|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Life is a drink ...
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII
U mnie od Babci to raczej w ogóle nie wchodzi w grę
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swego czasu też nosiłam pierścionek na palcu serdecznym, bo na inne mi nie pasował, dlatego absolutnie nie uważam, że to tylko i wylacznie na symbol czegoś mozna nosic pierscionek. ale tak się utarło w kulturze i stad moje - czysto z ciekawosci - pytanie odnośnie kajmanowej. Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2014-08-12 o 18:52 |
|
|
|
|
#1383 |
|
Kociara
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
jakiz bliski mi temat tu wypłynął
aż muszę zajrzeć na filmik który go zainspirował obrączki czy pierścionki takie same dla pary która nie pobrała sie a nawet nie zaręczyła ale chce mieć symbol, ze sa w zwiazku w polsce chyba nie jest popularny. Za granice wysyłałam ich trochę i nazywane są tam poprostu promise rings. Para nosi takie same przed zareczynami ![]() co do związków homoseksulanych obrączki robiłam już kilka razy na kciuki ale nie mam zielonego pojęcia czy to przypadek czy za granicą jest tradycja noszenia ich na tym palcu.
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
cóż za pierścionkowa dyskusja
na jedna z rocznic zakupiliśmy sobie srebrne obrączki - że tak romantycznie czy coś ja swoją zamieniłam na pierścionek zaręczynowy i wtedy zaczęło się mnóstwo pytań (m.in. na wspomnianym przez Was livie), że obrączki, pierścionek ah no i seks! z reguły staram się na wyjątkowo wścibskie pytania nie odpowiadać, jak mam gorszy dzień to zgrywanie się czy żartowanie może się zdarzyć (tym bardziej jak mi wtóruje Albert jak wtedy na live) ale jak ktoś zapyta normalnie, z czystej ciekawości to odpowiadam jak jest
|
|
|
|
#1386 |
|
Konto usunięte
|
Pani Tao Tao
![]() https://www.youtube.com/watch?v=eObweThQodk |
|
|
|
#1387 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aj lajk yt. To jej pierwsza "kampania". Czekam na kolejne!
|
|
#1389 |
|
Konto usunięte
|
Nareszcie coś dodała |
|
|
|
#1390 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś sobie kupi pierścionek z białym kamieniem to już od razu musi być zaręczynowy, kto inny nosi obrączkę, która za którą też kryje się drugie dno... Mamo... Ciekawa jestem co w takim razie ludzie sobie myślą o mojej obrączce - tak się utarło (ah, uwielbiam takie stwierdzenia wręcz), że ślubną nosi się na serdecznym prawej ręki, a ja jak już noszę obrączkę to tylko na lewej i w dodatku na środkowym palcu
|
|
|
|
|
#1392 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
Edytowane przez zoila Czas edycji: 2014-08-12 o 20:18 |
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tylko was podczytuję, ale dziś mam pytanie Po raz pierwszy od 60024 lat korzystam z przeglądarki bez Adblocka i jako reklamę miałam wypowiedź Bogusiowego Bartka Takie rzeczy to od dawna? Myślałam, że tylko firmy reklamują się na yt.
|
#1394 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiedziałam - ja na lewej noszę, bo 'bliżej serca', zresztą na zachodzie właśnie obrączki nosi się na lewej dłoni. Człowiek dowiaduje się nowych rzeczy całe życie ![]() Oglądam nową Doncze i o ile przyzwyczajam się już do jej głosu i zaczynam jej lubić to jak mówi o podkładzie HD MUFE i True Match Loreala to mam wrażenie, że to jakieś kompletnie inne podkłady od tych, które ja mam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1396 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jednak o ile się nie mylę, jest to płatne Kiedyś do znudzenia "wyskakiwała" mi jak z kapelusza TheAlunia73 ![]() Cytat:
I krycie dla mnie ma mocne, a nie mam jakiś mega wielkich niedoskonałości (lubię go, bo wystarczy mi malutko a koloryt wyrównany )No i w moim True Matchu to raczej mogłam zauważyć brokacik (Nie taki nachalny jak w przypadku Rimmel Wake Me Up !) ![]() No i Doncze też polubiłam ostatnio
Edytowane przez 201607250928 Czas edycji: 2014-08-12 o 20:34 |
||
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Gabriela poratuj - kiedyś wklejałaś link do yt - może coś skojarzysz z mojego opisu: młoda dziewczyna wiek szkolny, długie ciemne włosy takie fale ala włosy z łóżka, miała ciemne brwi dośc grube i ciemną oprawę oczu, malowała paznokcie albo na biało albo na czarno, oczy mocni podkreślone na ciemno - ładny ton głosu i laska taka
![]() a znacie jakiś sensowny kanał - prowadzony przez blondynkę - w miarę naturalnie wyglądająco (niekoniecznie spieczony i tleniony solar z brokatem na oczach) - coś uroda jak CMB ewentualnie Susz - w miarę naturalna ( chyba ze szwedka jakaś sensowna) ???? poratuje któraś?
|
#1398 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nigdzie nie mogłam dorwać mojego ukochanego Easy Match z Manhattanu, to najpierw kupiłam Astor - Anti Shine - smuga goni smugę... wczoraj myślałam, że Pierre Rene - Skin Balance mnie poratuje - nigdy w życiu nic mi tak nie podrażniło oczu... |
|
|
|
|
#1399 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak już jesteśmy przy Weronice i Łucji, to chyba tej drugiej jako kolejnej "stuknie" 100 tyś. subów.Cytat:
Czekam na przecenę podkładów z Burżujka, to sobie kupię Healthy Mixa bo go bardzooo lubię Edytowane przez 201607250928 Czas edycji: 2014-08-12 o 20:45 |
||
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
si, si Weronika! dzięki - śliczna dziewczyna! ( a co za Łucja? bo nie znam )
healthy mix uwielbiam - chociaż jak nałożę przed 7 to o 14 już po nim nie mam śladu ( cera sucha) - po wake me up mnie obsypywało - i jednak brokat na czole dość mocno się odznaczał, co dziwne na innej części twarzy go w ogóle nie zauważałam.
|
#1401 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poza tym kupiłam odcień beige (testera oczywiście w mojej Naturze niet) - w opakowaniu wydawał się idealnym odcieniem dla mnie, a okazało się, że aspiruje do nutelli... |
|
|
|
|
#1402 |
|
Life is a drink ...
|
ja się czaje na Matcha wersje amerykańską ale jeszcze nie obadałam mojego odcienia :P Nie wiem jak on sie tam wtapia faktycznie czy zostawia takie satynowe wykończenie. Siostra ma widze na półce N5 który teoretycznie powinnien mi być za ciemny ale sprawdze na nim jak on wygląda.
(*) a potrzebuje coś kupić na gwałt bo mam teraz ciut za jasne podkłady..
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2014-08-12 o 20:53 |
|
|
|
#1403 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lucyandlucy1 - ona ma tak na imię Ja mam skórę tłustą, szczególnie w strefie T i pamiętam, że HM w zależności od dnia wyglądał raz super, drugi raz też po kilku godzinach go nie było, ale potem zaczęłam go nakładać w jakiś magiczny sposób i trzymał się cały dzień Odnośnie jeszcze Misshy Perfect Cover - faktycznie trzyma się cały dzień
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jak mam się przestawić na zwykłe podkłady miałam Misshe w odcieniu 21 i nie mam pojęcia jaki odcień Healthy Mixa wybrać
|
|
#1405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1406 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, ze tez sie zdarzaja kobietom w ciazy/karmiacym
|
|
#1408 |
|
Konto usunięte
|
Efekt przed i po - super. Tylko nie bardzo rozumiem kolejność w przypadku malowania oczu - czemu najpierw Pieczonka tuszuje i dokleja rzęsy a dopiero potem maluje powiekę? Przecież na bank coś się na te umalowane już rzęsy osypało, nie wierzę, że nie. I znowu wszystko na korektorze...
A to coś do robienia loków jest genialne Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2014-08-12 o 20:57 |
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1410 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Uuu nie znałam tej Martyny, bardzo ładna dziewczyna Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 201607250928 Czas edycji: 2014-08-12 o 21:02 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.

aż muszę zajrzeć na filmik który go zainspirował
na jedna z rocznic zakupiliśmy sobie srebrne obrączki - że tak romantycznie czy coś 

Ktoś sobie kupi pierścionek z białym kamieniem to już od razu musi być zaręczynowy, kto inny nosi obrączkę, która za którą też kryje się drugie dno... Mamo... Ciekawa jestem co w takim razie ludzie sobie myślą o mojej obrączce - tak się utarło (ah, uwielbiam takie stwierdzenia wręcz), że ślubną nosi się na serdecznym prawej ręki, a ja jak już noszę obrączkę to tylko na lewej i w dodatku na środkowym palcu 

I krycie dla mnie ma mocne, a nie mam jakiś mega wielkich niedoskonałości (lubię go, bo wystarczy mi malutko a koloryt wyrównany 
miałam Misshe w odcieniu 21 i nie mam pojęcia jaki odcień Healthy Mixa wybrać