![]() |
#4741 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj pojechaliśmy sobie znowu potańczyć i zobaczyć jak wyjdzie nam układ, który wymyśliłam (dopiero 1/3 całej piosenki, no ale zawsze). Było super ![]() ![]() Kupiliśmy też wazony, serwetki i świeczki (stojące i pływające) do dekoracji sali ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Wtajemniczenie
|
annic trzymam kciuki żeby Wam sprawnie poszło z przygotowaniem dekoracji
![]() To obiecane zdjęcia. Szkoda, że nie zdjęłam bolerka bo ale byłam tak zapatrzona, że nie pomyślałam ![]() Przyjmę każdą radę i obiektywną sugestię ![]()
#4743 | |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Wydaje mi się, że powinnam mieć rozpuszczone włosy bo wtedy będzie bardziej kobieco ![]() ![]()
#4745 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4747 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Wtajemniczenie
|
Oby !
![]() ![]() ![]() Kamień mi spadł z serca. Teraz jeszcze reszta drobnostek. Z 54 osób zostało mi 49 - z czego dwie osoby to dzieci i tak jeszcze lista nie jest zamknięta bo mam dwie pary, które się zastanawiają... Trudno. Czekam na zdjęcia waszych sukien ![]()
#4749 |
Raczkowanie
|
Wiem wiem, że jestem nudna, ale mam juz ostatnie pyt dotyczące welonu:P czy do sukni 'śmietanka' bardziej zamówić welon ivory czy ecru?
Wczoraj kupiliśmy wina ![]() srebrna_smuga zazdroszcze, że suknie masz już u siebie i w ogóle wszytsko juz widze dobrane ![]() ![]() ![]() Dziewczyny z 13! zostało nam już tylko 29 dni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() srebrna_smuga ślicznie wyglądasz ![]() ![]() Z liczbą osób u mnie jest podobnie. W ogóle do dzisiaj był termin potwierdzenia i nikt nie zadzwonił. Co prawda jak rozdawaliśmy to wszyscy powiedzieli że będą, ale nie wiadomo co z ich osobami towarzyszącymi. I nikt z tych osób co miały wątpliwości co do o. towarzyszących nie zadzwonił ![]() ![]() Nie idą mi coś te pompony ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do bukietu to ja będę mieć TAKI Moja sala ma w cenie dekoracje, ale sztuczne, nawet zmienili przy okazji remontu na wiosnę, ale ja ich nie widziałam i już zrobiłam zakupy, więc będę robić sama. Na długich stołach bedą wazony-cylindry ze storczykami (coś jak te w zał.), a na naszym stole: niskie wazony z goździkami w kolorze fuksji, nasze inicjały i takie wiszące girlandy z kryształków. Pokrowce mamy w cenie. Webcia ivory jest jaśniejszy ![]() Kallina co do fryzury: annic ujęła ładnie to co, co i ja chciałam napisac więc nie bede się powtarzać ![]() Ja byłam 2 razy na próbnej fryzurze, tylko nie u tej u której jestem zapisana ![]() ![]() ![]() Srebrna_smuga super że na nowo zakochałas się w swojej sukni ![]() Wyglądasz super! Aczkolwiek mam wrażenie że mogłaby być bardziej dopasowana w pasie? może tak tylko wygląda tu na zdjęciu? nie czujesz luzu? edit: już doczytałam ![]() Annic jak długo palą się pływające świece które kupiłaś? My mamy termin potwierdzeń do dziś ![]() ![]() ![]() Webcia my na ok 130-140 osób kupiliśmy 20 butelek (po 10 białego i czerwonego) z tym, że 15 jest w litrowych butelkach. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Wtajemniczenie
|
Lemon_Drop - pływające palą się przez 4 godziny, w pudełku są 24 sztuki. Też będę mieć cylindry, a w nich własnie te świeczki - tylko w wodę nie dajemy kwiaty a gałązki, bo idziemy w klimat bardziej rustykalny (załącznik1.).
Dodatkowo jeszcze mam wazony na normalne bukiety. Nie mam koncepcji na nasz stół. Prawdopodobnie będą grube stojące świece - jak nam pozwolą, w sumie się o to nie pytałam ![]() I myślę nad tym, co dać nam za plecami. Nie podobają mi się obrączki ani serduszka, w planach miałam też girlandę - ale z pomponów co to je męczę ![]() ![]() W ogóle zastanawiam się czy zostać przy dekoracji samymi pomponami, czy może domówić jakiś biały materiał i puścić go gdzieniegdzie górą, żeby za pusto nie było? To moja sala: http://www.strzelnica.szin.pl/360/konferencyjna-1.html a pompony będą takie jak w załącznikach, tylko białe i różnych rozmiarów. Z jednej strony nie chcę żeby było za pusto, a z drugiej nie chcę przesadzić, bo koncepcja od początku zakładała niewiele dekorowania, bo salka mi się bardzo podoba i nie chcę jej przykrywać za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Raczkowanie
|
My też mamy takie pompony-białe, może minimalnie mniejsze i jest ich bardzo dużo. Odkupiliśmy je od takiej pary ktora miala wesele tam gdzie my jakos w lipcu za 50 zł
![]() ![]() Co do dekoracji 'za Parą Młodą" u nas jest biały materiał czy tam płótno i na nim lampki takie jak wiszą na choinkach. Dziewczyny bardzo pięknie wygladają te dekoracje kwiatków/gałązek w wodzie z palącą świeczką-żałuje, że wczesniej tego nie widziałam bo napewno byśmy zgapili:P u nas bedą same pływajace świeczki w takich jakby kielichach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() O jeny...u mnie z tymi potwierdzeniami tak samo, ludzie myślą że jak przy wręczaniu powiedzą że przyjdą to już potem dzwonić nie muszą? Przecież powinno się zadzwonić dla zasady chociażby ![]() Podyskutowałabym z Wami na temat dekoracji ale ja już mam w cenie i nic nie mogę za bardzo...także ten jeden problem mam z głowy. Cieszę się nawet bo ja jestem taka, że pewnie bym wydziwiała i chciała mieć wszystko picuś glancuś co by mnie jeszcze wykończyło ![]() Lemon_Drop dzięki wielkie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Suknie odbieram 8 września ![]() ![]()
![]() |
#4755 |
Wtajemniczenie
|
annic, lemon_drop,
ja też juz teraz pomyslałam, ze problem tkwi we fryzurze a nie we fryzjerkach, dlatego do ktorejs z nich pojade jeszcze raz i poprosze o cos zupełnie innego. Chciałam grube fale i lekkie upięcie, wygladałam jakbym miała 50 lat. Chyba postawię na proste włosy i jakieś grzeczne upięcie i tym razem zdam się na fryzjerkę. webcia, mamy ten sam problem, nie wiemy ile kupić wina. Gdzies przeczytałam, że 1 butelka na każde 10 osób? ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- ..No i jutro jedziemy na salę uzgadniać poprawiny, oraz do florystki, wymysliłam, że postawię na frezje chyba. ![]()
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekam na zdjecie bez bolerka ![]() Dziewczyny z 6 września - dzisiaj zostaja 3 tygodnie!!!
![]() |
#4757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś pomyślałam, że to jeszcze 35 dni a Wam zostało 3 tyg. Zaczynam mieć stres ![]()
![]() |
#4758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wyslano z aplikacji mobilnej
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Raczkowanie
|
To teraz ja wam sie pokaze, nie mam zdjecia w welonie i bolerku niestety ale welon długi prosty do ziemi
![]() wyslano z aplikacji mobilnej
![]() |
#4760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wyslano z aplikacji mobilnej ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Ee no bez przesady :zawstydzony: :rumieniec: ale dziekuje ![]() wyslano z aplikacji mobilnej
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Wtajemniczenie
|
Zostawiłabym taką fryzurę bo wyglądasz jak modelka z katalogu sukien ślubnych
![]() ![]()
#4763 |
Raczkowanie
|
![]() |
#4764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O 10 mam fryzjerkę, o 11.30 makijaż i ubieram się koło 12.30. O 13 mają być kamerzyści u mnie a rodzice na 14. O 14 muszę nas pobogosławić i tutaj zostawiam ok. 30 min na to. Jednak weź pod uwagę odległość do kościoła bo my mamy piechotą dosłownie 3-4min. ![]()
![]() |
#4765 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo :-* ja do kosciola mam jakies 4 minuty autem, może masz racje, że o 14 sie poblogoslawimy, ja myslalam cos o wpoldo trzeciej, ale nie chce na wariata. A to sie przypomni ze cos nalezy zabrac, a to to, to tamto
![]() |
#4766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko Zuzia już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez srebrna_smuga Czas edycji: 2014-08-16 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Wtajemniczenie
|
ilouvromance bardzo ładnie wyglądasz w sukni
![]() Ja mam umówione czesanie na 10, a makijaż o 13. O 14.30-15 powinnam być w domu. Mam więc 2 godziny na ubranie się, podziękowanie rodzicom i dziadkom. Ślub o 17.00. Kupiliśmy dla Tżta materiałowe spodnie, 3 mniej eleganckie koszule i zamszowe casualowe buty z Ryłko na niedzielę po ślubie. Zrezygnowaliśmy z garniaka na ten dzień, bo i tak to nie są poprawiny tylko większe śniadanie z posiadówą w domu rodziców. Chodziliśmy też za butami do garnituru, ale nic nie kupiliśmy. Tż przymierzył kilka par, ale byliśmy tak zmęczeni po tych koszulach itd., że nam się nie chciało i pojechaliśmy do domu. W ogóle ciężki temat z tymi butami, bo aktualna moda do nas nie przemawia. Tż śmiesznie wygląda w butach z tymi wielkimi czubami i jak w końcu coś nam się podobało to np. skóra się brzydko marszczyła przy zgięciu stopy. W Ryłko mieli 2 ładne modele, ale z żadnego nie mieli na stanie jego rozmiaru i stwierdziliśmy że przyjdziemy kiedy indziej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zadomowienie
|
Chyba zaczyna mnie zżerać totalny stres, bo czytanie tego wątku mnie przeraża ostatnio
![]() Zwłaszcza, że my jeszcze kilka kwestii mamy niedogranych, a Wy takie zorganizowane, że szok. Srebrna_smuga świrowałaś :P a tak pięknie wyszła sukienka. Fajna równowaga jest strojnej góry z prostym i zwiewnym dołem, idealnie. No ale ja prawie-prawie wzięłam tę samą suknię, więc to chyba najlepsza rekomendacja. Tyle, że na Tobie naprawdę cudnie leży. ilouvromance Ty też przepięknie <3
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas wczoraj byli rodzice wybierac menu i doszlismy do wniosku, ze skoro slub na 17 to blogoslawienstwo na 16.15 starczy spokojnie. A do kosciola mam 2 minuty na piechote ![]() Ja zaczynam miec stresa. Wszyscy mnie wkurzaja, a rodzice wlasnie najbardziej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.