|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
![]() pamietasz co wtedy powiedzialam, zebys sie nie wstydzila, bo sie pewnie okaze ze nie tylko Ty tak masz? ![]() no i mialam racje!!!! mi tez by bylo ciezko sie z tym pogodzic ![]() moj terazniejszy podrzutek jest najwyzszy ze wszystkich, ale reszta nie schodzila ponizej 180 cm... ja po prostu nie zwracam uwagi na niskich facetow ![]() ale skoro Twoj nadrabia buźką (i moze nie tylko ), to mozna mu wybaczyc![]()
|
|
|
|
|
#1922 |
|
Raczkowanie
|
Hłe hłe
TŻ-towy temat widzę mamy ![]() Mój "Żyraf" (jak go tata nazywa) ma 193 cm w sumie dobrze, bo ja sama duża jestem to jak bym wyglądała przy niższym i chudszym.
|
#1923 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko Mr Spong <foch>ja Cie przytule na mazurach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nigdy na niskich nie zwracałam uwagi, jak skończył się mój poprzedni związek to stwierdziłam że wygląd zewnętrzy to jest tak przyziemna sprawa, że nie warto na to zwracać uwagi (mój eks był modelem), wygląd idealny itd i co mi z tego przyszło - jeno płacz, ból i cierpienie, ale jednak .... wiadomo jak to jest walnę wam fotę potem jak chcecie, a na pewno chcecie
|
|
|
#1925 |
|
Raczkowanie
|
Navi, a gdzie dokładniej wybierasz się na te mazury
Bo wiesz ja to z mazur jestem
|
#1926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiem ze mnie przytulisz ja tez czekam na fotki z niecierpliwoscią mojego sobie mozecie na gronie oblukac, to was tu juz nie bede katować
|
||
|
|
|
#1927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na szczescie bylo malo placzu, a zostala przyjazn po dzis dzien ![]() pewnie ze chcemy Cytat:
![]() dziewczyna z Mazur jestes ale zazdroszcze... kocham Mazury |
||
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
to jak chcecie to wkleję tylko właśnie sobie uświadomiłam, że przecież dziś piątek
a ja nie wracam do domu, to jutro wkleję razem z tym zdjęciem co obiecałam, czyli ja w sukience przed weselem koleżanki
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A wygląd faktycznie jest drugorzędną sprawą. Liczy się to co jest w środku bo uroda i tak przeminie. Też kiedyś byłam z bardzo przystojnym gościem i okazał się niesamowicie pusty, głupi itd. a do tego był mitomanem
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu za bardzo mnie wkurzało że dla niego kasa i wygląd to sprawy najwyższej rangi, przez niego wpadłam w takie kompleksy że hej
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak jest fajny w milej powloczce to juz w ogole trzymac i nie wypuszczac ![]() ja trzymam mocno bo i wnetrze dla mnie fajne i powłoka niczego sobie ![]() Giovanna 193?? to faktycznie kawał chłopa masz ![]() dostalas moja wiadomosc na gronie?
|
|
|
|
|
#1934 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale palma mu do glowy nie uderzyla nawet jak nim zostal. on to traktuje jako zabawe. ale jak pracowalam w sklepie meskim, to przychodzilo czesto takich dwoch modeli... Boze.. takich co to wyzej... niz d... mają bleh
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz nie chodziło mi w sensie głupi bo głupi, że się nie uczy czy coś. Głupi w tym sensie, że najważniejsze są imprezy, laski i "trawka" jak się po wszystkim dowiedziałam.
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
navi luzik pokaże, ale raczej chyba nie oficjalnie, może na maila albo wrzucę na chwilę
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze
mam tak samo mąż 185 ja 165 ![]() a niskich facetow tj. takich poniżej 180 nie znoszę - nic na to nie poradzę, tak mnie mama wychowala i nie byłam w stanie tego przejść ![]() najwyższy mial 198 - moglam mu między nogami bez schylanai latać - to była moja wielka szczenięca ( licealna ) miłość teraz ma żonę i 2 córy ![]() ja też chce foty modeal ![]() Oreganka ja jadę dziś do Forum, bo zamówilam kilka rzeczy, ale mieli mi 34 przywieźć a przywieźli naszczęście 36 to może nic nie kupię, bo już przeginam z tymi zakupami
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1941 |
|
Raczkowanie
|
Wrzuć na chwilkę, wrzuć na chwilkę!!!
|
#1942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie no, zart taki ![]() zeby sie nikt nie spoznil, bo potem jak sie spoznia to i tak bedziesz musiala na maile wysylac, bo przeciez hieny nie podarują (powiedziala jedna z hien )
|
||
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ona tez zawsze wyzszych sobie brała. tylko akurat tak sie musialo zlozyc, ze tata byl jednym z nizszych.. no i tak wyszlo, ze teraz mam 160 w kapeluszu ![]() ale lubie swoj wzrost, przynajmniej mozna nosic wysokie szpile
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to Wy modela chcecie foty czy aktualnego ?? ![]() jejciu to szkoda że mnie tam nie będzie, ale by było spotkanko, Pinguś jak jest kasa i rzeczy się podobają to kupuj, nie żałuj
|
|
|
#1945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyle ciałka do kochania ![]() Oreganko dawaj foty jednego i drugiego. Co se będziesz żałować
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
navi ja tez jestem metrowcem i jakoś żyję, chociaż wolałabym mieć więcej
![]() u mnie w rodzinie to też genetyczne tata ma 190 a moja mama uwaga: 158 i 48 kilo niezłe co mąż siostry185 brat naszczęście też urósł 183 Oreganka prawdziwa milość pokona wszystko ![]() idę ćwiczyć wracam za 30 minut więc jak któraś wklei foty to niech ich pzred 12 nie kasuje, bo ban będzie%-)
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale modelem nie pogardze choc jak łamacz serc to nie wiem czy chce go ogladac,o! ![]() pewnie Pingwinku, kupuj poki czas na takie wariactwa
|
|
|
|
|
#1948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie, dawaj obydwu co se popatrzymy to nasze ![]() Cytat:
![]() moja mama ma tyle co ja, tata 174 czy 176 jakos tak. wiec sie załamał ze jest tyle nizszy od mojego faceta, stwierdzil ze woli mu nie podpasc hehe
|
||
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra wkleję ale to wiadomo jak w domu będę, bo teraz jak widać ciężko pracuję
![]() u mnie mama, babcia, wszystkie kobiety max 160 w kapeluszu tata 168cm ![]() mama zawsze się śmieje że gustowała w wysokich brunetach, a skończyło się na niskim blondynie
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak rozdajecie zdjęcia to ja też chcę koniecznie!!!może być i mailem!
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

), to mozna mu wybaczyc

w sumie dobrze, bo ja sama duża jestem to jak bym wyglądała przy niższym
i chudszym.