Listopad- Grudzień 2014- część IV :) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-14, 18:23   #301
sloneczko_1201
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
begie13

I ja po wizycie, mała wazy juz 1200g w 4 tygodnie podwoiła swoją wagę, spodziewałam się 1 kg a tu taka duża dzidzia. Mam nadzieję, że nie będzie większa niż starsza córka przy porodzie Poza tym siedzi póki co główką dół- słabiej czuję teraz ruchy, tak od dwóch dni. Szyjka długa zamknięta, to co mi wyskoczyło to nie hemoroid, tylko jakieś naczynie ale tak w ogóle okolice krocza i blizny po szwie mnie przerażają...
Z gorszych wieści to anemia, więc dostałam znów tardyferon no i aspargin na skurcze łydek...
Teraz dzieciaczki już będą szybciutko rosły Dobrze, że wszystko ok, a z anemią sobie napewno poradzisz

Razem możemy więcej...

Edytowane przez sloneczko_1201
Czas edycji: 2014-08-14 o 18:32
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 19:11   #302
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Anuszka zmierzylam sie z ciekwosci w brzuchu i na wysokosci pepka mam 105cm chyba najwiecej z was
Ciekawe ile bedzie cm za 3 miesiace ;p

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
Indra mam 163cm..taka moja natura i moje geny od zawsze byłam patykiem i pewnie będę patrząc na moją siostrę, która też w ciąży przytyła ledwo co a po odrazu wszystko straciła.

Wiem, że większość ma już wyprawkę w komplecie..pomożecie bo gdybym miała cofać się po naszych wątkach to bym do Bożego Narodzenia wyprawki nie zrobiła.
1.Konkretnie mam teraz dylemat co do kremu na pupę ale nie na odparzenia tylko przeciw czy zapobiegawczo coś będziecie stosować?
2. Czy zamawiacie jakieś kropelki na kolki?

Wystarczy mi odpowiedź tak lub nie i nazwa kremu/kropelek
Zazdroszcze wzrostu i wagi
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 19:35   #303
fiorella22
Zadomowienie

Begie, przybijam piatke! Tez mam 115cm. Nie ma czym sie chwalic ale chyba nikt nas nie przebije

Ktoras z Was ostatnio pisala o zaparciach. Polecam zsiadle mleko- wypilam do obiadu iiii.... nie bede konczyc bo wiadomo o co chodzi

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 19:46   #304
eclariss
Rozeznanie

czekoladka dziękować bardzo, bardzo za info gdyby nie szpital to bym sobie wszystko zapissywała gdzieś na kartce a tak muszę dopytywać...

tż mnie dziś rozwalił ja się jaram tymi maściami, kremikami itp a on mi mówi, że starczyłaby zasypka i nivea.. pojęcie to on jednak ma się zna jak pies na księżycu..

co do zaparć to magnez działa rozluźniająco.. ogolnie jem 3 tabletki na dzień to jest 150mg a raz mi się zdarzylo wypić butlę wody magnesia ona ma coś około 170mg..ale to już było za dużo o miałam sraczkę tylko akurat się mi to przydało bo chyba przedtem z 4 dni nic nie było i już miałam mega twardy brzuch..
Stary 2014-08-14, 19:57   #305
anuszka21
Zakorzenienie

Ja tu jem pyszną sałatke jarzynową, a te o zaparciach ;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 20:45   #306
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a usg mialas? jak
:
Nie mialam, bede miala po 30 tygodniu 3 usg, nie mam na kazdej wizycie.

Silesiana - musze to bialko sprawdzic na wyniku jak bede w domu bo tez mnie to zdziwilo, to jest bialko badane z krwi,
Co do tachini to ja jem codziennie owsianke z tachini i sporo gomasio z ciemnego sezamu bo bardzo lubie, wiec chyba po prostu dziec wysysa ze mnie zbyt duzo wapnia
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 20:46   #307
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

siadam właśni do zamawiania wyprawki... wszytskie już macie, a ja się ociągam!

myślałam, że mam spory brzuchol.... u mnie trwa 29tydzień i mam obwód 93 cm. za to 11kg na plusie

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 21:03   #308
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleska;47700818

A na koniec wklejam zdjęcie usg z poniedziałku, a co! Synek zakrył się rączką, przytulił do łożyska i śpi

[URL="http://imageshack.com/f/hjt33cNdj"
[/URL]
jaki kochany Dziubek

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
Nasza pierwsza czkawka
śmieszne, prawda ?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
ja mam 102 po starszej.
jak sie urodziła to mieliśmy taką komodę z przewijakiem i wanienką, tam była taka mała, chyba właśnie z 80cm. wystarczyła na styk na jakieś 4 miesiące, może ciut wiecej potem kupiliśmy dużą 102cm i młoda kąpała się w niej, wstawionej do dużej wanny. i tak się kąpała chyba do ponad 2 lat ale to głównie z oszczędności wody
młodego będziemy początkowo kąpać w pokoju, bo mamy mikro łazienkę, także dokupuję teraz stelaż do wanienki. po pół roku nie wiem co zrobię,, bo wanny już nie mamy... może będzie już na tyle kumaty, żeby kąpać się sam w brodziku; mamy taki wysoki brodzik z dużym wgłębieniem w kształcie nerki, to prawie jak wanienka
też mamy taki brodzik i liczę, że jak mała podrośnie to już w brodziku będzie się pluskać

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość
a propos czkawki czy tez macie stosunkowo często czkawkę? Przed ciążą miałam sporadyczni, teraz dosyc często, jaka może być przyczyna?
ja przyznam, odpukać że mam znacznie rzadziej teraz....ale od czego to zależy nie mam pojęcia....za to mała ma niekiedy codziennie heh

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość

mam jeszcze jedno pytanie odnośnie kombinezoników czy wystarczy jak będzie taki polarkowy, czy musi byc taki bardziej jak typowy kombinezonik z dodatkiem ortalionu?
Który z tych trzech nadaje sie na zimę?

http://allegro.pl/ocieplany-kombinez...512399004.html
http://allegro.pl/kombinezon-dziecie...479026539.html
http://allegro.pl/coccodrillo-kombin...439352489.html
jakie słodkie biedronka i żyrafka

Edytowane przez Zanet84
Czas edycji: 2014-08-14 o 21:04
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 21:06   #309
fiorella22
Zadomowienie

Przed chwila wygralam ta aukcje

http://allegro.pl/sliczny-pikowany-k...495114094.html

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-08-14, 21:08   #310
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Hej ja już po wizycie.
Szyjka się więcej nie skróciła, ale jest krótka. Mam jeszcze poleżeć co najmniej 2 tyg, ale mogę też siedzieć, wyjść na ogródek na leżaczek, a nawet jechać do kina jak mnie ktoś zawiezie i odwiezie. Z taką szyjką to spokojnie do 34 tygodnia dam radę i mam się nie stresować. Moja kruszynka waży 1469 g, więc jest z tych średnich, serduszko ładnie bije i główką siedzi w dół Niestety po sh nie połażę A na twardnienie brzuszka dostałam relanium. Mam sobie brać na noc, bo w nocy się budzę z twardym brzuszkiem. Mogłam wziąć jeszcze jed no opakowanie dla tatusia
Jedym słowem powiedział, że szyjka nie jest tragiczna, ale lepiej dmuchać na zimne. Ja myślę, że on też trochę przewrażliwiony, bo jestem jego sąsiadką, a moja ciocia chrzestna jedgo bardzo dobrą znajomą i nie chce jakiejś wtopy zrobić.

Czekoladka pokaż włosy chociaż w klubie. Gratulacje udanych zakupów
Super, że szyjka się nie skróciła. Będzie dobrze

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość

Jutro mam 100 dniówkę I zaczynamy malować pokoik, jak to Polacy, wolne - to remont

Mierzyłam brzuchol - 94 cm i 4,4 kg na plusie. Cukrzyca ciążowa ma jednak jakieś zalety

Dzisiaj znów mnie tu mało bo dalej robię lampkę do pokoiku dla małej, wychodzi super, jak skończę to się pochwalę
my jutro malujemy szafki jak to w święto :P

a lampką koniecznie się pochwal
Stary 2014-08-14, 21:09   #311
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
to strasznie długo a miałaś jakąś diagnostykę robioną? żelazo bieżące i zmagazynowane, krzywą wchłaniania, kwas foliowy, b12, bilirubine? jeśli to u Ciebie tak długo trwa to kurcze musi być tego jakaś głębsza przyczyna...
Tak, przechodziłam różne badania, brałam różne środki, stosowałam pełno diet i nic. Lekarze mi mówią, że 'taka moja uroda', co wcale mnie nie urządza, bo skądś się to moje wieczne zmęczenie bierze...

