Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-13, 12:37   #1471
Mirabilka
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

okropne te spódnice - robią dynię z człowieka i wychodzą tzw krótkie nóżki.

Lubię nos Hani i jej oczy - ale maniera w głosie powoduje, ze jak mam bad day to nie mogę jej słuchać

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 12:42   #1472
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EndTimeLady Pokaż wiadomość
ja podobnie wspominam przepis na sałatke z zupek chińskich
Serio polecam jej 50 faktów o mnie. Takiego face palm'a nie miałam już długi, długi czas...

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość

Lubię nos Hani i jej oczy - ale maniera w głosie powoduje, ze jak mam bad day to nie mogę jej słuchać
Mi sie te tiulowe strasznie podobaja Zamierzam sobie kupić.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 12:47   #1473
201607250928
Konto usunięte

201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 12:52   #1474
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez EndTimeLady Pokaż wiadomość
ja podobnie wspominam przepis na sałatke z zupek chińskich
Że co?

Mam ostatnio alergie na pannejoanne, filmy kręci tak na siłę, że jak tylko widzę u niej coś nowego to przekręcam oczami. Nudy , byle co, paplanie bez sensu, byle tylko coś nakręcić. Od przeprowadzki, przez to ze ma wiecej czasu liczy sie u niej tylko ilość a nie jakość.Krótko mówiąc beznadzieja , chyba anuluje suba.

Edytowane przez cattt
Czas edycji: 2014-08-13 o 12:53
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 12:53   #1475
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Że co?

Mam ostatnio alergie na pannejoanne, filmy kręci tak na siłę, że jak tylko widzę i niej coś nowego to przekręcając oczami. Nudy , byle co, paplanie bez sensu, byle tylko coś nakręcić. Od przeprowadzki, przez to ze ma wiecej czasu liczy sie u niej tylko ilość a nie jakość.Krótko mówiąc beznadzieja , chyba anuluje suba.
Ja puściłam ja w tle i byłam w pokoju gdy mówiła o tym, że czasami sobie popłacze i potęskni. Poszłam wyprasować bluzkę, wróciłam, a ona nadal gada o tym samym Ja w ogóle mam wrażenie, że ona tak gada jak katarynka bez sensu. No i ciagle ta przeprowadzka... Jara sie jakby conajmniej Mont Everest zdobyła. A juz pomine bajzel jaki ona wprowadza..., Vlog o przeprowadzce na pierwszym kanale, zamiast na drugim... wtf.

Edytowane przez susuanne
Czas edycji: 2014-08-13 o 12:55
Stary 2014-08-13, 12:57   #1476
akikochandesu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Przeglądałam sobie facebooka księżniczki (stalker mode on) i trafiłam na post: https://www.facebook.com/SiostryGlam...73158282748009
Jestem jakaś zniesmaczona wypowiedziami księniczki typu: SiostryGlam Asia Pokraczyńska tak tak wszystko się zgadza, nieumalowana naturalna żona w domu, a na boku zdrada z wymalowaną, piękną blondynką na szpilach... ale na co dzień zdecydowanie woli żonę. Serio muszę się malować, żeby chłopak mnie nie zdradzał? Jakie to płytkie...
Ja uważam, że każdy ma prawo decydować o swoim ciele, ale to co się ostatnio dzieje to przesada.... chodzi mi o modę na niegolenie się i wstawianie zdjęć włochatych pach Czekam aż ludzie przestaną się myć bo stwierdzą, że "to moje ciało, mycie nie jest dla mnie"
akikochandesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:02   #1477
Mirabilka
Zakorzenienie

nie mówię, ze są brzydkie - ale trzeba do nich być wysokim i mieć zgrabniutkie nogi ale wzrost chyba najważniejszy

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:08   #1478
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez akikochandesu Pokaż wiadomość
Ja uważam, że każdy ma prawo decydować o swoim ciele, ale to co się ostatnio dzieje to przesada.... chodzi mi o modę na niegolenie się i wstawianie zdjęć włochatych pach Czekam aż ludzie przestaną się myć bo stwierdzą, że "to moje ciało, mycie nie jest dla mnie"
z góry przepraszam wszystkich, którzy to popierają czy coś, ale:
przeraża mnie mocno hairy legs club na tumblrze. W ogole niektore radykalne feministki na tumblrze mnie przerażają. Nie mam nic do feministek, żeby nie było, ale spora część tych z tumblra budzi we mnie strach.
taka tam niepotrzebna dygresja

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2014-08-13 o 13:09
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:11   #1479
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Przeglądałam sobie facebooka księżniczki (stalker mode on) i trafiłam na post: https://www.facebook.com/SiostryGlam...73158282748009
Jestem jakaś zniesmaczona wypowiedziami księniczki typu: SiostryGlam Asia Pokraczyńska tak tak wszystko się zgadza, nieumalowana naturalna żona w domu, a na boku zdrada z wymalowaną, piękną blondynką na szpilach... ale na co dzień zdecydowanie woli żonę. Serio muszę się malować, żeby chłopak mnie nie zdradzał? Jakie to płytkie...
Nie wierzę, że to powiem, ale zgadzam się z Księżniczką.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
przeraża mnie mocno hairy legs club na tumblrze. W ogole niektore radykalne feministki na tumblrze mnie przerażają. Nie mam nic do feministek, żeby nie było, ale spora część tych z tumblra budzi we mnie strach.
Tumblr to w ogóle jest tolerancyjny w jedną stronę Jak jesteś biała, hetero, nie jesteś feministką ani transwestytą, to Cię tam nie lubią.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:12   #1480
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Ja puściłam ja w tle i byłam w pokoju gdy mówiła o tym, że czasami sobie popłacze i potęskni. Poszłam wyprasować bluzkę, wróciłam, a ona nadal gada o tym samym Ja w ogóle mam wrażenie, że ona tak gada jak katarynka bez sensu. No i ciagle ta przeprowadzka... Jara sie jakby conajmniej Mont Everest zdobyła. A juz pomine bajzel jaki ona wprowadza..., Vlog o przeprowadzce na pierwszym kanale, zamiast na drugim... wtf.
Fakt, przeprowadzka do innego kraju to spore wydarzenie i jej sie nie dziwie, ale ileż można sie tym... tak onanizować ( wybaczcie ale tak dobitnie bym to określiła ). Sama też jestem po przeprowadzce prawie dwa lata, ale przyznam ze przeżywałam to intensywnie max dwa tygodnie, bo inny kraj, inni ludzie, sporo innych narodowości.
Rozumiem też że każdy jest inny i takie przeżycia to indywidualna sprawa, ale moim zdaniem tutaj wychodzi na wierzch, jak mało ma Asia do zaoferowania widzowi.
Do tej pory powinna już troche zrozumieć że fiksowanie sie zbytnio na tym wielkim wydarzeniu niewiele uczyni dobrego na jej kanale. Oczywiście "pannejoannazagranicą " to kanał poświęcony byciu za granicą ale ona chyba nie kuma tego, że już przecież tam jest i niech już nie przeżywa tej przeprowadzki, tylko skupi się na tu i teraz. A ta wciąż swoje "przeprowadzka przeprowadzka, taka wielka rzecz daleko od domku i w ogóle "
Już niech osiadzie w tym swoim myśleniu, a nie egzaltuje sie procesem który już dawno za nią.
Monotematyczna, nudna i powiem też w sumie że...ograniczona.
Tak naprawdę nie spodziewałam sie tego po niej, wcześniej uważałam ją za ciekawszą osobę o szerszych horyzontach.

Edytowane przez cattt
Czas edycji: 2014-08-13 o 13:14
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:25   #1481
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Fakt, przeprowadzka do innego kraju to spore wydarzenie i jej sie nie dziwie, ale ileż można sie tym... tak onanizować ( wybaczcie ale tak dobitnie bym to określiła ). Sama też jestem po przeprowadzce prawie dwa lata, ale przyznam ze przeżywałam to intensywnie max dwa tygodnie, bo inny kraj, inni ludzie, sporo innych narodowości.
Rozumiem też że każdy jest inny i takie przeżycia to indywidualna sprawa, ale moim zdaniem tutaj wychodzi na wierzch, jak mało ma Asia do zaoferowania widzowi.
Do tej pory powinna już troche zrozumieć że fiksowanie sie zbytnio na tym wielkim wydarzeniu niewiele uczyni dobrego na jej kanale. Oczywiście "pannejoannazagranicą " to kanał poświęcony byciu za granicą ale ona chyba nie kuma tego, że już przecież tam jest i niech już nie przeżywa tej przeprowadzki, tylko skupi się na tu i teraz. A ta wciąż swoje "przeprowadzka przeprowadzka, taka wielka rzecz daleko od domku i w ogóle "
Już niech osiadzie w tym swoim myśleniu, a nie egzaltuje sie procesem który już dawno za nią.
Monotematyczna, nudna i powiem też w sumie że...ograniczona.
Tak naprawdę nie spodziewałam sie tego po niej, wcześniej uważałam ją za ciekawszą osobę o szerszych horyzontach.
Dla mnie w ogóle drugi kanał jest bezsensu Ile można pokazywać jak sie żyje w Dublinie? Co ona ma zamiar w ogóle pokazywać? Co można tam kupić, co załatwić, co pozwiedzać. A potem kanał umrze bo będzie dodawała jedynie vlogi co 3 miesiące z jakiegos wypadu za miasto, ale przecież drugi kanał taki potrzebny, wow.

Edytowane przez susuanne
Czas edycji: 2014-08-13 o 13:26
Stary 2014-08-13, 13:26   #1482
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Tumblr to w ogóle jest tolerancyjny w jedną stronę Jak jesteś biała, hetero, nie jesteś feministką ani transwestytą, to Cię tam nie lubią.
Nie popadajmy ze skrajności w skrajność Nie ma co dyskutować o tym,że nogi i pachy to się goli Ale ja np. w ogóle się nie maluję,nawet nie posiadam tuszu do rzęs,bo mam swoje czarne i długie, brwi też mam czarne, podkładu w lato w ogóle nie używam. I co? To oznacza,że jestem niezadbaną kobietą? Mój chłopak naprawdę nie lubi jak się maluję. Robię to tylko na szczególne okazje,żeby tylko podkreślić urodę i świetnie się z tym czuję

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:32   #1483
stina1983
Raczkowanie

Cytat:
Dla mnie w ogóle drugi kanał jest bezsensu Ile można pokazywać jak sie żyje w Dublinie? Co ona ma zamiar w ogóle pokazywać? Co można tam kupić, co załatwić, co pozwiedzać. A potem kanał umrze bo będzie dodawała jedynie vlogi co 3 miesiące z jakiegos wypadu za miasto, ale przecież drugi kanał taki potrzebny, wow.
Ma sens, jeśli ma pomysł na niego. Ale to naprawdę musiałyby być filmiki, które kogoś zaciekawią czy pomogą ( jakieś poradniki ale konkretne, nie paplnina)
stina1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:36   #1484
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
W haulach będzie pokazywać rzeczy dla Nas niedostępne.. a to się mija z celem. Ja oglądam haule, żeby zobaczyć, co aktualnie jest w sklepach i pójść wtedy, jak zobaczę coś fajnego.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:40   #1485
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Nie popadajmy ze skrajności w skrajność Nie ma co dyskutować o tym,że nogi i pachy to się goli Ale ja np. w ogóle się nie maluję,nawet nie posiadam tuszu do rzęs,bo mam swoje czarne i długie, brwi też mam czarne, podkładu w lato w ogóle nie używam. I co? To oznacza,że jestem niezadbaną kobietą? Mój chłopak naprawdę nie lubi jak się maluję. Robię to tylko na szczególne okazje,żeby tylko podkreślić urodę i świetnie się z tym czuję
Ależ ja nie każę nikomu się malować, jeśli nie ma takiej potrzeby Chodzi mi raczej ogólnie o dążenie do bycia zadbaną, piękną, czyli czyste włosy, ładne paznokcie, ogolone nogi i pachy itp., makijaż to bardziej indywidualna sprawa. Popieram też RGP w tym, iż powinnyśmy starać się być piękne nie tylko dla kogoś, a głównie dla siebie.
Ale oczywiście to moja opinia
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-13, 13:51   #1486
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość

ja na dodatek golę nogi i podobało mi się "Blurred lines", więc jestem prawie wrogiem publicznym numer jeden
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:52   #1487
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stina1983 Pokaż wiadomość
Ma sens, jeśli ma pomysł na niego. Ale to naprawdę musiałyby być filmiki, które kogoś zaciekawią czy pomogą ( jakieś poradniki ale konkretne, nie paplnina)
Hania z KącikaHani ma bardzo fajne filmy i myślałam, że PannaJoanna pójdzie w tym kierunku. Ale żeby to wypaliło musiałaby mieć sporą wiedzę na temat Dublina i nie zanudzać suchymi faktami z wiki.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 14:07   #1488
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
nie podoba mi się

Cytat:
Napisane przez EllisMeddle Pokaż wiadomość
ja mam pełno rozstępów na pośladkach, udach i biuście, a jestem młoda, wiecznie chuda i nie mam pojęcia skąd się u mnie wzięły, ale są dosyć mocno widoczne
ja mam dokładnie tak samo

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
ale fajnie

Cytat:
Napisane przez wiosna494 Pokaż wiadomość

uwaga na rozpadającą się stopę od 4:04
chyba jestem jedyna tutaj, której nie obrzydzają stopy

Cytat:
Cytat:
obie spódnice ładne ciekawe jak długo pozowała

Cytat:
czy ja wiem mam taką spódnicę i nie wydaje mi się zeby zrobiła mi masakrę z sylwetki

Cytat:

niestety w końcu się skończy ciekawe co będzie pootem nagrywać
Stary 2014-08-13, 14:59   #1489
201607250928
Konto usunięte

Byłam na zakupach i odwiedziłam wyspę Inglota Widziałam 505-tkę nawet sobie pozwoliłam na swatcha i ten bronzer w porównaniu w NYX "Taupe" jest pomarańczowy I ma drobinki, które są malutkie i napewno niewidoczne z daleka, jednak z bliska widzę je dokładnie
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 15:07   #1490
Sasabina
maskott

Cytat:

L

ale nie muszą, tylko trzeba długość dobrać do swojej figury i rozkloszowanie i materiał (mniej, bardziej sztywny). w przypadku niższych dziewczyn oczywiście lepiej będą się prezentować z obcasami, ale one są tak bardzo wdzięczne. ja uwielbiam chodzę w 3 takich na okrągło
Stary 2014-08-13, 15:08   #1491
apple1602
Zadomowienie

Dziewczyny, co robicie z różami Bourjois? Uwielbiam je, mam kilka, ale użyję kilka razy i już traci pigmentacje. Muszę zdrapywać wierzchnią warstwę i znów jest kilka razy do użycia. Wam też się tak zdarza? Znacie jakiś trwały sposób, żeby się z nimi nie babrać co kilka dni?
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 15:08   #1492
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Ja mam Misshę Perfect Cover i nie wyobrażam sobie go tego kremu BB nie przypudrować, bo on się rusza, łatwo ściera (po prostu nie zastyga) I krycie dla mnie ma mocne, a nie mam jakiś mega wielkich niedoskonałości (lubię go, bo wystarczy mi malutko a koloryt wyrównany )
U mnie nawet po przypudrowaniu ścierał się w trymiga, trochę cieplejsza pogoda i od razu leciał, zwłaszcza z nosa. To był główny powód, dla którego nigdy do niego nie wróciłam.

Cytat:
Napisane przez EllisMeddle Pokaż wiadomość
ja mam pełno rozstępów na pośladkach, udach i biuście, a jestem młoda, wiecznie chuda i nie mam pojęcia skąd się u mnie wzięły, ale są dosyć mocno widoczne
Ja mam na pupie, nie wiem skąd, nie zaliczyłam żadnego szybkiego wzrostu/spadku wagi, ba, w ogóle szybkiego wzrostu w okresie dojrzewania, zawsze byłam dość dużym dzieckiem owszem skoczyło mi pomiędzy gimnazjum i liceum kilka kilogramów, ale to ze trzy góra, nie wierzę że wszystko poszło w zadek i mi rozciągnęło

Cytat:
Cytat:
Ani jedna, ani druga mi się na niej nie podoba. Być może na wyższej, szczupłej dziewczynie byłoby lepiej, ale u Hani nie wygląda to dobrze. Nie wiem zresztą co jej wpadło do głowy łączyć te spódnice z takimi koszulkami i pozować bez butów: -100 do estetyki. I śmieszy mnie trochę że te zdjęcia są praktycznie takie same, zmienia się tylko spódnica
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 15:09   #1493
Sasabina
maskott

i żadnej dyni nie zrobią, a raczej z odpowiednią górą dadzą figurę klepsydry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-13, 15:11   #1494
panterarozyczka
Zadomowienie

Jakby ktos chcial to w nowym cosmopolitanie jest rabat do MAC, -15 na sleek w alledrogerii, -20 do the body shopu, -40 na paese, -30 na dermokosmetyki w SP, -20 na glossybox, -40 do bath body works i od cholery innych rabatów do wielu sklepów. Mogę wrzucić zdjecia
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 15:14   #1495
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co robicie z różami Bourjois? Uwielbiam je, mam kilka, ale użyję kilka razy i już traci pigmentacje. Muszę zdrapywać wierzchnią warstwę i znów jest kilka razy do użycia. Wam też się tak zdarza? Znacie jakiś trwały sposób, żeby się z nimi nie babrać co kilka dni?
odpowiedni pędzel
najpierw używałam jakiegoś miękkiego skośnego i prawie w ogolę nie nabierał różu, odkąd używam skunksa nie ma problemu, dokładnie tego

http://mintishop.pl/product-pol-226-...-podkladu.html
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 15:20   #1496
Trivedi
Raczkowanie

A ja na moment wrócę do poglądu RGP... Zgadzam się połowicznie i z nią i z Colbie... Bo oczywiście, fiksacja na punkcie wyglądu to nic dobrego, ale totalne zaniedbanie (czitos?) też nie jest dobre. Najgorszy jest fakt, że wiele osób nie potrafi wypośrodkować tej ''naturalności''i potem nieogolone nogi czy nieumyte włosy są nazywane naturalnością...
Stary 2014-08-13, 15:20   #1497
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Jakby ktos chcial to w nowym cosmopolitanie jest rabat do MAC, -15 na sleek w alledrogerii, -20 do the body shopu, -40 na paese, -30 na dermokosmetyki w SP, -20 na glossybox, -40 do bath body works i od cholery innych rabatów do wielu sklepów. Mogę wrzucić zdjecia
proszę o zdjęcie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
odpowiedni pędzel
najpierw używałam jakiegoś miękkiego skośnego i prawie w ogolę nie nabierał różu, odkąd używam skunksa nie ma problemu, dokładnie tego

Używałam H52 i myślałam, że to nie kwestia pędzla, ale mam w domu nieużywanego skunksa to spróbuję! Dziękuję serdecznie za radę
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 15:21   #1498
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
odpowiedni pędzel

to nie jest skunks, on ma tylko dwukolorowe, syntetyczne włosie. Prawdziwy skunks wygląda tak http://img.szafa.pl/ubrania/1/009553...o-podkladu.jpg
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 15:23   #1499
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
mam swój juz chyba 5 lat i jak chcę więcej koloru to nabieram tym załączonym pędzelkiem a potem rozcieram ecotoolsem do różu, ale on też sam nabiera mi wystarczająco tego różu tylko więcej razy muszę go miziać. nigdy nie zdrapywałam samego produktu
Stary 2014-08-13, 15:24   #1500
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

Feminizm to naprawdę bardzo złożony ruch i tak jak w wielu innych często spotykają się w nim różne odłamy i fale
Jestem feministką, a golę pachy, nogi, lubię Lil Wayne'a, kocham gotować i stać przy garach, mam chłopaka i nie wyobrażam sobie życia bez niego - dla wielu to sprzeczności, jednak wrzucanie wszystkich feministek do jednego wora z tymi radykalnymi jest błędem i świadczy o ogromnych lukach w wiedzy
fajnie więc, że dodałaś radykalne, a nie określiłaś właśnie tych radykalnych jako feministki po prostu

niestety zbyt często jeszcze spotykam się z podejściem mocno stereotypowym, które może samo w sobie boli mniej, niż ten wspomniany brak wiedzy właśnie
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości