
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 19:07   #1383
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Znam pary, które noszą takie obrączki na znak... nie wiem w sumie czego. Na pewno nie sa ta obraczki slubne

My z TZtem jak mieliśmy naście lat i pierwszą rocznicę to tez sprawiliśmy sobie zwykle srebrne, gladkie obrączki - ot tak, na znak, ze jesteśmy parą
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 19:15   #1384
EndTimeLady
Raczkowanie

jakiz bliski mi temat tu wypłynął aż muszę zajrzeć na filmik który go zainspirował obrączki czy pierścionki takie same dla pary która nie pobrała sie a nawet nie zaręczyła ale chce mieć symbol, ze sa w zwiazku w polsce chyba nie jest popularny. Za granice wysyłałam ich trochę i nazywane są tam poprostu promise rings. Para nosi takie same przed zareczynami
co do związków homoseksulanych obrączki robiłam już kilka razy na kciuki ale nie mam zielonego pojęcia czy to przypadek czy za granicą jest tradycja noszenia ich na tym palcu.

http://jewelrylostintime.blogspot.com/

EndTimeLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 19:18   #1385
kajmanowa
Raczkowanie

cóż za pierścionkowa dyskusja na jedna z rocznic zakupiliśmy sobie srebrne obrączki - że tak romantycznie czy coś ja swoją zamieniłam na pierścionek zaręczynowy i wtedy zaczęło się mnóstwo pytań (m.in. na wspomnianym przez Was livie), że obrączki, pierścionek ah no i seks! z reguły staram się na wyjątkowo wścibskie pytania nie odpowiadać, jak mam gorszy dzień to zgrywanie się czy żartowanie może się zdarzyć (tym bardziej jak mi wtóruje Albert jak wtedy na live) ale jak ktoś zapyta normalnie, z czystej ciekawości to odpowiadam jak jest
kajmanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 19:28   #1386
201605301559
Konto usunięte

Pani Tao Tao
https://www.youtube.com/watch?v=eObweThQodk
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 19:45   #1387
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Zaręczyć się z własną babcią, ludzie są obrzydliwi
Popłakałam się ze śmiechu, dziękuję !
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 20:00   #1388
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Słit and hot czili sos!

Aj lajk yt.
To jej pierwsza "kampania".
Czekam na kolejne!
Stary 2014-08-12, 20:06   #1389
201607250928
Konto usunięte

Nareszcie coś dodała
Stary 2014-08-12, 20:06   #1390
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Słit and hot czili sos!

Aj lajk yt.
To jej pierwsza "kampania".
Czekam na kolejne!
najbardziej mnie rozwaliło "jest naprawdę bosko zapakowana"
Stary 2014-08-12, 20:10   #1391
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
Złota m.in. bo złoto uważane jest za trwały materiał (=trwałości miłości, czy coś ten deseń), ale tak samo obrączki są srebrne czy tytanowe.

Swego czasu też nosiłam pierścionek na palcu serdecznym, bo na inne mi nie pasował, dlatego absolutnie nie uważam, że to tylko i wylacznie na symbol czegoś mozna nosic pierscionek.
ale tak się utarło w kulturze i stad moje - czysto z ciekawosci - pytanie odnośnie kajmanowej.
Pierścionek to pierścionek, śmieszy mnie zawsze takie drążenie i doszukiwanie się czegoś, czego nie ma Ktoś sobie kupi pierścionek z białym kamieniem to już od razu musi być zaręczynowy, kto inny nosi obrączkę, która za którą też kryje się drugie dno... Mamo... Ciekawa jestem co w takim razie ludzie sobie myślą o mojej obrączce - tak się utarło (ah, uwielbiam takie stwierdzenia wręcz), że ślubną nosi się na serdecznym prawej ręki, a ja jak już noszę obrączkę to tylko na lewej i w dodatku na środkowym palcu
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 20:17   #1392
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Pierścionek to pierścionek, śmieszy mnie zawsze takie drążenie i doszukiwanie się czegoś, czego nie ma Ktoś sobie kupi pierścionek z białym kamieniem to już od razu musi być zaręczynowy, kto inny nosi obrączkę, która za którą też kryje się drugie dno... Mamo... Ciekawa jestem co w takim razie ludzie sobie myślą o mojej obrączce - tak się utarło (ah, uwielbiam takie stwierdzenia wręcz), że ślubną nosi się na serdecznym prawej ręki, a ja jak już noszę obrączkę to tylko na lewej i w dodatku na środkowym palcu
Podobno dawniej wierzono, że żyła z lewej ręki łączy się bezpośrednio z sercem i obrączki zakładano na lewą dłoń (w książce Jo Nesbo jakaś ekspertka pomagająca przy śledztwie twierdziła, że na środkowy palec lewej ręki) .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Edytowane przez zoila
Czas edycji: 2014-08-12 o 20:18
zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 20:20   #1393
a34
Zakorzenienie

Hej Tylko was podczytuję, ale dziś mam pytanie Po raz pierwszy od 60024 lat korzystam z przeglądarki bez Adblocka i jako reklamę miałam wypowiedź Bogusiowego Bartka Takie rzeczy to od dawna? Myślałam, że tylko firmy reklamują się na yt.
Stary 2014-08-12, 20:23   #1394
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Hej Tylko was podczytuję, ale dziś mam pytanie Po raz pierwszy od 60024 lat korzystam z przeglądarki bez Adblocka i jako reklamę miałam wypowiedź Bogusiowego Bartka Takie rzeczy to od dawna? Myślałam, że tylko firmy reklamują się na yt.
Bartek to człowiek-instytucja
Stary 2014-08-12, 20:27   #1395
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Podobno dawniej wierzono, że żyła z lewej ręki łączy się bezpośrednio z sercem i obrączki zakładano na lewą dłoń (w książce Jo Nesbo jakaś ekspertka pomagająca przy śledztwie twierdziła, że na środkowy palec lewej ręki) .
O, no widzisz Nawet nie wiedziałam - ja na lewej noszę, bo 'bliżej serca', zresztą na zachodzie właśnie obrączki nosi się na lewej dłoni. Człowiek dowiaduje się nowych rzeczy całe życie

Oglądam nową Doncze i o ile przyzwyczajam się już do jej głosu i zaczynam jej lubić to jak mówi o podkładzie HD MUFE i True Match Loreala to mam wrażenie, że to jakieś kompletnie inne podkłady od tych, które ja mam
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 20:28   #1396
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Chwilę to już jest Jednak o ile się nie mylę, jest to płatne Kiedyś do znudzenia "wyskakiwała" mi jak z kapelusza TheAlunia73
Cytat:
Napisane przez panna_mrau
Oglądam nową Doncze i o ile przyzwyczajam się już do jej głosu i zaczynam jej lubić to jak mówi o podkładzie HD MUFE i True Match Loreala to mam wrażenie, że to jakieś kompletnie inne podkłady od tych, które ja mam
Ja mam Misshę Perfect Cover i nie wyobrażam sobie go tego kremu BB nie przypudrować, bo on się rusza, łatwo ściera (po prostu nie zastyga) I krycie dla mnie ma mocne, a nie mam jakiś mega wielkich niedoskonałości (lubię go, bo wystarczy mi malutko a koloryt wyrównany )
No i w moim True Matchu to raczej mogłam zauważyć brokacik (Nie taki nachalny jak w przypadku Rimmel Wake Me Up !) Mam też wersję amerykańską (nie używałam jeszcze), jednak ostatnio się "przypiekłam" więc mieszam Rimmel WMU z Misshą i mam kolor super esktra duper !

No i Doncze też polubiłam ostatnio Bardzo miło mi się ją ogląda, na głos nie zwracam uwagi, miałam koleżankę co miała mega piskliwy głosik, więc Doncza jak dla mnie ma normalny

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2014-08-12 o 20:34
Stary 2014-08-12, 20:37   #1397
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Nareszcie coś dodała
Gabriela poratuj - kiedyś wklejałaś link do yt - może coś skojarzysz z mojego opisu: młoda dziewczyna wiek szkolny, długie ciemne włosy takie fale ala włosy z łóżka, miała ciemne brwi dośc grube i ciemną oprawę oczu, malowała paznokcie albo na biało albo na czarno, oczy mocni podkreślone na ciemno - ładny ton głosu i laska taka kojarzysz coś?

a znacie jakiś sensowny kanał - prowadzony przez blondynkę - w miarę naturalnie wyglądająco (niekoniecznie spieczony i tleniony solar z brokatem na oczach) - coś uroda jak CMB ewentualnie Susz - w miarę naturalna ( chyba ze szwedka jakaś sensowna) ???? poratuje któraś?

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 20:38   #1398
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Chwilę to już jest Jednak o ile się nie mylę, jest to płatne Kiedyś do znudzenia "wyskakiwała" mi jak z kapelusza TheAlunia73

