|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XXI
O matko, pamietam jak ja sie bałam jeździć, wcale nie chciałam iść na kurs
![]() siedzę teraz jak na szpilkach bo czekam na kuriera, ale to gls i boję się, że nie dojedzie :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||||||
Zakorzenienie
|
hehe, u mnie dzisiaj deszcz :x spóźniłaś się
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam fajnego, spokojnego instruktora, jakoś to będzie najpierw trochę pojeździłam po parkingu, w miarę pusto było, wiec ok, ale panika na początku a on, to co, jedziemy? a ja, że jak to tak od razu? no ale nie było wyjścia objechałam miasto, potem za miasto pojechaliśmy na plac, zrobiłam obsługę, kilka razy łuk do przodu i do tyłu, no i jeszcze ze trzy razy przez miasto przejechaliśmy, podoba mi się ![]() ![]() na końcu zajechałam pod szkołę jazdy i podwieźli mnie bliżej domu, po mnie jechała dziewczyna, która ma egzamin 15 sierpnia i masakra, byłam zaskoczona, ale nieskromnie powiem, że chyba gorzej ode mnie jej szło, nie zapięła pasów, nie zapaliła świateł, zgasł jej kilka razy, szarpała, nie patrzyła gdzie ma jechać, zapominała o kierunku, może to stres, ale na egzaminie będzie przecież gorzej ![]() zdrówka, mój brat też przeziębiony ![]() Cytat:
![]() dawno zdawałaś? Cytat:
![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2014-08-12 o 12:19 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
E to super, że Ci się podobało, najważniejsze jest pierwsze wrażenie ![]() Ja miałam instruktora choleryka ![]() ![]() Mnie, jak zobaczył, że umiem płynnie ruszać,zabrał po 5 minutach na jedną z najbardziej ruchliwych ulic w Warszawie ![]() Niektórzy niestety nie mają daru do prowadzenia pojazdów i jeżdzą w taki sposób nawet dzień przed egzaminem. Zapewne nie wyjedzie nawet z placu ![]()
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki ![]()
![]() |
#1776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na początku był stres, tym bardziej, że wczoraj się jeszcze nasłuchałam, że laska na egzaminie miała wypadek, straciła kontrolę nad pojazdem, egzaminator za kierownicę na zakręcie aż złapał, a ona ręczny zaciągnęła ( ![]() ![]() ![]() ale to jest straszne, ja bym nie szła na egzamin tylko dokupiła jazdy, to jest kasa w błoto normalnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jeżdżą jak wariaci, mokro, pada, ograniczenie do 50, a tu prują normalnie ![]() ![]() nad autem na razie nie myślę, ale trzebaby coś kupić, bo zdać tylko dla zdania to bezsens
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2014-08-12 o 12:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Raczkowanie
|
W styczniu 2013, mimo zdanego egzaminu to był dla mnie tragiczny dzień
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak słyszę po ile razy ludzie zdają, to aż się nie chce podchodzić do tego egzaminu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka do momentu kiedy ja wiedziałam nie zdała 16 razy ![]() Po jakimś roku jak straciłyśmy kontakt w końcu dowiedziałam sie, że zdała, ale ile łącznie miała egzamnów- nie chcę wiedzieć ![]() ![]()
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
bardzo drogo, zwłaszcza, że to takie "badanie"na odwal się
![]() jeszcze mi kobieta powiedziała jak poszłam robić: jakby pani przyszła wczoraj to by było 60, bo się przepisy zmieniły od dzisiaj i jest 200 ![]()
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
Sentymentalnie mi się zrobiło, bo chyba nigdy nie zapomnę swoich pierwszych jazd i samego egzaminu też
![]() Na pierwszej godzinie jazd gość mnie wywiózł za miasto, kompletnie nie wiedziałam gdzie jestem. Zaparkował, przesiedliśmy się i on mówi "No to jedziemy". To mu mówię, że nie wiem jak ![]() ![]() ![]() ![]() A egzamin miałam w lutym, wiadomo - zima, szybko ciemno. No i trafiło mi, że musiałam czekać do godz.16-17, czyli ciemno jak w nocy. Do tego zima, mróz. Pal to licho, nie przerażało mnie to, bo wiedziałam co potrafię. Ale trafiłam na egzaminatora-ćwoka. Stary, marudny dziad, który się co chwilę na mnie wydzierał ![]() ![]()
#1785 | |||
Zakorzenienie
|
Zrobiłam leczo z cukini mnia mniam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jakbyś mnie na początku widziała jak jeździłam ![]() Ale jeżdżenie jest super uwielbiam szczególnie jak jeżdżę sama ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zdałam za 6 ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dałam sobie granicę, powiedziałam idąc na 6 egzamin, że jak nie zdam to trudno, widoczenie to nie dla mnie. No i zdałam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1787 | ||||
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
nie wiedziałam, że jesteś z Wro ![]() ![]() Cytat:
było super ![]() mam fajnego, spokojnego instruktora, jakoś to będzie najpierw trochę pojeździłam po parkingu, w miarę pusto było, wiec ok, ale panika na początku a on, to co, jedziemy? a ja, że jak to tak od razu? no ale nie było wyjścia objechałam miasto, potem za miasto pojechaliśmy na plac, zrobiłam obsługę, kilka razy łuk do przodu i do tyłu, no i jeszcze ze trzy razy przez miasto przejechaliśmy, podoba mi się ![]() ![]() na końcu zajechałam pod szkołę jazdy i podwieźli mnie bliżej domu, po mnie jechała dziewczyna, która ma egzamin 15 sierpnia i masakra, byłam zaskoczona, ale nieskromnie powiem, że chyba gorzej ode mnie jej szło, nie zapięła pasów, nie zapaliła świateł, zgasł jej kilka razy, szarpała, nie patrzyła gdzie ma jechać, zapominała o kierunku, może to stres, ale na egzaminie będzie przecież gorzej ![]() [/QUOTE] eeeeeeeech egzamin na prawko, kiedy to było! tyle wspomnień. mi nie szło na kursie źle, miałam w połowie kryzys taki że stanęłam na krzyżówce i chciałam wysiadać, na szczęście miałam świetnego instruktowa, zabawnego itp. I od tamtego czasu jeździłam dobrze, egzamin miałam na 8 rano, trafiłam na młodego sympatycznego egzaminatora, w skórze itp. Kazał mi się do łuku ustawić, cofając prawie wyrąbałam w garaż, na szczęście dał się omamić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem przez 10 lat jeździłam jak sierota tylko po moim miasteczku. A rok temu ruszyłam w pierwszą trasę, do Poznania. Kurde laski po 4 godzinach za kierownicą na drugi dzień bolały mnie całe plecy, barki, ramiona tak kurczowo ściskałam kółko ![]() A teraz sobie śmigam po Wrocławiu na kurs, dobra muza, obwodnica. Ostatnio coś opowiadam mężowi "i wiesz, jadę sobie te 150 na obwodnicy" a on na mnie takie oczy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mniej za dentystę się płaci, a on na prawdę coś robi ![]() ja się ostatnio zajadam kremem z marchewki i soczewicy ![]()
![]() |
#1789 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ilość zadawanych egzaminów nie jest dokładnym wyznacznikiem, bo znam kilka osób co zdały za pierwszym razem i jeżdżą po prostu źle i stwarzają niebezpieczeństwo. Jedna moja koleżanka zdała prawko za pierwszym razem i niedługo po tym jak odebrała dokument zabrała dwie kumpele za miasto. Miały wypadek bo jedna z nich powiedziała "o, jelonki" a kierująca się popatrzyła i... Straciła panowanie nad autem. No szkoda słów... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1790 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super zdać za pierwszym razem ![]() Cytat:
13 razy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kryjące kremowe lakiery... hm... chociażby Orlu Pure Porelain ![]() wspomnień czar ![]() ![]() prawda to, ale u orto jak daję stówę za 4 minuty roboty, dosłownie, to też boli po kieszeni ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
królowa szos
![]() ostatnio moja kuzynka (50+ i jest świetnym kierowcą!) jechała główną i facet cofał z podjazdu szybko i nieuważnie i ją puknął, w sumie nic się nie stało tylko się dotknęli, ale facet wyskoczył z auta i do niej "co pani robi!!! ja jestem uprzywilejowany, bo wyjeżdżam z posesji" to mu odpowiedziała: "albo panu upał zaszkodził albo pan nie zna przepisów" ![]() ![]()
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1795 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka miała kiedyś sytuację, że puknęła lekko samochód bo ten nagle skręcił w prawo bez kierunkowskazu. Wytłumaczenie kierowcy? "Ja tu przecież zawsze skręcam, bo tu mieszkam" ![]() ![]() A propos wytłuszczonego, to podobne zdanie od prezesa usłyszała moja koleżanka kilka dni temu po złozeniu wypowiedzenia: "chyba pani upał zaszkodził". Uznała to za tyle żenujący poziom, że nie skomentowała
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-08-13 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no to akurat było nie na miejscu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
faceci są cwani, widzi że kobieta to od razu myśli że się nie zna i można jej każdy kit wcisnąć. Pewnie już niejedna zapłaciła mu za taką stłuczkę z jego winy i może nawet jeszcze przeprosiła. Ostatnio jakiś mężczyzna z całą wesołą rodzinką wyjechał mi z bocznej osiedlowej dróżki tak, że musiałam się zatrzymać, patrzę na niego, a on mi pokazuje gest "żebym puknęła się w głowę" ![]() ![]() mój tata miał ubaw jak mu o tym opowiadałam i jak zwykle powiedział mi że "mogłam wysiąść i dać mu w dziób" ![]()
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Daaaawno mnie nie było! Ale wracam na trochę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kiedyś miałam podane w lokalizacji, ale wolałam usunąć. kurs wizażu masz we Wro? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.