|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Samotność, życie bez przyjaciół i miłości.
Witajcie. Jestem już odrobinę zdesperowana dlatego zwracam się z tym problemem do Was na forum. Moja sytuacja wygląda następująco: rok temu rozpoczęłam studia, ale na uczelni jakoś nie zaprzyjaźniłam się z nowymi znajomymi, w każdym razie nie są to znajomości wychodzące poza uczelniane mury. Znajomości z liceum jakoś się rozluźniły, wszyscy poznali nowych przyjaciół lub związali się z kimś, a ja nie. Teraz dawne koleżanki często nie mają dla mnie czasu, bo spędzają go z nowymi znajomymi lub z chłopakami. Ja nowych znajomych ani faceta nie mam. Nigdy nie miałam chłopaka. Czuję się bardzo samotna i nie wiem co robić. Chciałabym poznać nowych ludzi jednaj jestem dość nieśmiała i najczęściej rozmowa z nowopoznanymi osobami nieco mnie krępuje, dopiero później się "rozkręcam". Nie stronię od imprez, ale też z tego powodu że nie mam wielu znajomych nie mam wielu okazji by na nie chodzić. Pomóżcie mi, jak w takiej sytuacji kogoś poznać? Ta samotność już powoli mnie dobija.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Samotność, życie bez przyjaciół i miłości.
organizacje studenckie, kurs tańca, wolontariat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2014-08-15 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Każdy lubi mieć wszystko na gotowe. Brakuje ci spontaniczności, znajomych? Zorganizuj jakieś spotkanie przy piwku, %, może dałoby się znaleźć jakieś miejsce na grilla (na początku października nie jest jeszcze takie zimno na takie imprezy). Trochę inicjatywy. I tak jak ktoś pisał, znajomi znajomych, to dobry sposób na stworzenie swojej paczki. No i robi ktoś imprezę, wyskocz zawsze to lepiej posiedzieć między ludźmi niż samemu przed TV.
Może mniej imprezowo to jakieś koło studenckie, wolontariat, może jakaś praca, staż, coby budować swoje CV na przyszłość? Między ludźmi, może tam kogoś poznasz.
And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives Edytowane przez maacieek Czas edycji: 2014-08-15 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;47718429]w Krk wystarczy się przejść na miasteczko studenckie AGH
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.