| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-08-15, 21:28 | #1891 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-02 
				 | 

Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII

Ale tu cisza dziś :P Non,  Blanka, co tak grzecznie dziś?  Hero, tez byś nam klikala jakby trzeba było   
				__________________ Luxembourg | 
|     | 
|  2014-08-15, 21:29 | #1892 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
  spróbuj wypłukać oko w czystej, letniej wodzie czyli zanurzyć całą twarz pod wodę i pomrugać trochę pod wodą  powinno pomóc  ale Ci fajnie    Cytat: 
    Cytat: 
  Cytat: 
  namęczysz się z tym brzuchem      
				__________________ Hello! I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive!  | ||||
|     | 
|  2014-08-15, 21:30 | #1893 | ||
				 | 

Cytat: 
   jutro też będę pić więc będziemy pić razem  Cytat: 
  a ja jakos za bezą nie przepadam  też mam czerwone, moje ulubione   chwilowo zaginęłam w akcji przy nadrabianiu  ale już jestem i nigdzie nie znikam więc Wasze zdrówko   
				__________________ Hello! I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive!  | ||
|     | 
|  2014-08-15, 21:32 | #1894 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-01 Lokalizacja: wielkopolska 
				 | 

Wy sobie pijecie a ja dopiero co obiadokolacje zjadlam    
				__________________ Będę walczyć tak długo aż pewnego dnia powiem sobie skromnie - wszystko czego chciałam, dzisiaj już mam... | 
|     | 
|  2014-08-15, 21:35 | #1895 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2014-05 
				 | 

Cytat: 
   Też teraz kolacyję zjadłam     
				__________________ było 106.5 kg  jest 98 kg  cel I 85 kg  cel II 70 kg  _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012  30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! | |
|     | 
|  2014-08-15, 21:36 | #1896 | 
				 | 

coś jadła dobrego?    
				__________________ Hello! I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive!  | 
|     | 
|  2014-08-15, 21:46 | #1897 | 
				 | 

czyli jak pijesz to tylko co drugi dzień?   podbijam  ja dziś śmieciowo jem, w ogóle od 2 tyg jem tak, że krzyżyk na drogę... jak to mam stwierdziła "widze, że tylko słodkie jesteś w stane przełknąć", ale jest lepiej. jutro chce sobie placka jaglanego na śniadanie zrobić   
				__________________ Luxembourg | 
|     | 
|  2014-08-15, 21:51 | #1898 | |
				 | 

Cytat: 
  Generalnie jak ''piję'' w piątek to w sobotę nie. Albo na odwrót. W każdym razie - raz na weekend  W tygodniu bardzo rzadko mi się zdarza. Teraz tak akurat było, bo okazja się nadarzyła  A np na dwudniowym weselu tylko 1 szego dnia piję, bo drugiego nie mogę     
				__________________ było 106.5 kg  jest 98 kg  cel I 85 kg  cel II 70 kg  _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012  30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! Edytowane przez BlankaSz Czas edycji: 2014-08-15 o 21:52 | |
|     | 
|  2014-08-15, 21:53 | #1899 | |
				 | 

Cytat: 
  ja rzadko mam kaca.. choć teraz mi się zdarza go mieć, a w liceum mogłam więcej pić i co? nic mnie nie ruszało, rano byłam jak nowonarodzona.  starość  ja pije kiedy popadnie, urok studiowania   
				__________________ Luxembourg | |
|     | 
|  2014-08-15, 21:56 | #1900 | |
				 | 

Cytat: 
  Niedawno w sumie skończyłam studia i nie piłam kiedy popadnie  W liceum też więcej mogłam wypić. Chodziłam co piątek i sobotę na imprezę i było zayebiście. Teraz to bym się chyba wykończyła przy takim tempie  Myślę, że u mnie dużą rolę odgrywają fajki, bo to po nich najgorszy ''kac'' jest     
				__________________ było 106.5 kg  jest 98 kg  cel I 85 kg  cel II 70 kg  _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012  30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! | |
|     | 
|  2014-08-15, 22:01 | #1901 | ||
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
  ja raz miałam mega kaca - po rumie  do tej pory mam delikatny uraz do tego trunku  a tak to pije tak żeby na drugi dzień funkcjonować normalnie   
				__________________ Hello! I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive!  | ||
|     | 
|  2014-08-15, 22:01 | #1902 | |
				 | 

Cytat: 
  tyle piwska i wina co wyżłopalam to moje.... i mojej wątroby    ach no fajki sa zdradzieckie  ja popalałam kiedyś, ale teraz zupelnie przestala i jestem z siebie dumna     
|     | 
|  2014-08-15, 22:03 | #1903 | |
				 | 

Cytat: 
  też jestem dumna  a ja nigdy fajki w ustach nie miałam i miec nie będę bo mnie to zupełnie nie ciągnie i mi po prostu smierdzi   
				__________________ Hello! I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive!  | |
|     | 
|  2014-08-15, 22:05 | #1904 | ||
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat: 
  bo ja zaczęłam popalać w liceum i zeszło mi tak z 6 lat (ale w LO najwięcej i na 1 roku studiów) - do alko czy jak byłam zdenerwowana itp.  no i co? przekonałam moje przyjaciółki zeby spróbowały i teraz palą normalnie    i wiem że się do tego przyczyniłam. tak samo jak każda z nich po raz pierwsyz ze mną się upiła  także ten...   
				__________________ Luxembourg | ||
|     | 
|  2014-08-15, 22:07 | #1905 | ||
				 | 

Cytat: 
 Ale co czułyśmy rano - awaria na maxa! Od tamtej pory nie tknęłam  Cytat: 
  Ale nie umiem nie zapalić. Bo po prostu lubię. Taki totalny chill   
				__________________ było 106.5 kg  jest 98 kg  cel I 85 kg  cel II 70 kg  _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012  30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-08-15, 22:09 | #1906 | 
				 | 

Kurczaka smazonego, troche ziemniakow i pomidorka   Teraz do rana same lekkie rzeczy   
				__________________ Będę walczyć tak długo aż pewnego dnia powiem sobie skromnie - wszystko czego chciałam, dzisiaj już mam... | 
|     | 
|  2014-08-15, 22:10 | #1907 | |
				 | 

Cytat: 
  to nie jest tego warte a i fakt, szybciej sie mozna upic (choc to akurat ekonomia :P) a po whisky kac? to musialo byc tanie   
|     | 
|  2014-08-15, 22:10 | #1908 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 
  jak tam po imprezce?   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | |
|     | 
|  2014-08-15, 22:11 | #1909 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Będę walczyć tak długo aż pewnego dnia powiem sobie skromnie - wszystko czego chciałam, dzisiaj już mam... | |
|     | 
|  2014-08-15, 22:12 | #1910 | |
				 | 

Cytat: 
  Blanka ja za wiskaczem nie przepadam zupełnie  a rum pije ale przeważnie wypije dwa drinki i mi starczy a nie tak jak wtedy pół butli  a Hero gdzie nam zniknęła?  mam nadzieje że nie pogorszyło jej się znowu   
				__________________ Hello! I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive!  | |
|     | 
|  2014-08-15, 22:15 | #1911 | ||
				 | 

Pewnie, że tak      Cytat: 
  Cytat: 
  a fuuuj  A kaca też nigdy nie miałam  czasem źle się czułam, ale nie żeby było mi jakoś strasznie niedobrze czy żeby mnie suszyło   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | ||
|     | 
|  2014-08-15, 22:16 | #1912 | |
				 | 

Cytat: 
  no jesteś Hero, jak tam winko?   
|     | 
|  2014-08-15, 22:18 | #1913 | ||
				 | 

Cytat: 
  uznam to za komplement    Cytat: 
  dobrze mi    Mantalistę oglądałam  trzaskam dziś odcinek za odcinkiem   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-08-15, 22:18 | #1914 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-01 
				 | 

Dobrze, tylko zmeczona jestem bo sie bawilam prawie caly czas z moja piecioletnia kuzynka   a ona jest taka przytulaska i uwielbia jak ja nosze na rekach i sie wyglupiam z nia, takze wymeczylam sie strasznie. Tztowi tez sie podobalo, furore zrobil wsrod mojej dalszej rodziny, dziadka brat pytal mojej mamy "kto to ten z broda?"   I bylo moje ulubione winko  ale jedzenie bylo srednie takze nie pojadlam, wrecz wrocilam glodna. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ 25.12.2011   | 
|     | 
|  2014-08-15, 22:19 | #1915 | 
				 | 

winko się kończy  znaczy to pierwsze  ale chyba nie będę otwierać tego drugiego   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | 
|     | 
|  2014-08-15, 22:24 | #1916 | |
				 | 

Cytat: 
  jutro porządzimy konkretnie   
|     | 
|  2014-08-15, 22:30 | #1917 | |
				 | 

Cytat: 
  i że TŻ został pozytywnie odebrany  ale żeby głodnym z imprezy wrócić?  A jakie winko to Twoje ulubione?  Taki mam plan   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | |
|     | 
|  2014-08-15, 22:31 | #1918 | |
				 | 

Cytat: 
  to gdzie ta impreza była że jedzenie nie bardzo?  ale w sumie dobrze bo nie miałaś okazji nagrzeszyć mocno   
|     | 
|  2014-08-15, 22:31 | #1919 | ||
				 | 

Cytat: 
    no jestem  więc idealnie pasuje tutaj  pół butli to nic  ja nie zapomne jak z kumpelami piłyśmy wódkę... 0,7 na 3 a potem poszłam po nalewkę mojego Taty i miałam wlać mało i wlałam spokojnie z 0,5l do tej butelki xD i tak wszystko wypilysmy to jak zaległam na łózku tak rodzice musieli mnie przykryc koldra, wylaczyc swiatlo i komputer  ehh, stare czasy  potem sie pytali jak sie czulam nastepnego dnia   no jak to nie otwierasz kolejnej butli? tak skromnie dziś?    Cytat: 
  ja jutro może bezalkoholowo   
				__________________ Luxembourg | ||
|     | 
|  2014-08-15, 22:32 | #1920 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-01 
				 | 

Cytat: 
  No jedzenie bylo nie w moim guscie, obiadu troche zjadlam ale nie smakowal mi, a potem to tylko salatke grecka. No i tort  Carlo rossi rozowe  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ 25.12.2011   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

nie widać żebym coś w nim miała, czuje to jakby pod powieka jak zamykam oko i już nie wiem co mam z tym zrobić
 nie widać żebym coś w nim miała, czuje to jakby pod powieka jak zamykam oko i już nie wiem co mam z tym zrobić  może jakieś krople?
 może jakieś krople? i za tydzien(na weselu) chce miec 67,9 maks na wadze
 i za tydzien(na weselu) chce miec 67,9 maks na wadze  i niby chciałam slodyczowy odwyk, no ale jak to zrobic jak dzis w domu  beza, za tydzien weselicho, za dwa następne a w międzyczasie ta wyprawa  rowerowa
  i niby chciałam slodyczowy odwyk, no ale jak to zrobic jak dzis w domu  beza, za tydzien weselicho, za dwa następne a w międzyczasie ta wyprawa  rowerowa