|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część XLIII
sledze Twoje aukcje i wydawalo mi sie ze interes Ci sie kreci
|
|
#3542 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez posucha :-( i dodam ze mam rzeczy mangowe zarowe po 20-30-40zl....ostatnio po prostu oddalam je potrzebujacym bo nid widze sensu wystawiac daldj skoro od pol roku nie moge sprzedax.....koszty wystawiania juz dawno przemroczyly ich cene wiec darowalam sobie dalsze wystawianie i oddalam....
|
|
#3548 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Wtajemniczenie
|
ja uwazam ze jeka ktos jest celebryta i publikuje swoje zdjecia to powinien liczyc sie z krytyka, nie tylko z pochwalami
a kolano ma szpiczaste i niezdrowo wygladajace jak mam innymi slowy opisac szpiczastosc nie jest to ani obrazliwe slowo ani wulgarne tylko oddajace moje odczucia wizualne jeszcze na tym zdjeciu zrobiono co sie da zeby te szczpiczastosc odkreslic i wyeksponowac dla mnie jak cos jest biale to jest blale i nie bede mowic ze jest zielone tylko dlatego zeby sprawic przyjemnosc jesli ktos publikuje zdjecie i jest jednoznaczne z tym ze oczekuje oceny a nie psychoterapii jakos nikogo nie zrazil opis ze moda zary opiera sie na garbarych mdelkach a moim zdaniem one sa jedynie zgarbione a tu nagle szpiczastosc kolana wzbudza tyle emocji potem nie dziwcie sie ze kupujecie kupe szmat w ktorych wygladacie bardzo srednio bo wszyscy tu tlumnie zeby zrobic przyjemnosc pieja jak cudownie sie preentujecie zeby wam zrobic przyjemnosc a tak na prawde krzywdza - dla mnie to zaklamana uprzejmosc jest duzo gorsza niz wyrazenie wlasnej subiektywnej opinii i tak konsument decyduje ja jesli komus pisze ze ladnie wyglada to moze miec 100% pewnosc ze wg mnie ladnie wyglada i nie mowie tego zeby komus zrobic przyjemnosc a wyrazam swoja najszczersza opinie subiektywna bo ograniczona moim gusem ale prawdziwa kolano tej laski nie jest innym jak szpiczastymi i inaczej opisac sie tego nie da nie bede klaskac jak ktos falszuje jak spiewa ( w mysl zasady kazdy spiewac moze ..) tylko dlatego ze niemilym bedzie mowic ze nie ma talentu - skoro to fakt dla mnie ta dziewczyna straszy na tym zdjeciu a moje odczucie estetyki zostalo w tym momencie dosc mocno zachwiane bo i najchudsz osobe mozna ubrac tak aby mankamety schowac a wyeksponowac zalety u niej wszystkie wady nie dosc ze zostaly odkryte to jeszcze wg najwiekszeggo kunsztu podkreslone o! a tak na margnesie jak ktos uzywa beautyblendera to bedzie rabat na dwupaki w 2 wersjach kolorystycznych od jutra lub od poniedzialku Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2014-08-15 o 12:56 |
|
|
|
#3550 |
|
Konto usunięte
|
nie chodziło o samą krytykę i nikt nie mówi, że krytykować nie wolno, chodziło o styl wypowiedzi, mnie osobiście radzi: wyglada jak damski patyczak z widocznymi punktami lamania oraz dla mnie to szkolny szkielet z gabloty biologicznej w odzieniu a kolanem mogla by z powodzeniem dzury w scianie robic bo to jest wg mnie wypowiedź niekulturalna, ale tak jak kogoś może straszyć czyjaś budowa ciała (z czym niewiele da się zrobić, jedynie ukryć) tak mnie razi język, który zmienić można i wyrazić swoje zdanie bez takich porównań
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;47712473]nie chodziło o samą krytykę i nikt nie mówi, że krytykować nie wolno, chodziło o styl wypowiedzi, mnie osobiście radzi: wyglada jak damski patyczak z widocznymi punktami lamania oraz dla mnie to szkolny szkielet z gabloty biologicznej w odzieniu a kolanem mogla by z powodzeniem dzury w scianie robic bo to jest wg mnie wypowiedź niekulturalna, ale tak jak kogoś może straszyć czyjaś budowa ciała (z czym niewiele da się zrobić, jedynie ukryć) tak mnie razi język, który zmienić można i wyrazić swoje zdanie bez takich porównań
[/QUOTE]Zgadzam się z Wanką |
|
|
|
#3552 |
|
Zasiedzenie
|
http://www.vinted.pl/kobiety/torby-n...szek-blogerska ktos chyba szukal?
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciuchy w stanie bardzo dobrym ( nie noszone znaczy się ) zaryzykowałam i oddałam do komisu ( taki luksusowy lumpex), bo i tak nic już z nimi nie zrobię. Jak się nie sprzeda to też oddam.
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
moja kolezanka kiedys umarla bo ludzie chcieli byc mili i czesc nie mowila nic, jeszcze inni ze wyglada ladni a inni chcilei byc delikatni
dostala raka i niesety walke przegrala bo organizm byl dosc mocno wycieczony anoreksja ta dziewczyna nie jest brzydka, tylko za chuda i to widac ze to wychudzenie jeslimoglabym powiedziec jej to wprost to wolalabym zeby zabolaly ja moje slowa ale zeby dalo jej to do myslenia ze nadszedl czas zeby cos zmienic mysle ze jakby miala 4 kilo wiecej jej kolana bylby by zaokraglone a figura fajna nie powiem garbatemu ze ma garba bo on o tym wie i moze mu byc przykro ale tej dziewczynie jak 20 osob powie ze swietie wyglada to ona schudnie jeszcze bardziej myslac ze to sie podoba i wyglada swetnie a ja nie chce do tego przykladac palca a w zarze zjechaly ceny i jest dorzutka wlasnie zrobilam zakupy |
|
|
|
#3555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
i to jest dobra wiadomość |
||
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tym bardziej jak napiszesz o tym w internecie. To jest po prostu kwestia kultury wypowiedzi, która upada i to nie tylko w sieci niestety.
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
kombiaków nie przecenili
mogliby w końcu taką czarną przecenić ![]() http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...9p1772538.html |
|
|
|
#3558 | |
|
batonik
|
Cytat:
Mnie osobiście to nie rusza, i np, nie mając tak naprawdę "możliwości" do chodzenia w szortach, bo mam sporo tłuszczyku, plus pomarańczową skórkę, i tak będę w nich chodzić. Ale część osób patrząc na tak, hm, bezczelną krytykę, zacznie nosić jeansy latem, no bo co tacy ludzie jak Ty sobie pomyślą. Więc tak jak Wanka powiedziała, kultura wypowiedzi, o nic więcej nie chodzi Jestem jak najbardziej za tym, żeby tuszować swoje wady, ale też w granicach zdrowego rozsądku. Waży ile waży, ma takie a nie inne kolana, nie wytnie ich i nie wszczepi nowych. Notabene czytałam wczoraj na papilocie list jakiejś "mądrej", która chce odpiłować sobie kość w łokciach, bo odstają bardziej niż u innych. Wg mnie to jest przykre. I głupie komentarze mogą prowadzić do tak durnych pomysłów Edytowane przez sskers Czas edycji: 2014-08-15 o 14:10 |
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie pomyślałaś, że to są uwarunkowania genetyczne? Mam koleżankę niesamowicie chudą a je za dwóch albo i trzech (i nie mam tu na myśli śmieciowego jedzenia) i nie może przytyć, miała nawet dietę rozpisaną przez dietetyka. I jest zdrowa, często robi badania. Ale nikt do niej nie podbiega z głupim tekstem, że wygląda jak szkielet z sali biologicznej z naszej szkoły podstawowej. Zresztą na tym wątku też są bardzo szczupłe dziewczyny z wystającymi kośćmi i na pewno mogą Cię zapewnić o swoim świetnym zdrowiu i szybkim metabolizmie. |
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
co dorzucili?
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Spiczaste kolano? Serio??? Niektórzy chyba nie mają co robić
. Ja to już w ogóle powinnam do ludzi nie wychodzić bo jeszcze mi ktoś wytknie że jestem koścista i obrzydliwa bo mam... brzydkie kolano
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Wtajemniczenie
|
moja siostra jest chudzielcem genetycznym
i pwne cechy jednak ja roznia ale jesli to geny to jakby gorzej zakladajac ze genetycznie tak wyglada to czy nie uwazasz ze nie powinna jako kreatorka mody w jakims tam stopniu starac eksponowac atuty swojej urody a maskowac wady znaczy ze jest nieudolna wizerunkowo i zle wykonuje rzeczy, ktorych sie podjela i to chyba duzo gorsze moda jest po to by ladnie eksponowac to co czlowieka zdobi a nie bezkrytycznie ja stosowac i na tym wlasnie polega jej magia wszak nie sadze by ktokolwiek kto ma duzy garbaty nos robil wszystko by makijazem go podkreslic i wydobyc z twarzy jako atut Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2014-08-15 o 14:35 |
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzisz Bezwstydna dziewczyna z ciebie
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
O matko... Kim my ludzie jesteśmy by oceniać innych i komentować w taki sposób.
Ocenianie innych - specjalność Polska....
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uważam, że bardzo dobrze, że popularna osoba pokazuje, że nie wszystko trzeba tuszować za wszelką cenę i budować idealny wizerunek. Co innego wciskanie się w za małe o 3 rozmiary ubrania a co innego odkrywanie kolan
Dobrze, że pokazuje, że są rzeczy, które można akceptować, jeśli nie da się ich zmienić, a nie chować całe życie w spodniach.
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyznam sie ze dopoki nie napisalas o tym to w ogole nie zwrocilam na to uwagi patrzac na zdjecia, bardziej moj wzrok przyciegnala ladna buzia i ubrania |
|
|
|
|
#3569 | ||
|
batonik
|
Cytat:
Ale cóż, są ludzie co patrzą, i nie widzą od razu miliona wad u kogoś, po prostu patrzą na całość, a są ludzie którzy taksują wzrokiem centymetr po centymetrze i punktują przeciwnika. Owszem, wszyscy jesteśmy wzrokowcami, ale mnie dopiero boli jak np. kobieta rozmiar 48 wciska się w minióweczkę ledwo za pupę o dwa rozmiary za małą. To jest faux pas, a nie wystające kolana, trądzik, czy garbaty nos (tak, są ludzie którzy akceptują taki stan, i nie robią z nim żadnych makijażowych sztuczek). ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3570 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem dokładnie , ale ja kupiłam to: http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...2p1922006.html
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

z tego co doczytałam, to sklep bardzo chętnie przyjmuje indywidualne zamówienia i takie też realizuje

Bezwstydna dziewczyna z ciebie