Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-12, 16:32   #991
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez sylwunia_p Pokaż wiadomość
Lenka, jak możesz to się zapytaj bo ja tylko do kupna w necie znazłam szabloneria.pl

Ok, spytam i szybko dam znac
Stary 2007-07-12, 16:35   #992
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GonieczkaWe Pokaż wiadomość
hej! slubuje 8 wrzesnia w Garnizonowym
a zdjatka sukni dolaczam jeszcze raz (chyba bedzie mi latwiej niz szukac tego wczesniejszego posta )
A przód sukieneczki jak wygląda.........

Mam pytanko może głupie ale co tam: Jak cytuje się kilka pastów??Bo nie wiem a tak muszę każdy cytować ;(
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 16:46   #993
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Witajcie
My autokar mieliśmy z PKS-u, zamawialiśmy 2 tygodnie przed ślubem. Podobno był czyściutki i miał klimatyzację Zapłacilimy 150 zł.(Opinia gości)
Salę dekorowało nam studio dekoracji z Głębokiej i naprawdę fajnie wyszło. Balonów nie było nawieszane nie wiadomo ile, ale z tiulami fajnie się komponowały....Do strzelającego balonu wypożyczają detonator, i jest naprawdę fajny efekt zaskoczenia dla gości bo nikt nie widzi kto go przebija...
A mam takie pytanie nie związane ze slubem: ile km jest do Mełgwi z Lublina, a dokładniej do domu weselnego? Chociaż tak w przybliżeniu...
Pozdrawiam i owocnych przygotowań życzę sobotnim parom
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 16:48   #994
GonieczkaWe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość

Mam pytanko może głupie ale co tam: Jak cytuje się kilka pastów??Bo nie wiem a tak muszę każdy cytować ;(

A tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 173196200_2.jpg (32,9 KB, 62 załadowań)
GonieczkaWe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 16:50   #995
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GonieczkaWe Pokaż wiadomość
A tak
Aha, ładna
Stary 2007-07-12, 17:02   #996
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Dziewczyny, które już ślubowały: miała któraś z was do sukni szal lub bolerko ?? Chciałabym odkupić albo pożyczyć! Najlepiej gładkie, bez koronek, śnieżnobiałe

Edytowane przez Lenka*
Czas edycji: 2007-07-12 o 20:15
Lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 18:17   #997
kwiatussek
Raczkowanie

paticzka dokładne to ci nie powiem bo sama nie wiem ale jak sie wyjerzdza z lublina jest drogowskaz mełgiew 10 chyba 10 km a można zapytać dlaczego pytałaś?? buziaczki

kwiatussek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-12, 19:03   #998
pola_m
Wtajemniczenie

no dobra dziewczyny, oto moja sukienka,na jednej jestem w innym naszyjniku,ale generalnie to ten srebrny i pasuje i mysle ze wyglada supre,teraz szukam do niego kolczykow.poza tym zdjecia robila moja mama w wielkich emocjach i moze nie sa doskonale...
poza tym kupilismy koszule fajna-z takim jakby krotszym kolnierzykiem-na glebokiej w salonie i tam tez wypozyczymy kamizele i krawatke(120zl)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (20,6 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia2.jpg (17,9 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia3.jpg (39,0 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia4.jpg (24,1 KB, 107 załadowań)
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 19:32   #999
*kasieńka*
Zadomowienie

pola_m widzę, że Ty też kupowałaś suknię w cymbeline jaki masz model? bo nie moge powiększyć zdjęcia, chyba serwer przeciążony....
*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 19:47   #1000
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Pola piękna suknia!!!! szkoda tylko, że naszyjnika dobrze nie widać.

A gdzie wypozyczacie kamizelkę? w Reginie? czy tez jakoś wczesniej trzeba zamawiać??
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 19:59   #1001
pola_m
Wtajemniczenie

wlasnie kurcze nie wiem jaki to model...i dlatego tak sie balam,bo od wrzesnia jej nie widzialam i nie moglam jej znalezc w internecie
a naszyjnik jeszcze zrobimy jakies lepsze zdjecie to umieszcze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-12, 20:46   #1002
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Pola piękna sukienka i widzę że miałaś 2 welony. Mi osobiście bardziej podoba się ten bez tych dodatkowych koronkowych wykończeń ale ja już tak mam że dodatkowe ozdoby są dla mnie zbędne.

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 21:30   #1003
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Pola piękna sukienka i widzę że miałaś 2 welony. Mi osobiście bardziej podoba się ten bez tych dodatkowych koronkowych wykończeń ale ja już tak mam że dodatkowe ozdoby są dla mnie zbędne.
Moim zdaniem zdecydowanie welon z koronką suknia jest raczej skromna wiec czemu nie...ja tez mam suknie z cymbeline,widzę ze doradza nam ta sama pani I ja się pochwalę zdjęciem z przymiarki http://img267.imageshack.us/img267/8766/obraz232dp2.jpg

Edytowane przez mexx100
Czas edycji: 2007-07-13 o 09:22
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 21:35   #1004
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silvershine Pokaż wiadomość
super sukienka, bardzo delikatna

Ahtaga 3 lata temu grali na moim pólmetku i byli super, chociaż to tylko 2 facetów to naprawdę śpiewali wszystko i bawiliśmy się rewelacyjnie. w tym roku też grali - na metku- i musze przyznać,że zmiana znacząca. ciągle robili przerwy, puszczając muzykę z playbacku, a na metku nie było żadnych dań gorących, więc nie było zbyt wielu powodów do przerw. piosenkę "starego" Blue Cafe też puścili z palybacku i udawali,że śpiewają- trochę komiczne to było. nie wiem czy to wynikało z tego, że to nie było wesele (ale przecież potencjalnycjh klientów było pełno) czy z tego,że "lecą" na dobrej opinii.nie wiem.

dzięki, spróbuję na próbnej uczesać sie podobniezobaczymy co z tego wyjdzie
ja się zdecydowałam na 1-częściową, mierzyłam kilka i w 1-częściowej jakoś lepiej wyglądam. poza tym ma byc ecru, chociaż jak widzę wszystkie macie białe i sama już nie wiem.ale TŻ ma ciemnobeżowy garnitur, do którego koszula ecru będzie wyglądac lepiej niż biała i wtedy bukiet z jakimiś pomarańczowymi akcentami, ale przekonana nie jestem

Dziewczyny czy wiecie może gdzie można kupić/zamówić hel do napełniania balonów? koniecznie musimy ubrać salę i pomyślałam o balonach z helem, bo one fajnie wiszą pod sufitem. albo może wiecie ile kosztują juz nadmuchane w tych firmach dekoratorskich? jeśli kupujecie balony to juz napompowane czy sami pompujecie? jakos nie wyobrażam sobie napompować 300 balonów
my jak u rodziny ubieralismy sale to mieli taka maszynke która pompowala balony i szło smigiem a balonów było duuuuuzo

Cytat:
Ja jestem z Chełma a nie Lublina, ale jeśli Ciebie interesuje i masz tutaj rodzine i okazje to byliśmy w poradni przy kościele Odkupiciela, polecam

Od dziasiaj jestem Panią Mgr!!!!!!!!!!!!!!!! na 4 obroniona:jup i: wkońcu mam to za sobą
gratulacje pani magister !!!
Cytat:

wcale nie głupie pytanko, bo ja sama tego nie wiedziałam dopóki któraś tu tego nie opisała . Pomiedzy "cytuj" a "odp" pod kazda wypowiedzią wizażanki masz dodatkowy przycisk(cudzysłów i plus) i na ktory post chcesz odpowiedziec to wciskasz ten znaczek, a na koniec jak juz chcesz napisac cos to wciskasz"odpowiedz" ktore jest pod ostatnim postem
Mam nadzieje ze rozumnie to napisałam
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 21:55   #1005
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Cytat:
Napisane przez kwiatussek Pokaż wiadomość
paticzka dokładne to ci nie powiem bo sama nie wiem ale jak sie wyjerzdza z lublina jest drogowskaz mełgiew 10 chyba 10 km a można zapytać dlaczego pytałaś?? buziaczki
Muszę tam pojechać zamówić miejsca na sylwestra. Nasza kapela tam będzie grałaI nas namówili, tzn. pojedziemy w 6 par...
pola_m masz śliczną sukienkę Będziesz piękną panną młodą
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 21:57   #1006
anadun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które już ślubowały: miała któraś z was do sukni szal lub bolerko ?? Chciałabym odkupić albo pożyczyć! Najlepiej gładkie, bez koronek, śnieżnobiałe
Lenka czyżbyś przewidywała złą pogodę? Ja ciagle mam nadzieję, że sie poprawi trochę i nie będzie zimno... (bolerka ani szala nie przewiduję )
Stary 2007-07-12, 22:05   #1007
magdulec
Zadomowienie

Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
no dobra dziewczyny, oto moja sukienka,na jednej jestem w innym naszyjniku,ale generalnie to ten srebrny i pasuje i mysle ze wyglada supre,teraz szukam do niego kolczykow.poza tym zdjecia robila moja mama w wielkich emocjach i moze nie sa doskonale...
poza tym kupilismy koszule fajna-z takim jakby krotszym kolnierzykiem-na glebokiej w salonie i tam tez wypozyczymy kamizele i krawatke(120zl)
Dziękuje za wyjaśnienie, zastanawaiałam się doczego ten środkowy przycisk służy

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Ładna sukieneczka, bardzo ładnie na Tobie wygląda. To jest całościowa czy z gorsetem, bo nie mogę się dopatrzeć, tak ładnie się shcodzi.

oj ale chyba nadal coś źle kliknęłam, sprobuje następnym razem

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:53 Powód: 3 posty pod sobą
Stary 2007-07-12, 22:18   #1008
*kasieńka*
Zadomowienie

pola_m, a to nie jest przypadkiem model Asie z Cymbeline? Pogrzebałam trochę w necie i znalazłam zdjęcie, ale nie jestem do końca pewna czy to ona...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg asie.jpg (12,5 KB, 50 załadowań)
Stary 2007-07-12, 22:21   #1009
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Paticzka - my dziś do Mełgwi z Lublina jechaliśmy ok 15 minut. Nawet dobra droga z Mełgiewskiej.

Pola - śliczna suknia. Skromna ale ma swój urok. Mi bardzo podoba się welon obszyty koronką. Ślicznie do tej sukni wygląda.

Nie udało nam się wywalczyć winietek ale w sumie sami doszliśmy, że rodziny nie damy rady usadzić więc daliśmy sobie spokój. Usadziliśmy jedynie naszych znajomych i tyle. Kapela pokieruje moją rodzinę na lewo a Michała na prawą stronę. I chyba tak będzie dobrze.

A pogoda będzie super. Od soboty upały.

Mam pytanie do dziewczyn, ktróre kożystały z usług p. Artura Zomera i robiły zdjęcia w skansenie. Czy 100 zł płaci się od wszystkich osób wchodzących??
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 06:33   #1010
*kasieńka*
Zadomowienie

Frecia_28 ja mam innego fotografa, ale on właśnie mówiłam nam, że 100 zł za wejście się płaci, nie zależnie od ilości osób
Stary 2007-07-13, 08:18   #1011
nicky_1981
Rozeznanie

Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Pola- śliczna sukienka. Ja osobiście uwielbiam proste rzeczy i Twoja suknia bardzo mi przypadła do gustu! Co do welonu to podoba mi sie ten gładki, bez zadnych ozdób!

Jutrzejsze panny młode: Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze. : jupi:

Pozdrawiam
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 08:32   #1012
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Witaj!Ja miałm taki szal.Zwykły,biały,bez wzorków.Widziałas pewnie na zdjeciach.Nie wiem tylko czy bedzie Ci psowało to,że on był taki troszke z połyskiem...

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Paticzka - my dziś do Mełgwi z Lublina jechaliśmy ok 15 minut. Nawet dobra droga z Mełgiewskiej.

Pola - śliczna suknia. Skromna ale ma swój urok. Mi bardzo podoba się welon obszyty koronką. Ślicznie do tej sukni wygląda.

Nie udało nam się wywalczyć winietek ale w sumie sami doszliśmy, że rodziny nie damy rady usadzić więc daliśmy sobie spokój. Usadziliśmy jedynie naszych znajomych i tyle. Kapela pokieruje moją rodzinę na lewo a Michała na prawą stronę. I chyba tak będzie dobrze.

A pogoda będzie super. Od soboty upały.

Mam pytanie do dziewczyn, ktróre kożystały z usług p. Artura Zomera i robiły zdjęcia w skansenie. Czy 100 zł płaci się od wszystkich osób wchodzących??
Ja nie miałam pana Zomera ale wchdziłam z mężem i fotografem.Zapłacilismy za nas troje 100zł

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:54 Powód: post pod postem
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 08:56   #1013
pola_m
Wtajemniczenie

dzieki dziewczyny
suknia jest jednoczęściowa i to nie jest ten model asie(ale ojtam, ważne że wiem jak wygląda i mam zdjęcia na sobie a nie na jakies modelce wypięknionej w photoshopie)
A z welonem to wlaśnie mam dylemat straszny.w salonie podobał nam się bardziej ten z koronką,a na zdjęciach ten z lamówką-wyszło nam że koronka się troche gryzie ze stylem sukni (chociaz z drugiej strony może ja troche ożywia?) tata stwierdził że ta koronka wyglada trochę jak trumienna...hiihi.no i w ogole nigdy mi sie takie koronkowe nie podobały,chciałam miec zawsze taki bez niczego, troche jakby "postrzępiony"gdzies widziałam.no ale nic, najwyżej bede losować

a gości będziemy usadzać raczej,kiedys trafilismy na wesele gdzie siedzielismy miedzy dwoma ciociami i księdzem...
Stary 2007-07-13, 10:39   #1014
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Dziewczyny właśnie jestem na 74 stronie I wątku :O jeszcze tyle mi zostało, ale mam nadzieję,że w ciągu roku przeczytam

Właśnie czytałam posty Freci i 1365 postów później nadchodzi jej dzień

Freciu, Ruda3d, Neiti, Jagnabe, Andzia_27, Annabel_lee życzę wam wszystkiego co najcudowniejsze!! Aby ten dzień był dokładnie taki jak sobie wymarzyłyście, a po ślubie by było tylko piękniej!!!!

Mexx100 śliczna sukienka!!
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 10:45   #1015
Sonia11
Wtajemniczenie

Hej, dziewczyny, nie było mnie prawie 2 tyg, czytam już od godziny jeszcze mi trochę zaległości zostało.... Ale już teraz proszę o zdjęcia ze ślubu Szczęslwej, Toli, Bandoli i Paticzki bo nic do mnie nie doszło My jeszcze nie byliśmy na sesji z p. Zomerem, bo ciągle pogoda niepewna
Adres:kornixsc@interia.pl
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 10:50   #1016
kasia!2007
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
bardzo mnie interesuje ile kosztuja w Lublinie uslugi firm dekoratorskich. może któraś z Was sie orientuje jak sobie licza za zywe bukiety do kościoła? A, i czy mozna w takij firmie wypożyczyc jakies materiały żeby samodzielnie udekorować salę?

Oprócz salon balon możesz jeszcze zobaczyć dekorację na Głębokiej w Studio Dekoracji bo też cos tam mają
kasia!2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 10:53   #1017
nicky_1981
Rozeznanie

Dla mnie to STUDIO DEKORACJI na Głebokiej jest beznadziejne!!!!!!!!!!! A kobitki tam obsługujące są totalnie flegmatyczne. Osobiście nie polecam
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 10:56   #1018
mexx100
Raczkowanie

Ja rownież życzę jutrzejszym pannom młodym samych szczęśliwych chwil a w szczególności dla Jagnybe i jej R u których zresztą wraz z moim K jutro jesteśmy świadkami
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 11:18   #1019
kasia!2007
Przyczajenie

I jeszcze mam pytanko dziewczynki

Jakoże jestem dopiero początkująca narzeczona i rozpoczynam rozeznanie w sprawach ślubnych to nurtuje mnie takie pytanko. Czy tylko w salonie sukien ślubnych Regina Diamante na głębokiej można sukienkę pożyczyć za pół ceny jaką kosztuje normalnie? czy większośc salonów tak robi?
kasia!2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 11:26   #1020
kwiatussek
Raczkowanie

Dziewczyny!! Tragedia!!!!!!!!!!! ślub odwołany i pzrełożony!! bo w lipcu za 2 lata mój tż wyjerzdza i dziś zadzwonił że będzie musiał wyjechać/// i że dopiero jak wróci się orzenimy a pojedzie za 2 lata na 2 lata czyli ślub za 4?? to nie dla mnie

oczywiście chętnie służe radą ale muszę wszytsko to sobie przemyśleć czy chce być szczęśliwa z tż moich marzeń za taki czas

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:56 Powód: post pod postem
kwiatussek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości