Scent Bar LIII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-13, 14:05   #2311
neska951
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
jestem, ale trochę za późno [COLOR="Silver"]

Gratki !
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 14:45   #2312
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
A taki. Z Kartuz fhrąsuskich
O jaaa Jednak kothy to się Panu Bogu udały, przyznacie mi rację
Cytat:
Pokazałabym Burkowskiego dla porównania, ale on uparcie wychodzi na zdjęciach jako czarna plama z oczami, w dodatku obecnie mało prestiżowo się ulokował pod suszarką z praniem

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Wymagalna jesteś

Nabywszy obuwie letnie typu sandały na koturnie, i stwierdziwszy, ze z wokół kostki to mi one zlatają, przebiłam sobie dziurki własnoręcznie. Nożyczkami do skórek, o ile pamiętam
Ja myślałem, że tak się w każdym domu robi
Cytat:
He, Truskawciu, patrzę na Twój podpis i tak mi się przypomniało jak to ostatnio na stronie GW rzucił mi się w oczy tekst "prekursorką owego stylu była Coca Chanel"

Ja się wczoraj z rmfu dowiedziałem (i to dwa razy, w odstępie kilkugodzinnym), że włośnicę powodują bakterie
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ależ ciężkie te wakacje, tak być piękną 24/7
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
w nocy też?

No wiesz, może Red ma akurat te dni

---

Znad czerniny
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 14:54   #2313
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
w nocy też?
A co się będę ograniczać

I Gryxowi współczuję wycinki :/

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 15:12   #2314
neska951
Zakorzenienie

Mam Do Was pytanie
Być może wybierzemy się do Chorwacji .
Polecicie konkrety? Gdzie najlepiej do zwiedzania, do jedzenia , do pachnienia?
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 15:41   #2315
tricolor
Wtajemniczenie

Miłego dnia całemu Baru
Stary 2014-08-13, 15:50   #2316
rachell111
Zakorzenienie

Przeleciałam Was na archaicznym telefonie - ale odpisać z niego nie sposób, Może przed weekendem zmienie umowę gsm i wybiorę ciut nowszy tel, niestety wciąż z dolnej pólki cenowej, mam pytanko czy to ma znaczenei jaki system wybiorę Android czy Windows? Mam Androida póki co ale to nie jego winię za całe zło zatem czy są jakieś realne plusy minusy danego systemu na smartfonie????

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

1. Pięeeeknie powiedziane

2. U nas gwoździem

W skrócie

Kam - moje kongratulacje Uwielbiam ludzi czynu, cieszę się, jakby to było moje I faktycznie, czymże się na siłę stresować? Dla samego faktu, że wypadałoby ?

Neska - cudnie to ujęłaś, w sam sedes!! " Ze wszystkich biustów jakie miałam" Podpisuję się pod tym, o to mi właśnie chodziło, przerobiłam wiele a tylko A było ładne

Polly - koszmar taka przypadłość maksymalizmu. Zapewne ma to związek, z perfekcjonizmem, ale zaiste wyjątkowo ostra forma. Też szukam rzeczy tak by mnie satysfakcjonowały, jednak wygrywasz o kilkanaście długości

Lete poszukać o czym zapomłam

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Miłego dnia całemu Baru
Nawzajemnie Tri, braku armagedonu w sklepach przed długim weekendem

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-08-13 o 15:52
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 15:55   #2317
gryx82
BAN stały

Cytat:
I Gryxowi współczuję wycinki :/

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. Pięeeeknie powiedziane

Cytat:
2. U nas gwoździem
Parabel jest chyba zbyt wyrafinowana na takie barbarzyństwa
Cytat:
Nawzajemnie Tri, braku armagedonu w sklepach przed długim weekendem
U nas nawet Żabka będzie 15tego zamknięta, koniec świata
Stary 2014-08-13, 16:02   #2318
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Okropny dzień. Umarła nagle żona mojego kolegi
Masakra Po prostu koszmarny ten lajf, życ się odechciewa

Cytat:
Szukając pozytywów na dziś -martensowa pogoda
Jadę do naszego nowego, pięknego biura, oby atmosfera, jaka nastała po przeprowadzce, została na dłużej, nawet szef szefów jakiś miły...
Fajnie że są, i to nie w kij dmuchał te pozytywy
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

1.czekajno , a nie masz aby kotha ? W usuwaniu danych z kompa kothy nie mają sobie równych bo znają najwięcej skrótów klawiaturowych

Cytat:
Kurde, moja obsługa laptoka bez myszy nie rzuca na kolana.

Polly, jesteśmy pod Wawą na agroturystyce.

Rejcz, dzięki

Parabelko, szarańcza chyba pływała bo przeżyła kąpiel. Następnego dnia nie przeżyła jednak mysz. Fajny basen

Wybacz, ale brzmi jak komedia pomyłek, kurcze, czemu zakodowałam, że jednak jesteście w dzikim lesie w chacie w górach? Musiałam niedoczytać, sorki

Poza byciem piękną, fajnie jest czy tak samo jak w domu tylko na agro ? Jest gdzie wyjść? Zresztą, poczekam na full relację po powrocie.

Czas edycji: 2014-08-13 o 16:03
Stary 2014-08-13, 16:06   #2319
gryx82
BAN stały

Cytat:
Poza byciem piękną, fajnie jest czy tak samo jak w domu tylko na agro ? Jest gdzie wyjść? Zresztą, poczekam na full relację po powrocie.
Bunkrów nie ma, ale też jest zayebiście
Stary 2014-08-13, 16:11   #2320
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No coś tak czuję. Jeden z moich niewielu ulubionych tekstów z pol filmów.
Stary 2014-08-13, 16:51   #2321
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
A co się będę ograniczać

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Mam Do Was pytanie
a chcecie daleko jechać czy blisko? bo jak wszystko jedno to fajniej jest na południu (Dubrownik , riwiera Makarska)
My w tym roku byliśmy na Istrii bo bliżej i też było fajnie, ale widoki już nie takie imponujące
Cytat:
Przeleciałam Was na archaicznym telefonie - ale odpisać z niego nie sposób, Może przed weekendem zmienie umowę gsm i wybiorę ciut nowszy tel, niestety wciąż z dolnej pólki cenowej, mam pytanko czy to ma znaczenei jaki system wybiorę Android czy Windows? Mam Androida póki co ale to nie jego winię za całe zło zatem czy są jakieś realne plusy minusy danego systemu na smartfonie????
Android jest popularniejszy, więc pewnie jest na niego więcej aplikacji co do funkcjonalności to nie obsługiwałam nigdy telefonu z Windowsem więc nie wiem, gdzieś mi się obiło o uszy że Android jest bardziej intuicyjny, ale pewnie zależy co kto lubi
Cytat:

Cytat:
No coś tak czuję. Jeden z moich niewielu ulubionych tekstów z pol filmów.

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 16:57   #2322
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Android jest popularniejszy, więc pewnie jest na niego więcej aplikacji co do funkcjonalności to nie obsługiwałam nigdy telefonu z Windowsem więc nie wiem, gdzieś mi się obiło o uszy że Android jest bardziej intuicyjny, ale pewnie zależy co kto lubi

Dzięki

Czas edycji: 2014-08-13 o 16:58
Stary 2014-08-13, 17:47   #2323
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, jest las, pole z fajnym stawem i staw pod domkiem gdzie można polegiwać, jest fajny plac zabaw, basen i buda z piłkarzykami etc. Ale zdania co do sposobu wypoczynku są podzielone. Ja mam ochotę na las i ogniska, małe na budę i basen a TŻ na pokój z tv i internetem Więc trochę na siłę ich gdzieś ciągam. Ogólnie męczy mnie bezcelowość spędzania czasu, brakuje mi celu typu "a dziś G-wont".
Czytałam, że Detektywi średnio Ci podeszli - no nudnawe trochę ale to akurat mi nie przeszkadzało, mnie wkurzały te ich opowieści i kreowanie serialu na "coś super". W sensie że odczułam jakiś fałsz i wysiłek, hmm.

Stary 2014-08-13, 18:01   #2324
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz, jest las, pole z fajnym stawem i staw pod domkiem gdzie można polegiwać, jest fajny plac zabaw, basen i buda z piłkarzykami etc. Ale zdania co do sposobu wypoczynku są podzielone. Ja mam ochotę na las i ogniska, małe na budę i basen a TŻ na pokój z tv i internetem Więc trochę na siłę ich gdzieś ciągam. Ogólnie męczy mnie bezcelowość spędzania czasu, brakuje mi celu typu "a dziś G-wont".
Czytałam, że Detektywi średnio Ci podeszli - no nudnawe trochę ale to akurat mi nie przeszkadzało, mnie wkurzały te ich opowieści i kreowanie serialu na "coś super". W sensie że odczułam jakiś fałsz i wysiłek, hmm.
Pogrubione - rozumiem. Next time tak sobie zaplanujcie. Pytałam, jak okolica, czy właśnie są jakieś potencjalne szlaki na fajne choćby piesze wycieczki. Nie wiem jak did, ile da radę ale np moi przyjaciele z didami przemierzają Zakopane i mówią że jest bardzo wygodnie pro- family.

Chyba ktoś się zamienił z teżem na miejscówkę?

To przyznaj się jakie seriale na wywczasie oglądasz?

Hanibal chwilowo zawieszony, trupow unikam. Orphan Black - no nie mogę się przemóc tak słabe, ale może to słabe początki czegoś z pomysłem? Ale wyłączyłam na drugim odc.

Czas edycji: 2014-08-13 o 18:03
Stary 2014-08-13, 18:04   #2325
Redhaired Witch
Nindżopesz

A co do moich wybieranych w bólach autfitów to się sprawdzają, gorąco nie jest ale wszędzie tak daleko, że buciory chyba mi się rozlecą.

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Pogrubione - rozumiem. Next time tak sobie zaplanujcie.

To przyznaj się jakie seriale na wywczasie oglądasz?
Plany to ja miałam ale są obalane, że nudne (las).
Miałam oglądać Wikingów ale mnie nie porwali, poza tym wieczorami jestem zbyt śpiąca żeby oglądać a muszę się zrywać skoro świt i wypindrzyć przed śniadaniem.
No bo właśnie karmią nas tutaj a do sklepu daleeeko i ówniane zaopatrzenie więc jestem zmuszona jeść ludziowe żarcie, ble. Chce mi się pizzy i chipsów!

Stary 2014-08-13, 18:15   #2326
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A co do moich wybieranych w bólach autfitów to się sprawdzają, gorąco nie jest ale wszędzie tak daleko, że buciory chyba mi się rozlecą.

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Plany to ja miałam ale są obalane, że nudne (las).
Miałam oglądać Wikingów ale mnie nie porwali, poza tym wieczorami jestem zbyt śpiąca żeby oglądać a muszę się zrywać skoro świt i wypindrzyć przed śniadaniem.
No bo właśnie karmią nas tutaj a do sklepu daleeeko i ówniane zaopatrzenie więc jestem zmuszona jeść ludziowe żarcie, ble. Chce mi się pizzy i chipsów!
Gratuluję trafionych outfitów i współczuję ogromnie ludziowego żarcia, mimo żem żarłoczek i kocham prawie wszystko co da się zjeść, to nie znoszę żarcia w zakwaterowaniach, wyjątek szwedzki stół z milionem rzeczy do wyboru. Jednak zaawsze preferowaliśmy jedzenie na tzw mieście/ mieścinie i/lub na kwaterce we własnym zakresie. Nie znoszę np jak na kuchni robią jajecznicę, dźwiga mi się po prostu na sam widok. Jest zazwyczaj ohydna. brrrr. Współczuję.