Ja mam Misshę Perfect Cover i nie wyobrażam sobie go tego kremu BB nie przypudrować, bo on się rusza, łatwo ściera (po prostu nie zastyga) I krycie dla mnie ma mocne, a nie mam jakiś mega wielkich niedoskonałości (lubię go, bo wystarczy mi malutko a koloryt wyrównany )
No i w moim True Matchu to raczej mogłam zauważyć brokacik (Nie taki nachalny jak w przypadku Rimmel Wake Me Up !) Mam też wersję amerykańską (nie używałam jeszcze), jednak ostatnio się "przypiekłam" więc mieszam Rimmel WMU z Misshą i mam kolor super esktra duper !
A ja z braku laku od 2 dni kupuję coraz to nowsze badziewia.
Nigdzie nie mogłam dorwać mojego ukochanego Easy Match z Manhattanu,
to najpierw kupiłam Astor - Anti Shine - smuga goni smugę...
wczoraj myślałam, że Pierre Rene - Skin Balance mnie poratuje - nigdy w życiu nic mi tak nie podrażniło oczu...
Stary 2014-08-12, 20:40   #1399
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Gabriela poratuj - kiedyś wklejałaś link do yt - może coś skojarzysz z mojego opisu: młoda dziewczyna wiek szkolny, długie ciemne włosy takie fale ala włosy z łóżka, miała ciemne brwi dośc grube i ciemną oprawę oczu, malowała paznokcie albo na biało albo na czarno, oczy mocni podkreślone na ciemno - ładny ton głosu i laska taka kojarzysz coś?
Hmm Weronika ? Jak już jesteśmy przy Weronice i Łucji, to chyba tej drugiej jako kolejnej "stuknie" 100 tyś. subów.

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi
A ja z braku laku od 2 dni kupuję coraz to nowsze badziewia.
Nigdzie nie mogłam dorwać mojego ukochanego Easy Match z Manhattanu,
to najpierw kupiłam Astor - Anti Shine - smuga goni smugę...
wczoraj myślałam, że Pierre Rene - Skin Balance mnie poratuje - nigdy w życiu nic mi tak nie podrażniło oczu...
Jak poczytałam, że Skin Balance brzydko wygląda na twarzy po kilku godzinach to zrezygnowałam z zakupu. Jak tak popatrzyłam na swoje podkłady to z drogerii mam tylko Wake Me Up Czekam na przecenę podkładów z Burżujka, to sobie kupię Healthy Mixa bo go bardzooo lubię

Czas edycji: 2014-08-12 o 20:45

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 20:48   #1400
Mirabilka
Zakorzenienie

si, si Weronika! dzięki - śliczna dziewczyna! ( a co za Łucja? bo nie znam )

healthy mix uwielbiam - chociaż jak nałożę przed 7 to o 14 już po nim nie mam śladu ( cera sucha) - po wake me up mnie obsypywało - i jednak brokat na czole dość mocno się odznaczał, co dziwne na innej części twarzy go w ogóle nie zauważałam.

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 20:50   #1401
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Hmm Weronika ? Jak już jesteśmy przy Weronice i Łucji, to chyba tej drugiej jako kolejnej "stuknie" 100 tyś. subów.

Jak poczytałam, że Skin Balance brzydko wygląda na twarzy po kilku godzinach to zrezygnowałam z zakupu. Jak tak popatrzyłam na swoje podkłady to z drogerii mam tylko Wake Me Up Czekam na przecenę podkładów z Burżujka, to sobie kupię Healthy Mixa bo go bardzooo lubię
Gabi, powiem Ci (a raczej napiszę), że Skin Balance bardzo ładnie się trzyma i dobrze wygląda - przypudrowałam go pudrem sypkim z Pierre Rene (ten mi akurat przypadł do gustu i plus za zapach)- tylko to pieczenie...
poza tym kupiłam odcień beige (testera oczywiście w mojej Naturze niet) - w opakowaniu wydawał się idealnym odcieniem dla mnie, a okazało się, że aspiruje do nutelli...
Stary 2014-08-12, 20:51   #1402
Selfish Girl
Life is a drink ...

ja się czaje na Matcha wersje amerykańską ale jeszcze nie obadałam mojego odcienia :P Nie wiem jak on sie tam wtapia faktycznie czy zostawia takie satynowe wykończenie. Siostra ma widze na półce N5 który teoretycznie powinnien mi być za ciemny ale sprawdze na nim jak on wygląda.

(*) a potrzebuje coś kupić na gwałt bo mam teraz ciut za jasne podkłady..

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2014-08-12 o 20:53
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 20:52   #1403
201607250928
Konto usunięte

Cytat:

healthy mix uwielbiam - chociaż jak nałożę przed 7 to o 14 już po nim nie mam śladu ( cera sucha) - po wake me up mnie obsypywało - i jednak brokat na czole dość mocno się odznaczał, co dziwne na innej części twarzy go w ogóle nie zauważałam.

Lucyandlucy1 - ona ma tak na imię Ja mam skórę tłustą, szczególnie w strefie T i pamiętam, że HM w zależności od dnia wyglądał raz super, drugi raz też po kilku godzinach go nie było, ale potem zaczęłam go nakładać w jakiś magiczny sposób i trzymał się cały dzień Odnośnie jeszcze Misshy Perfect Cover - faktycznie trzyma się cały dzień Jak zmywam twarz to czuję, że on tam jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 20:53   #1404
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
przymierzam się do Healthy Mixa. Niestety kremy bb chyba przestały mi służyć i mimo, że zmywam olejami to mam straszny wysyp zwłaszcza w okolicach brody nie wiem jak mam się przestawić na zwykłe podkłady miałam Misshe w odcieniu 21 i nie mam pojęcia jaki odcień Healthy Mixa wybrać

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 20:53   #1405
lush_lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
http://youtu.be/SGMhoUrEFLk
Lubię Martynę, jej styl ubierania się jest mi chyba najbliższy ze wszystkich youtuberek i zawsze sie czymś zainspiruję.
Mysle ostatnio, czemu mi sie filmiki Martyny nie wyswietlaja... bo odsubskrybowalam pol roku temu, przypomnialam sobie
Stary 2014-08-12, 20:54   #1406
201605301559
Konto usunięte

Cytat:

Długo byłam fanką Burżuja - ale imbaa mnie oświeciła i Manhattan Easy Match to dla mnie doskonały zamiennik healthy mixa w dużo niższej cenie i jest bardziej trwały
Stary 2014-08-12, 20:55   #1407
lush_lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Bez biustonosza na siłowni mogą się zrobić rozstępy na piersiach?

Przepraszam, ale większej głupoty nie słyszałam.

Przecież rozstępy pojawiają się w przypadku rozciągania się skóry, boję się pomyśleć co Martyna robi ze swoimi piersiami na siłowni
Z tego co wiem rozstępy pojawią się u facetów i kobiet wraz z przyrostem tkanki mięśniowej, ale na udach i przedramionach, ale nie na piersiach!

Rozwaliło mnie to.
oj, ja mam lekkie rozstepy na cycuszkach, od schudniecia pare lat temu wiem, ze tez sie zdarzaja kobietom w ciazy/karmiacym
Stary 2014-08-12, 20:56   #1408
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Nareszcie coś dodała
Efekt przed i po - super. Tylko nie bardzo rozumiem kolejność w przypadku malowania oczu - czemu najpierw Pieczonka tuszuje i dokleja rzęsy a dopiero potem maluje powiekę? Przecież na bank coś się na te umalowane już rzęsy osypało, nie wierzę, że nie. I znowu wszystko na korektorze... A to coś do robienia loków jest genialne Ach no i kolejne autorskie pędzle się szykują, ciekawe czy będą lepsze od GB - trzonki też widzę białe.

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2014-08-12 o 20:57
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 20:57   #1409
Munkaa
Zakorzenienie

http://instagram.com/p/rm9DkltDPC/?modal=true
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 20:58   #1410
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
przymierzam się do Healthy Mixa. Niestety kremy bb chyba przestały mi służyć i mimo, że zmywam olejami to mam straszny wysyp zwłaszcza w okolicach brody nie wiem jak mam się przestawić na zwykłe podkłady miałam Misshe w odcieniu 21 i nie mam pojęcia jaki odcień Healthy Mixa wybrać
Ja mam Misshę 21 a HM miałam najjaśniejszy czyli 51

Uuu nie znałam tej Martyny, bardzo ładna dziewczyna Lubię jak dziewczyna ma ciemne włosy i błękitne oczy (jak Carli, Steph )

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi
Gabi, powiem Ci (a raczej napiszę), że Skin Balance bardzo ładnie się trzyma i dobrze wygląda - przypudrowałam go pudrem sypkim z Pierre Rene (ten mi akurat przypadł do gustu i plus za zapach)- tylko to pieczenie...
poza tym kupiłam odcień beige (testera oczywiście w mojej Naturze niet) - w opakowaniu wydawał się idealnym odcieniem dla mnie, a okazało się, że aspiruje do nutelli...
O popatrz! Jak oglądałam Hanię DG to ten podkład po całym dniu średnio się prezentował... Z resztą znając życie to i tak najjaśniejszy kolor byłby za ciemny

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Długo byłam fanką Burżuja - ale imbaa mnie oświeciła i Manhattan Easy Match to dla mnie doskonały zamiennik healthy mixa w dużo niższej cenie i jest bardziej trwały
Cooooo ! Idę czytać więcej o tym Manhattanie ! Dzięki

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Efekt przed i po - super. Tylko nie bardzo rozumiem kolejność w przypadku malowania oczu - czemu najpierw Pieczonka tuszuje i dokleja rzęsy a dopiero potem maluje powiekę? Przecież na bank coś się na te umalowane już rzęsy osypało, nie wierzę, że nie. I znowu wszystko na korektorze... A to coś do robienia loków jest genialne Ach no i kolejne autorskie pędzle się szykują, ciekawe czy będą lepsze od GB - trzonki też widzę białe
Te pędzelki nie będą przypadkiem naturalne? Włosie wygląda jak zwierzęce.

Czas edycji: 2014-08-12 o 21:02
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości