|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II
Ja mam pianka-coś :-P ale nie pamiętam czy kokos czy gryka
|
#4712 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
Jak się cieszę, że już czwartek, jeszcze tylko jutro do pracy i weekend Dziś idziemy do pubu na urodziny, ostatnio barman przygotował specjalnie dla mnie kilka koktajli. Choć normalnie bezalkoholowych nie serwują, powiedział, że pewnie mam dość soków i wody Bardzo to miłe My dość często wychodzimy ze znajomymi i juz się przyzwyczaiłam, że oni piwko a ja soczki. W weekend mąż ma urodziny, prezent będzie dzisiaj, jeszcze tylko jutro drobna rzecz odbiorę i jestem gotowa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4713 |
|
Rozeznanie
|
my mielismy do syna gryka-kokos i niedawno go wyrzucilam bo pare razy syn go posiusial wiec drugiemu dziecku juz go nie dam, ale teraz kupie taki sam, stosunkowo tani a problemow z nim nie było.
|
|
|
|
#4714 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to sie troche zdziwilam ze materacyk taki twardy
Basia a Tobie to niech szybko zleci ten dlugi weekend bo w poniedzialek chyba polowkowe ? To sobie malenstwo poogladasz ![]() Roksape juz w domku ? My teraz prowadzimy wojne jak pomalowac sypialnie Ja chcialam sciane na ktorejk bedzie stalo lozeczko w szaro biale pasy takie grube a reszta scian na szaro i dodatki rozowe A moj TZ to sobie wymyslil ze namaluje Emilce ... Rainbowdasha nad lozeczkiem,o dokladnie ten obrazek
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie musze zabrac za wyprawke wedlug bellyfriend zostalo mi 97 dni do porodu czyli zaczelam 27 tydzin(26t1d)
|
|
#4716 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my z mężem oboje z drugiej połowy grudnia to na prezent tegoroczny będziemy cierpliwie czekać ![]() Cytat:
ale dopiero chyba po 18:00, zobaczę kto mnie tam tak obija od środka ![]() i Twój TŻ takie zdolności ma, że takie coś namaluje?
|
|
#4717 |
|
Wtajemniczenie
|
Fakt zdolny to On jest mega i namaluje mi cokolwiek bede chciala
Ale jakos nie wiem nie przemawia do mnie to
|
#4718 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Dziewuszki.
U mnie dziś chłodny dzień co mi odpowiada. Ja jak będzie dziewczynka to planuję coś takiego namalować http://www.stylidesign.pl/zdjecia/pr...dzieciecym.jpg A jak chłopiec to pewnie na jakimś samochodzie się skończy ale i pewnie z fototapety wtedy skorzystam.
|
|
#4720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oglądam własnie porodu na Polsat Cafe i kobieta urodziła, pobeczałam się
|
|
#4722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooo to ja też sobie takie drzewko w pokoju namalowałam tzn nie takie samo ale też ładne mam białe na bordowej ścianie i bez kwiatków
39/40 Edytowane przez basiabasia989 Czas edycji: 2014-08-14 o 11:39 |
|
|
|
|
#4723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4724 |
|
Rozeznanie
|
pasy też bardziej do mnie przemawiają, ale fajnnie ze sie angazuje i chce cos zrobić i że coś wymyślił
moj wszystko olewa Jak on chce konia a ty pasy to znajdzcie kompromis
|
|
|
|
#4725 |
|
Rozeznanie
|
Basia mężowi kupiłam obiektyw do aparatu. Trochę kosztowny prezent, ale tak ciężko i dużo pracuje, że chciałam coś specjalnego. Już się nie mogę jego reakcji doczekać
co do pokoju malucha to mój też się angażuje, chce sam zaprojektować naklejki na ściany. Jest ich cała masa w sklepach, ale takie od taty będą najlepsze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- W ogóle fajnie jak tatusiowie się angażują, wiec Inka tylko się cieszyć zawsze możecie pójść na kompromis i zrobić coś co wam obojgu się podoba. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Rozeznanie
|
Linea nie glupi pomysł
Mój między innymi jest grafikiem wiec lubi robić takie rzeczy, na ślub tez wymyślił cudownosci. Toż go pochwalilam;-) Nie martwcie się dziewczyny jeżeli wasi faceci nie chcą uczestniczyć we wszystkim tak jakbyście chciały. To tylko przygotowania, jestem pewna, że będą wspaniałymi ojcami. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- My przyszłe mamy trochę inaczej na to patrzymy, przeżywamy wszystko od początku, a tatusiowie tak naprawdę poczują i zobaczą po porodzie. A już za niedługo będą zakochani w swoich potomkach i zapomnimy, że nie chcieli z nami wybierać wyprawki. :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4728 |
|
Zadomowienie
|
Linea...piąteczka! mój tam uważa że przecież bobasowi niewiele trzeba.... i cały czas ma czas...
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niewiele Ci pomogę bo sama jestem zielona i to moje pierwsze podejście z tym szpitalem ![]() Już dawno po glukozie. Było nieźle. Wypiłam wszystko na raz i nic nie cofnęło. Najgorsze jest czekanie bo czas się dłuży. Ale ile kobiet na końcówce ciąży widziałam za to no i dwie akurat rodzić przyjechały.Oczywiście moczu nie wzięłam bo nie widziałam na skierowaniu żeby był wpisany :/ muszę dygać raz jeszcze po nd i oddać tylko. Fajne takie malowidła są w pokoju dziecięcym, my mamy fototapetę wielkiego pingwina z jakiejś bajki chyba - i dla chłopca i dziewczynki zarówno.
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2014-08-14 o 12:49 |
|
|
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
Basjenia przybij piatke
Ja na kawusi u przyjaciolki siedze ale jakos nie jestesmy za rozmowne dzisiaj i tez tak kawa,ciasto i cisza...
|
#4731 |
|
Rozeznanie
|
Czekam właśnie w kolejce do dietetyka. A swoją drogą, będę musiała się zaprzyjaźnić z glukometrem...
|
#4732 |
|
Rozeznanie
|
Wy ciągle jakieś badania, a ja wizytę u położnej mam dopiero 5 września. Fakt, że w miedzy czasie miałam usg i wszystko dobrze, ale jakoś się dziwnie przy was czuje ;-) Po tej wizycie juz będą częściej i pewnie będę tęsknić do spokoju bez wizyt i pobierania krwi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4733 |
|
Rozeznanie
|
mój nawet zaczął ostatnio się z brzuchem witać rano po przebudzeniu i czasem całować
ale boi się go strasznie tak delikatnie dotyka że szok i powoli zaczyna się interesować jakimś przemeblowaniem i nawet się zachwycał różowym ciuchem który wczoraj kupiłam wyrabia się chłopak wasi też się pozbierają
|
#4734 |
|
Rozeznanie
|
Mój co wieczór smaruje mój brzuch oliwka i generalnie bardzo często głaszcze i całuje. Oczywiście wszystko z umiarem
A pomyśleć, że jak zaczęliśmy się spotykać to nie chciał dzieci. Tak jak Basia pisze faceci się wyrabiają Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4735 |
|
Rozeznanie
|
mój sie nie wyrabia, on jest niereformowalny
albo zeby chcial zobaczyc co kupiłam ![]() to jest nasze wspolne dziecko a nie tylko moje, więc oczekuje zainteresowania od niego ot co, ale mu wygarne dzis ![]() aaa kupil sobie keidys nawet ksiazke "jak opiekowac sie kobieta w ciazy" no..zeby chyba tylko stała na półce takzeeeeeeeee cieszcie sie ze Wasi sie interesują! mojemu to biada dzis..
|
|
|
|
#4736 |
|
Zadomowienie
|
o matko.... justyska weź to zgoń na hormony.... nie wiem co ci wchodzi czy ogórki czy czekolada ale co szybciej coś dobrego sobie zjedz
a że mu wygarnąć to swoją drogą..dziewczyny jak robicie sos pieczarkowy?na śmietanie czy na mleku?nie robiłam a mam ochotę... |
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
ja na smietanie 18%
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
basjenia ja też na śmietanie
To ja jestem jakaś dziwna bo nie lubię jak tż mnie dotyka po brzuchu, głaszcze i ogólnie zbiera mu się na amory... może mi się pozmienia jeszcze za to jak pokazuję mu ubranka to tylko powie, że "ładne" i tym podobne, ale raczej jest mu to obojętne czy będzie kotek na pajacyku, Miki czy gładki ![]() bardzo podoba mi się ten kocyk http://allegro.pl/kocyk-minky-do-woz...443028301.html są różne wymiary. Widziałam go kilka razy i macałam i świetny jest
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2014-08-14 o 14:55 |
|
|
|
#4739 |
|
Zadomowienie
|
jakie śliczne te kocyki.....
|
|
|
|
#4740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Jak się cieszę, że już czwartek, jeszcze tylko jutro do pracy i weekend
To sobie malenstwo poogladasz

za dzisiejsze wizyty i usg
albo zeby chcial zobaczyc co kupiłam 
może mi się pozmienia jeszcze