Panny Młode 2015 cz. 25 :) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-15, 09:24   #2851
existence
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
400 DNI DO ŚLUBU

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
łooosz kiedyyy to byłoooo

gratki
Stary 2014-08-15, 09:25   #2852
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no tutaj np. połączenie granatu i czarnej muchy moim zdaniem super

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

mój mierzył ostatnio ciemne granaty i czarne i w każdym więc niech bierze jaki chce
o takie coś właśnie widziałam....

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Ja co do butów się ciągle zastanawiam. Chyba po prostu wybiorę najwygodniejsze jakie znajdę w sklepach lub zamówię na wymiar. Poszukiwania utrudnia u mnie fakt, że nie chcę szpilek 8-10 cm, a najwyżej 4-5

To widzę jak u nas siłą niemalże zagoniłam TŻ do koncelarii zaklepać godzinę w kościele

Mój też dobrze wygląda w czarnych garniturach, ale chciałabym żeby na ślubie miał inny niż wszystkie do tej pory - granatowego nie miał jeszcze

Hahaha, nie no to mojego nigdzie siłą nie zaciągam . To ja głupio wypaliłam z tym mierzeniem garnituru, bo inaczej się umawialiśmy , po prostu tak mi się spodobał, że zarzuciłam tekstem mierzenia, no ale M się nie zachwycił pomysłem . Ale ogólnie to wiele rzeczy razem załatwiamy .
Stary 2014-08-15, 09:26   #2853
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
a mój poszedł sam znaczy no bylismy 3 x i ciągle ie było kalendarza i byliśmy na okładce na poprzedni rok aż raz się dowiedziałam że już mają bo moja przyjaciółka była się na 2016 zapisać i tż był wtedy z mamą swoją w mieście akurat blisko mojego kościoła i go wygoniłam do księdza żeby sprawdził czy nas przepisał

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

sesja jak sesja noo zaraz leci link
No mój też sam się pofatygował, ale w sumie nie było się z tym co spieszyć, bo ksiądz chciał nas na ten rok wpisać na przyszły na 5 września jeszcze nikogo nie było.

Fajny retro klimat
Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
400 DNI DO ŚLUBU

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:28   #2854
magda_mjt
Zakorzenienie

I zamówiłam spinki! Jedynie nie z tej stronki, co wrzucałam, bo za wysyłkę ze stanów policzyli sobie ponad $30, połowa wartości spinek! No to skopiowałam tytuł, wrzuciłam w neta i bach- ebay, też ze stanów, też oficjalne, też nowe, też w pudełku, człowiek ma 99,7% pozytywnych komentarzy, wysyłka FREE . Dziękuję, tyle mi wystarczy .
Stary 2014-08-15, 09:28   #2855
starry_eyes
Wtajemniczenie

Ex mogę jeszcze ja dostać link?

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:29   #2856
existence
Zakorzenienie

Cytat:
No mój też sam się pofatygował, ale w sumie nie było się z tym co spieszyć, bo ksiądz chciał nas na ten rok wpisać na przyszły na 5 września jeszcze nikogo nie było.

Fajny retro klimat

Stary 2014-08-15, 09:29   #2857
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
o takie coś właśnie widziałam....

Hahaha, nie no to mojego nigdzie siłą nie zaciągam . To ja głupio wypaliłam z tym mierzeniem garnituru, bo inaczej się umawialiśmy , po prostu tak mi się spodobał, że zarzuciłam tekstem mierzenia, no ale M się nie zachwycił pomysłem . Ale ogólnie to wiele rzeczy razem załatwiamy .
Nam tak właściwie na ten rok zostało znaleźć florystkę (może żona brata ciotecznego się zgodzi), zrobić nauki, zdecydować się na krawcową i może zacząć szyć suknię, wybrać obrączki i papeterię ślubną - chyba tyle

A taka ładna miłość...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 09:30   #2858
existence
Zakorzenienie

Cytat:
I zamówiłam spinki! Jedynie nie z tej stronki, co wrzucałam, bo za wysyłkę ze stanów policzyli sobie ponad $30, połowa wartości spinek! No to skopiowałam tytuł, wrzuciłam w neta i bach- ebay, też ze stanów, też oficjalne, też nowe, też w pudełku, człowiek ma 99,7% pozytywnych komentarzy, wysyłka FREE . Dziękuję, tyle mi wystarczy .
Stary 2014-08-15, 09:30   #2859
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Podrzucisz link do sprzedającego?

A taka ładna miłość...

Stary 2014-08-15, 09:30   #2860
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
Ex mogę jeszcze ja dostać link?
leciiii

i idę myć głowę więc znikam
Stary 2014-08-15, 09:31   #2861
magda_mjt
Zakorzenienie

Trochę się martwię i cieszę, że zabrałam się za te zakupy internetowe. Martwię, bo tyle tego wyszło, że wolę konta nie sprawdzać, a od poniedziałku będę bezrobotna . Cieszę, bo w końcu decyzje tak łatwo mi przyszły i nie guzdrałam się z wyborami po kilka dni, tylko bach bach i zamówione 3 przedmioty wczoraj zamówione już są w drodze rzekomo . Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że już sporo kasy wydałam, a.... jeszcze chciałam przywieszkę z grawerem dla Siostry kupić jako dla świadkowej, coś z datą .
Stary 2014-08-15, 09:31   #2862
dotuniek
Zakorzenienie

A ja za pół roku o tej porze będę mężatką, a przygotowania w lesie

dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:33   #2863
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Nam tak właściwie na ten rok zostało znaleźć florystkę (może żona brata ciotecznego się zgodzi), zrobić nauki, zdecydować się na krawcową i może zacząć szyć suknię, wybrać obrączki i papeterię ślubną - chyba tyle
No to my nauki, obrączki i papeterię ślubną niejako mamy . W sensie nauki mamy, obrączki się robią, a papeteria wybrana, tylko robić

Cytat:

Cytat:
Podrzucisz link do sprzedającego?
Proszę bardzo

Już wszystkie 3 tiule i jeden kolor rurek papierowych są w drodze! no i narzędzie do robienia kropek na paznokciach też w drodze (no wiem, że to nie weselne, ale od dawna chciałam to kupić, a tanie było, to się w końcu wczoraj zebrałam )

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2014-08-15 o 09:36
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:35   #2864
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę się martwię i cieszę, że zabrałam się za te zakupy internetowe. Martwię, bo tyle tego wyszło, że wolę konta nie sprawdzać, a od poniedziałku będę bezrobotna . Cieszę, bo w końcu decyzje tak łatwo mi przyszły i nie guzdrałam się z wyborami po kilka dni, tylko bach bach i zamówione 3 przedmioty wczoraj zamówione już są w drodze rzekomo . Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że już sporo kasy wydałam, a.... jeszcze chciałam przywieszkę z grawerem dla Siostry kupić jako dla świadkowej, coś z datą .
To pochwal się coś tam kupiła

Ja uwielbiam robić zakupy przez internet, a szczególnie na eBay
Czekam teraz na zamówione gadżety do zdjęć, jak Tż zobaczy to padnie ze śmiechu. Biedny mało się nie udusił jak mu słoiki na słodkości pokazałam

A taka ładna miłość...

Stary 2014-08-15, 09:40   #2865
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
leciiii

i idę myć głowę więc znikam

Ale fajnee Szczęście od Was bije na odległość (i jeszcze wersja piosenki z Glee <3 )

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Magda, a one są jakieś posrebrzane czy coś?

Stary 2014-08-15, 09:40   #2866
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
To pochwal się coś tam kupiła

Ja uwielbiam robić zakupy przez internet, a szczególnie na eBay
Czekam teraz na zamówione gadżety do zdjęć, jak Tż zobaczy to padnie ze śmiechu. Biedny mało się nie udusił jak mu słoiki na słodkości pokazałam
Od wczoraj do teraz kupiłam 10 przedmiotów na eBayu..... 3 duże rolki tiulu (jasny róż, fuksja i mięta ), 4 rodzaje/kolory rurek papierowych (w ukośne pasy w kolorze jasny róż, fuksja i mięta oraz ze wzorem litery V w kolorze pudrowy róż), do tego właśnie komplet śmiesznych gadżetów do foto, narzędzia do robienia kropek na paznokciach, no i te spinki teraz . Jeszcze tylko została mi przywieszka dla Siostry... tylko chciałabym, żeby była solidna, serio srebrna, a nie pseudo srebrna, więc to się boję z eBaya zamawiać, a tak online gdzieś lokalnie, to nie wiem gdzie ...