Cytat:
kurcze to jednak mało, i nie dał Ci gin żadnych suplementów?
co prawca w 3 trymestrze zwykle następuje automatyczna, fizjologiczna poprawa, tak twierdzi mój nowy hematolog - więc może nie spadnie Ci jeszcze bardziej...
O, nie wiedziałam tego! Ciekawa jestem, czy choć trochę mi się polepszy

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Hej ja już po wizycie.
Szyjka się więcej nie skróciła, ale jest krótka. Mam jeszcze poleżeć co najmniej 2 tyg, ale mogę też siedzieć, wyjść na ogródek na leżaczek, a nawet jechać do kina jak mnie ktoś zawiezie i odwiezie. Z taką szyjką to spokojnie do 34 tygodnia dam radę i mam się nie stresować. Moja kruszynka waży 1469 g, więc jest z tych średnich, serduszko ładnie bije i główką siedzi w dół Niestety po sh nie połażę A na twardnienie brzuszka dostałam relanium. Mam sobie brać na noc, bo w nocy się budzę z twardym brzuszkiem. Mogłam wziąć jeszcze jed no opakowanie dla tatusia
No proszę, czyli jest całkiem nieźle! Cieszę się bardzo

Narobiłam się dzisiaj przy jeżynach, a tego czekodżemu wyszły mi raptem dwa słoiki. Głupia jestem, że malutkich słoików nie zbierałam przez rok, tylko takimi półlitrowymi i litrowymi dysponuję :/ Ale, ale! Jeszcze mam ambitne plany co do jabłek, gruszek, śliwek i mirabelek, więc zima zła pod względem przetworów nie będzie

A, co do obwodów - u mnie 94cm w najszerszym punkcie pod pępkiem. Niewiele się zmienia od paru tygodni, ale i tak mam wrażenie, że brzuch jest jakiś bardziej kształtny...

Edytowane przez Futbolowa
Czas edycji: 2014-08-14 o 21:10
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 21:12   #312
justynaw1982
Zadomowienie

Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Hmmm dziewczyny ja się już ostatnio zastanawiałam jak to jest czuć ta czkawkę maleństwa .... Na pewno super heh ja właśnie czekam na mężu mojego dzisiaj wraca jupi strasznie się cieszę...
Co do ruchów maluszka to umie tez czasami się leni ale potem kolejnego dnia szaleje
W końcu mam w kim wizaż ale niestety nie wiem jak cytować ale dobrze jest moc mieć wizaż pod ręka
Ale mi któraś zrobiła chetke na sałatkę jarzynowa

Co do brzuchola to ja nie wiem i boje się zmierzyć prawie tak bardzo jak ważyć haha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png

Edytowane przez justynaw1982
Czas edycji: 2014-08-14 o 21:13
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 21:15   #313
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Ale tu dzisiaj spokój To dobrze bo cały dzień byłam zajęta tą lampką, plecy już mnie zabijają i tyłek boli niemiłosiernie od siedzenia, ale było warto Jak ktoś chce zobaczyć co i jak, to o tu opisałam, a jak nie to fotki na dole
Ale fajnie, że skończyłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140814_203907.jpg (108,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140814_203949.jpg (123,5 KB, 37 załadowań)
Stary 2014-08-14, 21:16   #314
Indra83
Wtajemniczenie

Oj tam oj tam, ja nic jeszcze nie kupiłam, apteczne zakupy zrobię na początku września

Jutro wracamy do domu.
Ja się autem nie boję jeździć, mój TŻ stary chłop nie ma prawka, teraz dopiero zapisuje się na kurs i ja wszędzie nas woże w pracy też sporo jeździłam W pierwszej ciąży prowadziłam auto do ostatniego dnia, do szpitala tylko dlatego nie pojechałam sama, bo nie miał by kto auta zabrać

Stary 2014-08-14, 21:17   #315
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tu dzisiaj spokój To dobrze bo cały dzień byłam zajęta tą lampką, plecy już mnie zabijają i tyłek boli niemiłosiernie od siedzenia, ale było warto Jak ktoś chce zobaczyć co i jak, to o tu opisałam, a jak nie to fotki na dole
Ale fajnie, że skończyłam
Piękna !!!!! jestem pod wrażeniem to do pokoiku małej ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-14, 21:18   #316
Beata Marcina :0
Raczkowanie

Mam pytanie odnośnie fotelików, na razie udało mi się znaleźć trzy bazy które mnie zainteresowały i nadają się do pierwszego i drugiego fotelika, m.in. do Recaro STM Twin 0+, ale jakoś mało jest tych fotelików, żadnych opinii nie mogę znaleźć... Gdzieś wyczytałam, że to nowy model odpowiednik Young Profil Plus. Czy może już któraś z Was się z nim spotkała albo wie coś więcej?

A może ktoś już ma jakiś typ fotelik+baza której potem używa się do następnego fotelika i doradzi?
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 21:19   #317
justynaw1982
Zadomowienie

Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Sweet ale widzę talent masz do rękodzieła podziwiam ja pomima tego ze kiedyś pracowałam w kwiaciarni teraz nie dałabym rady chyba robić takich cudów super

Edytowane przez justynaw1982
Czas edycji: 2014-08-14 o 21:21
Stary 2014-08-14, 21:21   #318
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Zanet84, justynaw1982, dzięki dzięki

Pewnie, że to do małej A wymyślam sobie robienie takich pierdółek bo zwariowałabym w domu przez te parę miesięcy

Ponawiam pytanie o ten klub, o którym piszecie, co to za klub i co trzeba zrobić, żeby się przyłączyć
Stary 2014-08-14, 21:22   #319
justynaw1982
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie fotelików, na razie udało mi się znaleźć trzy bazy które mnie zainteresowały i nadają się do pierwszego i drugiego fotelika, m.in. do Recaro STM Twin 0+, ale jakoś mało jest tych fotelików, żadnych opinii nie mogę znaleźć... Gdzieś wyczytałam, że to nowy model odpowiednik Young Profil Plus. Czy może już któraś z Was się z nim spotkała albo wie coś więcej?

A może ktoś już ma jakiś typ fotelik+baza której potem używa się do następnego fotelika i doradzi?

Podlaczam się do pytania dla mnie to jakaś czarna magia heh

Stary 2014-08-14, 21:28   #320
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Zanet84, justynaw1982, dzięki dzięki

Pewnie, że to do małej A wymyślam sobie robienie takich pierdółek bo zwariowałabym w domu przez te parę miesięcy

Ponawiam pytanie o ten klub, o którym piszecie, co to za klub i co trzeba zrobić, żeby się przyłączyć
Klub nazywa się Listopadowe Ciężarówki i tam piszemy o tym, o czym nie koniecznie poruszamy temat na ogólnym wątku np. pokazujemy brzuszki itp napisz wiadomość na priv do Kasia427 żeby wysłała Ci zaproszenie
Stary 2014-08-14, 22:21   #321
fiorella22
Zadomowienie

Esti, mnóstwo radości z okazji urodzin!

My precious, lampka śliczna! masz talent i cierpliwość

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-08-14, 22:47   #322
Rosalie01
Raczkowanie

Dzieki dziewczyny, tez sie ciesze, ze z mala wszystko ok, ale z drugiej strony fajnie, ze polozna reaguje na kazda 'nieprawidlowosc' a nie ignoruje wszystko

Cytat:
No i czuć już jesień w powietrzu. Czuć
Jesień idzie, nie ma na to rady!
U mnie juz zdcydowanie jesiennieale ja tam lubie jesien

Kasia kurcze, straszne to co piszesz o wypadku szwagierki.Dobrze, ze nic sie nie stalo

manieczka to pewnie przez hormony, jutro vedzie lepiej

estisto lat, oby wszystko, co sobie wymarzysz sie spelnilo

Justanasuper, ze wyniki sie poprawily i mozesz odstawic tabletki im mniej chemii tym lepiej
Slicznie wygladasz na zdjeciu

beige wszystkiego najlepszegomz okazji wczorajszej rocznicy

aleskaslodki dzieciaczek

czekoladkapokazuj zdjecia

Co do kombinezonu to ja ma jeden pluszowy i jeden ortalionowy, ten ortalionowy byl w promocji w Next, dlatego go kupilam, normalnie tez bym kupila 2 pluszowe.

Sloneczko super, ze szyjka sie nie skrocila i ze ogolnie po wizycie same dobre wiesciwitam w 30 tygodniu

Kostkaciesze sie, ze u Ciebie tez wszystko ok

Beige no i u Ciebie tez same dobre wiesci, oby tak dalej
I chyba Cie pobijewlasnie zmierzylam brzuch 120 cm

Ok, nadrobilam, woec teraz z czystym sumieniem moge isc spac
Jutro piatek
Rosalie01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 23:11   #323
aleska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ~Olya~ Pokaż wiadomość
siadam właśni do zamawiania wyprawki... wszytskie już macie, a ja się ociągam!
Oj tam, oj tam, u mnie tylko parę ciuszków na razie i mała butelka, jako gratis ze szkoły rodzenia

My Sweet Little Precious - super ta lampka.

A jak odczuwacie tę czkawkę?
aleska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 23:21   #324
paulina119a
Zadomowienie

Nadrobiłam Was Byłyście całkiem łaskawe, bo nie za wiele naskrobałyście

Silesianna Do Dudka wybiore się w przyszłym tygodniu. Wczoraj byłam w dwóch sklepach w Otwocku. Z Wawy wyprowadziliśmy sie kilka miesięcy temu i obecnie do Otwocka mam blisko a do Wawy nie zawsze mi się chce jechać, tym bardziej, że 3/4 jest rozkopane i w remontach
Czyli ten Antishock to nie do końca jest dobre rozwiązanie... Kurczę ! A taki fajny i mięciutki w zawieszeniu.
Ten Fyn co raz bardziej mi chodzi po głowie Tylko na pewno jak bym go brała to z Maxi Cosi. Ten ichni fotelik mnie nie przekonał. Nawet nie zdążyłam nigdzie poczytać czy ma testy czy nie... więc znowu Ci dziękuję, za informację teraz tym bardziej ODPADA !
Jeszcze chcę na żywo zobaczyć Musty Urban Rider Next. Opinie w necie ma fajne. Wizualnie też mi się podoba. Tylko ja muszę dotknąć, pomacać, pojeździć... Jedyne co mnie martwi to jej wymiary. Wydaje sie być dość mała a na pewno płytka Boję się że to zdeklasuje ten wózek. Ale się zobaczy

Dziewczyny ciesze się z dobrych wieści po wizytach ! Tak trzymać

Sweet cudna lampeczka

Zmykam do łóżeczka bo jakoś zajęcia w SR dziś mnie wykończyły.
Dobrej nocy

Edytowane przez paulina119a
Czas edycji: 2014-08-14 o 23:22
paulina119a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 06:18   #325
manieczka1
Zakorzenienie

My sweet piękna lampa zdolna jesteś, ja to mam dwie lewe ręce do takich rzeczy
Aleska ja czkawkę dwa razy czułam - to taki systematyczny ruch co ok. sekundę. Nie wiem jak to wytłumaczyć

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Ja z ciekawosci zmierzylam brzuch i w pepku mam 96 myslalam, ze duzo, ale widze, ze inne bija rekordy

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 06:26   #326
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Dzień dobry

Witam się w dzień 100-dniówki Już jutro będzie dwucyfrowa liczba dni oczekiwania, fajnie

No i w ramach świętowania od rana ogarniam, zaraz zaczynamy akcję malowanie pokoiku Trzymajcie kciuki, żeby wyszło tak jak sobie wymyśliłam i żebym przy okazji swojego chłopa nie zadusiła za marudzenie
Stary 2014-08-15, 06:41   #327
Kostka09
Zakorzenienie

Gratki 100 dniówki i kciuki za malowanie pokoju
Ktos tu pisal, ze wszyscy juz z wyprawka daleko.. ja mam narazie ciuszki - nie jakies straszne ilosci i pożyczony wozek i fotelik reszta we wrzesniu

Zle spalam bo moj katar rozwinal sie w inne atrakcje - bol gardla i kaszel, okropnie sie czuje

Dzisiaj od rana slonce a trzeba jechac do tesciowej na urodziny...

Milego dnia wszystkim
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 06:44   #328
manieczka1
Zakorzenienie

Sweet no to powodzenia
Kostka współczuję. Na ból gardła polecam płukankę z wodą i solą
U nas póki co bez słońca, mały drugi dzień ma lenia. Nawet chleb z dżemem go specjalnie nie ruszył wierci się, ale opornie jak na niego

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 07:03   #329
Kasia427
Wtajemniczenie

Hej!

Sweet słodka ta lampka!

Mnie wczoraj po 3 latach złapała migrena z aurą oczną :/// i to najpierw na jednym oku, a pozniej na drugim...

Dzisiaj zamierzam sie dotleniac zabieram chlopakow do parku nadmorskiego i na spacer po plazy, pozniej jakis plac zabaw a na koniec pizza jak bedzie cos otwarte ale zapewne bedzie...

Stary 2014-08-15, 07:21   #330
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Sweet zdolna mamuska z ciebie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości