![]() |
#1291 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Ale swietne, zrobili kolorwke dopasowana do naturalnej karnacji,ale kolory
![]() ![]() http://youravon.com/static/catalog/2...8.html?ba=null
#1292 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() * wodę Blue Rush * kolczyki Titania * cień Pinky peach * błyszczyk UCR kolor Icy Nude lub Pink Icing ![]()
![]() |
#1297 |
Konto usunięte
|
Całe zamówienie, razem z moim i katlogami wyniosło 318,60zł. Mam nadzieję, że w III terminie uda mi się powrócić do 25% i tak dobrze, że z poprzedniego mam 25%, ufff
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1298 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4766119]Wow, to dla mnie jet-set black
![]() Zima z Ciebie ![]() Dla mnie idealny bylby zestaw Brilliant Brunette ![]() Fajnie sprzedaja te zestawy, wszystko w jednymm pudeleczku ![]()
#1299 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4765419]Każdy przelew idzie zależnie od godziny, kiedy wpłaciłaś, jak rano to powinien być na drugi dzień na 15 a jeśli zapłaciłaś popołudniu, to dopiero na kolejny dzień z rana dojdą. Mój tata dostaję wypłatę na konto i tak mu babka z banku mówiła[/QUOTE]
tak wlasnie jest jak ja zawsze płace przelewem przez internet i jak wplace rano to na nastepny dzien po godz.9 sa juz pieniazki w strefie a jak po 15 to jakby na 2 dzień i ja zawsze w tytule pisze zaplata za fakture i tylko tyle bez nr faktrury bo kazda konsultanka ma jakby swoj nr konta. |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
milagrosx a może te żele masz w brakach bo zamówiłaś ich za dużo w stosunku do produktów z tych konkretnych stron?? ja się tak kiedyś przeliczyłam z kulkami.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2007-07-12 o 20:30 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Raczkowanie
|
w przeliczeniu to miałam o jeden za dużo, myślałam że może przejdzie ale dwa pozostałe należały mi się zgodnie z promocją
#1304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nowa GORĄCA 5TKA - kojąca galaretka po opalaniu dla dzieci - 6,90 - myjka sizalowa - 5,49 - maseczka rozświetlająca do włosów blond - 5,90 - paleta cieni do powiek - 10,90 (to ta co była w świątecznym katalogu i prawie nikt jej nie dostał...) - żel modelujący brzuch For Men - 7,90 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Raczkowanie
|
Kochane dziewczynki, dziękuje za informację w sprawie terminu waznosci. Juz sie bałam ze dostałam przeterminowaną kurację parafinową i własnie przypomniałam sobie ze ostatnio robiłam porzadek w kosmetykach i wyrzuciłam maseczke do twarzy bo myslałam ze była przeterminowana ale byłam głupiutka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zadomowienie
|
Tez bede miec zabawe bo oprocz zestawu duzego zamowilam zestawy male i kilka probek "luzem" bo wiem ze klientka bedzie zainteresowana niektorymi kolorami
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkiego naj naj naj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Tak przeglądam katalog 10 i normalnie kusi mnie ta srebrna torebka Effia... boję się tylko, że nie będzie mi pasować. Ja jestem typem osoby, która preferuje styl sportowy, czyli jeansy plus ewentualnie jakiś zwyczajny T-shirt, i moje torebeczki to bardziej takie właśnie są w stylu wielkich pojemnych toreb a nie torebek... widziałam już zdjęcia jeszcze chyba poczekam aż będę ją mogła dotknąć w COKu.
A co Wy o niej sądzicie ? ktoś się na nią kusi ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zadomowienie
|
A ja mam pytanie o kolczyki - te czerwone i zielone kółka. Czy ktoś je ma? Jeśli tak to czy ma na nich ciemniejsze ślady kleju? Bo nie wiem czy to tylko ja dostałam takie egzemplarze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm rozumiem ![]() I tak się boję, że kupując tą torebkę nie będzie ona pasowała do jeansów, chociaż z drugiej strony mam znajome którym takie kolory pasują.. sama nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Rozeznanie
|
Allle sie dzis rozpisałyscie,super
![]() Kurcze rewelacyjny jest kuferek,a mnie nie udało sie neistety na niego załapać ![]() ![]() Dzieki za wklejenie nowego us kalatogu ![]() ![]() ![]() Lece spać,a z rana do coku,wreszcie zapłacić fakture ![]() ![]()
#1316 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Rozeznanie
|
Witam!
Widzę , że dziś to ja jestem pierwsza na wątku... Oczywiście 5 stron do nadrobienia, ale już przeczytałam. Ponawiam swoje pytanie: jaka jest oferta DEMO do K10?
![]() |
#1318 |
Raczkowanie
|
witam wczoraj przegladalam kat.9 i nie ciekawie sie zapowiada mam tylko nadzieje ze uda mi sie uzbierac 500 bym miala 25% upustu bo 8 byla tak kiepska ze mam tylko 20%,powąchalam blue rush dla niej i wiecie co bardzo mi sie spodobal ,taki idealny na lato chyba sie na niego skusze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Raczkowanie
|
HEJ. Opiszę niektóre produkty które do mnie przyszły w pace 8/2007
1.Treselle deo do ciała - zapach ładny,delikatny ale strasznie ulotny 2. Szampon 2 x 1 papaja i kiwi - ładnie pachnie, dobrze się pieni,włosy ok 3. Całuśna szminka woodland - bardzo ładna-kolor taki ciemny fiołkowy.Na moich ustach wygląda ładnie ale np. na ustach koleżanki z pracy już nie za specjalnie. To zależy od naturalnego koloru ust. 4. Tusz Pełnia Rzęs Black- BARDZO WAM DZIĘKUJE KOCHANE WIZAŻANKI że mi go poleciłyście.Jestem bardzo zadowolona.Rzęsy piękne,długie,ładnie rozdzielone,nic mi się nie rozmazuje,szczoteczka zwariowana ale rewelacyjnie rozdziela rzęsiorki.WIELKI PLUS dla Avonu i wielki Plus DLA was Wizażanki ![]() 5. Płyn do kąpieli soczysty arbuz- miodzio ale mnie tam pachnie Melonami. 6. Maseczka do włosów papaja i kiwi - Bardzo fajny zapach,włosy mięciutkie,ładnie się układają.Boję się tylko że zapach podsysany jest dużą ilością chemicznych składników które po dłuższym używaniu znacznie uszkadzają nasze piękne włoski.No ale może się myle.Ja to mam gdzieś i napewno zamówie jeszcze przy najbliższej okazji. 7.SZM.UCR SPARKLING NUDE - RE WE LA CJA!!! Piękny beżowo cielisto różowo brązowy kolorek-taki delikatny jasny.Znacznie powiększa moje usta.Jest identyczny jak na zdjęciu które zamieszczała kiedyś jedna z wizażanek.Nie pamiętam jej nazwy ale BARDZO JEJ DZIĘKUJE.To ona mi poleciła tą szminkę.Dużo drobnych drobinek,które na ustach pięknie się mienią.Polecam.Jak będe miała okazję wklejenia zdjęcia to napewno to zrobie.Musze tylko dorwać aparat od TŻ. 8.FW CYTR-MIET CHL.BALS/STOP - cO to za Śmierdziel!!! nie polecam.Połączenie gumy balonowej Kaczor Donald z spirytusem-ochyda!!!wysusza stopy - przynajmniej moje.Nie wiem jak wasze stópeczki będą się po nim miały. 9. Preparat do usuwania skórek - co to jest!!!?!!?!BADZIEWIE NAD BADZIEWIAMI!!!NIE POLECAM. KOCHANE WIZAŻANKI-DZIĘKUJE ŻE JESTEŚCIE ![]() ![]() ![]()
#1320 |
Konto usunięte
|
bardzo łądne te zestawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.