A jakie słoiki kupiłaś, pokazuj!
Stary 2014-08-15, 09:41   #2867
existence
Zakorzenienie

muszę poczekać jeszcze chwilę na łazienkę
tż też ucieszył się z gadżetów taaaaak się ucieszył

kurcze wg planu zostało nam 2 tygodnie na zamówienie obrączek bo chciałam w sierpniu

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2014-08-15 o 11:27
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:41   #2868
Maartikrk
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------[/SIZE]

[/COLOR]I po raz pewnie 2 albo 3 zwracam się z prośbą o pomoc w sprawie spinek do mankietów . Ale tym razem już ostatecznie, w końcu chcę zamówić . Chyba dzisiaj mam jakiś dzień zakupów internetowych, a może po prostu wizja, że od poniedziałku będę bezrobotna dodaje mi teraz takiego zakupowego kopa?

Te, bo nawiązują do graweru na obrączkach
czy
Te, bo kokardka jest mega urocza i taka odświętna
?
Vadeeerr !!!!

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
wiesz co to chyba zależy od osoby, ja mam super talię, ale jak zjem coś nie odpowiedniego to mi bardzo brzuch wywala, który normalnie też jest spory i taka wstążka tylko mi to podkreślała, a tali wcale bardziej nie podkreślała. Dlatego szukałam sukni o bardzo wyprofilowanej tali, a nie sztucznie ją wyciągającej, bo tego nie potrzebuję. Takie wstążki są moim zdaniem dobre dla dziewczyn, które mają talię, ale słabo widoczną, czy nie wielką - wtedy taka wstążka ją tworzy. Do tego ja mam dość nisko talię, zresztą cała jestem niska i to mnie strasznie dzieliło i trudno było znaleźć to miejsce, gdzie dla niej będzie ok, żeby dała taki efekt. Moja rada: mierzyć i pytać. Ja w Krakowskiej Nabli trafiłam na super babeczkę, 1,5 godziny mierzyłam suknie, chyba z 12 modeli i ona pokazała mi piękne sukienki, na które nie patrzyłam nawet bo myślałam, że nie są dla mnie. Okazało się, że zamiast chować to i tamto, lepiej pokazać co najlepsze i tamto do schowania samo się chowa.
zresztą tam usłyszałam niebywały komplement, że choć rozmiar większy to budowa super: duży biust, jest na czym siąść i super talia. Babeczka udowadniała mi, że w każdej dobrze uszytej sukience z taką figurą można dobrze wyglądać, żeby nie patrzeć tylko na modele dla puszystych. W tedy zakochałam się w jednej sukience, ale niestety ze wzg na kasę nie mogę sobie jednak na nią pozwolić - 4 tyś za samą sukienkę to dla mnie jednak za dużo. O taka była: http://www.slubnesuknie.com.pl/malachite.html#98

lexis1306 mój tata zareagował bardzo podobnie, więc się troszkę spieliśmy, ja sobie popłakałam, on zrozumiał, że dla mnie ważne jest żeby się cieszył i wiem, że nie może mi pomóc finansowo, ale za to pomoże w robotach ręcznych (tort, wypisywanie zaproszeń, lukrowanie pierników i takie tam) i pomogło. Przełknął dumę skrzywdzonego tatusia, którego opuszcza kochana córeczka i się zaangażował, pyta, cieszy się (albo przynajmniej dobrze udaje), więc jestem zadowolona.
Obym trafiła na tą samą babeczkę w Nabli !!! Jak tylko noga wyzdrowieje to śmigam tam .

Co do Tatusiów.. Chyba zawsze tak jest. Mój Tato jest zakochany w TŻ, uwielbia Go a fakt ślubu i tak zrobił na nim wrażenie pomimo tego że się tego spodziewał bo nie raz pytał. Kilka dni szoku a później zaangażowany bardziej niż ktokolwiek inny.

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
cześć dzień dobry!

a czemu z róż nie?? bo o nitce to słyszałam
Róże mają kolce;ciernie co niby wpływa później dalej na życie.. Kuzynka TŻ'a ostatnio mi zrobiła wykład na temat zabobonów. W połowie przerwałam i powiedziałam, że w dzień ślubu to równie dobrze mogę zostać w domu... bo na każdym kroku jakiś zabobon.

Cytat:
magda ja jestem też za tymi drugimi z kokardką

Mogę już oficjalnie powiedzieć: został rok !!

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
A jak przekonać faceta do różowych dodatków? Głowie się od paru dni

Może wywalczcie jakiś kompromis chociaż jeśli o odcień chodzi ? Ja co prawda sama za różem średnio przepadam ale pamiętam, że na ślub mojej przyjaciółki, Panowie druhenek mieli założyć różowe muchy.. trochę go przekonywałam ale w końcu założył... zmienił w połowie wesela na krawat .

Cytat:
mój ma urodziny za 2 tygodnie i właśnie mam problem z prezentem. Chociaż też się zastanawiałam nad spinkami, ale z napisem 'I love my wife'
Spinki na prezent to fajny pomysł . Mój TŻ miał urodziny 2 dni temu a, że siedzi w Anglii to dostanie prezent we wrześniu jak wpadnie do Polski.

Cytat:
no tutaj np. połączenie granatu i czarnej muchy moim zdaniem super
[COLOR="Silver"]

Dobrze, że mój się ukierunkowuje sam na granat, nie będę musiała przekonywać..

Cytat:
pompony były całe 3 na sesji tak bardziej za tło robiły wyślę link na priv ale jak jesteś w pracy to uwaga bo to jest z muzyczką lepiej wyciszyć tel
Czy ja też mogę prosić ? Na wiosnę chcemy sobie zrobić jakąś mini sesję jeszcze przed ślubem bo kompletnie nie mamy razem zdjęć... wstyd ale jakoś ich sobie nie robimy, tylko innym .
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:47   #2869
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajnee Szczęście od Was bije na odległość (i jeszcze wersja piosenki z Glee <3 )

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Magda, a one są jakieś posrebrzane czy coś?
"Silver plated and enamel", więc ponoć co najmniej częściowo tak .

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:

kurcze wg planu zostało nam 2 tygodnie na zamówienie obrączek bo chciałam w sierpniu
Zdążycie! My się wybraliśmy jednego dnia TYLKO POOGLĄDAĆ. Osobiście już tego samego dnia mogłam zamawiać, bo tak się zakochałam w tym naszym modelu . Zamówiliśmy kilka dni później, ale to była tylko formalność .

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
Vadeeerr !!!!
Luuuuzik, Vader już zamówiony

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 09:48   #2870
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Róże mają kolce;ciernie co niby wpływa później dalej na życie.. Kuzynka TŻ'a ostatnio mi zrobiła wykład na temat zabobonów. W połowie przerwałam i powiedziałam, że w dzień ślubu to równie dobrze mogę zostać w domu... bo na każdym kroku jakiś zabobon.

mnie to trochę śmieszy. niby katolicy, śluby kościelne biorą a w zabobony pogańskie wierzą.

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:53   #2871
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Od wczoraj do teraz kupiłam 10 przedmiotów na eBayu..... 3 duże rolki tiulu (jasny róż, fuksja i mięta ), 4 rodzaje/kolory rurek papierowych (w ukośne pasy w kolorze jasny róż, fuksja i mięta oraz ze wzorem litery V w kolorze pudrowy róż), do tego właśnie komplet śmiesznych gadżetów do foto, narzędzia do robienia kropek na paznokciach, no i te spinki teraz . Jeszcze tylko została mi przywieszka dla Siostry... tylko chciałabym, żeby była solidna, serio srebrna, a nie pseudo srebrna, więc to się boję z eBaya zamawiać, a tak online gdzieś lokalnie, to nie wiem gdzie ...

A jakie słoiki kupiłaś, pokazuj!
Tiul na stoliki bym chciała właśnie - takie jakby bieżniki zrobić no i muszę jeszcze wstążki kupić tylko nie wiem czy sam pudrowy róż czy dodać do niego limonkę

Słoiki były jakiś czas temu w biedronce jak będę w domu to cyknę fotkę
Cytat:

Dawno Ci przyszły? Bo ja się nie mogę już swoich doczekać

To masz jakoś tak miesiąc po miesiącu rozplanowane? Matko, czasem mam wrażenie, że jesteśmy w czarnej *upie z przygotowaniami

A taka ładna miłość...

Stary 2014-08-15, 09:58   #2872
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Tiul na stoliki bym chciała właśnie - takie jakby bieżniki zrobić no i muszę jeszcze wstążki kupić tylko nie wiem czy sam pudrowy róż czy dodać do niego limonkę

Słoiki były jakiś czas temu w biedronce jak będę w domu to cyknę fotkę

Dawno Ci przyszły? Bo ja się nie mogę już swoich doczekać

To masz jakoś tak miesiąc po miesiącu rozplanowane? Matko, czasem mam wrażenie, że jesteśmy w czarnej *upie z przygotowaniami
Nie wiem czy chce na stół, ale jeśli bym coś chciała to pewniej organzę, bo obszyta jest, a tiul nie. Tiul chcę na pompony .
Wstążki już mam, a z limonką uważaj, bo czasami tasiemki wyglądają ładnie na zdjęciach, a dostajesz potem oczodajny zielony :P (początkowo miałam kolory fuksję i zielone jabłuszko, dostałam kilka "takich" zielonych jabłuszek, że głowa mała )
A słoiki to wiem jakie, myślałam, że z eBay coś zamawiałaś . Ale w sumie ja się już nie powinnam słoikami interesować, sama kupiłam pełno i nawet patery szklane już mam .
Stary 2014-08-15, 10:00   #2873
_groooszek_
Zakorzenienie

Dla mnie te zabobony to wymyślone są tylko po to, żeby w razie rozpadu małżeństwa móc powiedzieć "to przez róże w bukiecie!"

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Nie wiem czy chce na stół, ale jeśli bym coś chciała to pewniej organzę, bo obszyta jest, a tiul nie. Tiul chcę na pompony .
Wstążki już mam, a z limonką uważaj, bo czasami tasiemki wyglądają ładnie na zdjęciach, a dostajesz potem oczodajny zielony :P (początkowo miałam kolory fuksję i zielone jabłuszko, dostałam kilka "takich" zielonych jabłuszek, że głowa mała )
A słoiki to wiem jakie, myślałam, że z eBay coś zamawiałaś . Ale w sumie ja się już nie powinnam słoikami interesować, sama kupiłam pełno i nawet patery szklane już mam .
A możesz w takim razie polecić jakieś takie stonowane jabłuszko?

Słoików to bym się bała pocztą zamawiać

A taka ładna miłość...

Stary 2014-08-15, 10:08   #2874
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie te zabobony to wymyślone są tylko po to, żeby w razie rozpadu małżeństwa móc powiedzieć "to przez róże w bukiecie!"

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

A możesz w takim razie polecić jakieś takie stonowane jabłuszko?

Słoików to bym się bała pocztą zamawiać
No racja, raz miałam odbiór osobisty ze słoikami..., ale babce zabrakło jednego i obiecała dosłać pocztą, wysłała dwa, i w jednym zamknięcie było stłuczone ....

A zielone jabłuszko, to np tutaj kolor zielony blady 8077 bądź pistacjowy 8078 powinny być ok , zdecydowanie odradzam intensywnie zielony 8073 (na innych aukcjach wyglądał np. tak jak tutaj nr 28- całkiem spoko, soczysty zielony, a w rzeczywistości taki żarówiasty zielony :P)

Prawie jeszcze na eBay zamówiłam wczoraj taką sukienkę, ale potem zobaczyłam zdjęcia dokładniejsze i nie spodobał mi sie biały materiał pod koronką, więc nawet i tych 10 funtów było mi szkoda :P.
Stary 2014-08-15, 10:09   #2875
Malwina_89
Zakorzenienie

Dzień dobry

Moi rodzice mają dzisiaj 27 rocznicę ślubu cywilnego

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:18   #2876
magda_mjt
Zakorzenienie

Malwina Twoj podpis mnie ruszył i az wyciągnęłam kundelka i mecze dalej Greya (moje trzecie podejście hahaha). Ale ze do 3 razy sztuka, to tym razem skończę . Jeszcze tylko 24% do konca .
Probsy juz tez w drodze

Stary 2014-08-15, 10:20   #2877
Malwina_89
Zakorzenienie

Ooo, miło mi przypomniałaś mi, że muszę zaktualizować liczbę przeczytanych książek

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:41   #2878
Maartikrk
Zakorzenienie

Mam do Was Kobitki pytanie - czy myślałyście nad jakimiś upominkami dla gości? Przewidujecie? Jeśli tak to macie jakieś pomysły już?
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:53   #2879
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam do Was Kobitki pytanie - czy myślałyście nad jakimiś upominkami dla gości? Przewidujecie? Jeśli tak to macie jakieś pomysły już?

U nas się daje placki w paczkach na odchodne i uważam, że to w zupełności wystarczy

Stary 2014-08-15, 11:01   #2880
dotuniek
Zakorzenienie

U nas będą pierniki w kształcie serca z dedykacją z racji tego że.to.walentynki

dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości