|  2007-07-12, 14:00 | #91 | ||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) II

Cytat: 
  u Ciebie na pewno bedzie dobrze  fajnie ze jestes tu u nas spowrotem     Cytat: 
 alez Ty jestes dobra dla rodzinki, a to ciasta, a to po buleczki, moze chcesz ze mna troszke pomieszkac    Cytat: 
    a lyzwy naostrzone? to szybciej bedzie  Cytat: 
 hihi  ja lubie zwierzaki z charakterkiem  Cytat: 
  jak sie ciesze.. jeszcze tylko mam 2 prace do napisania,ale sprobuje sie z tym jeszcze w weekend rozprawic  (bo to juz po polsku). no ale do wakacji jeszcze 3 tygodnie,bo mam praktyki. ale juz blizej niz dalej, jak to sie pieknie mowi  a Ty sobie tez poodpoczywaj   co do Cobena to musze przeczytac jakas ksiazke, bo juz nie pierwszy raz o nim wspominacie. chociaz ja to najbardziej lubie ksiazki podroznicze   Cytat: 
  (o ile wogole przyjmuja lekarze teraz   ) Dziewczynki, ktore zalaczaly/ wysylaly ostatnio zdjecia - sliczne jestescie  (przepraszam ze tak naraz ale juz nie pamietam czyje zdjecia ogladalam, przez te examy i wogole..  ) 
				__________________  Życie jest zbyt ważne, żeby brać je na serio. [Oscar Wilde] | ||||||
|     | 
|  2007-07-12, 14:06 | #92 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Cytat: 
    Twoje zdrówko   
				__________________ '' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' | |
|     | 
|  2007-07-12, 17:01 | #93 | 
| Zadomowienie | 

hello     Asiek suepr fotki, ładniutka jesteś, taką subtelną masz twarz  Ziwrzaki wszystkie są bombowe - ja tak kocham zwierzaki  psiaki miec a ktoy podziwiac i tulić od czasu do czasu  Zrobie fotki swojej czarnulce i sie pochwale, a co  a teraz zrobie taki totalny offtop do tego co się dzieje na wątku ale nie koniecznie do samego topicu  Otóż mam 2 cukinie i brak pomysłu na to jak je zrobić aby ze smakiem skonsumować  Może mi coś podpowiecie   Pomocy       
				__________________  Jestem idealna  wszak kula to kształt doskonały  Mam ciało boga  tylko szkoda, że Buddy  | 
|     | 
|  2007-07-12, 17:17 | #94 | 
| Zakorzenienie | 

Ouu agness, masz taką samą ^^ A ja będę mieć na dniach remoncik i w końcu będę mieć taki pokój jaki mi się wymarzył  Dałam już zdjęcia mojego psiego potworka, czas na mojego kochanego kotka ;* (wygląda na wredziola, ale uwielbia mnie z całego serca  ) 
				__________________ Imagine pageant  In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2007-09-02 o 12:43 | 
|     | 
|  2007-07-12, 17:22 | #95 | 
				 | 

Kocur dziękuje za uznanie   a ja jestem taaaka beznadziejna że zaraz pękne  mama kupiła 2 pyszne keksy w czekoladzie.. noi w zasadzie to już po nich   | 
|     | 
|  2007-07-12, 17:30 | #96 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Cytat: 
  W sumie to aż się dziwię iż oni nie tyją od tego, bo każdego normalnego człowieka dawno bym utuczyła takimi 'przekąskami' ^^ Ale jak zapraszasz to zaraz się pakuję i przyjeżdżam  Cytat: 
  Cytat: 
  A jeśli chodzi o zdjęcia Waszych pupili ->   Tylko czemu wygląd nie zawsze idzie z charakterkiem ? Moje kocisko to przyjdzie, połasi się, poociera, zamiauczy i nagle cap... gryzie wredota mała xD | |||
|     | 
|  2007-07-12, 18:03 | #97 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ........ale Zazdroszcze wyjazdu   ..a jeszcze bardziej tego psiaka  Edit: to moj kotek co sie nazywa "kotek"  zdjecie nie wyrazne bo z kam internetowej, ale widac jaki ma charakterek   
				__________________ "Prawdziwy przyjaciel to podwójne szczęście, prawdziwy przyjaciel to połowa cierpień" ... hmm   | ||
|     | 
|  2007-07-12, 18:18 | #98 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ale jeszcze w starym mieszkaniu, teraz woli świeże powietrze   | ||
|     | 
|  2007-07-12, 18:51 | #99 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

nie wiedzialam że nam zamknęli wątek i dziwiłam się, że nikt nic nie pisze, a tu prosze, suprise mamy nowy :P Ale już jestem   Kupilam sobie dziś torbę podróżną, taką na kółkach, za 49.90zł  Fajna, nie będę musiała tachać nad morzem tylko sobie powiozę   
				__________________ Razem: 08.08.2009r  Zaręczyny: 06.03.2011r   Ślub: 28.09.2013r  41/40   | 
|     | 
|  2007-07-12, 19:07 | #100 | 
				 | 

Apiska- hyhy też mam torbe na kołkach   ale niewiem ile kosztowała ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) i chyba nie chce wiedzieć.. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) a Gujana - gratuluje   | 
|     | 
|  2007-07-12, 19:12 | #101 | 
				 | 

Ogólnie takie torby bardzo drogie są, ale niezwadne Pepco ma tanie   Jutro piątek 13-go. 
				__________________ Razem: 08.08.2009r  Zaręczyny: 06.03.2011r   Ślub: 28.09.2013r  41/40   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-07-12, 19:45 | #102 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2007-07-12, 20:06 | #103 | 
				 | 

baw się dobrze    
|     | 
|  2007-07-12, 20:12 | #104 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

a ja padam na twarz... gardło, głowa bolą mnie masakrycznie nie mam na nic siły... nie mam siły, żeby jeść... i mam doła... mama mojej kol. nnon stop mowi ze schudłam - ja to olewam, bo nikomu nie mowilam że sie odchudzam i udaje że wszystko jest w porządku teraz zaczne tyć i wszyscy pewnie będą mi gadać że przytyłam;/ po prostu świetnie... ehh tak to jest jak człowiek się odchudza z wagi 55kg przy wzroście 167;/ ja mam już dosyć;( chce wrócić do tamtego okresu...;( mieć okres i nie myśleć ciągle o żarciu ;/ a teraz przeziębienie rozkłada mnie na łopatki... soorry dziewczyny,, musiałam się wyżalić...jutro to pewnie zedytuje bo będzie mi wstyd... | 
|     | 
|  2007-07-12, 20:40 | #105 | |||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   Świetny pupilek  Cytat: 
  Mam nadzieję,że będzie dobrze   Musisz się zebrać w sobie kochana  Ale się wkurzyłam  Zepsułam sobie kolację... bo chciałam zrobić coś ala sałatkę,wymieszałam twaróg z jajem na twardo i dorzuciłam do tego kukurydzę,ale przez przypadek nie odlałam wody z tej kukurydzy  Jak się domyślacie,wyszło wstrętne  Zjadłam jajko na twardo,ale nadal jestem głodna,i zaraz zjem drugie,właśnie się gotuje   Ale dzień minął bardzo przyjemnie  Edit: Dobranoc dziewczynki  Zajrzę tutaj do Was jeszcze jutro przed wyjazdem    Bo w sobotę muszę wstać o 5rano    
				__________________ '' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' Edytowane przez agness51 Czas edycji: 2007-07-12 o 21:14 | |||
|     | 
|  2007-07-12, 22:29 | #106 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

dziekuje     A Tobie udanego wyjazdu   Cytat: 
   a, tylko zapraszam juz tak po powrocie do PL  bede miala wtedy wiecej czasu zeby konsumować te wszsytkie pysznosci   a co do kota, to normalne. zwlaszcza jesli to kocur anie kotka  dziekuje  Ja sie powoli juz tez klade bo jutro rano "do roboty"      ale sie ciesze, ze wkoncu mam z glowy te examiny... a wogole - zarezerwowalam dzis bilet do domu         
				__________________  Życie jest zbyt ważne, żeby brać je na serio. [Oscar Wilde] | |
|     | 
|  2007-07-12, 23:13 | #107 | ||
				 | 

zatem baw się dobrze   Cytat: 
  raz że cudna pora a dwa - wstaje tak przez cały rok, czasem wcześniej ^^ A tak poważnie - zatem jeszcze pożegnalnej mowy nie wygłaszam  do jutra    Cytat: 
  Ocho czyli powrót już pewny  To ja czekam aż wrócisz i złożę Ci wizytę  OK żarty na bok - uciekam spać bo padam   to był męczący dzień, dzieciaki szczęsliwe, obładowane prezentami... ja też chcę !  btw. chyba mi to główne ciasto naprawdę wyszło... było ogromne, ok 3 kg. Zniknęło w jakieś... 30 min. A jadło 5 osób  Zrobiłam im 4 poziomowe. Na zmianę ptasie mleczko (jedno zrobiłam ananasowe drugie brzoskwiniowe), z ciastem, galaretką i tak kilka razy. Na wierzch brzoskwinie również zalane galaretką. Potem wiórki, udekorowane bitą śmietaną i posypką kolorową. Fajnie wyglądało  Ale ile roboty... musiałąm robić w dwóch wysokich formach bo się nie mieściło na wysokość  i potem łączyć. Masakra, a ile nerwów... no nic, znikam, dobrej nocy życzę   | ||
|     | 
|  2007-07-12, 23:46 | #108 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Jestem beznadziejna   Wszamałam paczke Haribo, a tak dobrze mi szło. Musze znowu od zera   | 
|     | 
|  2007-07-13, 08:11 | #109 | 
				 | 

Ja też ciągle zajadams się słodyczami   Ale mam dewizę " Póki jest trzeba jeśc, jak nie będzie to nie będę jadła" Proste i logiczne  Idę się kąpciać, bo za 30 min jade do Czech na zakupki   
|     | 
|  2007-07-13, 08:35 | #110 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

dzień dobry  przyszłam się przywitać  samopoczucie nieco lepsze i humor też się co nieco poprawił  zaraz się wybieram na spacer i do sklepu  nie dam się chorobie, o nie! tak poza tym też wstawie fotki swojego pieska ale musze zrobić zdjęcia  a wasze wszystkie zwierzeta są po prostu cudne ;-) ja sobie myśle że w przyszłości chciałabym mieć fretkę ;D | 
|     | 
|  2007-07-13, 09:19 | #111 | |
				 | 

Cytat: 
  bo to że skrytykujesz siebie przesadnie nie zawsze pomoże    a wręcz pogorszy sprawę. Daj spokój, jedna paczka haribo to jeszcze nic strasznego, świat się przecież nie zawali a i Ty nie przytyjesz od nich odrazu kilograma. Toż nie jesz chyba ich codziennie ? Troszeczkę więcej wiary w siebie i głowa do góry  każdemu zdarzają się chwile słabości  Skoro powstała już galeria ZOO to może i ja wrzucę zdjęcia swojego diabełka ?  Przywiozłam go sobie znad morza kilka lat temu  niby dachowiec ale sierść ma tak aksamitną że nawet weterynarz był pod wrażeniem   | |
|     | 
|  2007-07-13, 09:29 | #112 | |
				 | 

Cytat: 
  a weekend ze znajomymi niczego lepszego w tej sprawie nie wróży..  a kotek ślicznyy  mój gdzieś wczoraj wieczorem poszedł i go nie ma ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | |
|     | 
|  2007-07-13, 10:01 | #113 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: z tamtego świata :) 
				 | 

Cytat: 
  właśnie taki kocio jest moim marzeniem! 
				__________________ ♥ | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-07-13, 10:08 | #114 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

WItam i o zdrówko pytam  Śliczne macie te Wasze kotki,chociaż osobości nie przepadam za kotami,ale jednak udało mi się troszkę do nich przekonać  .Agusia,a ten Twój pupilek   nazwałabym go Kudełka  nie wiem czy to On,czy Ona  . Dowiedziałam się,że nie jestem sama z tymi moimi zawrotami,wiele dziewczyn ma podobne problemy przez tą pogodę,dlatego też poczekam jeszcze i zobaczę co będzie w weekend,jak już pojawi się Słonko i będzie ciepło,jeżeli mi nie przejdzie to pójdę do lekarza(w sumie miałam iść na wizyte do hematologa w czerwcu,ale już od 2x miałam dobre wyniki,więc postanowiłam nie iść,ponieważ bardzo szczególnie nie lubię tej kobiety  ) Nefre pewnie może mi przyznać rację  . 
				__________________ "Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia."  Tymoteusz    23.11.2014r | 
|     | 
|  2007-07-13, 10:22 | #115 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2007-07-13, 10:30 | #116 | 
				 | 

Wypiłam stary jogurt i strasznie mi niedobrze   
				__________________ "Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia."  Tymoteusz    23.11.2014r | 
|     | 
|  2007-07-13, 10:32 | #117 | |
				 | 

Cytat: 
  z TŻ-tem to prawda! 
				__________________ ♥ | |
|     | 
|  2007-07-13, 10:33 | #118 | 
				 | 

to żeś zachłanna!  a tak poważnie współczuję   
				__________________ ♥ | 
|     | 
|  2007-07-13, 10:35 | #119 | 
				 | 

Zawsze tak muszę namiesząć  na śniadanie pomidory,ogórki i cebula a zaraz potem jogurt owocowy i to jeszcze stary   
|     | 
|  2007-07-13, 11:03 | #120 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Lolciu   każdemu sie może zdarzyć  ale podobno nie można łączyć ogórków z pomidorami   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dietetyka | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.