Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-14, 06:16   #1621
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Cytat:
Napisane przez Neonka_ Pokaż wiadomość
Co do Saruni, mam zalajkowany jej fp, przeglądam te jej przepisy i jak dla mnie to czasami takie wali byki w tych potrawach, ale może to ja jestem przewrażliwiona. Z drugiej strony niby ma być zdrowo; a potem czytam "polędwica z kurczaka", a widzę najtańszą mielonkę z kurczaka, która w pl kosztuje niecałe 10zł. Zdrowo, że ohoho I ciągle te serki i inne wyroby "light". Ale Saruni nie przetłumaczy
Kiedyś ją lubiłam mimo, że już wtedy zauważałam, że słodka to ona jest jak inni jej słodzą. Teraz coraz bardziej mnie irytuje, bo rzeczywiście jest taką osobą, której nic nie można powiedzieć. Każda krytyka nawet ta konstruktywna jest odbierana jako atak
Ja bardzo lubię ten kanał, choć od słuchania jej uszy czasem puchną, nie powiem :P
Jednak wypròbowałam kilka przepisów i byłam pozytywnie zaskoczona - wystarcza mi zdrowe, nie musi być przesadnie zdrowe sporo warzyw, brak pustych kalorii na talerzu, ciekawe pomysły na przekąski - dla mnie spoko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 07:03   #1622
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez wiosna494 Pokaż wiadomość
tak tak, nad Luminoso już od dłuższego czasu myślę już kiedyś o mało co nie zamówiłam go ze strony premiumusa.pl, bo tylko tam widziałam, że jest osiągalny. a ten sprzedający na ebayu ma taniej i w ogóle mogłabym wziąć dzięki temu jakiś jeszcze jeden...
Na tej stronie są kosmiczne ceny!
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 07:07   #1623
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez .Lu. Pokaż wiadomość

A teraz prawdziwy offtop. Jadę wieczorem metrem, widzę czerwonego Michała Korsa. Kształt nawet spoko, ale cerata połączona ze złotymi dodatkami raziła na kilometr. Patrzę na stylizację posiadaczki, a tam skajowa ramoneska, do niej jakieś płaskie sandałki, bardzo daleko od "a la" gladiatorki, włos zupełnie nieprzeczesany (dobra, wieje dziś), i do tego, wielka siata CCC na kolanach (Michał na niej). Nie wiem czy miała sukienkę, czy spódnicę i bluzkę, bo MK i CCC zasłaniały całość. Wiem, o gustach się nie dyskutuje, ale poszczególne elementy mocno do siebie nie pasowały - statusem i ceną. Tzn może jakbym nie wiedziała, ile taki kors kosztuje, to wszystko wyglądałoby spójnie...
Spojrzałam w drugą stronę - nie znalazłam estetycznego ukojenia. Dziewczyna miała niebieskie adidasy z wielkim białym napisem NIKE/albo łyżwą, do tego getry sportowe białe do kolan - z wielkim napisem NIKE i łyżwą, do tego bordowe spodnie do kolan, takie opięte, jakby eleganckie (miały na dole, czyli na kolanie, takie wywinięcie), z wysokim stanem. Widziałam, bo towarzyszyła tym spodniom bluzka bez ramion, długość tak z 15 cm nad pępek (czyli 10 cm od spodni, bo one miały ten wysoki stan). Po bokach bluzka miała rozcięcia, to był taki cropp-top, tylko mi się wydawało, że jego się nie nosi na gołe ciało. I jeszcze, sorry, muszę to napisać, ta dziewczyna jadła serek wiejski, ale łyżeczkę zrobiła z wieczka. Spoko, jakoś trzeba sobie radzić. Ale ona tę łyżeczkę zrobiła tak, że tą wierzchnią stronę wieczka maczała w serku i wkładała do ust. Każdy tego wieczka mógł dotknąć, owady mogły na nim siadać, myszy biegać...sorry, włączył mi się dzień grzejnika.
Poza tym widziałam wiele stylowo, skromnie i modnie ubranych dziewczyn!
Co jest złego lub dziwnego w posiadaniu drogiej torebki i tanich butów? Siatka ccc na kolanach psuła efekt? Może te lepsze reklamówki wiszą oprawione w ramki.
Sytuacje wyrażające codzienność metra nowojorskiego lub londyńskiego- tylko, że tam nikt by nie zwrócił na nie uwagi.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 07:24   #1624
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Co jest złego lub dziwnego w posiadaniu drogiej torebki i tanich butów? Siatka ccc na kolanach psuła efekt? Może te lepsze reklamówki wiszą oprawione w ramki.
Sytuacje wyrażające codzienność metra nowojorskiego lub londyńskiego- tylko, że tam nikt by nie zwrócił na nie uwagi.
A ja tylko napiszę, że jak już widzę Korsa to właścicielką jest zazwyczaj pani około dwadzieścia pięć - trzydzieści (na oko) balansująca na granicy looku 'typowej' sekretarki i solary - ciuchy niby modne, niby z sieciówek, a kiczowate i pretensjonalne, tona makijażu, tipsiory, włosy tlenione/borsukowe. Jak wsiada, obrzuca cały autobus pogardliwym spojrzeniem . I jak tu ta marka może się dobrze kojarzyć, dla mnie - ani w internecie, ani w realu .

Myślę, że dopóki strój jest fajny nie ma sensu patrzeć za ile został kupiony, źle ubrani ludzie to inna para kaloszy, ich wygląd nie podobałby mi się ani w Warszawie, ani w Londynie, ani w NY.

Edytowane przez Hadassah
Czas edycji: 2014-08-14 o 07:31
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 07:41   #1625
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
A ja tylko napiszę, że jak już widzę Korsa to właścicielką jest zazwyczaj pani około dwadzieścia pięć - trzydzieści (na oko) balansująca na granicy looku 'typowej' sekretarki i solary - ciuchy niby modne, niby z sieciówek, a kiczowate i pretensjonalne, tona makijażu, tipsiory, włosy tlenione/borsukowe. Jak wsiada, obrzuca cały autobus pogardliwym spojrzeniem . I jak tu ta marka może się dobrze kojarzyć, dla mnie - ani w internecie, ani w realu .

Myślę, że dopóki strój jest fajny nie ma sensu patrzeć za ile został kupiony, źle ubrani ludzie to inna para kaloszy, ich wygląd nie podobałby mi się ani w Warszawie, ani w Londynie, ani w NY.
No niestety. Co zrobiliśmy ze światem, że torebka określa, czy jestem lepsza czy gorsza. W ogóle określanie tak zwanego statusu społeczny wzbudza moją odrazę. Każdy ma inną drogę. To, że jeden wybiera życie włóczykija bez kariery nie znaczy, że jest społecznie gorszy od koszącej miliony gazeli biznezu.
Co do 'źle ubranych ludzi'. Mogę pomyśleć, że ja bym 'tego' nie założyła, ale nie przeżywam, że 'łooo matko, jak ona mogła nam to zrobić i się tak ubrać'.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2014-08-14 o 08:11
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 08:09   #1626
Hadassah
Zadomowienie

A no jasne, przeżywanie nie ma sensu. Jako osoba zainteresowana moda zauważam, że 'tego bym nie założyła' - wiec jestem w jakimś tam stopniu przewrażliwiona, w przeciwieństwie do osób, które w życiu nie zauważą jakiejś chodzącej apokalipsy ubraniowej . A takie się zdarzają przy strojach za 100zł i 10 000zł za całość :P
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 08:19   #1627
anja415
Zadomowienie

strój dnia u Boogie, myślałam że ta bluzeczka będzie wyglądać lepiej

https://www.youtube.com/watch?v=oZVmoO1BUZw <-- haul u nudziary

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-14, 08:51   #1628
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
bez przesady, wiele osób ma poniżej 160 wzrostu.

otóż to!

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Od kilku dni mam schizę, że wlosy oblepia mi kurz/pyłki jakieś (myję włosy codziennie). Dzięki wizarzanki!

To nie jest śmieszne!
Myślę, że u mnie to może być spowodowane zestawem wilgotne włosy + siedzenie przy wentylatorze + kurząca się i brudząca specyficzna podłoga w pracy. Druga opcja jest taka, że coś mam z włosami - nie wiem, zły szampon, są za tłuste, za suche, za porowate, za mało porowate, cokolwiek i dlatego tak łapią z otoczenia syf.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
I jeszcze nikt o tym chyba nie pisał. W filmiku Madzika o świeczkach ona mówi nie "celofan", tylko CELAFON. Czitos.
Ale czitos tu nie ma nic do rzeczy!

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Wrzucę tutaj (W końcu dzięki offtopom wątek się kręci ) Może jak Pani w Inglocie będzie na tyle miła to zrobię swatche wszystkich Jak się bawić to się bawić !
Nono, już tak nie gwiazdorz.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 08:51   #1629
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość
Też go bardzo lubię. Idealnie zmywa makijaż. Teraz mam z YR pure Camillei też całkiem nieźle się sprawdza.

Brwi u Lamakeupebella :

HOW TO brwi xD zagranico
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 08:53   #1630
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
http://instagram.com/p/rpm6eRGTKK/ nie wierzę w to co widzę (tak, to o tej od długopisowych tatuaży)

usunięte [*]
Stary 2014-08-14, 08:55   #1631
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Od kilku dni mam schizę, że wlosy oblepia mi kurz/pyłki jakieś (myję włosy codziennie). Dzięki wizarzanki!

A teraz prawdziwy offtop. Jadę wieczorem metrem, widzę czerwonego Michała Korsa. Kształt nawet spoko, ale cerata połączona ze złotymi dodatkami raziła na kilometr. Patrzę na stylizację posiadaczki, a tam skajowa ramoneska, do niej jakieś płaskie sandałki, bardzo daleko od "a la" gladiatorki, włos zupełnie nieprzeczesany (dobra, wieje dziś), i do tego, wielka siata CCC na kolanach (Michał na niej). Nie wiem czy miała sukienkę, czy spódnicę i bluzkę, bo MK i CCC zasłaniały całość. Wiem, o gustach się nie dyskutuje, ale poszczególne elementy mocno do siebie nie pasowały - statusem i ceną. Tzn może jakbym nie wiedziała, ile taki kors kosztuje, to wszystko wyglądałoby spójnie...
Spojrzałam w drugą stronę - nie znalazłam estetycznego ukojenia. Dziewczyna miała niebieskie adidasy z wielkim białym napisem NIKE/albo łyżwą, do tego getry sportowe białe do kolan - z wielkim napisem NIKE i łyżwą, do tego bordowe spodnie do kolan, takie opięte, jakby eleganckie (miały na dole, czyli na kolanie, takie wywinięcie), z wysokim stanem. Widziałam, bo towarzyszyła tym spodniom bluzka bez ramion, długość tak z 15 cm nad pępek (czyli 10 cm od spodni, bo one miały ten wysoki stan). Po bokach bluzka miała rozcięcia, to był taki cropp-top, tylko mi się wydawało, że jego się nie nosi na gołe ciało. I jeszcze, sorry, muszę to napisać, ta dziewczyna jadła serek wiejski, ale łyżeczkę zrobiła z wieczka. Spoko, jakoś trzeba sobie radzić. Ale ona tę łyżeczkę zrobiła tak, że tą wierzchnią stronę wieczka maczała w serku i wkładała do ust. Każdy tego wieczka mógł dotknąć, owady mogły na nim siadać, myszy biegać...sorry, włączył mi się dzień grzejnika.
Poza tym widziałam wiele stylowo, skromnie i modnie ubranych dziewczyn!

I jeszcze nikt o tym chyba nie pisał. W filmiku Madzika o świeczkach ona mówi nie "celofan", tylko CELAFON. Czitos.
Skad ty sie urwałaś? Moja matka nosi Balenciagę do kozaków z CCC. Mam jej powiedzieć, że robi cos złego?
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 08:58   #1632
patisia123
Zakorzenienie

Łee, ciągle używacie czitosa w złym kontekście
Halo, Munka?!
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 08:58   #1633
Renatka89
Zakorzenienie

Dziewczyny, a polecacie jakies fajne czarnowlose?

Stary 2014-08-14, 09:05   #1634
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość

Kornela https://www.youtube.com/user/Kornela55

Ciasteczko (ale starsze filmiki) https://www.youtube.com/user/ciasteczko25

Bethany Mota https://www.youtube.com/channel/UCc6...kd9YYoxOnctlFg

Carli https://www.youtube.com/channel/UC21...uxTcfgIxxyE9VQ

Kandee https://www.youtube.com/channel/UC9T...XwfwQl72DzDurA

Lily https://www.youtube.com/channel/UCDO...d7tt5-yLmRUXKg

Lisa https://www.youtube.com/channel/UCFg...myDiID1ASMA4Dg

Missglamorazzi https://www.youtube.com/channel/UC5z...9SA6Wz569WDgqw

Shygirl https://www.youtube.com/channel/UC6U...BMsM1uZSCOygew
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 09:14   #1635
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Łee, ciągle używacie czitosa w złym kontekście
Halo, Munka?!
Podłapały i teraz wszystko jest czitosem, bo fajnie brzmi; autorka już podała pełen wykaz cech, ale co zrobisz
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-14, 09:21   #1636
Pudel123
Wtajemniczenie

a u Boogie zapowiedź serii ślubnej

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 09:26   #1637
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez tryharder Pokaż wiadomość
Doncia <3, może inny kolor braletu bardziej by pasował... hmm sama nie wiem
nie wiem, czemu Doncze uparła się znów (chyba wcześniej też miała) na połączenie czerni z żarówiastym różem. wcale nie jest to duet idealny. przyczepiam się znów do butów, które obciążają IMO całą stylizację i przez to znów widzę u niej inspirację latami '90

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
"
digitalgirl13 @fivkasis nie jestem chidzinka nie byłam i nie chce byc za dużo ciężarów dźwigam żeby byc chidzinka o nie nie nie 4h
"

Tak, Haniu, tak...

Oczywiście "spódnica S jest na nią IDEALNA." A nie XS?

zawsze wyłapiesz najlepsze z tych durnych komentarzy dzięki, nie muszę wchodzić na jej insta, dawka śmiechu zapewniona

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=wIAy7Fh5AIc Macie komenty, dla mnie dziwna ta dyskusja... Odbieram ją raczej jakby dziewczyny sobie przygryzały niż żartowały. -> Maxi vs. Katosu
jak to z nimi jest to w sumie tylko one wiedzą, niby docinki i taki humor, ale jakoś nie wierzę w takie niewinne przygryzanie. za stara jestem
Stary 2014-08-14, 09:32   #1638
Renatka89
Zakorzenienie

Dziekuje bardzo!

Stary 2014-08-14, 09:36   #1639
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Ja jakoś z Korsem widuje dziewczyny w zupełnie innym stylu, kiedys zresztą o tym tutaj pisałam.

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2014-08-14 o 09:38
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-14, 09:37   #1640
wiosna494
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Na tej stronie są kosmiczne ceny!
?
a gdzie można taniej kupić np. Too Faced? bo widzę, że np. na lookfantastic.com ceny są porównywalne.
wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 09:38   #1641
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość
a u Boogie zapowiedź serii ślubnej

Będzie jeszcze z pięć filmików z zapowiedziami ślubu, oczywiście "wszystko owiane TAJEMNICĄ, bo nie chcą dużo zdradzać", zanim przejdzie do sedna sprawy. Boguśka lubi budować napięcie.

3 lata od ślubu Nieesi? Ale ten czas leci! Zdziwiła mnie suknia ślubna, myślałam, że wybrała skromniejszą (mniej księżniczkowatą i bardzo dopasowaną do ciała, coś w stylu sukni syreny)

apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 09:40   #1642
wiosna494
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość

strój dnia u Boogie, myślałam że ta bluzeczka będzie wyglądać lepiej
jak zwykle koszulka na koszulkę i wszystko na ramiączkach

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:

Teni
https://www.youtube.com/user/MissMavendotcom/videos
Stary 2014-08-14, 09:41   #1643
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
usunięte [*]
nie mogę już znaleźć tego profilu na insta (bylo więcej lajków), ale na fejsie znalazłam kolejną porcję:
https://www.facebook.com/pages/Muchonators/
https://www.facebook.com/pages/Littl...6-nasza-idolka
https://www.facebook.com/pages/Fan-club-littlemonster96

Cytat:
esteś świetna ,a kiedy nagrywasz z Tomkiem to spadam z fotela i śmieje się aż bym miała skurcze
<3

Bogusia
https://www.youtube.com/watch?v=EtHP...ature=youtu.be

a na fejsie:
"bez tortu bo w boczki pójdzie". Podziwiam ją za przestrzeganie diety

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2014-08-14 o 09:45
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 09:44   #1644
Renatka89
Zakorzenienie

Edit: poprzednie linki to glownie brazowowlose Panie, mi chodzilo raczej o typowa czern

Teni znam, dzieki! fajna jest

Stary 2014-08-14, 09:44   #1645
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Bogusia
https://www.youtube.com/watch?v=EtHP...ature=youtu.be
"bez tortu bo w boczki pójdzie". Podziwiam ją za przestrzeganie diety
Taki hart ducha jest godny podziwu, go go Bogusia!
Stary 2014-08-14, 09:44   #1646
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Podłapały i teraz wszystko jest czitosem, bo fajnie brzmi; autorka już podała pełen wykaz cech, ale co zrobisz

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=734

Stary 2014-08-14, 09:46   #1647
kustraczek
-ist

Cytat:
Stary 2014-08-14, 09:46   #1648
wiosna494
Wtajemniczenie

Stary 2014-08-14, 09:49   #1649
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Edit: poprzednie linki to glownie brazowowlose Panie, mi chodzilo raczej o typowa czern

Teni znam, dzieki! fajna jest

Emma https://www.youtube.com/user/EuphoricCreation
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 10:02   #1650
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wiosna494 Pokaż wiadomość

ten lektor to chyba tylko po to, żeby olga mogła się pojarać tym, ze on czyta i postrzelać głupie miny. Widzę, że nawet Q&A są szansą na promowanie podopiecznych mediakraftu.

ja wiem, że wychodzę wiecznie na największego hejtera oleski, ale ja serio ją kiedyś lubiłam :C
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości