Stało się i co dalej? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-13, 14:34   #121
topdong
BAN stały

Dot.: Stało się i co dalej?

Miałem ostatnio podobnie z taką lepszą koleżanką/przyjaciółką. Wcześniej dawała dużo oznak zainteresowania, raczej nie odmawiała spotkań. Jakieś 5 miesięcy temu coś się zmieniło i od tego czasu jest...inna. Obojętna, nie zwraca na mnie uwagi. Na moje propozycje spotkań odpowiada wymijająco, mówi, że zadzwoni. Nie dzwoni. Po czasie mówię: dobra, ostatni raz zapytam się co tam jak tam. Pogadaliśmy 5 min, ale ponoć musiała kończyć. Napisała, że zadzwoni jutro. Naturalnie cisza. Widzieliśmy się 2 tyg. później na imprezie, ale dalej obojętność. Akurat byłem obok niej, a ta zaczęła gryźć paznokcie, więc jej mówię tak żartobliwie: "przestań obgryzać paznokcie". Na co ona powiedziała stanowczo "Przestań" takim tonem, jakbym miał zamiar ją zgwałcić.

Wniosek jest jeden: nie ma, podkreślam nie ma czegoś takiego jak brak czasu czy zapracowanie. Każdy kto chce to znajdzie 2 min na napisanie choćby sms'a lub telefon - jeśli mu/jej zależy. Wspomniana wyżej pani non stop lata po jakichś wydarzeniach, więc to by było tyle na temat "braku jej czasu" Jeśli się do mnie jeszcze kiedykolwiek odezwie, to tylko wtedy, gdy czegoś będzie potrzebowała. Możecie sobie zgadywać co jej wtedy odpowiem
topdong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 15:23   #122
Katte90
Raczkowanie

Olewam go ! Skoro wcześniej potrafił znaleźć czas to macie rację coś kręci.. Nie napisze do niego, zapadam się pod ziemię. Zobaczymy co będzie nam pisane, liczę na to, że się obudzi !
Katte90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 15:35   #123
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Katte90 Pokaż wiadomość
Olewam go ! Skoro wcześniej potrafił znaleźć czas to macie rację coś kręci.. Nie napisze do niego, zapadam się pod ziemię. Zobaczymy co będzie nam pisane, liczę na to, że się obudzi !
A ty dalej robisz sobie nadzieje. Sluchaj, facetowi nie zalezy najwyrazniej. Probuje sie wycofac do formy luznych znajomych i tyle.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 20:24   #124
Katte90
Raczkowanie

Po takim miesiącu znajomości każdy w mojej sytuacji zrobiłby sobie nadzieje.. Traktował mnie poważnie, zresztą wszystko już powyżej opisałam, a innych przykładów mogłabym podać jeszcze mnóstwo.

W każdym razie nie odzywam się, zapominam (staram się) i niestety ale po cichu liczę, że będzie jak dawniej- wiem nie powinnam ale to przez jego zachowanie. ZAPOMINAM !
Stary 2014-08-13, 23:55   #125
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Katte90 Pokaż wiadomość
Po takim miesiącu znajomości każdy w mojej sytuacji zrobiłby sobie nadzieje.. Traktował mnie poważnie, zresztą wszystko już powyżej opisałam, a innych przykładów mogłabym podać jeszcze mnóstwo.

W każdym razie nie odzywam się, zapominam (staram się) i niestety ale po cichu liczę, że będzie jak dawniej- wiem nie powinnam ale to przez jego zachowanie. ZAPOMINAM !
Wiem, bo sama przechodzilam dwukrotnie. Ale tak jak dziewczyny mowia, nie da sie zmusic drugiego czlowieka do budowania jakiejs relacji jesli on sam tego nie chce. Im szybciej sobie darujesz nadzieje tym lepiej dla ciebie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-14, 00:05   #126
kamila.bg
Rozeznanie

GG do kamila.bg

Mądra decyzja .Nie odzywaj się i już .Jak będzie dzwonil to nie odbieraj ,jesli bedzie dzwonil częsciej to po jakimś czasie odpisz zdawkowego smsa ,ze jestes teraz bardzo zajęta i masz sporo na glowie ,takie tam wiesz na odczepnego.Niech nie mysli,ze siedzisz i czekasz na jego odzew.Dasz radę -zobaczysz.Jesli poprzestanie na jednym nieodebranym tel.to masz problem z glowy -poprostu nie był Ciebie wart.Glowa do góry ,pierś do przodu bo tego kwiatu to pół światu.Wiem co mówię.
Stary 2014-08-20, 16:01   #127
Katte90
Raczkowanie

Mieliście rację, od tygodnia facet milczy..
Miałam nadzieje wręcz powinnam mieć po taki 'wstępnie', a tu taka przykra niespodzianka. Tylko najgorsze w tym wszystkim jest to, że od momentu kiedy on się do mnie nie odzywa ja chodzę zła jak osa, ciągle rozmyślam i zastanawiam się dlaczego..
Poradzicie żeby się czymś zajęła i tak robię: praca+siłownia+znajomi ale mimo to on ciągle siedzi w mojej głowie. Myślę sobie co jest ze mną nie tak, że kolejny facet ode mnie odchodzi. Przecież był tak zainteresowany wręcz patrzył na mnie jak w obrazek.. Od tygodnia wegetuję
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości