|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytul ma nosic II czesc naszego watku? | |||
| o zarciu gadamy, na maluchy czakamy |
|
1 | 3,13% |
| rączki, nóżki rozwinięte, a kopniaki są następne, mamusie kwietniowe 2015 |
|
0 | 0% |
| juz bym chciala byc mamusią a tu dzidziuś kopie w brzusio |
|
0 | 0% |
| O wyprawkach rozprawiamy i na kwietniowe maluszki czekamy |
|
0 | 0% |
| lipiec i sierpień minął nam I trymestry odchodzą w dal. Kwietniowe mamusie 2015 |
|
3 | 9,38% |
| Lato, jesień zima i na wiosnę kwietniowy bociek do nas zawita |
|
0 | 0% |
| Ogorkowa, potem pawik, w kwietniu z brzucha wyjdzie szkrabik |
|
4 | 12,50% |
| paw kolorowy już prawie za nami teraz do kwietnia czekamy |
|
0 | 0% |
| ogórkowa, schab, pierogi, w kwietniu dzidzia sie urodzi |
|
2 | 6,25% |
| Rosną nam brzusie, to my Kwietniowe mamusie! |
|
10 | 31,25% |
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
|
|
21 | 65,63% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015!:)
Cytat:
![]() Cytat:
dasz rade poczekac mi tez sie tak wydawalo bo jak sie umawialam mialam 3tyg jeszcze a teraz juz prawie dwa ;Pja robilam 3bety w odstepie 48h pierwsza pokazala okolo 44, druga okolo 214 a trzecia okolo 695 moj M bardzo zadowolony, wszustkim by mowil ![]() i wlasnie robi mi sniadsnie ![]() Cytat:
kochana ze wzgledu na poronienie wlasnie dobrze ze masz wizyte wczesniej ![]() Cytat:
hehe my tez sie nie kochalismy jeszcze ja narazie nie mam checi i jakos sir boje... wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
kochana on pewnie boi sie tak jak ja kochac ![]() nie denerwuj sie kochana!! ![]() ja kawe odstawilam totalnie choc qiem ze 200mg kpfeiny dziennie mozna przyjac ![]() Cytat:
mam nadzieje ze nas juz bedzie coraz mnoej bolal hehehe Cytat:
![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|||||||
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystiego najlepszego dla was i dla nas 😘
|
#753 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My po naszych przejściach z szoku ciążowego wychodziliśmy do dnia porodu. Teraz mimo, że podchodziliśmy do IVF trzy razy nie możemy w to uwierzyć, ale jak brzuszek zacznie rosnąć będzie łatwiej ![]() Cytat:
Wytrzymasz, zresztą możesz iść wcześniej ofkors ![]() Tylko jest ryzko, że niewiele będzie widać i się niepotrzebnie zdenerwujesz. Cytat:
Witam i również gratuluję ![]() Tym razem musi być dobrze!! Cytat:
![]() Resztę nadgonię wieczorkiem bo zaraz do Sopotu mamy zamiar skoczyć i z dziewczynkami poodpoczywać ![]() 3majcie się ![]() Wysłane z Samsunga Galaxy Trend
2003, 2004, 2008, 2013, 2014 - IVF 06.2011 - NATALKA i AMELKA![]() ![]() 12.2012- MARCELEK ![]() 07.2014 - IVF Edytowane przez _Madison_ Czas edycji: 2014-08-15 o 09:17 |
||||
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Madison zazdroszcze sopotu!
my dzis do tesciow na obiad ![]() potem moze pojde na festyn na ktorym moj M bedzie gral ale niekoniecznie bo mam ucho zatkane :/ nie mowilam Wam ale my w domu mamy 13miesiecznego pieska wzietrgo ze schroniska jak mial 3mxe wklejam zdjecia naszego chlopaczka Kaprysa ![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|
|
#755 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo współczuję mdłości u mnie w tym temacie trochę lepiej niż za pierwszym razem i oby już tak zostało 0Cytat:
Hehe w II trymestrze chęć na igraszki na pewno wróci ![]() Cytat:
Super, że jest <3!! Gratuluję ![]() Cytat:
![]() No nadrobiłam jednak ![]() Nie lubię mieć zaległości ![]() 3majcie się ![]() Napiszę wieczorkiem ![]() Wysłane z Samsunga Galaxy Trend
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Cytowanie mi nie działa ..
Witam nowe Dziewczyny ![]() Gratulacje dla Jubileuszowych Mężatek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#757 | |
|
Rozeznanie
|
ja dzis przebudzilam sie po 6 i od tamtej pory leżę...dzisiaj jakos niekoniecznie sie czuje ...przez mdłości... chce mi sie jeść ale jak otworzę lodówkę to wszytko mi śmierdzi i znow wracam do łóżka... ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
dziewczyny możecie cos polecić na mdłości oprocz lezenia ?
|
|
#758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam nowe dziewczyny i gratuluję dwóch kreseczek ![]() Co do wizyty u lekarza, to ja byłam równo 6t0d i widziałam już serduszko. Jeśli nie było wcześniej problemów z ewentualną wcześniejszą ciążą, to nie spieszyłabym się tak na pierwszą wizytę, bo lekarz po prostu nie jest w stanie stwierdzić, czy ciąża jest czy nie. Tak jak któraś wcześniej wspominała ciążę może potwierdzić beta powtórzona co drugi dzień. Współczuję Wam dziewczyny tych mdłości... Ale pamiętajcie, że one kiedyś miną a nagroda na końcu jest tego warta Mnie też coś tam brzuch pobolewa czasami. Zazwyczaj pod koniec dnia. Pewnie przez to noszenie córy... Oby wszystko było dobrze. Przekonam się dopiero za 5,5 tygodnia... Miłego dnia dziewczyny
|
|
#759 |
|
BAN stały
|
Ja myslalam o piesku, ale z dwojka dzieci i psem to sobie nie dam rady.Z psem trzeba wyjsc nawet jak ulewa czy mroz trzaskajacy, a dtzieci w takie warunki nie wystawie, albo dzieci spia, a pies chce wyjsc.Jakos tego nie widze.
Ale za to drugiego kota biore jesienia. ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Mi mdlosci minely za to zgaga powrocila, nie wiem co gorsze. |
|
|
|
#760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Czajelka a sucha bulka? skorka od chleba,imbir i migdaly
.hmm powinno sie klasc kolo lozka na rano wlasnie cos takiego,chocby herbatnika tez . i budzisz sie i jesz to od razu a wstajesz po 10minutach. podobno pomaga. i jesc malo a czesto polecam pieska z dzidziusiem super sie razem wychowuja ![]() Agatrycze no to daleko do wizyty ![]() Kordelka tylko poczatki z pieskiem sa ciezkie. ale ile frajdy, ja sie chowalam przy piesku i naprawde polecam wychowywanie tak dziecka ![]() pies sie z czasem nauczy rzadziej wychodzic, nasz teraz jakos 6 razy dziennie i to tak po 10-20minut ale wiadomo jak bedzie dzidzia bedzie mial 2latka i juz rzadziej bedzie wychodzil. Kaprys to nasza taka dzidzia ![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|
|
#762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#763 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a czy to możliwe że w 7 tyg ciąży moge czuc ze piersi sie powiekszyly? Nie bolą mnie, ale czuje ze sa bardzo nabrzmiale normalne jak po operacji u dr.szczyta :P:
W poprzedniej ciazy to dopiero kolo 3,4 miesiąca takie były.
|
#764 |
|
BAN stały
|
Moje sie powiekszyly jeszcze zanim wiedzialam o ciazy, i przy pierwszej i przy drugiej tak bylo.
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Agatrycze tak jak pisalam tylko poczatek jest ciezki - u nas wstawanie w nocy z psem trwalo 3mce
potem juz spokoj. no i on nam tylko raz kupke w domu zrobil i ani razu wiecej i tylko siusial i to jak wrqcalam z pracy nie to ze cala podloga zalana (tak jak bylo z psiakiem ktorego wczesniej wychowywalam) ale jedne siuski nam zostawial,wiec wiemy ze staral sie trzymac ale nie dawal rady ![]() pies to obowiazek ale tez wielka radosc. Czajelka ja juz mam wielkie piersi (zreszta jak zawsze mialam po owu) ale tym razem zostaly sutki tez spuchly i mnie bola ale tylko jak dotykam Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|
|
#766 |
|
Rozeznanie
|
Soniuska dzieki wielkie napewno wykorzystam te rady
|
#767 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kota mam i jest dobrze, otwieram drzwi i idze sam, wraca kiedy chce.Najgorzej, ze zwloki do domu znosi. |
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
hehhe kot zdobywca
Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|
|
#769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nadal jestem w szoku, ze od razu sie udalo, ale przy drugiej ciazy jest wiekszy luz [ Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Rozeznanie
|
Heh u mnie to zawsze Tż musiał szukać takie okazy byly :p
A teraz no to sama duma
|
#771 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No chyba juz moja energie wykorzystam na dzieci w tej chwili, a jak juz troche podrosna i bede sie nudzic to pomysle o piesku.No i dzieciaki tez troche juz pomoga. |
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kaprys po 3 mcach przestal tez siusiac w domu,. ogolem to bardzo grzeczny piesek,tylko ze wzgledu na wiek jeszcze szalony
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widze fot na tel ale pewnie to ten piesio który masz na viberze. Slodki ja wam potem pokaże mojego piesozaura Cytat:
My dzis do moich rodziców na obiad ruszamy. Teściowa we wtorek wraca to jej powiemy, akurat po wizycie bede :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#775 |
|
BAN stały
|
Soniuska a jak dziecko np. zachoruje i bedziesz musiala siedziec ponad tydzien z nim w domu to kto wtedy wyjdzie z psem?No chyba, ze masz kogo poprosic o pomoc, ja nie mam takiej mozliwosci wiec psa i niemowlaka u nas jakos nie widze, tak przy kilkulatkach mysle, ze bedze najlepiej.
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym nie miala pomocy to wiadomo problem;/ ale sasiad by pomogl
|
|
|
|
|
#777 |
|
BAN stały
|
No jak masz pomoc to rozumiem.
Ja jestem juz przyzwyczajona do tego, ze musze sobie prawie sama radzic, bo maz w pracy, tesc tez i to dlugo wiecej rodziny w okolicy nie mam no i wszystko na mojej praktycznie glowie.Mam straszny problem z kim zostawic synka jak pojde rodzic (mam zamiar sie nawet wyrwac ze szpitala wczesniej), a jakby bylo cos nie tak i musialabym sie polozyc do szpitala to juz calkiem by bylo kiepsko. |
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#779 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety mi soniuska piecho sie nie wyświetla ale dodam swoje 3 grisze, ze ha bez zwierząt w dimu czuje sie chora, choć mieszkam na 4p zgarnęłam sobie yorka lyb podróbke yorka uwielbiam ja jest bardzo mądra i plus ze wszedzie mozna ja zabrać na dwór pitrzebuje tylko 3 razy, ale lata ze mna prawie cały dzień, w nocy razem z kotami śpi w nogach, bardzo sie lubią
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ;-) Niezawsze gratuluję serduszka i 5mm szczęścia
Witam nowe koleżanki i życzę spokojnych ciąż bez mdłości :-* U nas wczoraj trochę zabiegany dzień,w dodatku znowu upłynął mi na przytulaniu się z kibelkiem, więc jak znajomi wieczorem poszli,to szybko padłam w łóżku. Dzisiaj póki co w tej kwestii jest okay,zobaczymy jak będzie przez resztę dnia... Co do igraszek to u mnie też ochoty brak,zwłaszcza że lekarz powiedział,że mam lekki stan zapalny,ale dzisiaj TŻ pozwoliłam,żeby marudny nie chodził ![]() Aaaaa i powiem Wam że byliśmy wczoraj na zakupach w biedronce takiej wyprzedazowej i były przecenione te ciuchy ciążowe,które były chyba w czerwcu w gazetce i za 45zl mam dwie pary spodni dresowych i piżamkę, żal było nie wziąć :-P a w spodniach jak pas odwinę to i teraz mogę chodzić,a takie same prawie w hm za 80zl są...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

cz.II