Ja tak na marginesie nie lubię agroturystyki Delikatnie mówiąc Byłam 3 razy, i neva eva
Stary 2014-08-13, 18:51   #2327
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
A szorty masz?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 20:12   #2328
tricolor
Wtajemniczenie

Rejcz dziękować, choć na zakupy się nie wybieram (bom przeziębiona).
Snad dokładki żarła made by mężczyzn
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030990 (640x480).jpg (51,6 KB, 27 załadowań)
Stary 2014-08-13, 20:13   #2329
tricolor
Wtajemniczenie

Red, :klaski: niech każdy porobi to co chce, wtedy każdy będzie zadowolony z wyjazdu
Stary 2014-08-13, 20:28   #2330
Parabelka
Panaroja

snad jogurtu z borówkami hamerykańskimi
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a ja kupowałam stół 10 lat , pare lat zajeło mi myslenie czy wogole mi potrzebny, potem czy mnie stac na stół, potenm ile kasy jestem sklonna dac, potem jaki bym chciala- oczywiscie okazalo sie ze nie ma takich , ale sie zaparłam, szuklaam nawet zagranico- mam cały folder zdjec stolow z netu, potem okazalo sie ze te w miare znosne kosztujo po 4 tysionce-wiec stwierdzilam ze rezygnuje, potem ze jednak musze miec stół, no to od nowa, moze jednak inny niz te za 4 tys, no t oszukam dalej i dalej, stwierdzam ze jak są same brzydkie to niech bedzie chociaz tani, ale tani znajduje tylko sosnowy z sękami, alboz ikei, ale z ikei mi sie nie miesci, wiec w koncy stwierdzam ze ma byc jakikolwiek byle szklany i zeby sie miescił, ale okazuje sie ze takie są tylko na stalowych nogach z rur, ktore są ochydne i nie dam rady miec takiego stołu...wiec dochodzi parametr ze ma byc nie na rurowatych nogach.....no i fkoncu...fkoncu bingo! trafiam na stół ktory jest szklany, w odpowiednim trozmiarze, nie na rurowych nogach i kosztuje 370 zł no i kupiłam go , w sieciuni rzecz jasna, bo w sklepach nic nie ma

ostatnio zaparłam sie ze pojdziemy do sklepu i kupimy didu plecak-od ręki...no ale...nie udało sie, bo niestety nie ma plecakow odpowiednich nigdzie , ale sie zaparłam i w sieciuni wygrzebalam w 1 dzien i zanabylam-tak że robie postępy..choc moze to chodziło o to ze nie ja bede z nim chodzić
omatko , amsakreska bidnaś z taką metodą kupowania , mnie by szlag przedtem trafił zanim bym znalazła dokładnie to czego chcę , zwłaszcza że takich rzeczy na ogół nie ma (zwłaszcza w moim zasięgu cenowym )
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
tzw. niebieski. Czyli ten, co Burek już ma plus gen rozjaśnienia

Ty wiesz, że faktycznie?! A w dotyku odpowiednio aksamitny?

A taki. Z Kartuz fhrąsuskich

Pokazałabym Burkowskiego dla porównania, ale on uparcie wychodzi na zdjęciach jako czarna plama z oczami, w dodatku obecnie mało prestiżowo się ulokował pod suszarką z praniem

Zaraz do pracy, trochę mi się nie kce...
1.znaczy Burek granatowy
2.no maaaasz , pewnie że tak
3.
4.tak jak mój , tez czarny zwał czegoś z oczami - jeżeli nie zamknie w chwili robienia zdjęcia co się często zdarza lokalizacja podsuszarkowa jest wyjątkowo prestiżowa
5.rozumię ten ból
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Wymagalna jesteś

Nabywszy obuwie letnie typu sandały na koturnie, i stwierdziwszy, ze z wokół kostki to mi one zlatają, przebiłam sobie dziurki własnoręcznie. Nożyczkami do skórek, o ile pamiętam

He, Truskawciu, patrzę na Twój podpis i tak mi się przypomniało jak to ostatnio na stronie GW rzucił mi się w oczy tekst "prekursorką owego stylu była Coca Chanel"
1.nie jestem wymagalna , tylko dziurek odpowiedniej wielkości do takiej klamry gwoździem się nie da bez zniszczenia paska , bo przecież to nie lita skóra
2.w takim paseczku to pewnie że tak , ale nie w pasku do spodni , za gruby .
3.pięęękne
Cytat:
Parabelko, szarańcza chyba pływała bo przeżyła kąpiel. Następnego dnia nie przeżyła jednak mysz. Fajny basen

1.
2.twarda jesteś , dasz radę
Cytat:
3 A bandit nie jest wart swojej ceny na mnie trwa 2 godziny
na mnie się bardzo dobrze trzyma
Cytat:

Ja się wczoraj z rmfu dowiedziałem (i to dwa razy, w odstępie kilkugodzinnym), że włośnicę powodują bakterie
1. jako jedna z niewielu rzeczy
2.zależy od materiału i planowanej wielkości otworu
3.no co , ja się doczytałam w sieciuni że po odrobaczeniu ASO spada (ASO to przeciwciało przeciwpaciorkowcowe , pojawiające się wskutek zakażenia paciorkowcem czyli najczęściej liszajcem zakaźnym i anginą ropną ) nie mówiąc o leczeniu autyzmu dietą przeciwgrzybiczą ( nie ma takiej diety ) i wywabianiu robaków z jelit przez skórę .
Cytat:
Parabel jest chyba zbyt wyrafinowana na takie barbarzyństwa
po gwoździu dziurka jest brzydka a ja chcę ładną
Cytat:
Ja tak na marginesie nie lubię agroturystyki Delikatnie mówiąc Byłam 3 razy, i neva eva
agroturystyka to była fajna dawno temu , jak sie jechało na głęboką wiochę i wynajmowało pokój w chałupie w dostępem do kuchni , ale na własnym wikcie

Chyba dalej jestem głodna

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Rejcz dziękować, choć na zakupy się nie wybieram (bom przeziębiona).
Snad dokładki żarła made by mężczyzn
jakie ładne so to ?

Cytat:
Red, :klaski: niech każdy porobi to co chce, wtedy każdy będzie zadowolony z wyjazdu
ale dida trzeba pilnować bo za mały żeby puścić samopas więc Redzia cokolwiek uwiązana

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 20:53   #2331
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A szorty masz?
Aż dwie pary

Cytat:
Niestety trzyletni did, który ma własną wizję wypoczynku wymaga łażenia za nim

Rejcz, mnie nie zniesmacza brak wyboru ani proces gotowania tylko dania - takie pod dzieci, normalne, tradycyjne. Ble. Zupy! A jakie masz złe wspomnienia z agroturystyki, tak konkretnie?
Ja jutro planuję zostawić ich w cholerę i jechać rowerem po piwo Wezmę ile udźwignę

Stary 2014-08-13, 21:03   #2332
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Aż dwie pary
No to noś

Ja bym się chyba wynudziła na agroturystyce, uwielbiam zwiedzać

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 21:18   #2333
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A ja łazić choćby po lesie no ale niestety... Chociaż gdzieś gdzie można zwiedzać też nic byśmy nie użyli bo by wrzeszczała, że chce wracać

Stary 2014-08-13, 22:17   #2334
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Mam Do Was pytanie

do zwiedzania to trogir polecam tak ogólnie, do jedzenia to tam wszedzie jest tyle knajp ze jedyne sensowne wydaje mi sie stwirdzenie zeby isc w boczną uliczke a nie przy głównej bo zarcie podobne a ceny nizsze...do jedzenia to ciekawym tamtejszym rytualem sa fish party, czy tez fish picnic, przyjezdza pan z grilem ryboma i łajnem i przydzadza na miejscu, lub w odmianie ekskluzywniejszej takie fish party są tez na łódkach/statkach. co do jedzenia to rózne regiony maja swoje specyfiki.
na pagu ser z Kolan, na peljesacu wino, prosek.
z tanich potraw w knajpach to najtaniej wychodzi pizza i smalfish-caly talerzz malych rybek amzonych chyba na głebokim oleju, tylko one sa jak sie trafi-albo całkiem sensownej wielkosci, albo taki plankton ze nie ma co jesc

z dan ktore warto zjesc to owoce morza-w wielu miejscowosciach w restauracji wychodzi taniej niz w Krk., choc to pewnie nie dotyczy Dubrownika itd.

do pachnienia to nie mam pojeciaa niestety.

generalnie to zeby cos konkretniej poradzic to trzebaby chociaz rejon znac w ktory sie wybieracie

Cytat:
snad jogurtu z borówkami hamerykańskimi

omatko , amsakreska bidnaś z taką metodą kupowania , mnie by szlag przedtem trafił zanim bym znalazła dokładnie to czego chcę , zwłaszcza że takich rzeczy na ogół nie ma (zwłaszcza w moim zasięgu cenowym )

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

no mnie trafia własnie ,

a jak sobie radzisz z faktem ze nie ma takich rzeczy jakie bys chciala?

Cytat:
A ja łazić choćby po lesie no ale niestety... Chociaż gdzieś gdzie można zwiedzać też nic byśmy nie użyli bo by wrzeszczała, że chce wracać

ja ogolnieuwielbiam łazic-po lesie, po górach, po plazy, po miastach, po muzeach...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 23:18   #2335
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Ja jutro planuję zostawić ich w cholerę i jechać rowerem po piwo Wezmę ile udźwignę

Cytat:
no mnie trafia własnie ,

a jak sobie radzisz z faktem ze nie ma takich rzeczy jakie bys chciala?
się obywam bez jam pokolenie przyzwyczajone do tego , że NIE MA bardziej się dziwię jak jest i to cenowo dostępne
albo drugi modus postępovani - nic nie chcę , a kupuję to co niechcący wpadnie w oko - tą metodą się ubieram , bo jak czegoś chcę to ni chuchu , nigdy

Ja lubię łazić po łonie natury albo zabytki zwiedzać , ale byczenie się stacjonarne też mnie satysfakcjonuje , nie powiem

burza jest

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2014-08-13 o 23:20
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 23:27   #2336
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Aż dwie pary

Niestety trzyletni did, który ma własną wizję wypoczynku wymaga łażenia za nim

Rejcz, mnie nie zniesmacza brak wyboru ani proces gotowania tylko dania - takie pod dzieci, normalne, tradycyjne. Ble. Zupy! A jakie masz złe wspomnienia z agroturystyki, tak konkretnie?
Sprobuje odp z archaicznego tel jak mnie szlag nie trafi. Ja nigdy nie lubilam atrybutow wsi. Mimo iz z wlasnej woli na takiej mieszkam to tylk wies z nazwy. Barany krowy to nie dla mnie i zwykle polany plus las tez nie stanowia dla mnie waloru turystyczno wypoczynkowego. Chata w lesie jest dla mnie atrakcyjna wylacznie nalibacyjnym zlocie. Przyjaciul i lub na tzw romantycznym wypadzie czyli robimy to bez limitu dzwiekowego. Bylam raz za dzieciaka dwa razy z przyjaciolmi i ich dziecmi. Polawiacze ryb czego nie popieram ale to inny temat. Wieczory byly git ale przeszkadzaly mi wszechobecne barany i zadupie. Jak poszlismy kupic ziemniaki do. Sklepu to sprzedawczyni zapytala na kiedy na sobote? Kury koguty pustka pola kijowe zarcie. brak knajp cywilizacji bleh. Basen koil moje nerwy na krotko. A w drodze powrotnej z tego sklepu wytrabilismy z zalosci plecak browarow takze no nie podobalo mi sie. Nie umiem tu robic emotek. Ja bym wlasnie wolala zwiedzac miec plan na kazdy dzien. Tak zreszta pozniej robilismy z chopem w gorach.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Wynika z tego ze tylko malym didom sie podoba agro
Nono dzien przed pozbyciem sie phona odkrywam jego dzialanie. Liche i wolne ale jest.
Stary 2014-08-13, 23:38   #2337
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Okropny dzień. Umarła nagle żona mojego kolegi

Cytat:
bo już tak jakby klepnęłam cenę

tzn. jeszcze nie na 100% ale akt podpisuję jutro rano więc raczej by było głupio teraz wyskakiwać z negocjacjami.... zresztą, nawet udało mi się 6% rabatu i brak konieczności kupowania miejsca postojowego za 34 tyś. artykuł sugeruje że może i mogłabym więcej, ale nie mam zamiaru się tym gryźć wolę myśleć, że mając w gratisie drugie tyle dodatkowej powierzchni użytkowej i tak jest całkiem niezła cena z metra jak na warszawę

Gratulacje

Cytat:

ja chyba troszkę przeginam z tą bezstresowością (choć może i nie, bo w końcu po co się stresować)
ale ogólnie to zawsze miałam tendencję do reakcji odwrotnie proporcjonalnych do kalibru sprawy
np. klapki gumowe kupuję od roku bezskutecznie nie mogę się zdecydować
O!

Cytat:

w ogóle to do wniosków o kredyt załączam wyciąg z konta, który obejmuje m.in. przelew za mój mandat za przechodzenie na czerwonym
trochę mi głupio
Oj tam, po co się tym stresować

Znad zimnej wody limonkowej bez limonki
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 23:41   #2338
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No to noś

Cytat:
ja ogolnieuwielbiam łazic-po lesie, po górach, po plazy, po miastach, po muzeach...
Otoz to"
Stary 2014-08-13, 23:49   #2339
gryx82
BAN stały

Cytat:
3.no co , ja się doczytałam w sieciuni że po odrobaczeniu ASO spada (ASO to przeciwciało przeciwpaciorkowcowe , pojawiające się wskutek zakażenia paciorkowcem czyli najczęściej liszajcem zakaźnym i anginą ropną )
Czyli paciorkowce to pasożyty? No wiesz... w sumie to mile widziane nie są
Cytat:
nie mówiąc o leczeniu autyzmu dietą przeciwgrzybiczą ( nie ma takiej diety )
No jak to nie ma, jak jezd? Na podstępne i śmiercionośne candidy toczące człowieka od wewnątrz najlepszy olej z pestek grejfiuta i srebro koloidalne
Cytat:
i wywabianiu robaków z jelit przez skórę
Maaagiaaa
Cytat:
po gwoździu dziurka jest brzydka a ja chcę ładną

Cytat:

Cytat:
...
przyjezdza pan z grilem ryboma i łajnem

Cytat:
Ja lubię łazić po łonie natury albo zabytki zwiedzać , ale byczenie się stacjonarne też mnie satysfakcjonuje , nie powiem

Cytat:
...
Wieczory byly git ale przeszkadzaly mi wszechobecne barany i zadupie. Jak poszlismy kupic ziemniaki do. Sklepu to sprzedawczyni zapytala na kiedy na sobote?

---

Znad talerza po śledziu w oleju s cebulom i paprykom + swojskiej kiełbasy + chleba z serkiem topionym Prowadzę badania nad przełomową dietą "łącz wszystko ze wszystkim, jedz do syta i chudnij jak ta lala"
Stary 2014-08-13, 23:59   #2340
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Znad talerza po śledziu w oleju s cebulom i paprykom + swojskiej kiełbasy + chleba z serkiem topionym Prowadzę badania nad przełomową dietą "łącz wszystko ze wszystkim, jedz do syta i chudnij jak ta lala"
dieta cut
a zmienia też rysy twarzy?
ja bym jeszcze dorzuciła punkt: jedz jak najwięcej po 23. bowiem wtedy wszystko smakuje najlepiej

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

Cytat:

Maaagiaaa
no nie mów, że nie smarowałeś skóry papką z mąki i miodu...?

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości