|
|
#2341 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIII
No ba!
Twarz robi się pełniejsza, więc zmarszczki i zwisy stają się wygładzone, owal odzyskuje swój dawny kształt, a skóra staje się napięta i promienieje wewnętrznym, młodzieńczym blaskiem ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aktualnie szukam czegoś poprawiającego symetrię, bo mam lewą i prawą stronę paszczy jak od dwóch niepodobnych osób wziętą ![]() domalowywanie nie pomaga, albo raczej ja nie umiem sobie pomóc... to ja się podzielę z Wami radami mojej nowej stylistki
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-08-14 o 01:01 |
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2345 |
|
BAN stały
|
Moje ulubione:
- nosić bluzki do tyłu - obciąć rękawy z obcisłych bluzek i nosić je niezależnie z innymi ciuchami (rękawy nosić?) - nie nosić samych spodni, ukryć krocze i kształt pośladków sukienką albo spódnicą - krótka spódniczka ujawni majtki, kiedy kobieta usiądzie, nachyli się - obciąć rękawy z długich swetrów i nosić je jako spódniczki |
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- pod pachą można widzieć biustonosz, albo nawet gorzej.... - kiedy ramiączka opadają (...) to powoduje innym grzechy - duch święty może nam podpowiedzieć żeby nie chodzić na basen - i mistrz drugiego planu
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem ostatnio całkiem zdekoncentrowana - jakbym miała za dużo bodźców... jak Gucio idzie spać i mam czas tylko dla siebie, to wsztstko zapominam, co miałam zrobić.
I z tego miejsca przepraszam Parabelko kochana
|
#2348 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A mistrz drugiego planu nie wytrzymał już w pewnym momencie tego pier... niczenia ![]() Cytat:
Ja pamiętam wszystko, co zrobić powinienem, ino chęci tak jakby brak
|
||
|
|
|
#2349 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
nadrobię z pracy bo mam niedoczas ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie też wczoraj była ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nadrobiłam ![]() mimo że nie mam neta w pracy, ale ciągnę z komórki, trzeba sobie radzić
|
||||||||
|
|
|
#2350 | ||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi , wichury i iścia do robo
![]() Cytat:
![]() 2.a skont , ryba z chrupkami kukurydzianymi i ew.kapkisz ![]() 3.Ty się śmiejesz , a ludzie naprawdę w to potrafią uwierzyć i didy depilacją arabską brzucha męczą 4.no i jak , no i jak Cytat:
![]() 2.widać nikt mu nie uświadomił ,że ma stada włosogłówek w jelicie i stont wszystkie jego nieszczęścia ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.ołmajgod ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
spadam do pracuni
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2351 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej joł
Cytat:
![]() Nie wiem mnie to w.... fia ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Nigdy tam nie byliśmy więc jesteśmy otwarci na propozycje .![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Dzięki dziewczyny za wskazówki Wstępnie bardzo wstępnie myślałam o Hawarze bo tam pola lawendy są ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- O zazdraszczam Teraz pomyślałam że nmoże on słabo się trzyma bo mam z filoki przepsik |
|||||
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opcjonalnie dobrze jest tez pojechać np na riwierę Makarską i stamtąd sobie skombinować wycieczkę np. na Brac i Hvar No i z tamtych okolic jest już w miarę blisko do Dubrownika, więc zdecydowanie warto się tam wybrać również |
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To trochę zniechęca... Ale dzięki za podrzucenie kolejnych nazw miejscowości A i zapomniałam się zapytać o nurkowanie, czyli gdzie najciekawsze dno jest
|
|
|
|
|
#2354 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie nie
na cycki jest do wypełniania polików ja potrzebuję wyrównać usta i brwi usta to dieta sablewskiej powiększa, ale ja potrzebuję powiększyć tylko z prawej strony, więc powinnam stosować tylko w dni parzyste
|
#2357 |
|
Nindżopesz
|
Khem, cóż
![]() Odnośnie dekoltu i rąk faktycznie ubieram się podobnie, tyłka i krocza też nie "podkreślam" ale zdarzają mi się dość dopasowane tunikosukienki do pół uda
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2359 | ||||
|
BAN stały
|
Znad jogurtu z płatkiem owsianym i kawy
Naprawdę? Tzn. wiem, że nie działa na te urojone przypadłości, ale tym ludzie "leczą"? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odliczam czas do weekendu, jeszcze tylko 2 godziny
|
||
|
|
|
#2361 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dziękuję zbiorowo za gratulacje
![]() podpisałam wczoraj cyrograf ![]() Cytat:
no ale koniec końców dobrze Ci wyszło z tym stołem.. nie licząc oczywiście 10 lat obywania się bez ja mam tak, że trudno mi dokonywać wyborów pomiędzy kilkoma opcjami, więc najlepiej mi jak mam "do wyboru" jedną rzecz i jak za dużo nie porównuję z innymi... a nie daj borze zacząć za dużo myśleć i wchodzić w szczegóły... wtedy rzeczywiście potrafię stracić mnóstwo czasu i energii a na końcu i tak nie podjąć żadnej decyzji. a, i też mam czasem tak dziwnie, że jest mi coś potrzebne, jakiś drobiazg, idę po niego do sklepu, oglądam pół godziny, już prawie mam w koszyku, po czym się rozmyślam i nie kupuję.... tak mam ostatnio z pokrywką do mniejszego garnka, stłukła mi się i od 2 miechów nie mogę kupić nowej tylko męczę się z za dużą, nie mogę tego pojąć ![]() Cytat:
2. nie wiedziałam, że jestem ludziem czynu podoba mi się ![]() też tak mam, lubię mieć plan na każdy dzień, nawet na część, bo poobijać się i nicnierobić też oczywiście można, ale mam większą satysfakcję i poczucie nie zmarnowania czasu jak robię "coś" konkretnego, czego nie można zrobić w innym miejscu, czyli główne zwiedzanie i "nasiąkanie" atmosferą danego miejsca.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Haaaaaaaalllelujah halllelujah, hallelujah halleeeelujaaaaaah Powrócił necik na kompjuterek wreszcie widzę dokładnie
|
|
|
|
|
#2363 |
|
BAN stały
|
Machnę znad tłustej pomidorówki na szczęśliwej, wiejskiej kurze
|
|
|
|
#2364 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() U mnie pomidorówka na skrzydełkach i inszych kościach jest w planach na weekend, nawet włoszczyznę rano nabyłam ![]() Pierś kacza twardo się mrozi i che mi się jej z kurkami, ale kurki w cenie zbójeckiej ![]() A w ogóle proszę mi tu nie kusić takimi smakowitościami, jeszcze w pracy siedzę i nawet randewu musiałam przełożyć <chlip>
|
|
#2365 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z ryżem, czy z makaronem? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2367 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2368 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zupa z ryżem,kaczkę polecam z pomarańczami a kurki w tym roku jadłam tylko raz
![]() Na razie jadę do domu i chyba sprokuruję jakiś makaron na szybko
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Mój kuzyn moczył w sianie ponoć boska, ale ja nie jadłam i nie znam reszty przepisu. Musiałabym dopytać.
Ja zawsze eksperymentuję, robię improwizację, dodaję ocet balsamiczny - bo ja lubię mięso kruche, jak ktoś lubi zbite, krwiste i soczyste to odradzam. Dodaję sporo czosnku czili i różne 5 smaków, cynamony etc. Majeranek swoją drogą, ale teraz chce mis ię czegoś przełomowego.
|
|
|
|
#2370 | ||||
|
Panaroja
|
snad kawusi i ośmiu gigantycznych cukinii
![]() ![]() Cytat:
2.ryczałam wczoraj bo nie zanabyłam , zanabyłam dziś i na razie lekko się częsę na myśl o pustce w portfelu i perspektywie życia kartoflami już nawet bez masła roślinnego i to co drugi dzień , ale takiej okazji nie wolno przepuścić ![]() możliwe , zawsze kontakt z powietrzem jakośtam może wpływać , ale z reguły szypry lubią się długo trzymać . Na mnie jak dotąd tfutfutfu trzymają się najlepiej . Chociaż stare Poison sprzed reformulacji mimo mycia trzymało się 48 godzin ![]() Ty wiesz , że możesz mieć rację ![]() Cytat:
? i kurcze , też bardziej z prawej strony muszę powiększyć , znaczy całościowo w ogóle , a z prawej szczególnie , czy Ty to ja ?Cytat:
![]() 2.taaaaak 3.ojoj ![]() 4.znaczy że nawet jak nie jesz to Ci się wchłania przez oczy np ?Cytat:
![]() i dooopsko tyż ![]() małż ze Śnieżką przywieźli mi 8 gigacukinii , obdarowani przez sąsiadkę , która też została obdarowana ale nie byłą w stanie nawet jednej zabrać do domu bo nie może dźwigać i mam to jakoś utrwalić do zeżarcia w przyszłości w zw. z czym idę gmerać w cukiniach ![]() tylko chyba jeszcze raz posłucham rad stylistki od ramiączek do łokcia , może jednakowoż czegoś wartościowego się dowiem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

Twarz robi się pełniejsza, więc zmarszczki i zwisy stają się wygładzone, owal odzyskuje swój dawny kształt, a skóra staje się napięta i promienieje wewnętrznym, młodzieńczym blaskiem 

Wezmę ile udźwignę

tak mam ostatnio z pokrywką do mniejszego garnka, stłukła mi się i od 2 miechów nie mogę kupić nowej tylko męczę się z za dużą, nie mogę tego pojąć