|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
|
|
|
|
#2312 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja się wczoraj z rmfu dowiedziałem (i to dwa razy, w odstępie kilkugodzinnym), że włośnicę powodują bakterie ![]() No wiesz, może Red ma akurat te dni --- Znad czerniny |
||||
|
|
|
#2313 |
|
Nindżopesz
|
A co się będę ograniczać
![]() I Gryxowi współczuję wycinki :/ |
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Do Was pytanie
Być może wybierzemy się do Chorwacji . Polecicie konkrety? Gdzie najlepiej do zwiedzania, do jedzenia , do pachnienia?
|
|
|
|
#2315 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia całemu Baru
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam Was na archaicznym telefonie - ale odpisać z niego nie sposób,
zatem czy są jakieś realne plusy minusy danego systemu na smartfonie????Cytat:
![]() Pięeeeknie powiedziane 2. W skrócie Kam - moje kongratulacje Uwielbiam ludzi czynu, cieszę się, jakby to było moje I faktycznie, czymże się na siłę stresować? Dla samego faktu, że wypadałoby ? Neska - cudnie to ujęłaś, w sam sedes!! " Ze wszystkich biustów jakie miałam" a tylko A było ładne Polly - koszmar taka przypadłość maksymalizmu. Zapewne ma to związek, z perfekcjonizmem, ale zaiste wyjątkowo ostra forma. Też szukam rzeczy tak by mnie satysfakcjonowały, jednak wygrywasz o kilkanaście długości Lete poszukać o czym zapomłam ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Nawzajemnie Tri, braku armagedonu w sklepach przed długim weekendem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-13 o 15:52 |
|
|
|
|
#2317 | ||
|
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Masakra
Po prostu koszmarny ten lajf, życ się odechciewa Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poza byciem piękną, fajnie jest czy tak samo jak w domu tylko na agro ? Jest gdzie wyjść? Zresztą, poczekam na full relację po powrocie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-13 o 16:03 |
|||
|
|
|
#2319 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2321 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
bo jak wszystko jedno to fajniej jest na południu (Dubrownik My w tym roku byliśmy na Istrii bo bliżej i też było fajnie, ale widoki już nie takie imponujące ![]() Cytat:
co do funkcjonalności to nie obsługiwałam nigdy telefonu z Windowsem więc nie wiem, gdzieś mi się obiło o uszy że Android jest bardziej intuicyjny, ale pewnie zależy co kto lubi ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-13 o 16:58 |
|
|
|
|
#2323 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, jest las, pole z fajnym stawem i staw pod domkiem gdzie można polegiwać, jest fajny plac zabaw, basen i buda z piłkarzykami etc. Ale zdania co do sposobu wypoczynku są podzielone. Ja mam ochotę na las i ogniska, małe na budę i basen a TŻ na pokój z tv i internetem
Więc trochę na siłę ich gdzieś ciągam. Ogólnie męczy mnie bezcelowość spędzania czasu, brakuje mi celu typu "a dziś G-wont". Czytałam, że Detektywi średnio Ci podeszli - no nudnawe trochę ale to akurat mi nie przeszkadzało, mnie wkurzały te ich opowieści i kreowanie serialu na "coś super". W sensie że odczułam jakiś fałsz i wysiłek, hmm. |
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba ktoś się zamienił z teżem na miejscówkę? ![]() To przyznaj się jakie seriale na wywczasie oglądasz? Hanibal chwilowo zawieszony, trupow unikam. Orphan Black - no nie mogę się przemóc tak słabe, ale może to słabe początki czegoś z pomysłem? Ale wyłączyłam na drugim odc. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-13 o 18:03 |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Nindżopesz
|
A co do moich wybieranych w bólach autfitów to się sprawdzają, gorąco nie jest
ale wszędzie tak daleko, że buciory chyba mi się rozlecą.---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
Miałam oglądać Wikingów ale mnie nie porwali, poza tym wieczorami jestem zbyt śpiąca żeby oglądać a muszę się zrywać skoro świt i wypindrzyć przed śniadaniem. No bo właśnie karmią nas tutaj a do sklepu daleeeko i ówniane zaopatrzenie więc jestem zmuszona jeść ludziowe żarcie, ble. Chce mi się pizzy i chipsów! |
|
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak na marginesie nie lubię agroturystyki Delikatnie mówiąc Byłam 3 razy, i neva eva |
|
|
|
|
#2327 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
Rejcz dziękować, choć na zakupy się nie wybieram (bom przeziębiona).
Snad dokładki żarła made by mężczyzn
|
|
#2329 |
|
Wtajemniczenie
|
Red, :klaski: niech każdy porobi to co chce, wtedy każdy będzie zadowolony z wyjazdu
|
|
#2330 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad jogurtu z borówkami hamerykańskimi
![]() Cytat:
bidnaś z taką metodą kupowania , mnie by szlag przedtem trafił zanim bym znalazła dokładnie to czego chcę , zwłaszcza że takich rzeczy na ogół nie ma (zwłaszcza w moim zasięgu cenowym )Cytat:
![]() 2.no maaaasz , pewnie że tak ![]() 3. 4.tak jak mój , tez czarny zwał czegoś z oczami - jeżeli nie zamknie w chwili robienia zdjęcia co się często zdarza lokalizacja podsuszarkowa jest wyjątkowo prestiżowa 5.rozumię ten ból ![]() Cytat:
![]() 2.w takim paseczku to pewnie że tak , ale nie w pasku do spodni , za gruby . 3.pięęękne Cytat:
2.twarda jesteś , dasz radę ![]() na mnie się bardzo dobrze trzyma ![]() Cytat:
![]() 2.zależy od materiału i planowanej wielkości otworu 3.no co , ja się doczytałam w sieciuni że po odrobaczeniu ASO spada (ASO to przeciwciało przeciwpaciorkowcowe , pojawiające się wskutek zakażenia paciorkowcem czyli najczęściej liszajcem zakaźnym i anginą ropną ) nie mówiąc o leczeniu autyzmu dietą przeciwgrzybiczą ( nie ma takiej diety ) i wywabianiu robaków z jelit przez skórę .po gwoździu dziurka jest brzydka a ja chcę ładną ![]() Cytat:
![]() Chyba dalej jestem głodna ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
so to ?Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2331 | |
|
Nindżopesz
|
Aż dwie pary
![]() Cytat:
![]() Rejcz, mnie nie zniesmacza brak wyboru ani proces gotowania tylko dania - takie pod dzieci, normalne, tradycyjne. Ble. Zupy! A jakie masz złe wspomnienia z agroturystyki, tak konkretnie? Ja jutro planuję zostawić ich w cholerę i jechać rowerem po piwo Wezmę ile udźwignę
|
|
|
|
|
#2332 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No to noś
![]() Ja bym się chyba wynudziła na agroturystyce, uwielbiam zwiedzać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2333 |
|
Nindżopesz
|
A ja łazić choćby po lesie no ale niestety... Chociaż gdzieś gdzie można zwiedzać też nic byśmy nie użyli bo by wrzeszczała, że chce wracać
|
|
|
|
#2334 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
do zwiedzania to trogir polecam tak ogólnie, do jedzenia to tam wszedzie jest tyle knajp ze jedyne sensowne wydaje mi sie stwirdzenie zeby isc w boczną uliczke a nie przy głównej bo zarcie podobne a ceny nizsze...do jedzenia to ciekawym tamtejszym rytualem sa fish party, czy tez fish picnic, przyjezdza pan z grilem ryboma i łajnem i przydzadza na miejscu, lub w odmianie ekskluzywniejszej takie fish party są tez na łódkach/statkach. co do jedzenia to rózne regiony maja swoje specyfiki. na pagu ser z Kolan, na peljesacu wino, prosek. z tanich potraw w knajpach to najtaniej wychodzi pizza i smalfish-caly talerzz malych rybek amzonych chyba na głebokim oleju, tylko one sa jak sie trafi-albo całkiem sensownej wielkosci, albo taki plankton ze nie ma co jesc ![]() z dan ktore warto zjesc to owoce morza-w wielu miejscowosciach w restauracji wychodzi taniej niz w Krk., choc to pewnie nie dotyczy Dubrownika itd. do pachnienia to nie mam pojeciaa niestety. generalnie to zeby cos konkretniej poradzic to trzebaby chociaz rejon znac w ktory sie wybieracie Cytat:
no mnie trafia własnie ,a jak sobie radzisz z faktem ze nie ma takich rzeczy jakie bys chciala? Cytat:
ja ogolnieuwielbiam łazic-po lesie, po górach, po plazy, po miastach, po muzeach...
|
|
|
#2335 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
jam pokolenie przyzwyczajone do tego , że NIE MA bardziej się dziwię jak jest i to cenowo dostępne ![]() albo drugi modus postępovani - nic nie chcę , a kupuję to co niechcący wpadnie w oko - tą metodą się ubieram , bo jak czegoś chcę to ni chuchu , nigdy ![]() Ja lubię łazić po łonie natury albo zabytki zwiedzać , ale byczenie się stacjonarne też mnie satysfakcjonuje , nie powiem ![]() burza jest
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-08-13 o 23:20 |
||
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Wynika z tego ze tylko malym didom sie podoba agro Nono dzien przed pozbyciem sie phona odkrywam jego dzialanie. Liche i wolne ale jest. |
|
|
|
|
#2337 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad zimnej wody limonkowej bez limonki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2339 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Znad talerza po śledziu w oleju s cebulom i paprykom + swojskiej kiełbasy + chleba z serkiem topionym |
|||||||
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zmienia też rysy twarzy? ![]() ja bym jeszcze dorzuciła punkt: jedz jak najwięcej po 23. bowiem wtedy wszystko smakuje najlepiej ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- no nie mów, że nie smarowałeś skóry papką z mąki i miodu...?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

[COLOR="Silver"]

Też szukam rzeczy tak by mnie satysfakcjonowały, jednak wygrywasz o kilkanaście długości 

bidnaś z taką metodą kupowania , mnie by szlag przedtem trafił zanim bym znalazła dokładnie to czego chcę , zwłaszcza że takich rzeczy na ogół nie ma (zwłaszcza w moim zasięgu cenowym 

so to ?
artykuł sugeruje że może i mogłabym więcej, ale nie mam zamiaru się tym gryźć